Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada spor salonuna gdelı dha 4 gun snra bı ay olcaktı dyanamadm erken ölctrdum
60 cm incelmısım
ama kılo vermıorm bu ara ya ....

selam hanımlar,sporumu yapayım geleyim dedim bu saati buldurdum.
sporumu yaptım,o arada kızçe kayboldu ortalıktan,iyi dedim gezsin evin içinde.bizim odaya girmiş,büyük bir zevkle dolapları ve çekmeceleri boşaltmış.genelde kapısını kapatırım ama açık unutmuşum.hadi onları yeleştirdim yerlerine.sonra duşa gireyim dedim.bi baktım termosifonun borusundan şıpır şıpır su akıyor.hadi onu tamir edeyim dedim.demez olsaydım.artık şarıl şarıl akıyor.aletin kendi vanası da yok,mecburen evin vanasını kapattım.böyle şeyler de ille eşim nöbetçiyken olur.

tabi ben bunlarla boğuşurken küçük hanım acıktı.onu doyurdum,uyuttum,kahvemi yaptım geldim:)))sinirden yemek yiyesimde gelmedi.acıkırsam portakal elma artık bu saatten sonra.

cocuklara yapcan şey kendı sevdgn bsey olmasn dayanamayıp yersn falan cnım kndnınde cok sevmedgnı ama onların hsuna gden bsey varsa onu yap

esim disarda yiycekmis,bende corbayla makarna arasinda kaldim,hanimefendinin biri corba biri makarna istedi,sonunda makarnada karar kildik
ben kendi yemeklerimi ayri pisiriyrum cnm,yagsiz,az tuzlu,o tatsiz tuzuz seylerden vermiyorum bebelere

dolap cekmece isi bitmiyor cnmtecrübe konusuyor,biraz daha büyüsün elbiseleri giyer cikarir,üst üste giyer,atar,sonra toplada topla
iyi tamirciymissin valla

bu arada spor salonuna gdelı dha 4 gun snra bı ay olcaktı dyanamadm erken ölctrdum
60 cm incelmısım
ama kılo vermıorm bu ara ya ....

tebrikler cnm,baya incelmissin,60 cm yani
saka saka iyi sikilasmissin ama,yagdan verioyrsun demekki,o yüzden tartida fark göremiyorsundur

kizlar simdi bisiklet kullanan arkadaslar,bisiklet ses yapiyormu,alayimmi acaba,2. el alirim alirsam,yoksa cok pahali
offf aletsiz spor yapmak cok zor geliyor bana,dakika dakika sayiyorum vallahani aletlerde yakitigin kaloriyi gösteriyor ya o yüzden bi heves sukadar daha yakim,aman su kadar dakika daha diyosun,yani ben diyorum

bende mutfagi toparlim kizlar,sonrada cocuklari uyuturum,gelebilirsem gelirim,ama bu gün dizim var
görüsürüz kizlar

bısıklet ses yapmaz cnm yapsada azcıkk bse bncede al hem kalorıyı grdkce istegn artar

Ben geldiiim:)

Az önce zumba yaptım en tempolusundan ama 20 dakika dayanabildim Nasıl ham hantal birşeye dönüşmüşüm ya İyi oldu bu silkelenme.
Şu rutini takip ettim: Zumba Dance Class - Hull College - YouTube

Bir de bugünki menümü yazıyım:

Sabah: 2 dilim ekmek, 1,5 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 büyük bardak şekerli çay (sabah çayında şekeri iptal edemedim)
Ara: yok
Öğlen: 1 kase cornflakes 1 bardak süt ile
Ara: Mavi yeşilin diyet mısır patlaklı yuvarlaklarından 3-4 tane
Akşam: 1 tabak pazı dolması, 1 kase yoğurt üstüne bir bardak şekersiz limonlu çay
Ara : Birazdan 1 porsiyon meyve yiyeceğim ya muz ya portakal olur başarabilirsem elma:)

Bugün sanırım 4-5 mesaj yazdım. Hepsi bu. Bir de su tüketimini artırmam şart farkındayım. Bugünün golü hareket etmeye başlayabilmek oldu. Hepinizi kucakladım :)

Benim üst komşum bisiklet kullanıyor öyle pek rahatsız edici bir durum yok açıkçası. Rahatlıkla alabilirsin bence :)

Benim üst komşum bisiklet kullanıyor öyle pek rahatsız edici bir durum yok açıkçası. Rahatlıkla alabilirsin bence :)

esimle konusim bi,insallah dedigin gibidir,bizim alttakinin kulaklari masallah her seyi duyuyor
sessiz bisey almaliyim mecburen

bu gun pek zaman bulamadin heralde gelemedin,ne kadar siki gelirsen o kadar motive olursun cnm,benden demesi

ay ne nostalji yaptım akşam akşam.

büyük yalan diye bir dizi vardı bi zamanlar.bi sahnesinde dekor olarak ben de vardım.hatta eşimle tanışmadan bir gün önce yayınlanmıştı o bölüm.aklıma geldi,bulabilirmiyim diye.nete düşmüş nihayet.ne günlerdi yahuuuu.työfff työffff.ay bira olsaydı içilirdi şimdiallahtan yok:))

güzel olmuş menünde sporunda.e şimdi tam hoşgeldin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…