bak ayıp oluyoooooooooo:)))
kızlar ben kaçtım, yarın görüşürüz
bu arada spor salonuna gdelı dha 4 gun snra bı ay olcaktı dyanamadm erken ölctrdum
60 cm incelmısım :d:d
ama kılo vermıorm bu ara ya ....
cocuklara yapcan şey kendı sevdgn bsey olmasn dayanamayıp yersn falan cnım kndnınde cok sevmedgnı ama onların hsuna gden bsey varsa onu yap
selam hanımlar,sporumu yapayım geleyim dedim bu saati buldurdum.
sporumu yaptım,o arada kızçe kayboldu ortalıktan,iyi dedim gezsin evin içinde.bizim odaya girmiş,büyük bir zevkle dolapları ve çekmeceleri boşaltmış.genelde kapısını kapatırım ama açık unutmuşum.hadi onları yeleştirdim yerlerine.sonra duşa gireyim dedim.bi baktım termosifonun borusundan şıpır şıpır su akıyor.hadi onu tamir edeyim dedim.demez olsaydım.artık şarıl şarıl akıyor.aletin kendi vanası da yok,mecburen evin vanasını kapattım.böyle şeyler de ille eşim nöbetçiyken olur.
tabi ben bunlarla boğuşurken küçük hanım acıktı.onu doyurdum,uyuttum,kahvemi yaptım geldim:)))sinirden yemek yiyesimde gelmedi.acıkırsam portakal elma artık bu saatten sonra.
tamamm canım bnde smdk yemeygmı yıyıp gelcem
bu arada spor salonuna gdelı dha 4 gun snra bı ay olcaktı dyanamadm erken ölctrdum
60 cm incelmısım
ama kılo vermıorm bu ara ya ....
kızlar ben kaçtım, yarın görüşürüz
harika canım ama sanırım 60 değil 6 cm olsa gerek
kizlar simdi bisiklet kullanan arkadaslar,bisiklet ses yapiyormu,alayimmi acaba,2. el alirim alirsam,yoksa cok pahali
offf aletsiz spor yapmak cok zor geliyor bana,dakika dakika sayiyorum vallahani aletlerde yakitigin kaloriyi gösteriyor ya o yüzden bi heves sukadar daha yakim,aman su kadar dakika daha diyosun,yani ben diyorum
kizlar simdi bisiklet kullanan arkadaslar,bisiklet ses yapiyormu,alayimmi acaba,2. el alirim alirsam,yoksa cok pahali
offf aletsiz spor yapmak cok zor geliyor bana,dakika dakika sayiyorum vallahani aletlerde yakitigin kaloriyi gösteriyor ya o yüzden bi heves sukadar daha yakim,aman su kadar dakika daha diyosun,yani ben diyorum
Benim üst komşum bisiklet kullanıyor öyle pek rahatsız edici bir durum yok açıkçası. Rahatlıkla alabilirsin bence :)
Ben geldiiim:)
Az önce zumba yaptım en tempolusundan ama 20 dakika dayanabildimNasıl ham hantal birşeye dönüşmüşüm ya İyi oldu bu silkelenme.
Şu rutini takip ettim: Zumba Dance Class - Hull College - YouTube
Bir de bugünki menümü yazıyım:
Sabah: 2 dilim ekmek, 1,5 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 büyük bardak şekerli çay (sabah çayında şekeri iptal edemedim)
Ara: yok
Öğlen: 1 kase cornflakes 1 bardak süt ile
Ara: Mavi yeşilin diyet mısır patlaklı yuvarlaklarından 3-4 tane
Akşam: 1 tabak pazı dolması, 1 kase yoğurt üstüne bir bardak şekersiz limonlu çay
Ara : Birazdan 1 porsiyon meyve yiyeceğim ya muz ya portakal olur başarabilirsem elma:)
Bugün sanırım 4-5 mesaj yazdım. Hepsi bu. Bir de su tüketimini artırmam şart farkındayım. Bugünün golü hareket etmeye başlayabilmek oldu. Hepinizi kucakladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?