Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

alt komşumdan bi şikayet gelmedi aylardır.ama senin komşucuğun için bişey diyemeyeceğim.olmadı hep beraber adamın kulaklarında hafif işitme kaybı olması için dua ederiz:))

sabah güzel,öglede güzel,o ara ne oluyor bilmiyorum ama anladigim kadariyla cisssbide 1 tabak dlma cok cnm,tabi tabagin büyüklügünede bagli ama,yogurtla iyi bir ikili olmuslarmuz yeme bence portakal ye,afiyet olsun

bende zumba yaptigimda senin gönderdigin videodakini yapiyorum,arada müzik degistikce dinlenebiliyoruzspora baslamadan kacmanin yollarini ariyorum ya,bu kadar olur
bende siyah cayi sekersiz icemiyorum aslinda limonla fena olmuyor ama skerin tadi bi baska,o yüzden artik hic icmiyorum:82::82:

esimle konusim bi,insallah dedigin gibidir,bizim alttakinin kulaklari masallah her seyi duyuyor
sessiz bisey almaliyim mecburen

bu gun pek zaman bulamadin heralde gelemedin,ne kadar siki gelirsen o kadar motive olursun cnm,benden demesi

Bugün ofiste hop içeri hop dışarı vaziyette çalıştım Saçma sapan verimsiz bir gündü. Bir arkadaşımın balayını ayarladık o bile tam iki saat sürdü. Günün bittiğine inanamıyorum. Ama iki komşumla organize olduk akşamları yürüyüşe başlıyoruz yarın. Bu arada aç karnına yürümek gerekiyor değil mi? Peki döndükten ne kadar sonra birşeyler yiyebiliriz? Motivasyon konusunda çooook haklısın su içmek bile burda bana hatırlatılınca aklıma düştü :)

Valla elma yedim :) Genelde muzla portakal varken yüzüne bakmam elmanın ama muzu sabaha yerim diye kendimi telkin ettim. Hahah ya çok komik halim aslında :) Muzla vedalaşmalar randevulaşmalar filan Bir de garip bişey oldu, çok sevdiğim kahveden bir tiksinti geldi fena oluyorum içemiyorum. Garip ama iki şeker iki şekerdir ondan da kurtulmuş oldum :)

O aradaki de şu: Mini Mavi Yeşil Mısır ve Pirinç Çıtırı pek cısss değil aslında hem tok tutuyor hem az kalorili kocca bir paketi ki içinde 8-10 tane var 369 kalori. Burada link vermenin bi sakıncası var mı?

Zumba da aslında zevkliymiş :) di mi

benim bildiğim spor yaparken ne çok aç olacaksın ne de çok tok.yürüyüşe başlamadan önce kan şekerin düşmesin diye çok hafif bişeyler atıştırabilirsin.sporunu yaptıktan sonra da yarım saat içinde akşam yemeğine oturman süper olur:))

Aaa valla teşekkür ederim bunu öğrendiğim çok iyi oldu anneme kalsa (beni zayıflamakla bozdu kendisi :) 2 saat önceden 2 saat de sonradan aç bırakıcak

link e baktim,tamam,tokluk hisside veriyormus,tüm paketi götürmedigin sürece sorun yok,ara ögün olarak kullanilabilir,
o vedalsma sahnelerini ben cok yasadim cnm,koklayip ayrilmalar cok oldu,sonra bi kucaklasma,ne yaparsin
zumba zevkli evet,biz coluk cocuk tv nin karsisina gecip videoyuda aciyoruz,ohhh,gerisini sen düsün,o diyo anne biraz yana kay,digeri diyo off ayagima basma,

bende 6 cm sandm
60 mi
karindan 11 cm mi gitmishemde 1 aydabiri beni tokatlasin
tamam ben hallettim tokat isini
masallah wuwumnice 60 cm lere insallah

cnm eskı ve yenı ölculerımı yazıorum

ilk ölculerım 26 ocak son ölcum 20. subat
gögus :103 gögüs 97
gögüs altı :98 gögus altı 90
bel:93 bel 82
karın :111 karın 100
kalça :120 kalca :111
basen 103 basen 102
sol ust bacak:65 sol ust bacak:63
sag alt bacak:66 sag ust bacak 62
sol baldr :42 sol baldr :40
sag baldr:41 sag baldr 41
sag kol :34 sag kol :31
sol kol :33 sol kol :30

Hhihihihi ooo sizinki çok zevkliymiş. Henüz evlenmeyi bile becerememiş biri olarak doğurasım var o 19 kiloya biraz da o sebeple kış kışş :)

tebrik ederim cnm,o kadar isteklisinki kilo konusunda,yaptigin sporun karsiligini almissin

hemen bende ölçüyüm,bir ay sonra ne olacak

tebrik ederim cnm,o kadar isteklisinki kilo konusunda,yaptigin sporun karsiligini almissin

evet ya bde 3 gun önce ölcldm cza olarak para verdım :d önce ölçtu dye ama olsn 3 gun snra ısım vardı gdemezdm
inş bu ayda boyle olur durmak yok koşmaya dvam
şu zumbayı hıc denemedm bnde bı deneyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…