yemedigin icin öncelikle bi alkis sana
sporu denemek istiyorsan linki burda,bastan söylim,sabah agrimadik kasin kalmiyor,bu iyi bisey aslinda ama benim gibi üsengeclerede bahane oluyor
Total Body Workout 4, Cardio, sculpt and tone fitness, Full 30 mins - YouTube
Total Body Workout 7, Cardio, sculpt and tone fitness, full 30 mins - YouTube
Total Body Workout 3, sculpt and tone and cardio - eFit30 - YouTube
daha cok videolar var.fikri versin diye bunlari gönderdim,ben üsttekini yaptim,zaten actigindada bu ikiliye ait diger videolari görürsün,eger deneyeceksen kolay gelsin,bu arada 30 dk da 300 kalori yaktiriyor bu videolar,bilgin olsun
cok güzel olmus bence
geldimde gec kaldim heralde,zaten bizim takimda yer yok,cuma günü bakicam gelen arkadaslara göre
ilk baklava acma deneyimim bu yilbasinda olmustu,eltimdeydik yibasinda,bi tepsi baklava yaptim götürdüm,o kadar begendiler ki valla ögünmek gibi olmasin ama cok güzel olmustu,o kadar ince acmistim,kendim actigima bile inandirmak zorunda kaldim
masallah cnm,sen bu kadar bisikletle ne kadar kalori yakiyorsun:44:
cok güzel
aslinda bende ilk actigimda gözüm korkmustu ama,nisasta ve biraz uzun bir oklavaya ihtiyac var,geris geliyor zaten
bende az uyudum,oglumu uyuturken dalmisim
burcalari ögle niyetine yemissin,dengelemis aslinda pogocayla,afiyet olsun cnm
cnm cisss olanlardan hafta ici uzak duruyoruz,haftasonu kacamaklarimiza sakliyoruz,nutella vekekleri,sekeride azaltmaya calis bence,limonla dene bi,aramayacaksin emin ol sekeri
sade salata yeme,dedigin gibi proteinle ye tok tutsun
cnm az yemek zorundayim,her topigi actigimda hedefim bana bakiyor
trapbolinide eliyorum o zaman
ben sanki oralardan bir sigara dumanimi gördümyok yok degilmis
dogum günün kutlu olsun cnm,nice yillara
ben burda yardimcilik hakkimi kullanarak izin veriyorum,zeburus da verir heralde:18:
Merhabaa,
Ben her ne kadar dün öğlen başlamış olsam da menümü yazıyım :)
Sabah:2 dilim ekmek, 1-1,5 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 çay kaşığı nutella (dayanamadım) ve 1 büyük bardak şekerli çay
Ara : 1 fincan orta şekerli türk kahhvesi
Öğle:1 kase cornflakes 1 bardak süt ile
Ara: 1/2 minik top kek
Akşam: 1 küçük tabak ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 adet tavuk budu
Ara: 1 portakal
Spor: Bu akşam başlayacağım. Emin olamamakla birlikte zumba devam edebileceğim birşeye benziyor.
:) Bugünden itibaren en az 2 öğünümü salata yapacağım yanına belki biraz protein.
salı günkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
dil peyniri
4-5 zeytin
öğlen
3 tane eti burçak
su
ara
dışarıdaydım çok acıktım bir poğaça yedim
akşam
2 köfte
patates püresi
az pilav
yoğurt
ekmek yemedim
spor
35 dk bisklet
trambolin yapamadım kızı uyuturken uyuya kalmışımkızımı gezmeye çıkardım dün yürüyüş yapmış oldum ama tempolu olmadığı için spordan saymıyorum
su 2.5 lt
selam kızlar.menümü yazayım
sabah
yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
çay
öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
ara
nescafe
akşam
yarım domate
1 dilim peynir
2 kaşık barbunya pilaki
gece
yarım portakal
spor:4 saat bisiklet,700 mekik (cezamı bitireyim dedim,bugün kekten ötürü bir ekstra spor daha çıktı başıma:))
su:4 litre
mesaj saymayı yine unuttum yaaaaaaaaa!!!!!!!!
eveet benim menüm
sabah
2 dilm kızarmış ekmek,1 dilm peynir,2 zeytin,4 bardak çay 1 küp şekerle,fındık tereyağı,1 çay kaşığı bal
ara:
1 muz
öğle:yok
ara.:yok
akşam
3 kaşık karnabahar yemeği
brokoli haşlaması
yoğurt iki dolu kaşık
akşam neskafe
spor 3 mil lesli
su 3 lt
cezalarım duruyor spor alrtlerim gelsin onula yapacağım,lesli sıkıyor uzun olunca ikinciyi yapasım gelmedi
msj saymadım ama 10 u geçmiştir
İyi geceler hanımlar
Bugunku menumu yazayım gozlerim daha fazla kapanmadan
Sabah
1 haslanmıs yumurta
Birazcık tulum peynir
2 cay kasıgı bal
Taze sıkılmıs portakal suyu
Ara
1 elma
3 dilim caramio (Regl oldum tatlı lazımdı) (102 kalori)
1 elma
Aksam
3 tane hurma (45 kalori)
1 porsiyon pilav ustu nohut
1 tane un kurabiyesi (65 kalori)
Gece
5 tane hurma (75 kalori)
(Regl oldugum icin tatlı ihtiyacım var malum, onu da hurma gibi dogal tatlıyla gecistireyim dedim, arada minik ir un kurabiyesi kactı ama neyse artık)
Su 2 lt
Spor
Ordan oraya kosturma, merdiven inip cıkma
Mesaj 4-5 tane
İyi gecelerrr
kizlar menümü yazip kahvalti hazirlicam,sonra gelip gecmise bakarim
sabah
1 bardak süt
ara
1 kupa biberiye cayi
ögle
1 tabk yagsiz kiymali kabak yemegi
ara
2 kasik kabak yemegi
aksam
kizlarin tabaklarindan trtikladigim bi catal patates püresi sütle yapilmis,1 lokma brokolli,bizimkiler cok seviyor,fazlasini vermediler,bende kendime getirmeye üsendim,2 catal balik,3 dl haslanmis havuc
aralarda yine 2 kupa biberiye cayi ictim
1 kupa yesil cay
gecede 1 fincan kahve,sekersiz her zamanki gibi
ya ben herseyi sekersiz icebiliyorum,siyah cayi icemiyorum neden acaba:44:bir küp sekerin ceyregini atiyorum,gerci bizde pek cay icende yok yani olursa iste
su
2.5 lt
spor
30 dk body workout yaptim,sanki kamyon carpmis gibi her tarafim agriyor,adim attimmi bacak kaslarim,egildimmi gögüs kaslarim agriyordevam edebilsem iyi sonuclar alacam bu spordan,öyle umit ediyorum yani
mesajda 40 ,aslinda daha fazlaydida unuttum küsürati :)))))
herkese kucak dolusu sevgiler
menümü yazıyım öncelikle;
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
ezogelin çorba
2 kaşık bulgur pilavı
yassı köfte
yoğurt
akşam
köfte
patates püresi
yoğurt
2 lt su
15 dakka bisiklet
100 mekik
eveet benim menüm
sabah
2 dilm kızarmış ekmek,1 dilm peynir,2 zeytin,4 bardak çay 1 küp şekerle,fındık tereyağı,1 çay kaşığı bal
ara:
1 muz
öğle:yok
ara.:yok
akşam
3 kaşık karnabahar yemeği
brokoli haşlaması
yoğurt iki dolu kaşık
akşam neskafe
spor 3 mil lesli
su 3 lt
cezalarım duruyor spor alrtlerim gelsin onula yapacağım,lesli sıkıyor uzun olunca ikinciyi yapasım gelmedi
msj saymadım ama 10 u geçmiştir
günaydın hanımlaaaaarrrr :))
bir gün aradan sonra aranızdayım:)
önce pazartesi günkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
4-5 zeytin
öğle
yarım kepekli sandviç ekmeğine ciğer ( beğenmedim yarısını yiyebildim)
ara
1 hazır domates çorbası
akşam
az çorba
ıspanak
yoğurt
1 dilim tam buğday
spor
20+25 dk bisiklet
20 dk trambolin (cezamdan düşüyorum)
su 2,5 lt
salı günkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
dil peyniri
4-5 zeytin
öğlen
3 tane eti burçak
su
ara
dışarıdaydım çok acıktım bir poğaça yedim
akşam
2 köfte
patates püresi
az pilav
yoğurt
ekmek yemedim
spor
35 dk bisklet
trambolin yapamadım kızı uyuturken uyuya kalmışımkızımı gezmeye çıkardım dün yürüyüş yapmış oldum ama tempolu olmadığı için spordan saymıyorum
su 2.5 lt
Merhabaa,
Ben her ne kadar dün öğlen başlamış olsam da menümü yazıyım :)
Sabah:2 dilim ekmek, 1-1,5 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 çay kaşığı nutella (dayanamadım) ve 1 büyük bardak şekerli çay
Ara : 1 fincan orta şekerli türk kahhvesi
Öğle:1 kase cornflakes 1 bardak süt ile
Ara: 1/2 minik top kek
Akşam: 1 küçük tabak ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 adet tavuk budu
Ara: 1 portakal
Spor: Bu akşam başlayacağım. Emin olamamakla birlikte zumba devam edebileceğim birşeye benziyor.
:) Bugünden itibaren en az 2 öğünümü salata yapacağım yanına belki biraz protein.
öncelikle aramıza hoşgeldin bol ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum sana
6 ay kadar zumba dersi almıştım ben gerçekten uyguladığında hem eğlenceli hem de orantılı olarak tüm bölgelerden inceldiğini hissediyorsun devam etmeni öneririm
evet sen uyuyunca yaptım ama 15 dakka bisiklet yapabildim sonra mekik çektim. biraz halsizleşince bıraktım
4 saat bisiklet miiiiiiiiiiiiii:26:nasıl başarıyosun bu enerji nerden geliyo yaw
öğlen yemek yemiyerek nasıl dayanıyorsun ya merak ettim
kızlaaarrr yarın benim doğum günüm bana da pasta izni var mı ?:26:
yemedigin icin öncelikle bi alkis sana
sporu denemek istiyorsan linki burda,bastan söylim,sabah agrimadik kasin kalmiyor,bu iyi bisey aslinda ama benim gibi üsengeclerede bahane oluyor
Total Body Workout 4, Cardio, sculpt and tone fitness, Full 30 mins - YouTube
Total Body Workout 7, Cardio, sculpt and tone fitness, full 30 mins - YouTube
Total Body Workout 3, sculpt and tone and cardio - eFit30 - YouTube
daha cok videolar var.fikri versin diye bunlari gönderdim,ben üsttekini yaptim,zaten actigindada bu ikiliye ait diger videolari görürsün,eger deneyeceksen kolay gelsin,bu arada 30 dk da 300 kalori yaktiriyor bu videolar,bilgin olsun
cok güzel olmus bence
geldimde gec kaldim heralde,zaten bizim takimda yer yok,cuma günü bakicam gelen arkadaslara göre
ilk baklava acma deneyimim bu yilbasinda olmustu,eltimdeydik yibasinda,bi tepsi baklava yaptim götürdüm,o kadar begendiler ki valla ögünmek gibi olmasin ama cok güzel olmustu,o kadar ince acmistim,kendim actigima bile inandirmak zorunda kaldim
masallah cnm,sen bu kadar bisikletle ne kadar kalori yakiyorsun:44:
cok güzel
aslinda bende ilk actigimda gözüm korkmustu ama,nisasta ve biraz uzun bir oklavaya ihtiyac var,geris geliyor zaten
bende az uyudum,oglumu uyuturken dalmisim
burcalari ögle niyetine yemissin,dengelemis aslinda pogocayla,afiyet olsun cnm
cnm cisss olanlardan hafta ici uzak duruyoruz,haftasonu kacamaklarimiza sakliyoruz,nutella vekekleri,sekeride azaltmaya calis bence,limonla dene bi,aramayacaksin emin ol sekeri
sade salata yeme,dedigin gibi proteinle ye tok tutsun
cnm az yemek zorundayim,her topigi actigimda hedefim bana bakiyor
trapbolinide eliyorum o zaman
ben sanki oralardan bir sigara dumanimi gördümyok yok degilmis
Kızlar imdaaat ofiste diyete baŞladığımı duyan caydırmaya çalıştıBiri kalk öğle yemeğinde fastfood yiyelim dedi diğeri de cola alıp gelmeye kalktı. Baskı altındayım Hepsini savuşturdum şimdilik
öncelikle aramıza hoşgeldin bol ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum sana
6 ay kadar zumba dersi almıştım ben gerçekten uyguladığında hem eğlenceli hem de orantılı olarak tüm bölgelerden inceldiğini hissediyorsun devam etmeni öneririm
evet sen uyuyunca yaptım ama 15 dakka bisiklet yapabildim sonra mekik çektim. biraz halsizleşince bıraktım
4 saat bisiklet miiiiiiiiiiiiii:26:nasıl başarıyosun bu enerji nerden geliyo yaw
öğlen yemek yemiyerek nasıl dayanıyorsun ya merak ettim
pegasus sağol canım baktım deniyeceği
topraks bende trambolin ve tviister aldım kargoda,bişey merak ettim çapı 102 cm küçükmü acaba düşünemedim,bir heyecanla sipariş verdim,
kızlar çok işim var ,ara verdim bi bakıyım dedim görşz
çok iyi 102 normal biz yanlışlıkla 114 cm almışız biraz büyük:))
farkı hissedeceksin
süpersin yaaaaamadde 1 kural 1:diyet yaptığını kimseye belli etme:))
bekarken ilkbahar gibi göbeğimiz güzelleşsin,bikinilerimiz güzel dursun diye hafif dikkat ederdik.karizmayı çizdirmeyeceğiz ya kimse bilmezdi.
-pizza yiyelim mi??
-ay canım istemiyor
-pasta yiyelim mi??
-şu aralar şekerli bişey yiyemiyorum ya içim bulanıyor.
-kızlar bırakalım sizi nereye gidecekseniz
-yok biz yürüyeceğiz ya hava çok güzel
ne günlerdi yaaaaaa
o esinti biraz bana ulaştı iki sabahtır erken kalkıp kahvaltı bile hazırlıyorum :)))arkadaş amma hamarat takıma düşmüşüm ben böyle.şöyle üfleyin bana doğru belki bulaşır:)))
bisikletle saatte ortalama 300 kalori yakıyorum,iyi oluyor:))
amman ha dikkat! zeburus gerekeni yazmış başka söze hacet yok :))Kızlar imdaaat ofiste diyete baŞladığımı duyan caydırmaya çalıştıBiri kalk öğle yemeğinde fastfood yiyelim dedi diğeri de cola alıp gelmeye kalktı. Baskı altındayım Hepsini savuşturdum şimdilik
teşekkür ederim, pek kutlama modunda değilim ama pastamı yaparlar mutlaka, yerim azıcıkoooo izin olmazmı yaaaa:)))doğumgününün tadı çıkar mı başka türlü:))tebrik hakkımı yarın kullanacağım o yüzden bugün sadece afiyet olsun diyorum:))
teşekkür ederim, bu akşam daha iyi yapmak istiyorum sabahki bisikleti yapamadım, oğlumu okula götürdüm toplantı var dedi yanlışmış ama gitmiş oldum bir kere:))arada bir de caramio kaçmış...özel dönemin olduğu için bişey diyemiyorum,menün güzel olmuş.en az yarım saat de tempolu bir spor eklersen gününe daha güzel olacak.
menü şahane yine:))her tarafının kasları çok güzel çalışmış o zaman aynen devam.
menün tam ayarında olmuş.bisikleti 30 dk dan az yapma derim.15 dk boşa yorgunluktan başka bişey değil.yapamıyorum dersen her gün 5 er dk arttırarak devam et.
ben buna aç yaşamışsın derim.neyse sporla metabolizmanı çalışmaya zorlamışsın.
2 gün de menü+spor güzel olmuş.böyle devam:))
şekerli çay,top kek,nutella...neyse dediğin gibi asıl bugün başlıyor bizimle maceran:))2 öğün salata +proteinle güzel sonuçlar alırsın.ay şu salatayı yapmayı bi sevsem aynı mantıkla öğünlerimi geçireceğim ama yok.birisinin yapıp önüme getirmesi lazım.
oooh kızçemle yarım saat bahçede gezdik,köpek sevdik,kargalara güldük.bahardan itibaren bizim için baya bi eğlenceli olacak günler:))şimdide öğleden sonraki sporumu yapayım,sonra da kahvem eşliğinde buranın tadını çıkarayım:))
en iyisi kerevizmiş ama ben hiç sevmem:)))kızlar mynette şimdi bi habere bakıyordum.derhal paylaşıyorum:
ortalama hareketli bir kadının günde alması gereken kalori miktarı yaklaşık 2000 kaloriymiş.200 kalori olan besinlerden örnekler vermiş:
3 yumurta
1425 gr kereviz
145 gr makarna
186 gr kuru fasulye
23 gr kanola yağı
28 gr tereyağ
200 ml balzamik sirke
204 gr hindi
290 gr üzüm
308 gr mısır
328 gr kivi
33 gr tuzlu fıstık
357 gr bezelye
37 gr patates cipsi
385 gr elma
41 gr cips (ne cipsi oılduğu yazmıyor ama resmi doritosa benziyor:))
41 gr fıstıklı çikolata
475 gr soğan
496 ml gazlı içecek
50 gr tuzlu kraker
50 gr ya da 10 tane şeker
53 gr esmer şeker
kolay gelsin cnm,bende oglumu doyurim,yapabildigim kadar yaparim,agrilar izin verirsepegasus sağol canım baktım deniyeceği
topraks bende trambolin ve tviister aldım kargoda,bişey merak ettim çapı 102 cm küçükmü acaba düşünemedim,bir heyecanla sipariş verdim,
kızlar çok işim var ,ara verdim bi bakıyım dedim görşz
gec oldu ama afiyet olsun cnmteşekkür ederim tatlım, ben şimdi yemeğe çıkıyorum, daha doğrusu çorba içicem, görüşürüzzzzzzzz:))
ben bisiklete çok alıştım ya.hani artık yorulmuyorum sadece terliyorum:))bu yüzden bu hafta spor değişikliği yapabilirim.yine tae bo falan yapabilirim.azıcık şaşırsın kaslarım:))
sakin cnm,simdi yedirmeye ugrasirlar,dügünden sonrada arkandanKızlar imdaaat ofiste diyete baŞladığımı duyan caydırmaya çalıştıBiri kalk öğle yemeğinde fastfood yiyelim dedi diğeri de cola alıp gelmeye kalktı. Baskı altındayım Hepsini savuşturdum şimdilik
cok güzel cnmarkadaş amma hamarat takıma düşmüşüm ben böyle.şöyle üfleyin bana doğru belki bulaşır:)))
bisikletle saatte ortalama 300 kalori yakıyorum,iyi oluyor:))
oooh kızçemle yarım saat bahçede gezdik,köpek sevdik,kargalara güldük.bahardan itibaren bizim için baya bi eğlenceli olacak günler:))şimdide öğleden sonraki sporumu yapayım,sonra da kahvem eşliğinde buranın tadını çıkarayım:))
kizlar hava o kadar sicakmi yaa,ben burnumu cikaramiyorum soguktan -3 derece burasi,her taraf karinsan ne kadar huzur buluyor di mi :)dünde ben kızımı gezmeye çıkardım, parka gittik. Çok güzel vakit geçirdim. Sana iyi keyifler:)
kızlar mynette şimdi bi habere bakıyordum.derhal paylaşıyorum:
ortalama hareketli bir kadının günde alması gereken kalori miktarı yaklaşık 2000 kaloriymiş.200 kalori olan besinlerden örnekler vermiş:
3 yumurta
1425 gr kereviz
145 gr makarna
186 gr kuru fasulye
23 gr kanola yağı
28 gr tereyağ
200 ml balzamik sirke
204 gr hindi
290 gr üzüm
308 gr mısır
328 gr kivi
33 gr tuzlu fıstık
357 gr bezelye
37 gr patates cipsi
385 gr elma
41 gr cips (ne cipsi oılduğu yazmıyor ama resmi doritosa benziyor:))
41 gr fıstıklı çikolata
475 gr soğan
496 ml gazlı içecek
50 gr tuzlu kraker
50 gr ya da 10 tane şeker
53 gr esmer şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?