Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hafta sonu kaçırdıklarımı anca telafi ettim tartıda:) dünyayı yemişim iki günde anca gitti18:
ben artık hedef koymuyorum çünkü kendim kasınca vücudumda kasıyo, geçen hafta hiç kaçamak yapmadım kaç gram vermişim, o yüzden kısa vade hedefi yok bende artık:)

pegasus sağol canım baktım deniyeceği

topraks bende trambolin ve tviister aldım kargoda,bişey merak ettim çapı 102 cm küçükmü acaba düşünemedim,bir heyecanla sipariş verdim,

kızlar çok işim var ,ara verdim bi bakıyım dedim görşz

dogum günün kutlu olsun cnm,nice yillara
ben burda yardimcilik hakkimi kullanarak izin veriyorum,zeburus da verir heralde:18:

teşekkür ederim tatlım, ben şimdi yemeğe çıkıyorum, daha doğrusu çorba içicem, görüşürüzzzzzzzz:))

öncelikle aramıza hoşgeldin bol ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum sana
6 ay kadar zumba dersi almıştım ben gerçekten uyguladığında hem eğlenceli hem de orantılı olarak tüm bölgelerden inceldiğini hissediyorsun devam etmeni öneririm

evet sen uyuyunca yaptım ama 15 dakka bisiklet yapabildim sonra mekik çektim. biraz halsizleşince bıraktım

4 saat bisiklet miiiiiiiiiiiiii:26: nasıl başarıyosun bu enerji nerden geliyo yaw

öğlen yemek yemiyerek nasıl dayanıyorsun ya merak ettim

arada bir de caramio kaçmış...özel dönemin olduğu için bişey diyemiyorum,menün güzel olmuş.en az yarım saat de tempolu bir spor eklersen gününe daha güzel olacak.

menü şahane yine:))her tarafının kasları çok güzel çalışmış o zaman aynen devam.

menün tam ayarında olmuş.bisikleti 30 dk dan az yapma derim.15 dk boşa yorgunluktan başka bişey değil.yapamıyorum dersen her gün 5 er dk arttırarak devam et.

ben buna aç yaşamışsın derim.neyse sporla metabolizmanı çalışmaya zorlamışsın.

2 gün de menü+spor güzel olmuş.böyle devam:))

şekerli çay,top kek,nutella...neyse dediğin gibi asıl bugün başlıyor bizimle maceran:))2 öğün salata +proteinle güzel sonuçlar alırsın.ay şu salatayı yapmayı bi sevsem aynı mantıkla öğünlerimi geçireceğim ama yok.birisinin yapıp önüme getirmesi lazım.

ben bisiklete çok alıştım ya.hani artık yorulmuyorum sadece terliyorum:))bu yüzden bu hafta spor değişikliği yapabilirim.yine tae bo falan yapabilirim.azıcık şaşırsın kaslarım:))

Kızlar imdaaat ofiste diyete baŞladığımı duyan caydırmaya çalıştı Biri kalk öğle yemeğinde fastfood yiyelim dedi diğeri de cola alıp gelmeye kalktı. Baskı altındayım Hepsini savuşturdum şimdilik

Son düzenleme:

arkadaş amma hamarat takıma düşmüşüm ben böyle.şöyle üfleyin bana doğru belki bulaşır:)))

bisikletle saatte ortalama 300 kalori yakıyorum,iyi oluyor:))

madde 1 kural 1:diyet yaptığını kimseye belli etme:))

bekarken ilkbahar gibi göbeğimiz güzelleşsin,bikinilerimiz güzel dursun diye hafif dikkat ederdik.karizmayı çizdirmeyeceğiz ya kimse bilmezdi.

-pizza yiyelim mi??
-ay canım istemiyor
-pasta yiyelim mi??
-şu aralar şekerli bişey yiyemiyorum ya içim bulanıyor.
-kızlar bırakalım sizi nereye gidecekseniz
-yok biz yürüyeceğiz ya hava çok güzel

ne günlerdi yaaaaaa

sabah 11 de yiyorum,akşamda 18 de eğer sabah kahvaltımı iyi yapmışsam meyve filan geçiştiriyorum,ayrıca tabiki acıkıyorum hemde deli gibi

çok iyi 102 normal biz yanlışlıkla 114 cm almışız biraz büyük:))
farkı hissedeceksin

süpersin yaaaaa

arkadaş amma hamarat takıma düşmüşüm ben böyle.şöyle üfleyin bana doğru belki bulaşır:)))

o esinti biraz bana ulaştı iki sabahtır erken kalkıp kahvaltı bile hazırlıyorum :)))

amman ha dikkat! zeburus gerekeni yazmış başka söze hacet yok :))

oooo izin olmazmı yaaaa:)))doğumgününün tadı çıkar mı başka türlü:))tebrik hakkımı yarın kullanacağım o yüzden bugün sadece afiyet olsun diyorum:))
teşekkür ederim, pek kutlama modunda değilim ama pastamı yaparlar mutlaka, yerim azıcık

teşekkür ederim, bu akşam daha iyi yapmak istiyorum sabahki bisikleti yapamadım, oğlumu okula götürdüm toplantı var dedi yanlışmış ama gitmiş oldum bir kere:))

oooh kızçemle yarım saat bahçede gezdik,köpek sevdik,kargalara güldük.bahardan itibaren bizim için baya bi eğlenceli olacak günler:))şimdide öğleden sonraki sporumu yapayım,sonra da kahvem eşliğinde buranın tadını çıkarayım:))

insan ne kadar huzur buluyor di mi :)dünde ben kızımı gezmeye çıkardım, parka gittik. Çok güzel vakit geçirdim. Sana iyi keyifler:)

kızlar mynette şimdi bi habere bakıyordum.derhal paylaşıyorum:

ortalama hareketli bir kadının günde alması gereken kalori miktarı yaklaşık 2000 kaloriymiş.200 kalori olan besinlerden örnekler vermiş:

3 yumurta
1425 gr kereviz
145 gr makarna
186 gr kuru fasulye
23 gr kanola yağı
28 gr tereyağ
200 ml balzamik sirke
204 gr hindi
290 gr üzüm
308 gr mısır
328 gr kivi
33 gr tuzlu fıstık
357 gr bezelye
37 gr patates cipsi
385 gr elma
41 gr cips (ne cipsi oılduğu yazmıyor ama resmi doritosa benziyor:))
41 gr fıstıklı çikolata
475 gr soğan
496 ml gazlı içecek
50 gr tuzlu kraker
50 gr ya da 10 tane şeker
53 gr esmer şeker

en iyisi kerevizmiş ama ben hiç sevmem:)))

kolay gelsin cnm,bende oglumu doyurim,yapabildigim kadar yaparim,agrilar izin verirse
bu gün kizima süpürttüm yerleri,alissin demizayifta,süpürgeyi zor cekiyodu,ben arkadan destek veriyordum
teşekkür ederim tatlım, ben şimdi yemeğe çıkıyorum, daha doğrusu çorba içicem, görüşürüzzzzzzzz:))
gec oldu ama afiyet olsun cnm
ben bisiklete çok alıştım ya.hani artık yorulmuyorum sadece terliyorum:))bu yüzden bu hafta spor değişikliği yapabilirim.yine tae bo falan yapabilirim.azıcık şaşırsın kaslarım:))
süpersin valla,günde 4 saat bisikletle yorulmuyorsun,bende spordan yorulmadigim günleri görürmüyüm acaba:44:
sakin cnm,simdi yedirmeye ugrasirlar,dügünden sonrada arkandan
-gelinlige bile zor sigmis,insan dikkat eder
derler valla bak unutma:18:

cok güzel cnm
ben stepperle 1 satte hizina göre 500-600 kalori yakiyordum ve cok terliyordum
simdi bide yatak odasina götürüp deneyecegim,bakalim alttaki tansiyondan gider heralde bu defa
insan ne kadar huzur buluyor di mi :)dünde ben kızımı gezmeye çıkardım, parka gittik. Çok güzel vakit geçirdim. Sana iyi keyifler:)
kizlar hava o kadar sicakmi yaa,ben burnumu cikaramiyorum soguktan -3 derece burasi,her taraf kar

kanola yagi ne anlamadim,yumurta iyiymis ya,sarisini yemesek daha az kalor aliriz,2 yumurtali bir menemenin kalorisini düsündüm birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…