kolay gelsin cnm,bende oglumu doyurim,yapabildigim kadar yaparim,agrilar izin verirse
bu gün kizima süpürttüm yerleri,alissin demizayifta,süpürgeyi zor cekiyodu,ben arkadan destek veriyordum
gec oldu ama afiyet olsun cnm
süpersin valla,günde 4 saat bisikletle yorulmuyorsun,bende spordan yorulmadigim günleri görürmüyüm acaba:44:
sakin cnm,simdi yedirmeye ugrasirlar,dügünden sonrada arkandan
-gelinlige bile zor sigmis,insan dikkat eder
derler valla bak unutma:18:
cok güzel cnm
ben stepperle 1 satte hizina göre 500-600 kalori yakiyordum ve cok terliyordum
simdi bide yatak odasina götürüp deneyecegim,bakalim alttaki tansiyondan gider heralde bu defa
kizlar hava o kadar sicakmi yaa,ben burnumu cikaramiyorum soguktan -3 derece burasi,her taraf kar
kanola yagi ne anlamadim,yumurta iyiymis ya,sarisini yemesek daha az kalor aliriz,2 yumurtali bir menemenin kalorisini düsündüm birden
püffff yaa yok öz hakiki şeker gibisi.niye böyle güzel şeyler yenmemeli anlamıyorumki!!!
İyi geceler hanımlar
Bugunku menumu yazayım gozlerim daha fazla kapanmadan
Sabah
1 haslanmıs yumurta
Birazcık tulum peynir
2 cay kasıgı bal
Taze sıkılmıs portakal suyu
Ara
1 elma
3 dilim caramio (Regl oldum tatlı lazımdı) (102 kalori)
1 elma
Aksam
3 tane hurma (45 kalori)
1 porsiyon pilav ustu nohut
1 tane un kurabiyesi (65 kalori)
Gece
5 tane hurma (75 kalori)
(Regl oldugum icin tatlı ihtiyacım var malum, onu da hurma gibi dogal tatlıyla gecistireyim dedim, arada minik ir un kurabiyesi kactı ama neyse artık)
Su 2 lt
Spor
Ordan oraya kosturma, merdiven inip cıkma
Mesaj 4-5 tane
İyi gecelerrr
WORKOUT DENEMEK LAZIM. MENÜN GÜZEL CANIM KAÇAMAKSIZ VE SAĞLIKLIkizlar menümü yazip kahvalti hazirlicam,sonra gelip gecmise bakarim
sabah
1 bardak süt
ara
1 kupa biberiye cayi
ögle
1 tabk yagsiz kiymali kabak yemegi
ara
2 kasik kabak yemegi
aksam
kizlarin tabaklarindan trtikladigim bi catal patates püresi sütle yapilmis,1 lokma brokolli,bizimkiler cok seviyor,fazlasini vermediler,bende kendime getirmeye üsendim,2 catal balik,3 dl haslanmis havuc
aralarda yine 2 kupa biberiye cayi ictim
1 kupa yesil cay
gecede 1 fincan kahve,sekersiz her zamanki gibi
ya ben herseyi sekersiz icebiliyorum,siyah cayi icemiyorum neden acaba:44:bir küp sekerin ceyregini atiyorum,gerci bizde pek cay icende yok yani olursa iste
su
2.5 lt
spor
30 dk body workout yaptim,sanki kamyon carpmis gibi her tarafim agriyor,adim attimmi bacak kaslarim,egildimmi gögüs kaslarim agriyordevam edebilsem iyi sonuclar alacam bu spordan,öyle umit ediyorum yani
mesajda 40 ,aslinda daha fazlaydida unuttum küsürati :)))))
herkese kucak dolusu sevgiler
menümü yazıyım öncelikle;
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
ezogelin çorba
2 kaşık bulgur pilavı
yassı köfte
yoğurt
akşam
köfte
patates püresi
yoğurt
2 lt su
15 dakka bisiklet
100 mekik
kızlar yarın misafirim gelecek ben bu siteye yeni taşındım ,tanışmaya geliyorlar,bugün hazırlıklarım olacak,yarın bakalım nasıllarmış
baklava hamurumu yoğurdum,kızı uyutup açacağım,annemin kızı olarak marifetlerimi göstermeliyim ilk izlenim önemli değilmi
bu arda benim annemin pasta börek ev yemekleri üzerine işletmesi var
yinede zayıfım dimi
selam kızlar.menümü yazayım
sabah
yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
çay
öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
ara
nescafe
akşam
yarım domate
1 dilim peynir
2 kaşık barbunya pilaki
gece
yarım portakal
spor:4 saat bisiklet,700 mekik (cezamı bitireyim dedim,bugün kekten ötürü bir ekstra spor daha çıktı başıma:))
su:4 litre
mesaj saymayı yine unuttum yaaaaaaaaa!!!!!!!!
günaydın hanımlaaaaarrrr :))
bir gün aradan sonra aranızdayım:)
önce pazartesi günkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
4-5 zeytin
öğle
yarım kepekli sandviç ekmeğine ciğer ( beğenmedim yarısını yiyebildim)
ara
1 hazır domates çorbası
akşam
az çorba
ıspanak
yoğurt
1 dilim tam buğday
spor
20+25 dk bisiklet
20 dk trambolin (cezamdan düşüyorum)
su 2,5 lt
salı günkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
dil peyniri
4-5 zeytin
öğlen
3 tane eti burçak
su
ara
dışarıdaydım çok acıktım bir poğaça yedim
akşam
2 köfte
patates püresi
az pilav
yoğurt
ekmek yemedim
spor
35 dk bisklet
trambolin yapamadım kızı uyuturken uyuya kalmışımkızımı gezmeye çıkardım dün yürüyüş yapmış oldum ama tempolu olmadığı için spordan saymıyorum
su 2.5 lt
Merhabaa,
Ben her ne kadar dün öğlen başlamış olsam da menümü yazıyım :)
Sabah:2 dilim ekmek, 1-1,5 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 çay kaşığı nutella (dayanamadım) ve 1 büyük bardak şekerli çay
Ara : 1 fincan orta şekerli türk kahhvesi
Öğle:1 kase cornflakes 1 bardak süt ile
Ara: 1/2 minik top kek
Akşam: 1 küçük tabak ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 adet tavuk budu
Ara: 1 portakal
Spor: Bu akşam başlayacağım. Emin olamamakla birlikte zumba devam edebileceğim birşeye benziyor.
:) Bugünden itibaren en az 2 öğünümü salata yapacağım yanına belki biraz protein.
burası fena değildi ama bugün daha soğuk yine kar geliyomuş dediler:) geçen haftalarda bahar ggeldi zannettik çok güzeldi hava şimdi daha soğuk:))
kizlar menümü yazip kahvalti hazirlicam,sonra gelip gecmise bakarim
sabah
1 bardak süt
ara
1 kupa biberiye cayi
ögle
1 tabk yagsiz kiymali kabak yemegi
ara
2 kasik kabak yemegi
aksam
kizlarin tabaklarindan trtikladigim bi catal patates püresi sütle yapilmis,1 lokma brokolli,bizimkiler cok seviyor,fazlasini vermediler,bende kendime getirmeye üsendim,2 catal balik,3 dl haslanmis havuc
aralarda yine 2 kupa biberiye cayi ictim
1 kupa yesil cay
gecede 1 fincan kahve,sekersiz her zamanki gibi
ya ben herseyi sekersiz icebiliyorum,siyah cayi icemiyorum neden acaba:44:bir küp sekerin ceyregini atiyorum,gerci bizde pek cay icende yok yani olursa iste
su
2.5 lt
spor
30 dk body workout yaptim,sanki kamyon carpmis gibi her tarafim agriyor,adim attimmi bacak kaslarim,egildimmi gögüs kaslarim agriyordevam edebilsem iyi sonuclar alacam bu spordan,öyle umit ediyorum yani
mesajda 40 ,aslinda daha fazlaydida unuttum küsürati :)))))
günaydın hanımlaaaaarrrr :))
bir gün aradan sonra aranızdayım:)
önce pazartesi günkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
4-5 zeytin
öğle
yarım kepekli sandviç ekmeğine ciğer ( beğenmedim yarısını yiyebildim)
ara
1 hazır domates çorbası
akşam
az çorba
ıspanak
yoğurt
1 dilim tam buğday
spor
20+25 dk bisiklet
20 dk trambolin (cezamdan düşüyorum)
su 2,5 lt
Napıyosun wuwum
hiç canım gecmısı okuyodum smdk eve geldım sen npıosun :)
kolay gelsın canım sna hazır cocgnda uyuoken hazrlaman yıne kolay olur... babanıda özlemıssındr en azndan bı hasret gderdın cnmbende napıyım babam dışarı çıktı o gelmişti memleketten bende evdeyim birazdan eşim gelecekyemek hazırlayacağm ona. Asyada uyuyorken buraya takılayım dedim
ah o poğaça kokusu beni çağırırken bi hayır diyebilsem :)) beni bu hamurlar mahvetti, bu hamurlar yüzünden unuttum 36 beden giymeyi...NEDENSE GÜZEL ŞEYLER HEP KALORİLİ YAAAAAA HAKSIZLIK. DOĞANIN VE BEYNİMİZİN BEDENİMİZE YAPTIĞI HAKSIZLIK
ABBBAVVV HEM HURMA HEM ELMA HEM UN KURABİYESİ HEM KARAMİO EN AZ İKİSİNDEN VAZGEÇMELİSİN. MESELE 1 KARANİO 1ERHURMA YARIM ELMA 1 UN KURABİYESİDEYESEN AYNI HAZZI ALIRDIN.KENDİNE SADECE BİRİ İÇİN MÜSAADE ETMELİSİN REGL DÖNEMİNDE DAHA ÇOK KALORİ YAKMIYORUZ ÇÜNKÜ.DOĞADAKİ HAYBVANLARIN HANGİSİNİN ŞEKERE İHTİYACI VAR BİZ KADINLARIN UYDURDUĞU BİŞEY BU ŞEKER İHTİYACI.
WORKOUT DENEMEK LAZIM. MENÜN GÜZEL CANIM KAÇAMAKSIZ VE SAĞLIKLI
CANIM BİZDEDNDE SANA KUCAK DOLUSU SEVGİLER. SPOR İDARE EDER AMA MENÜN GAYET GÜZEL DENGELİ
OHHHH MİSSS İYİKİK ANNENİN KIZI DEĞİLİM. İYİKİDE BİLMİYORUM BAKLAVA FİLAN HİİİÇ UĞRAŞAMAM. AMA HARİKA BUTİK PASTALAR KURABİYELER YAPARIM.
BENCE MÜNÜDE SÜPER SUDA SPORDA 4 SAAT BİSİKLET NE YAAAAAAAAA HÖH YANİ MAŞALLAHARAMIZDAN ÇABUK GİDECEKSİN DİYE ÜZÜLÜYORUM
HOŞGELDİN GAYET GÜZEL CANIM
BENCE GÜZEL CANIM AMA ŞU PAÇALARA FİLAN Bİ HAYIR DİYELİM ARTIK
CANIM TOTAL KALORİ BELKİ AŞMAMAIŞTIR AMA DNGESİZ BESLENMİŞSİN.YAĞLARINAKATKIDA BULUNMK İSTEMİYORSAN ZAMANNDA DENGELİ BESLENMELİSİNMESELA BİR TOPKEK KÜÇÜÇK YERKAPLIYOR TOKTAA TUTMUYORAMA BİSÜRÜ KALORİSİ VAR.
ANKARADA BUGÜN SOĞUDU
bende pasta beceremem,yani hic denemedim ama beceremem diye saniyorumNEDENSE GÜZEL ŞEYLER HEP KALORİLİ YAAAAAA HAKSIZLIK. DOĞANIN VE BEYNİMİZİN BEDENİMİZE YAPTIĞI HAKSIZLIK
ABBBAVVV HEM HURMA HEM ELMA HEM UN KURABİYESİ HEM KARAMİO EN AZ İKİSİNDEN VAZGEÇMELİSİN. MESELE 1 KARANİO 1ERHURMA YARIM ELMA 1 UN KURABİYESİDEYESEN AYNI HAZZI ALIRDIN.KENDİNE SADECE BİRİ İÇİN MÜSAADE ETMELİSİN REGL DÖNEMİNDE DAHA ÇOK KALORİ YAKMIYORUZ ÇÜNKÜ.DOĞADAKİ HAYBVANLARIN HANGİSİNİN ŞEKERE İHTİYACI VAR BİZ KADINLARIN UYDURDUĞU BİŞEY BU ŞEKER İHTİYACI.
WORKOUT DENEMEK LAZIM. MENÜN GÜZEL CANIM KAÇAMAKSIZ VE SAĞLIKLI
CANIM BİZDEDNDE SANA KUCAK DOLUSU SEVGİLER. SPOR İDARE EDER AMA MENÜN GAYET GÜZEL DENGELİ
OHHHH MİSSS İYİKİK ANNENİN KIZI DEĞİLİM. İYİKİDE BİLMİYORUM BAKLAVA FİLAN HİİİÇ UĞRAŞAMAM. AMA HARİKA BUTİK PASTALAR KURABİYELER YAPARIM.
BENCE MÜNÜDE SÜPER SUDA SPORDA 4 SAAT BİSİKLET NE YAAAAAAAAA HÖH YANİ MAŞALLAHARAMIZDAN ÇABUK GİDECEKSİN DİYE ÜZÜLÜYORUM
HOŞGELDİN GAYET GÜZEL CANIM
BENCE GÜZEL CANIM AMA ŞU PAÇALARA FİLAN Bİ HAYIR DİYELİM ARTIK
CANIM TOTAL KALORİ BELKİ AŞMAMAIŞTIR AMA DNGESİZ BESLENMİŞSİN.YAĞLARINAKATKIDA BULUNMK İSTEMİYORSAN ZAMANNDA DENGELİ BESLENMELİSİNMESELA BİR TOPKEK KÜÇÜÇK YERKAPLIYOR TOKTAA TUTMUYORAMA BİSÜRÜ KALORİSİ VAR.
ANKARADA BUGÜN SOĞUDU
ne güzel cnm,destekcilerin de var,bu hizla bizi gecersin senHu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesininz biz gezmeden geldikkk.babam da geldi memlketten zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum. Ailecek hepimizde tip-2 diyabet olduğumuzdan zayıflamam konusunda oda çok ısrarcı... Kızımla gezmeye gittik babam akşam gelecek sanıyorduk bi telefon geldi ben geldim diye artık erken kalkmak zorunda kaldım.
regl oldugum icin siskinlik var cnm,bu hafta ekside cikmak icin kisiyorum biraz,vucutta alisiyor galibacanım bana dıyosunya sende bse yemememısınmenunun cgu cay
masallah cnmbgunkı menum
yarım dlım ekmek kepeklı
yarım kbrt ktusu lıght peynr yarım yumurta
3 zytın
1 salata
öglen yok
5 gbı 1 portakal yedım
snrada 1 kase crba 3 kasık ygrt yıcem sımdı
2 ltre su ıctm 2 bcuga tamamlrm
1050 kalorılık spor ustunede yarm saat dıdıstk kız arkadaslarmla oynadk falan
aksam 11 gbı 1 nscafe ıccem
ah o poğaça kokusu beni çağırırken bi hayır diyebilsem :)) beni bu hamurlar mahvetti, bu hamurlar yüzünden unuttum 36 beden giymeyi...şair bunu görse kahrederdi kesin:))
menun guzel olmus cnm
bu arada iYİKİDOGDUN topraksnce mtlu yıllar senın olsun brazck ye bncede bgun :)
teşekkür ederim kızlar, öptümEvetcanım topraks bende kutluyorum doğum gününü
bende pasta beceremem,yani hic denemedim ama beceremem diye saniyorumcesaret edemiyorum,cocuklara bazen yapiyorum ama su hazurlar varya paket onlardan
burasidhep soguk ya,yaz gelsin artikkk:18:
ne güzel cnm,destekcilerin de var,bu hizla bizi gecersin sen
bide karsindaki zayiflamissin dedimi daha bi kilo veresi geliyor insanin
regl oldugum icin siskinlik var cnm,bu hafta ekside cikmak icin kisiyorum biraz,vucutta alisiyor galiba
masallah cnmsporunu ihmal etmiyorsun,bende dünden beri yapmaya calisiyorum da kipirdamakta zorlaniyorum
bak ayıp oluyoooooooooo:)))bgunkı menum
yarım dlım ekmek kepeklı
yarım kbrt ktusu lıght peynr yarım yumurta
3 zytın
1 salata
öglen yok
5 gbı 1 portakal yedım
snrada 1 kase crba 3 kasık ygrt yıcem sımdı
2 ltre su ıctm 2 bcuga tamamlrm
1050 kalorılık spor ustunede yarm saat dıdıstk kız arkadaslarmla oynadk falan
aksam 11 gbı 1 nscafe ıccem
daha yemek hazirlamadim ya,ne yapsam acaba,off,ben kendime uydurrum biseylerde cocuklara ne yapsam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?