Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

burası fena değildi ama bugün daha soğuk yine kar geliyomuş dediler:) geçen haftalarda bahar ggeldi zannettik çok güzeldi hava şimdi daha soğuk:))

püffff yaa yok öz hakiki şeker gibisi.niye böyle güzel şeyler yenmemeli anlamıyorumki!!!

NEDENSE GÜZEL ŞEYLER HEP KALORİLİ YAAAAAA HAKSIZLIK. DOĞANIN VE BEYNİMİZİN BEDENİMİZE YAPTIĞI HAKSIZLIK

ABBBAVVV HEM HURMA HEM ELMA HEM UN KURABİYESİ HEM KARAMİO EN AZ İKİSİNDEN VAZGEÇMELİSİN. MESELE 1 KARANİO 1ERHURMA YARIM ELMA 1 UN KURABİYESİDEYESEN AYNI HAZZI ALIRDIN.KENDİNE SADECE BİRİ İÇİN MÜSAADE ETMELİSİN REGL DÖNEMİNDE DAHA ÇOK KALORİ YAKMIYORUZ ÇÜNKÜ.DOĞADAKİ HAYBVANLARIN HANGİSİNİN ŞEKERE İHTİYACI VAR BİZ KADINLARIN UYDURDUĞU BİŞEY BU ŞEKER İHTİYACI.

WORKOUT DENEMEK LAZIM. MENÜN GÜZEL CANIM KAÇAMAKSIZ VE SAĞLIKLI

CANIM BİZDEDNDE SANA KUCAK DOLUSU SEVGİLER. SPOR İDARE EDER AMA MENÜN GAYET GÜZEL DENGELİ

OHHHH MİSSS İYİKİK ANNENİN KIZI DEĞİLİM. İYİKİDE BİLMİYORUM BAKLAVA FİLAN HİİİÇ UĞRAŞAMAM. AMA HARİKA BUTİK PASTALAR KURABİYELER YAPARIM.

BENCE MÜNÜDE SÜPER SUDA SPORDA 4 SAAT BİSİKLET NE YAAAAAAAAA HÖH YANİ MAŞALLAHARAMIZDAN ÇABUK GİDECEKSİN DİYE ÜZÜLÜYORUM

HOŞGELDİN GAYET GÜZEL CANIM

BENCE GÜZEL CANIM AMA ŞU PAÇALARA FİLAN Bİ HAYIR DİYELİM ARTIK

CANIM TOTAL KALORİ BELKİ AŞMAMAIŞTIR AMA DNGESİZ BESLENMİŞSİN.YAĞLARINAKATKIDA BULUNMK İSTEMİYORSAN ZAMANNDA DENGELİ BESLENMELİSİNMESELA BİR TOPKEK KÜÇÜÇK YERKAPLIYOR TOKTAA TUTMUYORAMA BİSÜRÜ KALORİSİ VAR.

burası fena değildi ama bugün daha soğuk yine kar geliyomuş dediler:) geçen haftalarda bahar ggeldi zannettik çok güzeldi hava şimdi daha soğuk:))

ANKARADA BUGÜN SOĞUDU

Hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesininz biz gezmeden geldikkk.babam da geldi memlketten zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum. Ailecek hepimizde tip-2 diyabet olduğumuzdan zayıflamam konusunda oda çok ısrarcı... Kızımla gezmeye gittik babam akşam gelecek sanıyorduk bi telefon geldi ben geldim diye artık erken kalkmak zorunda kaldım.

canım bana dıyosunya sende bse yemememısın menunun cgu cay

menun guzel olmus cnm

bu arada iYİKİDOGDUN topraks nce mtlu yıllar senın olsun brazck ye bncede bgun :)

bgunkı menum
yarım dlım ekmek kepeklı
yarım kbrt ktusu lıght peynr yarım yumurta
3 zytın
1 salata

öglen yok
5 gbı 1 portakal yedım
snrada 1 kase crba 3 kasık ygrt yıcem sımdı

2 ltre su ıctm 2 bcuga tamamlrm
1050 kalorılık spor ustunede yarm saat dıdıstk kız arkadaslarmla oynadk falan

aksam 11 gbı 1 nscafe ıccem

bende napıyım babam dışarı çıktı o gelmişti memleketten bende evdeyim birazdan eşim gelecekyemek hazırlayacağm ona. Asyada uyuyorken buraya takılayım dedim
kolay gelsın canım sna hazır cocgnda uyuoken hazrlaman yıne kolay olur... babanıda özlemıssındr en azndan bı hasret gderdın cnm

ah o poğaça kokusu beni çağırırken bi hayır diyebilsem :)) beni bu hamurlar mahvetti, bu hamurlar yüzünden unuttum 36 beden giymeyi... şair bunu görse kahrederdi kesin:))

bende pasta beceremem,yani hic denemedim ama beceremem diye saniyorumcesaret edemiyorum,cocuklara bazen yapiyorum ama su hazurlar varya paket onlardan

burasid hep soguk ya,yaz gelsin artikkk:18:
ne güzel cnm,destekcilerin de var,bu hizla bizi gecersin sen
bide karsindaki zayiflamissin dedimi daha bi kilo veresi geliyor insanin
canım bana dıyosunya sende bse yemememısın menunun cgu cay
regl oldugum icin siskinlik var cnm,bu hafta ekside cikmak icin kisiyorum biraz,vucutta alisiyor galiba
masallah cnmsporunu ihmal etmiyorsun,bende dünden beri yapmaya calisiyorum da kipirdamakta zorlaniyorum

daha yemek hazirlamadim ya,ne yapsam acaba,off,ben kendime uydurrum biseylerde cocuklara ne yapsam:44:

bkacgun aksatcam ama 4 gun gbı ıslerım var ama evde dans ederım genede

bak ayıp oluyoooooooooo:)))

daha yemek hazirlamadim ya,ne yapsam acaba,off,ben kendime uydurrum biseylerde cocuklara ne yapsam:44:

cocuklara yapcan şey kendı sevdgn bsey olmasn dayanamayıp yersn falan cnım kndnınde cok sevmedgnı ama onların hsuna gden bsey varsa onu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…