cnm eskı ve yenı ölculerımı yazıorum
ilk ölculerım 26 ocak son ölcum 20. subat
gögus :103 gögüs 97
gögüs altı :98 gögus altı 90
bel:93 bel 82
karın :111 karın 100
kalça :120 kalca :111
basen 103 basen 102
sol ust bacak:65 sol ust bacak:63
sag alt bacak:66 sag ust bacak 62
sol baldr :42 sol baldr :40
sag baldr:41 sag baldr 41
sag kol :34 sag kol :31
sol kol :33 sol kol :30
hemen bende ölçüyüm,bir ay sonra ne olacak
Waaoow maşşallah bu harikaaa :)
Valla sofrada gözü hep benim tabağımda , lokmaları sayıyor. Bu sefer diyete başladığımı da söylemedim, burdaki paylaşımlarımızdan da bahsetmedim yoksa duruma el koyar kontrolü ele geçirir ve beni bezdirir :)
Aaa valla teşekkür ederim bunu öğrendiğim çok iyi oldu anneme kalsa (beni zayıflamakla bozdu kendisi :) 2 saat önceden 2 saat de sonradan aç bırakıcak
dogun günü olanlara izin cikiyo cnmmuhabet güzel bende geldim,çoook yoruldum işler bitti sayılr sabaha sadece poğaça ile pasta süsüm kaldı
bunlardan yemeden nasıl duracaksamsabah akşam yemesemde pastacıklarımdan yesem olurmu noluur ,daha cezalarda duruyor puffff
muhabet güzel bende geldim,çoook yoruldum işler bitti sayılr sabaha sadece poğaça ile pasta süsüm kaldı
bunlardan yemeden nasıl duracaksamsabah akşam yemesemde pastacıklarımdan yesem olurmu noluur ,daha cezalarda duruyor puffff[/QUOTE
yemeee kılocklar gerı gelır olmaz... dgum gnunse olablır ama azıcık
cok hos yasenin icin söylüyo simdi,benim annem derdi kizim is yapmayi,yemek yapmayi ögrenin ,el kapisina giderseniz,basiniza kalkmasinlar,simdi seni evlendirecek ya söyle gelinligin icinde manken gibi ol istiyodur
bence en azından demelerı ıyı ınsan yoksa kendını gremez hale gelıyo bna bırı kılolusun dynce dha cok hrslanıorum vallahıanneler hep böylemi ya.ben eşimle tanışana kadar 58 kiloydum.evlenene kadar 65 olmuştum.düğünden 1 ay önce bizimkilerin yanına gittim.annem her akşam koşu bandının tepesine çıkartıyordu beni zorla spor yaptırtıyordu.bizinkiler gelinlik işiyle uğraşıyorlar.nişanlığımı da gelinliğimi de annem dikti.arkadaş bir sıktı ikisini de kaburgalarım geçti birbirine.
-anne nefes alamıyom,çöz şu bağları azıcık
-oh olsun eşşoğlu eşşek kim dedi sana kilo al diye
psikopat kadın!!!
evet ya bde 3 gun önce ölcldm cza olarak para verdım :d önce ölçtu dye ama olsn 3 gun snra ısım vardı gdemezdm
inş bu ayda boyle olur durmak yok koşmaya dvam
şu zumbayı hıc denemedm bnde bı deneyeyım
anneler hep böylemi ya.ben eşimle tanışana kadar 58 kiloydum.evlenene kadar 65 olmuştum.düğünden 1 ay önce bizimkilerin yanına gittim.annem her akşam koşu bandının tepesine çıkartıyordu beni zorla spor yaptırtıyordu.bizinkiler gelinlik işiyle uğraşıyorlar.nişanlığımı da gelinliğimi de annem dikti.arkadaş bir sıktı ikisini de kaburgalarım geçti birbirine.
-anne nefes alamıyom,çöz şu bağları azıcık
-oh olsun eşşoğlu eşşek kim dedi sana kilo al diye
psikopat kadın!!!
insallah cnm,ceza isi kötü olmus,hadi bakalim,4. takimi toptan citir yapcez
dene cnm,birazda vucudun kivraksa daha zevkli olur
muhabet güzel bende geldim,çoook yoruldum işler bitti sayılr sabaha sadece poğaça ile pasta süsüm kaldı
bunlardan yemeden nasıl duracaksamsabah akşam yemesemde pastacıklarımdan yesem olurmu noluur ,daha cezalarda duruyor puffff
yok benim doğum günüm değik komşucuklar tanışmaya gelecek onun hazırlığı
ölçülerimi aldım bir ay sonra farkı göreceğim,
ha zeburus hangi bölüm merak ettim seni
e hadi bakalım 1 ay sonra alkışlar sana gelecek o zaman:))
41.bölümmüş.38.dk dan itibaren 1-2 dk lığına başlıyor gençliğim.ay yine efkarlandım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?