Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Waaoow maşşallah bu harikaaa :)

muhabet güzel bende geldim,çoook yoruldum işler bitti sayılr sabaha sadece poğaça ile pasta süsüm kaldı
bunlardan yemeden nasıl duracaksamsabah akşam yemesemde pastacıklarımdan yesem olurmu noluur ,daha cezalarda duruyor puffff

cok hos yasenin icin söylüyo simdi,benim annem derdi kizim is yapmayi,yemek yapmayi ögrenin ,el kapisina giderseniz,basiniza kalkmasinlar,simdi seni evlendirecek ya söyle gelinligin icinde manken gibi ol istiyodur

Aaa valla teşekkür ederim bunu öğrendiğim çok iyi oldu anneme kalsa (beni zayıflamakla bozdu kendisi :) 2 saat önceden 2 saat de sonradan aç bırakıcak

anneler hep böylemi ya.ben eşimle tanışana kadar 58 kiloydum.evlenene kadar 65 olmuştum.düğünden 1 ay önce bizimkilerin yanına gittim.annem her akşam koşu bandının tepesine çıkartıyordu beni zorla spor yaptırtıyordu.bizinkiler gelinlik işiyle uğraşıyorlar.nişanlığımı da gelinliğimi de annem dikti.arkadaş bir sıktı ikisini de kaburgalarım geçti birbirine.

-anne nefes alamıyom,çöz şu bağları azıcık
-oh olsun eşşoğlu eşşek kim dedi sana kilo al diye

psikopat kadın!!!

dogun günü olanlara izin cikiyo cnmgerci zeburusa sor sen cezalari o veriyo,bence azcik tadina bak nefsini körelt,sonra cezalari fena oluyor biliyorsun

Son düzenleme:
bence en azından demelerı ıyı ınsan yoksa kendını gremez hale gelıyo bna bırı kılolusun dynce dha cok hrslanıorum vallahı

insallah cnm,ceza isi kötü olmus,hadi bakalim,4. takimi toptan citir yapcez
dene cnm,birazda vucudun kivraksa daha zevkli olur

"Egzersizden sonra kaslarımız erir ve depoları boşalır, işte bu zaman besine gereksinimin başladığı zamandır, 3-4 saat sonra değil. Bu noktaya daha da açıklık getirmek için şunu ekleyelim: Glikojen AralIğı denilen bu süreç ağır bir egzersizden hemen sonra başlar. Kısaca açıklamak gerekirse, bu aralıkta tüketilen karbonhidratlar çok hızlı bir şekilde glikoza dönüşür ve kılcal damarlar gemişleyerek bu glikozun kas hücrelerine girmesini sağlar. Glikozun yardımıyla proteinler kaslar tarafından emilir. Bedenin bu kadar fazla glikozu kaslara yöneltebildiği ve proteinlerin bu kadar verimli ve kolayca parçalandığı başka bir zaman yoktur.

Bu aralık egzersiz bittikten 2-3 dakika sonra, beden aktivitenin sona erdiğini fark ettiğinde faaliyete geçer, 15 ile 45 dakikalık bir süreç içinde zirve yapar ve yavaş yavaş düşerek 75-90 dakika arasında hala az da olsa ufak faydaların sağlanabileceği bir noktada durur . Bu noktadan sonra vücut beslenmek için eğer amacınız kas yapmak ya da belirli bir spor dalında form tutmak ise egzersizin hedefine tamamen zıt bir şekilde kas kitlenizi harcayarak beslenmeye başlar. Kaldı ki bu süre içinde tüketilen besin sadece kasların tamiri için kullanılacak ve yağ olarak depolanmayacaktır. Bu nedenle egzersizle yağ /kilo kaybetmeyi umanlar kardiyo antrenmanının niteliği ve niceliği kadar önemli olan bu uygulamayla amaclarına daha yaklaşacaklardır. Glikojen aralığı dediğimiz bu süre zarfında beslenmek kasların çabuk iyileşmesini ve artmasını sağlamak kadar yağ yakmak ve perfomans seviyesinde de en yüksek kazanımlara olanak verir."

evet niye spordan sonra yemek yenmesi gerektiğini buldum:)))

Hahahahahha koptumm çok hoş ya:) Aynı benim annem. Tabak takımını bile değiştirdi küçük tabaklar kullanıyoruz artık :) Bir de kendisi bi fit bi fit anlatamam eziyor beni :) Ama ben göstericem ona

Anlaşılan hep aynılar :) Benim ablam 10 yaşındaki kızına "yeme" demeye başladı çoktan. Ki ablam da 48-49 kilo. Bir ben 3 boyutluyum şu ailede ooof :)

insallah cnm,ceza isi kötü olmus,hadi bakalim,4. takimi toptan citir yapcez
dene cnm,birazda vucudun kivraksa daha zevkli olur

ben antreman yapıoken hoca dıyo kıvırma kadın kescek benı kosuoken kıvırıorum dye dıyokı ben hareket yaptrıoken enerjık deılsın ama oynuokenn ooo benı takmıosun ble denıycem ama o muzıkle deıl acıcam baska bı muzık denıycem bakalım zumba nasıl bseymıs

yok benim doğum günüm değik komşucuklar tanışmaya gelecek onun hazırlığı
ölçülerimi aldım bir ay sonra farkı göreceğim,

ha zeburus hangi bölüm merak ettim seni

şimdi ben yeme desemde yiyeceksin.o yüzden yiğitlik bende kalsın:)))sabah çok hafif bir kahvaltı,öğlen yemeği niyetine misafirlerine yaptıklarından,akşam da salata gibi bişey yersen dengelersin.

yalnız aman ha misafirlerinle yediklerin 300 kaloriyi geçmesin.fazlasına ceza gelir.akşama kadar tükettiğin ekmekte 1 dilimi geçmesin.

anlaştıysak afiyet olsun:))

yok benim doğum günüm değik komşucuklar tanışmaya gelecek onun hazırlığı
ölçülerimi aldım bir ay sonra farkı göreceğim,

ha zeburus hangi bölüm merak ettim seni

e hadi bakalım 1 ay sonra alkışlar sana gelecek o zaman:))

41.bölümmüş.38.dk dan itibaren 1-2 dk lığına başlıyor gençliğim.ay yine efkarlandım((

kızlar oğlum ,kızım yeni doğduğunda ,ben yazın annemlerde çekmiştk
alıntı yapmayın lütfen silicem,

Eklentiler

• $18072012614.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…