allah bağışlasın.
Allağ bağışlasın gerçekten. Kızlar ben bu gecelik vedalaşıyorum. Hepinize iyi geceler , iyi dinlenmeler. :) Yarın görüşmek üzere:)
Allağ bağışlasın gerçekten. Kızlar ben bu gecelik vedalaşıyorum. Hepinize iyi geceler , iyi dinlenmeler. :) Yarın görüşmek üzere:)
arkadaki sarışınmısın yoksa
ben de uykuma kaçayım.iyi geceler kızlarrr..tatlı rüyalarr..
süper canım yayok 60degsk yerlerden ölcu alıolar
sıf karnımdan 11 cm gtmıs
Ben geldiiim:)
Az önce zumba yaptım en tempolusundan ama 20 dakika dayanabildimNasıl ham hantal birşeye dönüşmüşüm ya İyi oldu bu silkelenme.
Şu rutini takip ettim: Zumba Dance Class - Hull College - YouTube
Bir de bugünki menümü yazıyım:
Sabah: 2 dilim ekmek, 1,5 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 büyük bardak şekerli çay (sabah çayında şekeri iptal edemedim)
Ara: yok
Öğlen: 1 kase cornflakes 1 bardak süt ile
Ara: Mavi yeşilin diyet mısır patlaklı yuvarlaklarından 3-4 tane
Akşam: 1 tabak pazı dolması, 1 kase yoğurt üstüne bir bardak şekersiz limonlu çay
Ara : Birazdan 1 porsiyon meyve yiyeceğim ya muz ya portakal olur başarabilirsem elma:)
Bugün sanırım 4-5 mesaj yazdım. Hepsi bu. Bir de su tüketimini artırmam şart farkındayım. Bugünün golü hareket etmeye başlayabilmek oldu. Hepinizi kucakladım :)
ay ne nostalji yaptım akşam akşam.
büyük yalan diye bir dizi vardı bi zamanlar.bi sahnesinde dekor olarak ben de vardım.hatta eşimle tanışmadan bir gün önce yayınlanmıştı o bölüm.aklıma geldi,bulabilirmiyim diye.nete düşmüş nihayet.ne günlerdi yahuuuu.työfff työffff.ay bira olsaydı içilirdi şimdiallahtan yok:))
insallah cnm,ceza isi kötü olmus,hadi bakalim,4. takimi toptan citir yapcez
dene cnm,birazda vucudun kivraksa daha zevkli olur
süper bilgi şimdi bişiylermi yicez spordan sonra"Egzersizden sonra kaslarımız erir ve depoları boşalır, işte bu zaman besine gereksinimin başladığı zamandır, 3-4 saat sonra değil. Bu noktaya daha da açıklık getirmek için şunu ekleyelim: Glikojen AralIğı denilen bu süreç ağır bir egzersizden hemen sonra başlar. Kısaca açıklamak gerekirse, bu aralıkta tüketilen karbonhidratlar çok hızlı bir şekilde glikoza dönüşür ve kılcal damarlar gemişleyerek bu glikozun kas hücrelerine girmesini sağlar. Glikozun yardımıyla proteinler kaslar tarafından emilir. Bedenin bu kadar fazla glikozu kaslara yöneltebildiği ve proteinlerin bu kadar verimli ve kolayca parçalandığı başka bir zaman yoktur.
Bu aralık egzersiz bittikten 2-3 dakika sonra, beden aktivitenin sona erdiğini fark ettiğinde faaliyete geçer, 15 ile 45 dakikalık bir süreç içinde zirve yapar ve yavaş yavaş düşerek 75-90 dakika arasında hala az da olsa ufak faydaların sağlanabileceği bir noktada durur . Bu noktadan sonra vücut beslenmek için eğer amacınız kas yapmak ya da belirli bir spor dalında form tutmak ise egzersizin hedefine tamamen zıt bir şekilde kas kitlenizi harcayarak beslenmeye başlar. Kaldı ki bu süre içinde tüketilen besin sadece kasların tamiri için kullanılacak ve yağ olarak depolanmayacaktır. Bu nedenle egzersizle yağ /kilo kaybetmeyi umanlar kardiyo antrenmanının niteliği ve niceliği kadar önemli olan bu uygulamayla amaclarına daha yaklaşacaklardır. Glikojen aralığı dediğimiz bu süre zarfında beslenmek kasların çabuk iyileşmesini ve artmasını sağlamak kadar yağ yakmak ve perfomans seviyesinde de en yüksek kazanımlara olanak verir."
evet niye spordan sonra yemek yenmesi gerektiğini buldum:)))
iyi geceler güzeller.ii geceler kaptan
yaaaaaaaaaaaaa ben geçmişi okuyup gelene kadar herkes kaçmış
günaydın kızlar işlerim yoğnlaşmadan menümü pylaşyım;
sabah kahvaltıda misafirlikte olmam envai çeşit yiyecek bulunmasına rağmen
birazpeynir, bol yeşillik 2patates kızartması 1 dilim kadar beyaz ekmek
öğle :1 tabaksulu köfte suyu tabakta bıraktım. 1 kase yoğurt
akşam:1dilim kek
gece : 1 ayva 1 elma
su 2-3 ltre
mesaj 8
spor yok
Gunaydiiin hanimlarr
Ya dunden beri yetisemedim birturlu hiziniza.. Tam okudum bitirdim derken dere basliyor birsey yazanadan, ders bitene kadar da bidaha doluyor buralar.. Nneyse ders baslamadan sunu bi gondereyim de sonra da menumu yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?