yaaaaaaaaaaaaa ben geçmişi okuyup gelene kadar herkes kaçmış
günaydın kızlar işlerim yoğnlaşmadan menümü pylaşyım;
sabah kahvaltıda misafirlikte olmam envai çeşit yiyecek bulunmasına rağmen
birazpeynir, bol yeşillik 2patates kızartması 1 dilim kadar beyaz ekmek
öğle :1 tabaksulu köfte suyu tabakta bıraktım. 1 kase yoğurt
akşam:1dilim kek
gece : 1 ayva 1 elma
su 2-3 ltre
mesaj 8
spor yok
az olmus ya,o kadar spra göre,su spor azminden bana da üfle ne olur,herseye kalkarim,spora yok,banada o heves gelirmi dersin:83::83:günaydın kızlarrrrr!!!!
sabah
1 dilim kek
1 fincan nescafe
öğle
3 yemek kaşığı peynirli yumurta
yarım dilim ekmek
akşam
nescafe
1 tane portakal
su:4 litre
spor:4 saat bisiklet (1 saati kekten ötürü cezam)+700 mekik (100 tanesi cezam)
birgün inşallah mesaj saymayı unutmayacağım...
kızlar cuma günü kimin ne zaman liste hazırlayacağını listeliyorum.o tarihlerle ilgili sıkıntınız olursa önceden haber verirseniz değişikliğe gidilebilir.
eftelya........................................22 şubat
zeynepcer...................................1 mart
wuwum.......................................8 mart
_ASLI_.......................................15 mart
pokemon51.................................22 mart
quail...........................................29 mart
listeye yeni arkadaşların alınması halinde onları da ekleyeceğim.kimseyi almazsak benden başlayarak yine sıralamayı güncellerim:))
bu arada ruhefzadan ses çıkmadı bir daha.sanırsam bu hafta ayrıldığını bildireceğiz listede.
günaydın kızlar işlerim yoğnlaşmadan menümü pylaşyım;
su 2-3 ltre
mesaj 8
spor yok
günaydın kızlarrrrr!!!!
sabah
1 dilim kek
1 fincan nescafe
öğle
yarım dilim ekmek
akşam
nescafe
1 tane portakal
günaydin kizlar
sabah
1 dl ekmek,1 yumurta,2-3 siyah zeytin
ara
1 elma
ögle
1 dl ekmek,1 sosis
ara
1 erik
aksam
3 izgara köfte,1 tabak coban salatasi,1 bardak ayran vee kizlardan asirdigim 1 kasiga yakin yogurtlu makarna
su
3 lt
spor
30 dk body workout,sabah kalktim ki kizimi hazirlim kres icin,corabini giydirecektim,oturamadim bacak agrisindan
15 dk zumba
mesaj hemen sayip eklerim
sadim 28 mis mesajda
günaydın güzel arkadaşlarım
önce menümü yazayım sonra neler olmuş bir bakayım:)
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir yarım kibrit kutusu
5-6 küçük parça kaşar
4 zeytin
öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek
ara
1 kepekli kaşarlı tost
akşam
2 tane mücver
yarım dilim tam buğday
su 2.5-3 lt arası
spor
35 dk bisiklet+30 dk trampolin+170 mekik ( trampolin ve mekik cezama)
mesaj 16
günaydinnnnnnnnnnnn
günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :))Herkese günaydııııın :)
çok çok güzel, cısslardan uzaksın bu ara bakıyorum:)günaydin kizlar
sabah
ara
1 elma
ögle
1 dl ekmek,1 sosis
ara
1 erik
aksam
3 izgara köfte,1 tabak coban salatasi,1 bardak ayran vee kizlardan asirdigim 1 kasiga yakin yogurtlu makarna
su
3 lt
spor
30 dk body workout,sabah kalktim ki kizimi hazirlim kres icin,corabini giydirecektim,oturamadim bacak agrisindan
15 dk zumba
sadim 28 mis mesajda
eline sağlık canım, teşekkür ederiz:)kızlar cuma günü kimin ne zaman liste hazırlayacağını listeliyorum.o tarihlerle ilgili sıkıntınız olursa önceden haber verirseniz değişikliğe gidilebilir.
eftelya........................................22 şubat
zeynepcer...................................1 mart
wuwum.......................................8 mart
_ASLI_.......................................15 mart
pokemon51.................................22 mart
quail...........................................29 mart
listeye yeni arkadaşların alınması halinde onları da ekleyeceğim.kimseyi almazsak benden başlayarak yine sıralamayı güncellerim:))
bu arada ruhefzadan ses çıkmadı bir daha.sanırsam bu hafta ayrıldığını bildireceğiz listede.
canısı bişey yememişsin bugün, sporunda yine maaşallahgünaydın kızlarrrrr!!!!
sabah
1 dilim kek
1 fincan nescafe
öğle
yarım dilim ekmek
akşam
nescafe
1 tane portakal
iraden için tebrikler, menün güzel sporun eksik kalmış bir tek:)günaydın kızlar işlerim yoğnlaşmadan menümü pylaşyım;
su 2-3 ltre
mesaj 8
spor yok
evet artık spor yapan biri olarak bilgi iyi geldi, mersi canım:))"Egzersizden sonra kaslarımız erir ve depoları boşalır, işte bu zaman besine gereksinimin başladığı zamandır, 3-4 saat sonra değil. Bu noktaya daha da açıklık getirmek için şunu ekleyelim: Glikojen AralIğı denilen bu süreç ağır bir egzersizden hemen sonra başlar. Kısaca açıklamak gerekirse, bu aralıkta tüketilen karbonhidratlar çok hızlı bir şekilde glikoza dönüşür ve kılcal damarlar gemişleyerek bu glikozun kas hücrelerine girmesini sağlar. Glikozun yardımıyla proteinler kaslar tarafından emilir. Bedenin bu kadar fazla glikozu kaslara yöneltebildiği ve proteinlerin bu kadar verimli ve kolayca parçalandığı başka bir zaman yoktur.
Bu aralık egzersiz bittikten 2-3 dakika sonra, beden aktivitenin sona erdiğini fark ettiğinde faaliyete geçer, 15 ile 45 dakikalık bir süreç içinde zirve yapar ve yavaş yavaş düşerek 75-90 dakika arasında hala az da olsa ufak faydaların sağlanabileceği bir noktada durur . Bu noktadan sonra vücut beslenmek için eğer amacınız kas yapmak ya da belirli bir spor dalında form tutmak ise egzersizin hedefine tamamen zıt bir şekilde kas kitlenizi harcayarak beslenmeye başlar. Kaldı ki bu süre içinde tüketilen besin sadece kasların tamiri için kullanılacak ve yağ olarak depolanmayacaktır. Bu nedenle egzersizle yağ /kilo kaybetmeyi umanlar kardiyo antrenmanının niteliği ve niceliği kadar önemli olan bu uygulamayla amaclarına daha yaklaşacaklardır. Glikojen aralığı dediğimiz bu süre zarfında beslenmek kasların çabuk iyileşmesini ve artmasını sağlamak kadar yağ yakmak ve perfomans seviyesinde de en yüksek kazanımlara olanak verir."
evet niye spordan sonra yemek yenmesi gerektiğini buldum:)))
benim anneminde en meşhur lafıdır eşşeoğlu eşşek:) kendi annemi gördüm sandım:)))anneler hep böylemi ya.ben eşimle tanışana kadar 58 kiloydum.evlenene kadar 65 olmuştum.düğünden 1 ay önce bizimkilerin yanına gittim.annem her akşam koşu bandının tepesine çıkartıyordu beni zorla spor yaptırtıyordu.bizinkiler gelinlik işiyle uğraşıyorlar.nişanlığımı da gelinliğimi de annem dikti.arkadaş bir sıktı ikisini de kaburgalarım geçti birbirine.
-anne nefes alamıyom,çöz şu bağları azıcık
-oh olsun eşşoğlu eşşek kim dedi sana kilo al diye
psikopat kadın!!!
cnm eskı ve yenı ölculerımı yazıorum
ilk ölculerım 26 ocak son ölcum 20. subat
gögus :103 gögüs 97
gögüs altı :98 gögus altı 90
bel:93 bel 82
karın :111 karın 100
kalça :120 kalca :111
basen 103 basen 102
sol ust bacak:65 sol ust bacak:63
sag alt bacak:66 sag ust bacak 62
sol baldr :42 sol baldr :40
sag baldr:41 sag baldr 41
sag kol :34 sag kol :31
sol kol :33 sol kol :30
fıstık menü ve sporda güzel, suyu da içtin mi tamamdır:)) mısır patlaklarından ben de yiyorum bazen, güzel:))Ben geldiiim:)
Az önce zumba yaptım en tempolusundan ama 20 dakika dayanabildimNasıl ham hantal birşeye dönüşmüşüm ya İyi oldu bu silkelenme.
Şu rutini takip ettim: Zumba Dance Class - Hull College - YouTube
Bir de bugünki menümü yazıyım:
Sabah: 2 dilim ekmek, 1,5 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 büyük bardak şekerli çay (sabah çayında şekeri iptal edemedim)
Ara: yok
Öğlen: 1 kase cornflakes 1 bardak süt ile
Ara: Mavi yeşilin diyet mısır patlaklı yuvarlaklarından 3-4 tane
Akşam: 1 tabak pazı dolması, 1 kase yoğurt üstüne bir bardak şekersiz limonlu çay
Ara : Birazdan 1 porsiyon meyve yiyeceğim ya muz ya portakal olur başarabilirsem elma:)
Bugün sanırım 4-5 mesaj yazdım. Hepsi bu. Bir de su tüketimini artırmam şart farkındayım. Bugünün golü hareket etmeye başlayabilmek oldu. Hepinizi kucakladım :)
bisiklette ses olmuyor canım, bendeki çok eski ve ilkel olmasına rağmen televizyon seyrederken bile çeviriyorum:)kizlar simdi bisiklet kullanan arkadaslar,bisiklet ses yapiyormu,alayimmi acaba,2. el alirim alirsam,yoksa cok pahali
offf aletsiz spor yapmak cok zor geliyor bana,dakika dakika sayiyorum vallahani aletlerde yakitigin kaloriyi gösteriyor ya o yüzden bi heves sukadar daha yakim,aman su kadar dakika daha diyosun,yani ben diyorum
tam zamanı bırak dağıtsın, çocuklar için çok önemli bir evreymiş yaşamı keşfetmeleri adına, engellemenin doğru olmadığını okumuştum, biraz yorulursun ama kızın merak duygusunun gelişmesi ileride işine çok yarayacaktır.selam hanımlar,sporumu yapayım geleyim dedim bu saati buldurdum.
sporumu yaptım,o arada kızçe kayboldu ortalıktan,iyi dedim gezsin evin içinde.bizim odaya girmiş,büyük bir zevkle dolapları ve çekmeceleri boşaltmış.genelde kapısını kapatırım ama açık unutmuşum.hadi onları yeleştirdim yerlerine.sonra duşa gireyim dedim.bi baktım termosifonun borusundan şıpır şıpır su akıyor.hadi onu tamir edeyim dedim.demez olsaydım.artık şarıl şarıl akıyor.aletin kendi vanası da yok,mecburen evin vanasını kapattım.böyle şeyler de ille eşim nöbetçiyken olur.
tabi ben bunlarla boğuşurken küçük hanım acıktı.onu doyurdum,uyuttum,kahvemi yaptım geldim:)))sinirden yemek yiyesimde gelmedi.acıkırsam portakal elma artık bu saatten sonra.
yok canım ayıp oluyo derken beni cebine koyacaktın ya unutturmamak için dedim, bu kadar spor bu kadarcık yemek, zaten ölçülerden belli:))fazla yedım dımı
yoksa ne ayıp oluo şişkoyum sısskoooo
günaydin kizlar
sabah
ara
1 elma
ögle
1 dl ekmek,1 sosis
ara
1 erik
aksam
su
3 lt
spor
15 dk zumba
sadim 28 mis mesajda
günaydın güzel arkadaşlarım
önce menümü yazayım sonra neler olmuş bir bakayım:)
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir yarım kibrit kutusu
5-6 küçük parça kaşar
4 zeytin
öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek
ara
1 kepekli kaşarlı tost
akşam
2 tane mücver
yarım dilim tam buğday
su 2.5-3 lt arası
spor
35 dk bisiklet+30 dk trampolin+170 mekik ( trampolin ve mekik cezama)
mesaj 16
Afiyet olsun :) Mücver güzel bir seçenek olmuş. Bir de fırındaysa daha süper.
menümü yazıp kaçayım bugün yoğunum
sabah 2 dilim kızarmış ekmek,yarım kibrit peynir,iki zeytin,çay,azcık tereyağı
öğle :iki muz
akşam:yoğurtlu makarna(bir tabak))turşu ,
neskafe
msj bayağı oldu,su 3 lt,spor evde akşama kadar koşturdum nabzım tavan yaptı
Iyi ki doğdun toopraaaak
iyi ki doğdun toopraaaaak
iyi ki doğdun iyi ki doğdun
mutlu yıllar saaanaaaaa!!!!!!!
Allah ailenle,sevdiklerinle nice mutlu,sağlıklı,huzurlu yaşlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?