Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun cnm,kek i ögün diye tüketmissin,sorun cikarmaz,gayet güzel olmus,tek eksigin spor

az olmus ya,o kadar spra göre,su spor azminden bana da üfle ne olur,herseye kalkarim,spora yok,banada o heves gelirmi dersin:83::83:

güzel olmus bu ya herkes kopyalasin,sik kllanailanlara eklesin ki sirasini unutmasin
ruhefzadan haber cikmazsa kendisininde bildirdigi sekilde hamilelik nedeniyle ayrildi yazariz,dogumdan sonra gelmek isterse diskalifiye olmamasi adina,baska türlü yazarsak 6 ay icinde diskalifiye oluyor,bi daha yarismalara katilamiyor

zeburus cnm bu hafta genel liste hazirlama sirasida bizde hatirlatim dedim,zamanim olursa yani esim olmazsa ben hazirlarim,sorun olmaz,gerci diger gün 12 ye kadar hazir olmasi gerekiyor,hallederiz bi sekilde

ben kahvalti hazirlamaya kactim ciciler,hadi bakalim,müsait olanlar spora,olmayanlar su icsinn

günaydın güzel arkadaşlarım
önce menümü yazayım sonra neler olmuş bir bakayım:)
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir yarım kibrit kutusu
5-6 küçük parça kaşar
4 zeytin

öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek

ara
1 kepekli kaşarlı tost

akşam
2 tane mücver
yarım dilim tam buğday

su 2.5-3 lt arası
spor
35 dk bisiklet+30 dk trampolin+170 mekik ( trampolin ve mekik cezama)

mesaj 16

Sabah kahvaltısında dayanabilmiş olman başlı başına olay bence Bu yemeğin suyunu tabakta bırakma işini ben de yapıyım :) Annemin eskiden bir tanıdığı vardı bakliyat yemeklerini yemeden önce suyun altında yıkayıp yağından suyundan arındırıp yerdi anormal zayıflamıştı. Ama bilemedim çok mu aşırı olur?

Akşam yemeğine hayran oldum. Bu beni aşar :) Ve 4 saat bisiklet mi? İdolümsün

Afiyet olsun :) Yaramasın :) Makarnayı yağsız yersek sorun yokmuş doğru mu?

Afiyet olsun :) Mücver güzel bir seçenek olmuş. Bir de fırındaysa daha süper.

menümü yazıp kaçayım bugün yoğunum
sabah 2 dilim kızarmış ekmek,yarım kibrit peynir,iki zeytin,çay,azcık tereyağı
öğle :iki muz
akşam:yoğurtlu makarna(bir tabak))turşu ,
neskafe

msj bayağı oldu,su 3 lt,spor evde akşama kadar koşturdum nabzım tavan yaptı

günaydinnnnnnnnnnnn

Herkese günaydııııın :)
günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :))

çok çok güzel, cısslardan uzaksın bu ara bakıyorum:)

eline sağlık canım, teşekkür ederiz:)

canısı bişey yememişsin bugün, sporunda yine maaşallah
iraden için tebrikler, menün güzel sporun eksik kalmış bir tek:)

evet artık spor yapan biri olarak bilgi iyi geldi, mersi canım:))

benim anneminde en meşhur lafıdır eşşeoğlu eşşek:) kendi annemi gördüm sandım:)))

bu mesaja sadece alkış yapılır

fıstık menü ve sporda güzel, suyu da içtin mi tamamdır:)) mısır patlaklarından ben de yiyorum bazen, güzel:))

bisiklette ses olmuyor canım, bendeki çok eski ve ilkel olmasına rağmen televizyon seyrederken bile çeviriyorum:)

tam zamanı bırak dağıtsın, çocuklar için çok önemli bir evreymiş yaşamı keşfetmeleri adına, engellemenin doğru olmadığını okumuştum, biraz yorulursun ama kızın merak duygusunun gelişmesi ileride işine çok yarayacaktır.

fazla yedım dımı
yoksa ne ayıp oluo şişkoyum sısskoooo
yok canım ayıp oluyo derken beni cebine koyacaktın ya unutturmamak için dedim, bu kadar spor bu kadarcık yemek, zaten ölçülerden belli:))

kas ağrısını en fazla bir hafta çekersin.sonra alışır bünye.sakın her yanım ağrıyor diye bırakma,sürekli dön başa yaparsın:))menün güzel ve dengeli olmuş bu arada.harikasın:))

oooo spor süper,menü süper,ne diyeyim evlilik yıldönümüne koyduğun hedefe doğru emin adımlarla gidiyorsun:)))

Iyi ki doğdun toopraaaak
iyi ki doğdun toopraaaaak
iyi ki doğdun iyi ki doğdun
mutlu yıllar saaanaaaaa!!!!!!!

Allah ailenle,sevdiklerinle nice mutlu,sağlıklı,huzurlu yaşlar nasip etsin.

menü az fakat sanırım kalori değeri iyi, tutmuştur seni sanırın, gerçi koşuşturma arasında insan ne yediğini anlamıyo:)

Iyi ki doğdun toopraaaak
iyi ki doğdun toopraaaaak
iyi ki doğdun iyi ki doğdun
mutlu yıllar saaanaaaaa!!!!!!!

Allah ailenle,sevdiklerinle nice mutlu,sağlıklı,huzurlu yaşlar nasip etsin.

canım çok teşekkür ederim, hepimize mutlu anlarla dolu günler İnşallah:)

Aaaa evet :)

Nice senelere Topraaaaak :) İnşallah güzelliğiyle unutulmaz bir yaş olur senin için. Mutluluğun her türü gelsin seni bulsun :) Doğum günün kutlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…