Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaaa evet :)

Nice senelere Topraaaaak :) İnşallah güzelliğiyle unutulmaz bir yaş olur senin için. Mutluluğun her türü gelsin seni bulsun :) Doğum günün kutlu olsun :)

teşekkür ederim fıstık, çok teşekkür ederim Hepimize mutluluklar:)

eveeeeeeeeeeetttttt, hem de kendime kademeli ödüller koydum, en son kiloma geldiğimde sağ ayak bileğime geçici dövme yaptırıcam, gül resmi:) birinde görmüştüm çok beğendim topuklu ayakkabı ve ince çorapla süper olmuştu

günaydınnnnnnnn herkeseeee:)
öncelikle ablacığım doğum günün kutlu olsun nice mutlu daha zayıf bol paralı daha sağlıklı seneler dilerim

menümü yazıyım şimdide;

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

öğle
snitzel
2 kaşık pilav
yoğurt
salata

ara
hoşbeş

akşam
2 tane mücver
yarım dilim tam buğday ekmeği

su 2 lt
yarım saat bisiklet
bel çevirme (50 )
mekik 100

canımçokgüzel bir menü ve sporda iyi günügüzel kapatmışsın

şimdilik benim için sorun yok bana uyar

canım cezanı yapmışsın zaten.. süper spor yapıyorsun

Herkese günaydııııın :)
günaydın :))))))

menü çok değil ama çokdengeli ve sağlıklıdeğil. proteini arttırıp karbonhidratı azaltmalısın.

çok fazla birşey yememişsin dün ok çalıştın mtfakta hadi onuda spora sayalım. kolaygelsin bugünzor olacak senin için.

nenkadarhoşbeş. bide akşam topraks birlikteydiniz galiba ikinizde mücver yemişsiniz :)))

sabah kahvaltısında simit artık standart oldu galiba:))spor güzel olmuş,aradaki hoşbeşin miktarını yazmamışsın.ona ceza veresim geldi çünkü:))

selam kızlar şu mide kazıntısı için düşük kalorili önerilerimizi toplayalım.

mesela benim bir-ikitavsiyem var. leblebi vermişti doktorum acayip tok tutuyor hemen kazıntıyı alıyor. bide gce yatarken tarçını yağsı süt içip yaırtıyordu oda sabah deli gibi acıkmayı yada gece acıkmayı engelliyor.

pegasusçum yarın liste sırası bizde,aklımda:))hatırlattığın için teşekkür ederim ama.

cumartesi sabahı kayınvalidemler gelecek,ay sonunda bekliyorduk ama kadınlar gününde annemin dernek faaliyetleri varmış,o yüzden bize erken geliyorlar.

yarın evi dert top yapmam lazım.bu akşam ve yarın akşam da kızçeyle yapması zor olan işlerimi yapayım küçük hanımı babasının başına atarak:))gündüz ara ara uğrayabilirim ancak.listeyi de kızçeyi gece uykusuna yatırdıktan sonra hazırlayabilirim.ondan öncesinde hata yapma ihtimalim çok yüksek çünkü:))zamanın müsait olursa bu işi sana paslayabilirim,2 haftanında deneyimi var sonuçta.müsait olmazsan da merak etme mutlaka hallederim.

evet sanırım bayaga gtmıs ama kılo olarak o tarhler arası 6 kılo gtmıs sadece ama ınclme fazla olmş braz spor yap bebegım snıde alırım bn cebıme

teşekkür ederim, kaptandan izin al yoksa akşam sana pasta yok

eftelya bizimle yaşıyor güzelim genelde akşamlarımız aynı olur, kendisi evden kaçıp gezmeye gitmediyse

sabah kahvaltısında simit artık standart oldu galiba:))spor güzel olmuş,aradaki hoşbeşin miktarını yazmamışsın.ona ceza veresim geldi çünkü:))
evet evet ceza ver hadi ver sabah bu kıza işyerinde simitten başka bişey vermiyolar galiba :)))

leblebi bir ara benim diyet listemde de vardı. Badem, yaban mersini ve kuru kayısı olabilir:))

günaydın kızlar gunaydın dgum gunu kzı :d hepınıze guzel bı gun dılıorum bgun brdayım ayaklarımı dınlendırıorum ....
bde alt alta menulerı alıntı nasıl yapıosunuz ben beceremıorum bnu ...

canım aradakı tost harıc menun guzel onun yerıne bı myveyle gecıstrebılırdın su oranı güzel sporda guzel grunuyo ooooo :)

canım su kekı yıyecegıne baska bse yeseymısın guzel menunun ortasında bı kaza gıbı grunuyo tatlılardan vazgecın artık brazda spor sart ama

Son düzenleme:

menun hsuma gttı guzel olmus spor harıka zaten

senınde menun guzel grunuo bana dyodunuz aclıktan ölmuyonmu bna donmusunuz vallahı demekkı ölunmuomusss su oranı guzel sporda ıyı

Son düzenleme:

günaydın canım:) sağ altta mesayla alıntılanın yanında küçük bir tık işareti var, bütün cevaplayacağın yazılara bu küçük tıkı işaretliyorsun en son alıntı ile cevapla dediğinde hepsi önüne gelecek, her mesajın altına cevabını yazabilirsin

uvvv guzelmıs oyle denıycem bundan sonra
evde durmakta ınsanı darltıomus ya

Merhaba arkadaslar hemen dunku menumu yazayim, bu saate kaldi ama...

Sabah
1 haslanmis yumurta
Azicik tulum peyniri
Azicik krem peynir
1 cay kasigi bal

Ara
1 elma

Oglen
1 elma

Ara
2 ceviz
1,5 cigkofte

Aksam
1 tabak firinda karnibahar
1 kase salcali makarna

3 tane hurma
1 tane un kurabiyesi

1,5 lt su

Spor olarak once arabadan metrobuse 10 dk tempolu yuruyus
Sonra metrobusyen okula 15 dk tempolu yuruyus
Okulda da ordan oraya asagi yukari gidis gelis:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…