Merhaba arkadaslar hemen dunku menumu yazayim, bu saate kaldi ama...
Sabah
1 haslanmis yumurta
Azicik tulum peyniri
Azicik krem peynir
1 cay kasigi bal
Ara
1 elma
Oglen
1 elma
Ara
2 ceviz
1,5 cigkofte
Aksam
1 tabak firinda karnibahar
1 kase salcali makarna
3 tane hurma
1 tane un kurabiyesi
1,5 lt su
Spor olarak once arabadan metrobuse 10 dk tempolu yuruyus
Sonra metrobusyen okula 15 dk tempolu yuruyus
Okulda da ordan oraya asagi yukari gidis gelis:))
ben çok katı değilim oyüzden menün güzel, sadece kurabiye geç saatteyse zararlı olmuştur:) kolay gelsinMerhaba arkadaslar hemen dunku menumu yazayim, bu saate kaldi ama...
Sabah
1 haslanmis yumurta
Azicik tulum peyniri
Azicik krem peynir
1 cay kasigi bal
Ara
1 elma
Oglen
1 elma
Ara
2 ceviz
1,5 cigkofte
Aksam
1 kase salcali makarna
3 tane hurma
1 tane un kurabiyesi
1,5 lt su
ben çok katı değilim oyüzden menün güzel, sadece kurabiye geç saatteyse zararlı olmuştur:) kolay gelsin
menü güzelde ekmekler kacmis sanki,emeksiz atlatmamissin hic bir ögünü,mücver denemedim,hic yemedimde,bildigim kadariyla un konuluyor demi ona:26:günaydın güzel arkadaşlarım
önce menümü yazayım sonra neler olmuş bir bakayım:)
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir yarım kibrit kutusu
5-6 küçük parça kaşar
4 zeytin
öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek
ara
1 kepekli kaşarlı tost
akşam
2 tane mücver
yarım dilim tam buğday
su 2.5-3 lt arası
spor
35 dk bisiklet+30 dk trampolin+170 mekik ( trampolin ve mekik cezama)
mesaj 16
makarnayi her türlü yersen karbonhidrattir cnm,tabiki yagsiz oldumuda kötünün iyisi oluyorSabah kahvaltısında dayanabilmiş olman başlı başına olay benceBu yemeğin suyunu tabakta bırakma işini ben de yapıyım :) Annemin eskiden bir tanıdığı vardı bakliyat yemeklerini yemeden önce suyun altında yıkayıp yağından suyundan arındırıp yerdi anormal zayıflamıştı. Ama bilemedim çok mu aşırı olur?
Akşam yemeğine hayran oldum. Bu beni aşar :) Ve 4 saat bisiklet mi? İdolümsün
Afiyet olsun :) Yaramasın :) Makarnayı yağsız yersek sorun yokmuş doğru mu?
dengesiz olmus biraz,en azindan ac gecirmemissin ögünlerini,yogunluktan sporu söylemiyorum,eminin misafirlerden sonra baslarsin yinemenümü yazıp kaçayım bugün yoğunum
sabah 2 dilim kızarmış ekmek,yarım kibrit peynir,iki zeytin,çay,azcık tereyağı
öğle :iki muz
akşam:yoğurtlu makarna(bir tabak))turşu ,
neskafe
msj bayağı oldu,su 3 lt,spor evde akşama kadar koşturdum nabzım tavan yaptı
cnm,ben cislardan uzak durmaya gayret ediyorum da galiba duraksamadayim,yinede caymak yok,disimle tirnagimla regl döneminde bile kilo vermis olacagim insallah:18:günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :))
çok çok güzel, cısslardan uzaksın bu ara bakıyorum:)
eline sağlık canım, teşekkür ederiz:)
canısı bişey yememişsin bugün, sporunda yine maaşallah
iraden için tebrikler, menün güzel sporun eksik kalmış bir tek:)
evet artık spor yapan biri olarak bilgi iyi geldi, mersi canım:))
benim anneminde en meşhur lafıdır eşşeoğlu eşşek:) kendi annemi gördüm sandım:)))
bu mesaja sadece alkış yapılır
fıstık menü ve sporda güzel, suyu da içtin mi tamamdır:)) mısır patlaklarından ben de yiyorum bazen, güzel:))
bisiklette ses olmuyor canım, bendeki çok eski ve ilkel olmasına rağmen televizyon seyrederken bile çeviriyorum:)
tam zamanı bırak dağıtsın, çocuklar için çok önemli bir evreymiş yaşamı keşfetmeleri adına, engellemenin doğru olmadığını okumuştum, biraz yorulursun ama kızın merak duygusunun gelişmesi ileride işine çok yarayacaktır.
yok canım ayıp oluyo derken beni cebine koyacaktın ya unutturmamak için dedim, bu kadar spor bu kadarcık yemek, zaten ölçülerden belli:))
cnm netten baktim ben 48 saat ara ver diyodu,tabi ben vermedim,kaslari dinlendirip yeniden yapmak gerekiyormus,esim de spor yapiyorsalona gidiyor o o da ayni seyleri söyledi,48 saat ara ver sonra devam et dedi,benim vermeye nyetim yok amakas ağrısını en fazla bir hafta çekersin.sonra alışır bünye.sakın her yanım ağrıyor diye bırakma,sürekli dön başa yaparsın:))menün güzel ve dengeli olmuş bu arada.harikasın:))
oooo spor süper,menü süper,ne diyeyim evlilik yıldönümüne koyduğun hedefe doğru emin adımlarla gidiyorsun:)))
afiyet olsun cnmmaalesef kızartma olduğu için başka bişey yemeden kapattım ama mücveri çok seviyorum, dayanmadım:26:
bende cok severim dövmeyi,omuzumda var benim,güleveeeeeeeeeeetttttt, hem de kendime kademeli ödüller koydum, en son kiloma geldiğimde sağ ayak bileğime geçici dövme yaptırıcam, gül resmi:) birinde görmüştüm çok beğendim topuklu ayakkabı ve ince çorapla süper olmuştu
diger arkadaslarinda dedigi gibi hosbes siritmis arada,o olmasaymis gayet güzelmisgünaydınnnnnnnn herkeseeee:)
öncelikle ablacığım doğum günün kutlu olsun nice mutlu daha zayıf bol paralı daha sağlıklı seneler dilerim
menümü yazıyım şimdide;
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
snitzel
2 kaşık pilav
yoğurt
salata
ara
hoşbeş
akşam
2 tane mücver
yarım dilim tam buğday ekmeği
su 2 lt
yarım saat bisiklet
bel çevirme (50 )
mekik 100
spor yapmaya gayret ediyorum cnm,esimle konustum kizlar bu arada bisiklet aliyorum,hadi bakalim,tabi 2. el alicam,sifira gerek yok,maksat spor yapabilecegim bir aletimin olmasi,simdide yer sikintisi var,nereye koysam acaba:26:canımçokgüzel bir menü ve sporda iyi günügüzel kapatmışsın
şimdilik benim için sorun yok bana uyar
canım cezanı yapmışsın zaten.. süper spor yapıyorsun
günaydın :))))))
menü çok değil ama çokdengeli ve sağlıklıdeğil. proteini arttırıp karbonhidratı azaltmalısın.
çok fazla birşey yememişsin dün ok çalıştın mtfakta hadi onuda spora sayalım. kolaygelsin bugünzor olacak senin için.
nenkadarhoşbeş. bide akşam topraks birlikteydiniz galiba ikinizde mücver yemişsiniz :)))
leblebiyi denemek lazimselam kızlar şu mide kazıntısı için düşük kalorili önerilerimizi toplayalım.
mesela benim bir-ikitavsiyem var. leblebi vermişti doktorum acayip tok tutuyor hemen kazıntıyı alıyor. bide gce yatarken tarçını yağsı süt içip yaırtıyordu oda sabah deli gibi acıkmayı yada gece acıkmayı engelliyor.
tamam cnm,ben hallederim,sen rahat rahat misafirlerinle ilgilenpegasusçum yarın liste sırası bizde,aklımda:))hatırlattığın için teşekkür ederim ama.
cumartesi sabahı kayınvalidemler gelecek,ay sonunda bekliyorduk ama kadınlar gününde annemin dernek faaliyetleri varmış,o yüzden bize erken geliyorlar.
yarın evi dert top yapmam lazım.bu akşam ve yarın akşam da kızçeyle yapması zor olan işlerimi yapayım küçük hanımı babasının başına atarak:))gündüz ara ara uğrayabilirim ancak.listeyi de kızçeyi gece uykusuna yatırdıktan sonra hazırlayabilirim.ondan öncesinde hata yapma ihtimalim çok yüksek çünkü:))zamanın müsait olursa bu işi sana paslayabilirim,2 haftanında deneyimi var sonuçta.müsait olmazsan da merak etme mutlaka hallederim.
kolay gelsinarkadaşlar ben işe güce kaçıyorum,iyi sohbetler hepinize.mola verdikçe gelirim:)))
topraks yazmis zatengünaydın kızlar gunaydın dgum gunu kzı :d hepınıze guzel bı gun dılıorum bgun brdayım ayaklarımı dınlendırıorum ....
bde alt alta menulerı alıntı nasıl yapıosunuz ben beceremıorum bnu ...
sana döndüm cnmsenınde menun guzel grunuo bana dyodunuz aclıktan ölmuyonmu bna donmusunuz vallahıdemekkı ölunmuomusss su oranı guzel sporda ıyı
kolay gelsinefet canım gerçekten daralıyor insan :).ben kaçtım temizliğe yemeğe
afiyet olsun cm,sporuda yapabildigin kadar yapmaya gayret etMerhaba arkadaslar hemen dunku menumu yazayim, bu saate kaldi ama...
Sabah
1 haslanmis yumurta
Azicik tulum peyniri
Azicik krem peynir
1 cay kasigi bal
Ara
1 elma
Oglen
1 elma
Ara
2 ceviz
1,5 cigkofte
Aksam
1 kase salcali makarna
3 tane hurma
1 tane un kurabiyesi
1,5 lt su
yok canım 1 gun yıyosa yesın ama ınsan alısınca hep kaçirir ben guzel olun ıncecık olun dye kızıorum kndım kacrsam kndmede kzarım
teşekkür ederimmmmmmmmm:))Topraks iyi ki doggddduuuuuuunnnnnn:))
yok canım o anlamda demedim:) sen kızıcan hatta zeburus ya da pegasus ceza bile verebilir ben sadece kendim de kaçamaklı olduğum için pek bişey demiyorumyok canım 1 gun yıyosa yesın ama ınsan alısınca hep kaçirir ben guzel olun ıncecık olun dye kızıorum kndım kacrsam kndmede kzarım
evet ekmek azaltmam gerek, işyerinde çok kısıtlanıyorummenü güzelde ekmekler kacmis sanki,emeksiz atlatmamissin hic bir ögünü,mücver denemedim,hic yemedimde,bildigim kadariyla un konuluyor demi ona:26:
bi bakmam lazim,ekmegi kisalim lütfn,sporun süper,su muhtesem,ekmek harici harikasin cnm
makarnayi her türlü yersen karbonhidrattir cnm,tabiki yagsiz oldumuda kötünün iyisi oluyorbenim yedigim 1 kasigi bile bulmamisti,o yüzden cok zararda degilim
dengesiz olmus biraz,en azindan ac gecirmemissin ögünlerini,yogunluktan sporu söylemiyorum,eminin misafirlerden sonra baslarsin yine
cnm,ben cislardan uzak durmaya gayret ediyorum da galiba duraksamadayim,yinede caymak yok,disimle tirnagimla regl döneminde bile kilo vermis olacagim insallah:18:
cnm netten baktim ben 48 saat ara ver diyodu,tabi ben vermedim,kaslari dinlendirip yeniden yapmak gerekiyormus,esim de spor yapiyorsalona gidiyor o o da ayni seyleri söyledi,48 saat ara ver sonra devam et dedi,benim vermeye nyetim yok ama
afiyet olsun cnm
bende cok severim dövmeyi,omuzumda var benim,gül
diger arkadaslarinda dedigi gibi hosbes siritmis arada,o olmasaymis gayet güzelmis
spor yapmaya gayret ediyorum cnm,esimle konustum kizlar bu arada bisiklet aliyorum,hadi bakalim,tabi 2. el alicam,sifira gerek yok,maksat spor yapabilecegim bir aletimin olmasi,simdide yer sikintisi var,nereye koysam acaba:26:
leblebiyi denemek lazim
tamam cnm,ben hallederim,sen rahat rahat misafirlerinle ilgilen
kolay gelsin
topraks yazmis zaten
sana döndüm cnm
kolay gelsin
afiyet olsun cm,sporuda yapabildigin kadar yapmaya gayret et
Merhaba arkadaslar hemen dunku menumu yazayim, bu saate kaldi ama...
Sabah
1 haslanmis yumurta
Azicik tulum peyniri
Azicik krem peynir
1 cay kasigi bal
Ara
1 elma
Oglen
1 elma
Ara
2 ceviz
1,5 cigkofte
Aksam
1 kase salcali makarna
3 tane hurma
1 tane un kurabiyesi
1,5 lt su
eveeeeeeeeeeetttttt, hem de kendime kademeli ödüller koydum, en son kiloma geldiğimde sağ ayak bileğime geçici dövme yaptırıcam, gül resmi:) birinde görmüştüm çok beğendim topuklu ayakkabı ve ince çorapla süper olmuştu
çok suskunsunuz bayanlar ama braz cenenız acılsın
sabahtan aksama kadar prblem yok ama krabyeyle 1 kase makarna olmamlıydi
çok acıktım, işimi yapamıyorum sabahtan beri:) konuşmaya yazmaya halim kalmadı:)) heh heh
yok canım 1 gun yıyosa yesın ama ınsan alısınca hep kaçirir ben guzel olun ıncecık olun dye kızıorum kndım kacrsam kndmede kzarım
ben yemek falan yemedm 1 nescafe ıctımacıkmadm henuz beynıne snyal ver ıstemıorum ymek dıeee
benım tartıda cok oynama yok yemedgm haldekesinlikle bir gün yedinmi diger günde isiyorsun,mesela evdeki kaymaklilar bana göz kirpip duruyorlar,aklimi celmeye niyetliler:18:
yememeye kararliyim,yarin tarti günü,hafta sonuda dikkat etmeye gayret edecem,insallah basarabilirim:18ff 13 mart hedefime ulasmam lazim,nasil yaparim bilmiyorum ama:18:
5 sene sonra 5 leri görmek cok iyi gelecek bana
teşekkür ederimmmmmmmmm:))
yok canım o anlamda demedim:) sen kızıcan hatta zeburus ya da pegasus ceza bile verebilir ben sadece kendim de kaçamaklı olduğum için pek bişey demiyorum
evet ekmek azaltmam gerek, işyerinde çok kısıtlanıyorum
gercekten ise yariyormu
cnm simdi bizide söyle bir durum var,öglen cocuklara yemek indiriyorum,yyolar,onu toplayip aksam yemegine girisiyorum,cocuklari yedirip,topluyorum,bu defa esim geliyor,onun yemegini indir kaldir,sonrada onu topluyorum,kahve,cay derekn mutfaktan cikamaz haldeyim,gözde ister istemez dolaplardaki kaymaklilara kayiyor,o kadar yemek indir kaldir,nefsin istiyor,yani kendimi gercekten tutmaya gayret ediyorum,cocuklarada diyet yemegi yedirim desem,yavrucaklarin gelisme zamani o da olmaz,sismanda degiilerki diyete koyim,off,irademe sahip cikmak icin cok cabaliyorum cokkkkkkk
sende haklisin cnm,is yerinde oldunmu zor,aslinda bazen bende calissam dahami az yerim diyorum,disarda oldummu istahim kapaniyor,evde sürekli gözünün önünde birseyler olursa yiyesin geliyor:18:
çok acıktım, işimi yapamıyorum sabahtan beri:) konuşmaya yazmaya halim kalmadı:)) heh heh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?