Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabahtan aksama kadar prblem yok ama krabyeyle 1 kase makarna olmamlıydi

ben çok katı değilim oyüzden menün güzel, sadece kurabiye geç saatteyse zararlı olmuştur:) kolay gelsin

ben çok katı değilim oyüzden menün güzel, sadece kurabiye geç saatteyse zararlı olmuştur:) kolay gelsin

yok canım 1 gun yıyosa yesın ama ınsan alısınca hep kaçirir ben guzel olun ıncecık olun dye kızıorum kndım kacrsam kndmede kzarım

menü güzelde ekmekler kacmis sanki,emeksiz atlatmamissin hic bir ögünü,mücver denemedim,hic yemedimde,bildigim kadariyla un konuluyor demi ona:26:
bi bakmam lazim,ekmegi kisalim lütfn,sporun süper,su muhtesem,ekmek harici harikasin cnm
makarnayi her türlü yersen karbonhidrattir cnm,tabiki yagsiz oldumuda kötünün iyisi oluyorbenim yedigim 1 kasigi bile bulmamisti,o yüzden cok zararda degilim
dengesiz olmus biraz,en azindan ac gecirmemissin ögünlerini,yogunluktan sporu söylemiyorum,eminin misafirlerden sonra baslarsin yine
cnm,ben cislardan uzak durmaya gayret ediyorum da galiba duraksamadayim,yinede caymak yok,disimle tirnagimla regl döneminde bile kilo vermis olacagim insallah:18:
cnm netten baktim ben 48 saat ara ver diyodu,tabi ben vermedim,kaslari dinlendirip yeniden yapmak gerekiyormus,esim de spor yapiyorsalona gidiyor o o da ayni seyleri söyledi,48 saat ara ver sonra devam et dedi,benim vermeye nyetim yok ama
maalesef kızartma olduğu için başka bişey yemeden kapattım ama mücveri çok seviyorum, dayanmadım:26:
afiyet olsun cnm
bende cok severim dövmeyi,omuzumda var benim,gül
diger arkadaslarinda dedigi gibi hosbes siritmis arada,o olmasaymis gayet güzelmis
spor yapmaya gayret ediyorum cnm,esimle konustum kizlar bu arada bisiklet aliyorum,hadi bakalim,tabi 2. el alicam,sifira gerek yok,maksat spor yapabilecegim bir aletimin olmasi,simdide yer sikintisi var,nereye koysam acaba:26:
leblebiyi denemek lazim
tamam cnm,ben hallederim,sen rahat rahat misafirlerinle ilgilen
arkadaşlar ben işe güce kaçıyorum,iyi sohbetler hepinize.mola verdikçe gelirim:)))
kolay gelsin
topraks yazmis zaten
senınde menun guzel grunuo bana dyodunuz aclıktan ölmuyonmu bna donmusunuz vallahı demekkı ölunmuomusss su oranı guzel sporda ıyı
sana döndüm cnm
efet canım gerçekten daralıyor insan :).ben kaçtım temizliğe yemeğe
kolay gelsin
afiyet olsun cm,sporuda yapabildigin kadar yapmaya gayret et
yok canım 1 gun yıyosa yesın ama ınsan alısınca hep kaçirir ben guzel olun ıncecık olun dye kızıorum kndım kacrsam kndmede kzarım

Topraks iyi ki doggddduuuuuuunnnnnn:))
teşekkür ederimmmmmmmmm:))

yok canım o anlamda demedim:) sen kızıcan hatta zeburus ya da pegasus ceza bile verebilir ben sadece kendim de kaçamaklı olduğum için pek bişey demiyorum

evet ekmek azaltmam gerek, işyerinde çok kısıtlanıyorum

Özellikle kahvaltı çok hoşuma gitti evet makarna kaçmış biraz ama olsun. 3 tane hurma günlük tüm şeker ihtiyacını karşılıyormuş.

Çok güzel olur. Ben de kendime hedef koydum istediğim kiloya inince simmsiyah olan saçlarımı sarıya döndürücem. Umarım yanmazlar

kesinlikle bir gün yedinmi diger günde isiyorsun,mesela evdeki kaymaklilar bana göz kirpip duruyorlar,aklimi celmeye niyetliler:18:
yememeye kararliyim,yarin tarti günü,hafta sonuda dikkat etmeye gayret edecem,insallah basarabilirim:18ff 13 mart hedefime ulasmam lazim,nasil yaparim bilmiyorum ama:18:
5 sene sonra 5 leri görmek cok iyi gelecek bana

ben yemek falan yemedm 1 nescafe ıctım acıkmadm henuz beynıne snyal ver ıstemıorum ymek dıeee

gercekten ise yariyormu
cnm simdi bizide söyle bir durum var,öglen cocuklara yemek indiriyorum,yyolar,onu toplayip aksam yemegine girisiyorum,cocuklari yedirip,topluyorum,bu defa esim geliyor,onun yemegini indir kaldir,sonrada onu topluyorum,kahve,cay derekn mutfaktan cikamaz haldeyim,gözde ister istemez dolaplardaki kaymaklilara kayiyor,o kadar yemek indir kaldir,nefsin istiyor,yani kendimi gercekten tutmaya gayret ediyorum,cocuklarada diyet yemegi yedirim desem,yavrucaklarin gelisme zamani o da olmaz,sismanda degiilerki diyete koyim,off,irademe sahip cikmak icin cok cabaliyorum cokkkkkkk

benım tartıda cok oynama yok yemedgm halde evet bncede yeme 5 i bı gor
inan 5 i grcemı blsem hmde cok yakın zmanda ac kalırım gnede yemem

az kalmıs bebegım hem bnde 5 martta 7 snırına ınsem ıyıdır 77 ble olsam yter ama 7 i grmem lazım

sende haklisin cnm,is yerinde oldunmu zor,aslinda bazen bende calissam dahami az yerim diyorum,disarda oldummu istahim kapaniyor,evde sürekli gözünün önünde birseyler olursa yiyesin geliyor:18:

tabıkı cocuklar gelısecekler kendını oruc tutuyomus gbı dsun o madde sna zararlı ve sna vercegı zararı ömrm byunca ckeblcegnı hayal et
ben baknca dyorum msela sunu yesem ne guzel olurdu ama bu bnı hedefmden bı kacgun caydırabılır yada ırademı kaybedebılırım o acdan yemıorum .... yarın evde olmıcam dgum gnune gtcem ve btun gun dsarda olcam ycem seylerı ole dsunuormkı ne yapıp ne yemesem dye

sende haklisin cnm,is yerinde oldunmu zor,aslinda bazen bende calissam dahami az yerim diyorum,disarda oldummu istahim kapaniyor,evde sürekli gözünün önünde birseyler olursa yiyesin geliyor:18:

bı işin olunca dsarda kesınlıkle az yersın bu cok agır dye dye eve gelmıs olursun aksam bukadar dyandm dyıp bı crba ıcer yatarsın

Ben geldim ama kalıcı olamayabilirim suan içimden hiç diyet yapmak falan gelmiyor grubuda etkilemek istemem sadece uyuyasim var hep hormonlarım çok değişti dün gittim doktora büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi bu ikinci oluyor bakalım hayirlisi sağlıklı bir gebelik görünmüyor yani 1hafta içinde belli olur heralde kusura bakmayın grubu böyle bırakmak istemezdim ama zor yorucu bir hafta bekliyor sonrasıda meçhul ikinci kez böyle olduğu için düşük yaptığım netleşince tahliller falan başlicak sebepleriarastırılacakmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…