günaydın hanımlar:)
dünkü menüm yine ayran detoksu akşam en sonuncuyu yine yiyemedim. Benim kız diş çıkarıyo galiba 1,5 saat salladım zor uyuttum ben de yine uyumuşum
bitki çayı ve yeşil çayı yarımşar bardak içmeye çalıştım ki bir önceki günkü kadar çok olmasın diye, toplam 5-6 fincan olmuştur yine.
spor 30 dk bisiklet+ 25 dk trambolin+ 5 dk twister+ 50 mekik+ dün iki posta dışarı çıktım toplam 1 saat yürümüşümdür
su 2 lt olmuştur
veeeeeeeeeeeee kilom:))) 75.4
şimdi yüzdemi hesaplıyım
tebrık ederım canımbu arada hsaplamayı unutmstm bnmkınıde hesapladgn için saol cnm
rica ederim fıstık:) umarım hata yapmamışımdır:26:
:))))) bu arada gunaydın ben gunaydın demeyı unutmusum
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnn :))))) mutlu sabahlar, mutlu günler:))
Günyadın kızlar iiki ben bu hafta listede yokum durumum ile acısıAma sizleri tebrik ederim toprak senin dedoks işe yaramış vay beee :) wuum sende çok sıkı diyet yapıyorsun yani yediklerin çok az ama az gitmiş kilo durdumu acaba yada az yediğinden metebolizmanmı çalışmıyor ki
Günyadın kızlar iiki ben bu hafta listede yokum durumum ile acısıAma sizleri tebrik ederim toprak senin dedoks işe yaramış vay beee :) wuum sende çok sıkı diyet yapıyorsun yani yediklerin çok az ama az gitmiş kilo durdumu acaba yada az yediğinden metebolizmanmı çalışmıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?