Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlaaaaar bugün çok yoğun. Herkes yurt dışı fuar ziyaretlerini son ana bıraktı ben de debeleniyorum. Yazamıyorum sevgili forumumuzaaa.
kolay gelsin canım:)

eline sağlık canım

kızlar şunları merak ediyorum;
radyofrekans ya da kavitasyon gibi yöntemlere başvuran var mı?
diyet ve spora ek olarak kilo vermek için vitamin-mineral desteği alan var mı acaba?
ben duydum fakat pek ilgilenmedim ayrıntısını bilmiyorum o yüzden canım:) vitamin de almıyorum

Selam kizlarr, okuldan ciktim eve gidiyorum daha yolun uzun

Okulun spor salonunu aradim ama kayit dolmus, yakip edicen simdi bosalan olursa ben kayit olucam insallah..

Bugun okuluma yakin spor salonu aradim, oyle cok telefon gorusmesi yaptimki bulmak icin, ama buldugumun saatleri uymadi benim ders saatime denk geldi...

Sabahlari 6 da kalkiyorum ben zaten, kahvalti hazirlik islerini 6:40 a kadar bitiriyorum.. Sabah 9 daki derse yetismek icin evden 6:40 ta cikiyorum yani, ah istanbul ah

Eve gittigimde cocuklardan butun gun ayri oldugum icin onlarla ilgileniyorum, kucugu uyutmaya girdigimde ise odadan sag cikamiyorum, bende artik yikilmis oluyorum ...:)

Onun icin okulda bos ders olan zamanlari spor salonunda degerlendirmek istedim ama o da olmadi... Artik bulucaz bisey, napalim, ben spor yapinca kendimi cok iyi hissediyorum, onun icin suan cok uuzuluyorum bu duruma

sen de haklısın canım bu kadar koşturmaya vücut ne yapsın, çocuklar da önemli onların anneye ihtiyacı var tabi bulursun bi çare umarım.

o kada saat yolda olsam kafayi yerdim heralde
kolay gelsin cnm sana

kızlar ben birazdan çıkıcam, yarın için planlar değişebilir, işe gelirsem haber veririm. Hava bozuk olduğu için teyzem gitmeyebilirmiş o yüzden yarın işe gelebilirim.
hepinize iyi akşamlar, öpüldünüz

yemegide hazirladim,off ütü bana ben ona bakip duruyorum,bir isan bu kadarmi nefret eder ütü yapmaktan,sirtimda tas tasiyim ütü yapmim diyorum
kendi kendine temizlenen ev icat edilirken,kendi kendine ütülenen elbiseleride icat etsinler artik

iyi aksamlar cnmyarin görüsürüz,güzel haberlerini bekliyorum
eftelyayada söyle cezalari unutmasin

iyi aksamlar cnmyarin görüsürüz,güzel haberlerini bekliyorum
eftelyayada söyle cezalari unutmasin

teşekkürler tatlım, ben de meraktayım, eftelyaya da dedim sabah yarım saat daha erken kalk benimle beraber spor yap, bakalım kendisini yataktan sökebilirsem kaldırıcam

canım biraz farkeder belki bir de ben 650 gr light yoğurt alıp 1,5 lt olacak şekilde ayranı hazırlıyorum fakat çok sulu oluyor, o yüzden de çok tok tutmuyor. Daha fazla yoğurt olabiliyor mu ki???
evet canım kıvamı sen belirliyorsun

kızlar şunları merak ediyorum;
radyofrekans ya da kavitasyon gibi yöntemlere başvuran var mı?
diyet ve spora ek olarak kilo vermek için vitamin-mineral desteği alan var mı acaba?
ben eskiden radyofrekans yaptırmıştım ama düzenli gidemedim çünkü hamilelik dönemine girdim. ama o zaman araştırmıştım. kavitasyon daha zaralı duruyor. birde yaptıracaksan uzman doktor eşliğinde yaptıralıymışın.
carnitin almayı düşünüyorum.

canım migren için nikken ürünleri var benim arkadaşım denemişti çoketkisini gördü.

inşallah iyi biryer bulursun. çocukla çok zor gerçekten

teşekkürler tatlım, ben de meraktayım, eftelyaya da dedim sabah yarım saat daha erken kalk benimle beraber spor yap, bakalım kendisini yataktan sökebilirsem kaldırıcam

eftelya uyumayı seviyor sanırım :))

bgun menumu unttum dsarı ckınca
sabah 1 kase crba
oglen 3 peksımek ve yesıllık
aksam 2 kahve dsardaydım
1.5 ltre anca su ıcmısımdr braz az ama su oranı dsardydım

***4. TAKIM 298.ETAP***

zeburus : (61,5/ // % )
topraks : ( 78.0/ / / %)
pegasus07 : (63.3/ / / % )
quail : (71,5 / / / % )
pokemon51 71.0 / / / % )
zeynepcer : (60.3 / / / % )
wuwum : ( 81 / / / % )
eftelya_blue: ( 68.6 / // %)
Beyaz_leblebi( / / / % )

4.takim ortalamasi : %

Son düzenleme:
Gunayddiiiinnn
İste yollardayim yine, makale okuyordum ara verdim menumu ve kilomu yazmak icin

Dunku menum

3 lokma ekmek
2-3 catal kahvaltilik sos
2-3 catal tulum peyniri
1 yumurta

Oglen
1,5 elma

Ara
1 elma

Aksam
Firinda Tavuklu makarna
Maden suyu

Su 2 lt

Spor
15 dk jillian
260 mekik

***4. TAKIM 298.ETAP***

zeburus : (61,5/ // % )
topraks : ( 78.0/ / / %)
pegasus07 : (63.3/ / / % )
quail : (71,5 /71 /0,5 / % )
pokemon51 71.0 / / / % )
zeynepcer : (60.3 / / / % )
wuwum : ( 81 / / / % )
eftelya_blue: ( 68.6 / // %)
Beyaz_leblebi( / / / % )

4.takim ortalamasi : %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…