Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

biliyorum canım hazırlamaya çalışavağım
kendimle ilgili sorum var baskülü aldığım günkü kiloyumu eklemeliyim

cnm söyle yapicaksin
gecen haftaki kilon/bu haftaki kilon/aradaki fark/yüzde kisminada 00 yazacaksin ve karsisina tarti degisikliginden kaynaklanan ..... kilo eklendi bu 1-3-5 neyse onu yaziyorsun,ben yine karar defterine bakarim,yanilmiyorsam böyle olacakti

dogru ya,ben niye seker diyince sadece seker anladimki:44:bazen hatlar karisiyor cnm,tesekkürler uyarin icin

iradene kuvvet cnmyarini cok merak ediyorum

ben de canım, sabah yine altıda kalktım sporlarımı yaptım, yürüdüm, akşam da uyuya kalmadan spor yapabilirsem yarın 1 mart hedefimi tutturabilirim belkiiiiiiiiiii en kötü çok yaklaşırım diye tahmin ediyorum:))

cikmam lazim kizlar,cocuklar okuldan gelecek,onlarin yemegini indirmem lazim,yorum yapmadigim mesajlara ögleden sonra bakicam

canım biraz farkeder belki bir de ben 650 gr light yoğurt alıp 1,5 lt olacak şekilde ayranı hazırlıyorum fakat çok sulu oluyor, o yüzden de çok tok tutmuyor. Daha fazla yoğurt olabiliyor mu ki???

kızlar ben arada bazı menüleri yorumlamayı kaçırdım galiba, yorum yapamadıklarım kusura bakmasın

Hihihihi ben de aynıyım lahana dolmasını saklattım :) Çok sevindim sende etki etmesine.

Ben bunu duymuştum ama hiç uygulamadım. Birazdan bi baharatçıya uğrayıp hemen uygulayacağım çünkü ağrı yine kapıda. Pegasus çoook teşekkür ederim :) Hepiniz çok hoşsunuz.

Hay Allah yemek severiz biz heeeeeeeee :)))

kızlar şunları merak ediyorum;
radyofrekans ya da kavitasyon gibi yöntemlere başvuran var mı?
diyet ve spora ek olarak kilo vermek için vitamin-mineral desteği alan var mı acaba?

Kanola yagi GDOsu degistirilmis yaglardan oldugu icin onerilmemektedir bazı kaynaklarda. FYI

Biberiye Çayının Faydaları; Bu güzel kokulu biberiyenin kullanılmadığı hastalık yok gibi. Özellikle kan dolaşımı hastalıklarına, romatizma ve astım hastalıklarına, mide ve bağırsak gazlarına karşı kullanıldığı gibi ağır yemeklerden sonra içildiğinde sindirimi kolaylaştırır. Ayrıca bronşit, öksürük, migren, gastrit, başağrısı, ağrılı adet, düşük tansiyon, kabızlık, safra kesesi taşı, ishal ve karaciğer rahatsızlıklarında da kullanılır.

Migren Tedavisi için Biberiye Çayı: Günde 5-6 fincan biberiye çayı 25 gün boyunca içilirse, baş ağrılarınıza ve migrenlerinize bir daha gelmemek üzere elveda diyebilirsiniz.
Biberiye Çayının Faydaları: Biberiye çayı, yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bir çaydır, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı yardımcı olur. Bu sebeble son dönemde popüler bitkisel zayıflama ürünlerinin içinde biberiye bitkisi eksik olmuyor.
Biberiye çayı ve Sindirim sistemi: Sindirim sistemi mide barsak kanalı bezlerini daha fazla çalışması için uyararak bu bölgede oluşan krampları çözer. Dolayısıyla sindirim bozukluğu, gazlanma ve mide-barsak tembelliğinde biberiye çayı çok faydalıdır.
Uykusuzluk için Biberiye Çayı: Geceleri uyumazdan önce 1-2 fincan biberiye çayı içerseniz çok rahat bir şekilde uyuyabilirsiniz.
Baş ağrısı için : Başınız ağrıdığı zaman alın bölgenize biberiye yağı ile masaj yaparsanız baş ağrınız azalır yada kaybolur.
Gut Hastalığı tedavisi: Gut hastalığından dolayı kandaki ürit asit miktarı yükselir. Günde 2 bardak biberiye çayı içmek kandaki ürit asit seviyesini normale yaklaştırır.
Vücud Kireçlenmesi Tedavisi: Biberiye yağı kireçlenen bölgeye günde 3 defa masaj yapılarak yedirilirse 1 hafta içinde kireçlenen bölge iyileşmeye başlar.
Biberiye yağı Deri hastalıklarında: Deri hastalıklarında yaraların daha çabuk iyileşmesinde ve derinin kendini çok hızlı şekilde onarmasına yardımcı olmaktadır.
Vücud Moralması: Kaza yada çarpma sonucu oluşan morluklar için biberiye yağı ile o bölgeye masaj yapılırsa 2 saat içinde morluk kaybolmaya başlar.
Biberiye Çayı İçerken Dikkat Edin; Hoş bir tat vermesi açısından biberiye çayına bir parça da kabuk tarçın atabilirsiniz.

Biberiye Çayının Zararları: Hamilelik süresince kullanılmaz. Fazla miktarda (günde 10 fincan) fazla biberiye çayı içmek zehirlenmeye yol açabilir. Herşeyin fazlasının zararlı olduğunu unutmamak gerekiyor. Ender olarak bazı vakalarda bitkiyle temas eden kişilerin alerji oldukları rapor edilmiştir. Bunun özellikle bitkinin ticari anlamda üretimiyle uğraşan kişilerde daha fazla görüldüğü bildirilmiştir.

ALINTIDIR

beyaz leblebi cnm,senin sorunun olan kisimlari kirmizi yaptim,orda 5 fincan diyor ama bence sen 3 ten fazla kullanma,ve 25 gün boyunca düzenli kullanmaya dikkat et,umarim kisa sürede kurtulursun,ben kurtuldum,darisi basina

Son düzenleme:

Pegasuscum çok ama çok teşekkür ederim. Yaptım başladım bile. Sana ne dualar edeceğiz ailece:) Migren gerçekten yaşam kalitesini çok düşüren bir problem. En heycanlı ya da mutlu anınıızın ortasında gelip yerleşebiliyorondan sonrası işkence. Bende üniversitenin ilk yılında vize stresinden başlamıştı, 2002 yılında. Geliş o geliş. Nereye koşuyoruz neye yetişiyoruz bu hayatta anlamıyorum ya neyse.... Hala bir stres bir telaş. Öptüm kocamannnn

beyaz leblebi cnm,bu hafta listeye alinacaksin,oy cokluguyla kabul edildin
yarin öglenden önce kendini listeye eklersen iyi olur,yüzdeni hesaplamayi bliyormusun bilmiyorsan anlatirim
ben senin ismini listeye ekleyecegim
ik bosluga gecen haftaki kilon,sonra bu haftaki kilon,sonra aradaki fark ve yüzde olarak ortalamasi yani atiyorum
gecen hafta 63.3,bu hafta 63,olursak
63,3/63/0,3/% 0,47
bu sekilde olacak,zaten diger üylerden bakarsan anlarsin,anlamadigin yerde yardim ederim

rica ederim cnm
tansiyon sorununuz varsa dikkat edin ama

Son düzenleme:
fıstıklar ben geldim, arkadaş ile dişçiye gittik yine fobisi var da ben yanına destek kuvvet gidiyorum. 15:30 da içeceğim ayran kalmıl oldu giderken sadece birkaç kaşık attım ağzıma:)
birazdan içerim gidip:)) bu gün daha zorlanıyorum, yolda yürürken mamalar bana bakıyodu ((
akşamı da atlatırsam tamamdır :))

Oleeeeeey oley oley! Teşekkür ederim herkese. Tamam yaparım seve seve anladım sorun yok gibi

brvavo cnmaksama ne kaldi zaten,sen bakma o mamalara,cis onlarayranini ye,ic sen ohh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…