Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım.kısaca öykümü paylaşıyım;ismim merve,28 yasındayım.hayatım boyunca kilo problemim oldu ama bu kadarda olmamıştı.eylül ayında evlendim.evlenmeden önce ankarada yaşıyordum eşim konyaya atandı dolayısıyla bende konyaya gelin geldim.burda konuşacak kimsem yok,iş aradım bulamadım mevcut depresyonumu yiyerekçıkardım ve gel gelelim 95kilo olmuşum.boyumda 166cm. kendime acımak istemiyorum ama acınacak hallere düştüm.ancakkkkkk hırslıyımdır ve yemem dersem yemem.bu yarışta artık sizinleyim geçmişi daha okumadım ama en kısa zamanda okuyup sizleri daha iyi tanıyacağım.

kızlar geçmişi biraz okudum ve diyet konusundaki hırsınızı çok takdir ettim.kendimi de çok mutlu hissettim

canım öncelikle hoşgeldin bende 1 aydır buradayım 3-4 kilo civarındaverdim neticede hiç başlamasaydım hiç vermeyecektim. bir yerden başlamak ve istikrarlı bir şekilde devam etmek gerekiyor. 1 aydır gözlemlediğim şu buraya girmeyi kafana koymuşsan olayı kafandabitirmişsin demektir. zayıflayanlarda insan zayf kalanlarda. geçici bir süre bazı yiyeceklerden uzak kalacağız hepsibu. ama sonra başarırsak vicdanımız rahat birşekilde ölçülü olarak yiyebieceğiz. zayıflamak için hiçbirşeye ihtiyacımız yok aksine sahip olduklarımızdan vazgeçebilmek gerekiyor.ben diyet listesi yapmıyorum ama dengeli beslenmeye çalışıyorum. diyet listesi olunca kıtlık psikolojisine giriyorum;(hani okuldayken devamsızlık hakkı olurdu ve ihtiyacımız olmasa bile onu sonuna kadar kullanırdıkya aynı onun gibi , sanki birşeyler kısıtlı veriliyormuş hissine hkapılıp kısa sürede bırakıyorum.)maşallah gruptaki muhabbet böyle gittiği sürece diyet yapmaktan zevk almaya başladım .

kızlar galiba birinci olduk :)))) şimdi baktım eksik takım var mı bilmiyorum
yehuuuuuuuuuuuuu :)))

sıcak çikolata çok gereksizz . tatlandırıcı şle bşrlşkte nescafe ile geçiştirebilirsin. ama sabah süper olmuş

kizlar kusra bakmayin gelemiyorum,esim ve cocuklar hasta,onlara bakmam gerek
sonuclara bi göz attim,eksk takim kalmamis,1. yiz
topraks cnm sende bireyselde 2. gibi görünüyorsun
tam sonuclar aciklansin belli olur
öptüm hepinizi

geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun, sana da kolay gelsin
evet sanırım öyle bu hafta bir arkadaşın 4 kilo veresi gelmiş neyse ben kendimden hiç derece beklemiyodum, ayran detoksu sağolsun:)))

4 kilo nedir ya benim 5 haftada verdiğim kilo yuh yani nası giderbir insanın vücudundan

4 kılomu o daha yenı dyete baslamıstr yoksa 4 kılo kolay deıl
tebrık ederım bebegım senı sen bzım brıncmız oldun oyy oyyy

bende hayret ettim doğrusu

menün güzel tabrikler

menün güzel olmuş canım

ay kızlar bu arada unuttum bu sabah eftelyanın 40 beden pantalonunu giydim, artık onun dolabına bakıyorum sabahları

süper bir habeer buuuuu

50 leri bi görseydim,sonra 100 gr raziydim,off,kurtulamadim su 6 lardan

bende 7 lerden kurtulamadım haftaya inşallah

bu gülüçüklerın kodlarını nerden buluoruz canlarım bde ben nıye renklı yazamıorum hı hı hıı

canım mesaj yazdığımız alanın altında smileyer var o güşcüklerden var üstüne tıklıyor mesaj alanında kod çıkıyo (iki nokta rakam iki nokta )şeklinde. önizlemedende yapıp görebilirsin

tebrikler kizlar
topraks seni ayrica tebrik ediyorum

hafta sonu 1 gün istediginizi yiyebilirsiniz,izin cikti,afiyet olsun
haftaya ayni basariyi bekliyorum herkesten

hahahah ben dün yedim bile

hoşgeldın cnım zaten hersey karar vermekten baslıyo karar verdgın için senı tebrık edıorm
bu arada bnımde adım merve 22 yasındayım evlı falan degılım byumda 169 suan 80 kıloyum hedef kılom 58 tanıstgmıza memenın oldm canım

hemen dünkü menümü yazıyorum kızım uyanmadan;

sabah; 1 kaşarlıkepek ekmekli tost
öğle:2 tane küçük içli köfte kendim yaptım
akşamopoyes den tavuklu bi menü
gece :1 elma

spor: valla ağır ev işi yapıyorum bu aralar cam silme koltuk silme kapı silme balkon yıka ruhumu teslim etmek üzereydim.
su :1-2 ltr

canım çok doğru söylüyorsun.ben yemek yemeği baya bi abarttim.sadece normal yemek yesem bile kilo veririm. sizin muhabbetinizi görünce diyet yapmak hiçde zor gelmiyecekmiş gibi geliyor.

canım çok teşekkür ederim.ne güzel hem takım arkadaşı hem de adaşmışız inşallah en kısa sürede de kilolarımızdan da kurtulcaz.

canım menün çok güzelmiş

kızlar sabah 2 çatal menemen,lor peyniri ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim.öğlen 3 köfte ve salata yemeği planlıyorum.öğleden sonra alışverişe gideceğiz akşama kadar giremeyebilirim.şimdiden hepinize iyi haftasonları diliyorum

hos geldin cnm
katilim lanindaki mesajini okuyunca karali oldugunu anladim,umarim sonuna kadar devam ederiz birlikte
kaptanimiz biraz yogun bu siralar,ben yardimcisiyim
takim kurallarini birazdan yazarim
kızlar geçmişi biraz okudum ve diyet konusundaki hırsınızı çok takdir ettim.kendimi de çok mutlu hissettim
herkes kilolarindan kurtulmak icin burda cnm,vee 1, olmak istiyoruzherkes gibi
tesekkür ederim cnm,insallah haftaya 5 leri görmek istiyorum,yani 13 e kadar
afiyet olsun tatlim,1, liginde ödülü olmali
icli köfteyi bende cok severim,haslanmissa sorun yok cnm,zaten dün ödülünü almissin sen,bu gün dikkat et aman,haftaya kadar toparlayalim
afiyet olsun cnm,menülerini toplu olarak yazarsan daha iyi olur

eveettt kizlar,bilindigi üzere bizim ev ahalisi toptan hastaydi dün,onlari iyilestirdim,bu günde ben hasta oldum,doktor geldi 1 serum yedimde rahatladim,bu arada topige bakim dedim,her an yataklik olabilirim

2 hafta deneme sren olacak,katilimina göre en erken cuma listeye alinabilirsin,katilimin az oldugu sürece deneme süreside uzayacak

günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,diger arkadaslarin menülerine yorum yapmalisin,yanlis buldugun seyleri söylemelisin,faydali olduguna inandigin yazilar varsa paylasabilirsin

her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,hangi sporu kac dakika yaptin yazmalisin

hafta ici kacamak yapmamaya gayret gösteriyoruz,yapilan her kacamagin cezasi olacak,ne kadar kalorlik yiyecek yediysen o kadar kalori yakacak spor cezasi alirsin,uygulanmasi zorunludur,

eger listeye alinirsan cuma ögleden önce kilo bildiriminde bulunmalisin

eger kabul ediyorsan tekrardan hosgeldin

eksik,yanlis olan bisey varsa düzeltin kizlar,hasta hasta aklima bunlar geldi

selam kızlarrrr

önce menümü yazıyım dün kü sonra geçmişe bakacağım.
bu arada bugün itibariyle ayran detoksuna başladım ben de ... baktım ablam gayet başarılı tamamladı 2 günü ben de yaparım dedim bugün başladım

sabah
3-4 dilim patatesli börek
çay

öğle
küçük bir parça fırın makarna
tavuk şiş

akşam
sabah börek yediğim için bir de tansiyonum yükseldiği için akşam yemek yiyemedim.

1 parça çikolata yedim ama geç uyudum
spor yapamadım rahatsız olduğum için

kızlar menümü topluca yazayım
sabah;2çatal menemen,lor peynir,1dilim çavdar ekmeği

öğle;3köfte,salata,1kase çorba

ara;2kuru incir

akşam;2 kase çorba,salata

yatsı;2 kuru incir

bende tatlı yeme hastalığı vardı şimdilik bastırmak için kuru incir yiyorum.bugün güzel geçti inşallah hep böyle devam eder.sabah tartıldım tam 95 kiloydum bakalım bir haftada kaç kilo vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…