kızlar geçmişi biraz okudum ve diyet konusundaki hırsınızı çok takdir ettim.kendimi de çok mutlu hissettim
yehuuuuuuuuuuuuu :)))kızlar galiba birinci olduk :)))) şimdi baktım eksik takım var mı bilmiyorum
İki iş arası geldim bu saat oldu menümü yazmadım. Nasıl bir gün yahu.
Sabah: 1 yumurta, biraz domates salatalık, azıcık peynir ve şekersiz çay
Ara: yok
Öğle: 25 gr füme et ve 2 dilim ekmek
Ara: 1 sıcak çikolata
Akşam: 1 /2 küçük tabak makarna ve bir o kadar ıspanak
Ara:1 armut
Su:1, lt
Spor: yok malesef 20:00'a kadar çalıştım yine
kizlar kusra bakmayin gelemiyorum,esim ve cocuklar hasta,onlara bakmam gerek
sonuclara bi göz attim,eksk takim kalmamis,1. yiz
topraks cnm sende bireyselde 2. gibi görünüyorsun
tam sonuclar aciklansin belli olur
öptüm hepinizi
canım çok geçmiş olsun, sana da kolay gelsin
evet sanırım öyle bu hafta bir arkadaşın 4 kilo veresi gelmişneyse ben kendimden hiç derece beklemiyodum, ayran detoksu sağolsun:)))
4 kılomu o daha yenı dyete baslamıstr yoksa 4 kılo kolay deıl
tebrık ederım bebegım senı sen bzım brıncmız oldun oyy oyyy
çok sevindim helin, çok üzülmüştüm geç kaldım kilo bildiriminde diye, o zaman ben dünkü menümü yazayım
sabah 4-5 fincan şekersiz çay, tam buğday ekmeği 1 dilim, peynir ve 1 yumurta
öğleyin yok
öğleden sonra taze sıkılmış portakal suyu 1 bardak
akşam sebzeli bulgur pilavı küçük bir porsiyon, 1 kase yoğurt, yeşillik
akşamdan sonra 1 maden suyu
yatmadan önce 1 bardak süt
3 lt kadar su
kızlar benim çıkmam gerekiyor gerçekten listelerini hiçbir takım paylaşmamış ben pegasusun verdiği topiğe paylaşıyımmı,yoksa bekliyelim diyorsanız bu işi başkası yapsın
pazartesiye kadar uğrayamam öpüldünüz
dünkü menüm
sabak 2 dilim kızarmış kepekli,kibrit peynir,yumurta,çay ,1 küp şeker
öğle. zeytin yağlı pırasa ,1 dilim ekmek,tere
akşam azıcık peynir,1 dilim ekmek,
kaloriyi aztuttu hafta sonu yemeğede davetliyim,kaçarsa haftayı dengeleyim diye
spor sadece kol egzersizi diğeri yasaklı
ay kızlar bu arada unuttum bu sabah eftelyanın 40 beden pantalonunu giydim, artık onun dolabına bakıyorum sabahları
50 leri bi görseydim,sonra 100 gr raziydim,off,kurtulamadim su 6 lardan
bu gülüçüklerın kodlarını nerden buluoruz canlarım bde ben nıye renklı yazamıorumhı hı hıı
tebrikler kizlar
topraks seni ayrica tebrik ediyorum
hafta sonu 1 gün istediginizi yiyebilirsiniz,izin cikti,afiyet olsun
haftaya ayni basariyi bekliyorum herkesten
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım.kısaca öykümü paylaşıyım;ismim merve,28 yasındayım.hayatım boyunca kilo problemim oldu ama bu kadarda olmamıştı.eylül ayında evlendim.evlenmeden önce ankarada yaşıyordum eşim konyaya atandı dolayısıyla bende konyaya gelin geldim.burda konuşacak kimsem yok,iş aradım bulamadım mevcut depresyonumu yiyerekçıkardım ve gel gelelim 95kilo olmuşum.boyumda 166cm. kendime acımak istemiyorum ama acınacak hallere düştüm.ancakkkkkk hırslıyımdır ve yemem dersem yemem.bu yarışta artık sizinleyim geçmişi daha okumadım ama en kısa zamanda okuyup sizleri daha iyi tanıyacağım.
canım öncelikle hoşgeldin bende 1 aydır buradayım 3-4 kilo civarındaverdim neticede hiç başlamasaydım hiç vermeyecektim. bir yerden başlamak ve istikrarlı bir şekilde devam etmek gerekiyor. 1 aydır gözlemlediğim şu buraya girmeyi kafana koymuşsan olayı kafandabitirmişsin demektir. zayıflayanlarda insan zayf kalanlarda. geçici bir süre bazı yiyeceklerden uzak kalacağız hepsibu. ama sonra başarırsak vicdanımız rahat birşekilde ölçülü olarak yiyebieceğiz. zayıflamak için hiçbirşeye ihtiyacımız yok aksine sahip olduklarımızdan vazgeçebilmek gerekiyor.ben diyet listesi yapmıyorum ama dengeli beslenmeye çalışıyorum. diyet listesi olunca kıtlık psikolojisine giriyorum;(hani okuldayken devamsızlık hakkı olurdu ve ihtiyacımız olmasa bile onu sonuna kadar kullanırdıkya aynı onun gibi , sanki birşeyler kısıtlı veriliyormuş hissine hkapılıp kısa sürede bırakıyorum.)maşallah gruptaki muhabbet böyle gittiği sürecediyet yapmaktan zevk almaya başladım .
hoşgeldın cnım zaten hersey karar vermekten baslıyo karar verdgın için senı tebrık edıorm
bu arada bnımde adım merve 22 yasındayım evlı falan degılımbyumda 169 suan 80 kıloyum hedef kılom 58 tanıstgmıza memenın oldm canım
hemen dünkü menümü yazıyorum kızım uyanmadan;
sabah; 1 kaşarlıkepek ekmekli tost
öğle:2 tane küçük içli köfte kendim yaptım
akşamopoyes den tavuklu bi menü
gece :1 elma
spor: valla ağır ev işi yapıyorum bu aralar cam silme koltuk silme kapı silme balkon yıka ruhumu teslim etmek üzereydim.
su :1-2 ltr
hos geldin cnmselam kızlar ben aranıza yeni katıldım.kısaca öykümü paylaşıyım;ismim merve,28 yasındayım.hayatım boyunca kilo problemim oldu ama bu kadarda olmamıştı.eylül ayında evlendim.evlenmeden önce ankarada yaşıyordum eşim konyaya atandı dolayısıyla bende konyaya gelin geldim.burda konuşacak kimsem yok,iş aradım bulamadım mevcut depresyonumu yiyerekçıkardım ve gel gelelim 95kilo olmuşum.boyumda 166cm. kendime acımak istemiyorum ama acınacak hallere düştüm.ancakkkkkk hırslıyımdır ve yemem dersem yemem.bu yarışta artık sizinleyim geçmişi daha okumadım ama en kısa zamanda okuyup sizleri daha iyi tanıyacağım.
herkes kilolarindan kurtulmak icin burda cnm,vee 1, olmak istiyoruzherkes gibikızlar geçmişi biraz okudum ve diyet konusundaki hırsınızı çok takdir ettim.kendimi de çok mutlu hissettim
tesekkür ederim cnm,insallah haftaya 5 leri görmek istiyorum,yani 13 e kadaryehuuuuuuuuuuuuu :)))
sıcak çikolata çok gereksizz . tatlandırıcı şle bşrlşkte nescafe ile geçiştirebilirsin. ama sabah süper olmuş
geçmiş olsun
bende 7 lerden kurtulamadım haftaya inşallah
hahahah ben dün yedim bile
icli köfteyi bende cok severim,haslanmissa sorun yok cnm,zaten dün ödülünü almissin sen,bu gün dikkat et aman,haftaya kadar toparlayalimhemen dünkü menümü yazıyorum kızım uyanmadan;
sabah; 1 kaşarlıkepek ekmekli tost
öğle:2 tane küçük içli köfte kendim yaptım
akşamopoyes den tavuklu bi menü
gece :1 elma
spor: valla ağır ev işi yapıyorum bu aralar cam silme koltuk silme kapı silme balkon yıka ruhumu teslim etmek üzereydim.
su :1-2 ltr
afiyet olsun cnm,menülerini toplu olarak yazarsan daha iyi olurkızlar sabah 2 çatal menemen,lor peyniri ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim.öğlen 3 köfte ve salata yemeği planlıyorum.öğleden sonra alışverişe gideceğiz akşama kadar giremeyebilirim.şimdiden hepinize iyi haftasonları diliyorum
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar tam hastalık havası zaten...eveettt kizlar,bilindigi üzere bizim ev ahalisi toptan hastaydi dün,onlari iyilestirdim,bu günde ben hasta oldum,doktor geldi 1 serum yedimde rahatladim,bu arada topige bakim dedim,her an yataklik olabilirim
canım çok geçmiş olsun, sana da kolay gelsin
evet sanırım öyle bu hafta bir arkadaşın 4 kilo veresi gelmişneyse ben kendimden hiç derece beklemiyodum, ayran detoksu sağolsun:)))
eveettt kizlar,bilindigi üzere bizim ev ahalisi toptan hastaydi dün,onlari iyilestirdim,bu günde ben hasta oldum,doktor geldi 1 serum yedimde rahatladim,bu arada topige bakim dedim,her an yataklik olabilirim[/QUOT
canım çok geçmiş olsun.kendine dikkat et,bitki çayları iç limon sık herşeye
2 hafta deneme sren olacak,katilimina göre en erken cuma listeye alinabilirsin,katilimin az oldugu sürece deneme süreside uzayacak
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,diger arkadaslarin menülerine yorum yapmalisin,yanlis buldugun seyleri söylemelisin,faydali olduguna inandigin yazilar varsa paylasabilirsin
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,hangi sporu kac dakika yaptin yazmalisin
hafta ici kacamak yapmamaya gayret gösteriyoruz,yapilan her kacamagin cezasi olacak,ne kadar kalorlik yiyecek yediysen o kadar kalori yakacak spor cezasi alirsin,uygulanmasi zorunludur,
eger listeye alinirsan cuma ögleden önce kilo bildiriminde bulunmalisin
eger kabul ediyorsan tekrardan hosgeldin
eksik,yanlis olan bisey varsa düzeltin kizlar,hasta hasta aklima bunlar geldi
tamam canım bildirim konusunda sıkıntı olmaz. ne kadar çabuk kaynaşırsak benim içinde iyi olur.seninde dediğin gibi kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?