Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar menümü yazayım,
sabah;3tane kepekli undan krep,peynir,domates

ara;yok

öğle;1kase çorba,haşlanmış tavuk göğsu,salata

ara;1incir,1çay bardağı beyaz leblebi

akşam;1kase çorba,1dilim ekmek

2litreden fazla su içmişimdir ama spor yok.

Hemen menümü yziyorum
Sabah
2 krep,yagsiz
3-4 parca köy peyniri
4 zeytin
Ögle yok
Aksam
3 kasik bulgur pilavi
2 parca kuzu böbregi
2 kasik yogurt
salata
Muhallebi vard yemedim
su 2.5 lt
spor yok
mesaj dün hic yok

slm ben 1,60 boyunda 83.2 kiloyum 22 yaşındayım kilo vermek istiyorum bugün diyete başladım kabul ederseniz bende yarışmaya katılmak istiyorum

slm cnm
aslina bakarsan denemedi 2 arkadasimizly akontenjanimizi doldurmus oluyoruz,istisnai bir durum olarak katilabilirsin takima, 2 hafta deneme süren var,katilimna göre en erken diger cuma listeye alinirirsin, takima alinip alinmayacagin oylamaya sunulur,kabul edilirsen alinirsin
takim kurallarini söyle siralayayim sana

2 hafta deneme sren olacak,katilimina göre en erken cuma listeye alinabilirsin,katilimin az oldugu sürece deneme süreside uzayacak

günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,diger arkadaslarin menülerine yorum yapmalisin,yanlis buldugun seyleri söylemelisin,faydali olduguna inandigin yazilar varsa paylasabilirsin

her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,hangi sporu kac dakika yaptin ve bi önceki gün kac mesaj yazdin yazmalisin

hafta ici kacamak yapmamaya gayret gösteriyoruz,yapilan her kacamagin cezasi olacak,ne kadar kalorlik yiyecek yediysen o kadar kalori yakacak spor cezasi alirsin,uygulanmasi zorunludur,

eger listeye alinirsan cuma ögleden önce kilo bildiriminde bulunmalisin

deneme süresinde olan arkadaslar,size kirmizi ile isaretledigim kurali söylemeyi unuttum galiba,bu tüm üyeler icin gecerlidir,lütfen mesajlarinizi sayiniz

günaydın kızlar sabah işler biraz yoğun o yüzden menümü yazıp çıkacağım.
bu arada ablam toprağı doktora götürdü o yüzden öğleden sonra gelmeye çalışıcak foruma....

ben cumartesi ve pazar iki gün ayran detoksu yaptım.
2 lt su içtim
spor olarak da yer silme duvar silme dolap silme cam silme gibi 2 gün boyunca full time temizlik yaptım....
sevgiler

canım süper olmuş menün beyaz leblebiyi ihmal etme çok acayip tok tutuyor kocişe diyimde banada alsın

günaydinnnnnnnnnnnnn
daha zayif bir hafta diliyorummmm
sanada günaydın canım bende zaıf b,r hafta diliyorum toplamda 20 kiloyağı dünya atıklarıarasına bırakalım

hemen menümü yziyorum
sabah
2 krep,yagsiz
3-4 parca köy peyniri
4 zeytin
ögle yok
aksam
3 kasik bulgur pilavi
2 parca kuzu böbregi
2 kasik yogurt
salata
muhallebi vard yemedim
Su 2.5 lt
spor yok
mesaj dün hic yok

menü güzel olmuş canım muhallebiyi yemediğin için ayrıca tebrikler

süper canım inşallah işe yarar detoks

slm ben 1,60 boyunda 83.2 kiloyum 22 yaşındayım kilo vermek istiyorum bugün diyete başladım kabul ederseniz bende yarışmaya katılmak istiyorum

canım hoşgeldin sanırım kaptanların karar vermesi gerekiyor benim için sakıncası yok

canım araya meyve eklemek güzel olmuş bende bundan sonra araöğünleri boş geçirmeyeceğim.

Dünkü menümü yazıyorum;

sabah nefit süt yulaf ezmesi meyve karışımı
öğlen:3-4 kuru kayısı
akşam:4-5 gibi yedim 1 kase mercimek çorbası 4 kaşık etli domates biberli tava 2 dilim light ekmek
gece: 2-3 kuru kayısı

su:2-3 ltre
spor: Dün 500 mg karnitin alıp arkasından sporumu yaptım 50 dk. Zumba yaptım. Ayrıca 2 saat dışarıda yürüyüş filan sanırım trambolin alacağım. Sporu yaparken yorgunluk hissetmeim ama sonrasında çok yorgundum.

menun guzel olmus canımda carnıtın ne ıse yarıyo zarar vermesın sna sporla yag yakan bı ılac gbıme geldıde o yuzden srdum

hoşgeldin canım bende üniversiteyi konyada okumuştum ,severim ben konyayı

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html#post29124657
aylik siralama listesi,inceleyen ve tüm üyeler arasinda kacinci oldugunuza bakin

zeburus cnm tebrikler 2.olmussun

57 . olmuşum

selam arkadaşlar.uğrayamayalı çoooooook oldu(kızçe hastalandı diyordum ya hala naneliği devam ediyor.alerji olma ihtimali varmış,gözler şişti,burun tıkalı,sinirli,huysuz vs vs...bugün tahliller için kan aldılar bakalım cuma günü netleşecek.annemleri de göndermedik,sıpanın durumu belli olsun öyle gidersiniz dedik.

arada telefondan takip etmeye çalıştım ama cevap verecek kadar zaman bulamadım.yeni arkadaşlarımız olmuş,hoşgeldiniz aramıza diyeyim.ben nilay,takım kaptanıyım.84 kiloyla çıktığım yolda sanıyorum bu hafta hedefime ulaşarak aranızdan ayrılacağım..

evet arkadaşlar bu sabah itibariyle hedef kilomun altına düştüm.sanırım stresten oldu ama oldu işte.takım kaptanını bu hafta belirleyelim isterseniz.

bu arada takımım geçen haftaki birinciliğimiz için hepinizi kutluyorum.toprak seni ayrıca kocaman alkışlıyorum.neymiş???evren bizim istediğimizi yaparmış:))))))

şimdi gdıyomusun yanı hedefını basardgın için tebrık ederım canım ama ınsan alısıyoya gen yazarsın heralde gtsende ne olcak yanımızda olursun
ıns kızın ıyılesır capucak .....Allahım herkeze şifa versın

cumartesi sabah
1 kibrit peynir
2 dilim beyaz ekmk
çay ,bir küp şeker

öğle yemedim akşam davette ayıp olmasın diye
akşam
1 kepçe mercimek çorbası,1 içli köfte,1 kaşık mantı,yarım tavuk baget,2 kaşık pilav,1 tatlı kaşığı humus,salata

bir dilim baklava

pazar
sabah
2 dilim ekmek,yarım yumurta,1 kibriy peynir

ara türk kahvesi,1 kare bitter

öğle :2 tavuk ızgara,salata,azıcık lavaş

akşam 4 kaşık dövme pilavı,tvuk göğüs(2 parmak enliliğinde)

cuma
2 dilim kızarmış kepekli,bir kibrit peynir

akşam:bir tabak toyga çorbası,tere,salata(çorbanın içinde bulgur köftesi var)

sular az spor yok ,

KIZLAR GÜNAYDINNN

C.tesi hasta yattım, Pazar şehir dışından misafirim geldi ve ancak buraya uğrayabildim. Neler olmuş bakacağım :)

C.tesi menüm:

sabah: 2 dilim ekmekten tost
ara:yok
öğle: 2 köfte 1/2 dilim ekmek
ara: yok
akşam: 2 adet pirzola
ara 1 muz

Pazar menüm:
sabah:1 kaşık haşlanmış mısır, 1 kk tulum peynir, 1 bardak portakal suyu, 1 tane sigara böreği
Ara: yok
Öğlen: 1 bardak latte
Akşam: 1 tabak taze fasulye ve 1/2 tabak pilav

çok geçmiş olsun canım,hedef kilona ulaşmanıda tebrik ederim,kızınla ilgili bilgilendir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…