Ambitious girl hosgeldin bu arada aramiza, gizem ben 26 yasindayim , 168 boyum 71 kilom:)
3 hafta once basladim 73 kiloyla, istanbuldayim... Memnun oldum, hepbirlikte hafifleyelim insallah:)
hoşbulduk cnm takım taptanı ve yardımcısı kim?
slm ben 1,60 boyunda 83.2 kiloyum 22 yaşındayım kilo vermek istiyorum bugün diyete başladım kabul ederseniz bende yarışmaya katılmak istiyorum
kahvalti hazirlamaya gidiyorum ben kizlar,iyi sohbetler herkese,sonra gelirim
kızlar menümü yazayım,
sabah;3tane kepekli undan krep,peynir,domates
ara;yok
öğle;1kase çorba,haşlanmış tavuk göğsu,salata
ara;1incir,1çay bardağı beyaz leblebi
akşam;1kase çorba,1dilim ekmek
2litreden fazla su içmişimdir ama spor yok.
sanada günaydın canım bende zaıf b,r hafta diliyorum toplamda 20 kiloyağı dünya atıklarıarasına bırakalımgünaydinnnnnnnnnnnnn
daha zayif bir hafta diliyorummmm
hemen menümü yziyorum
sabah
2 krep,yagsiz
3-4 parca köy peyniri
4 zeytin
ögle yok
aksam
3 kasik bulgur pilavi
2 parca kuzu böbregi
2 kasik yogurt
salata
muhallebi vard yemedim
Su 2.5 lt
spor yok
mesaj dün hic yok
süper canım inşallah işe yarar detoksgünaydın kızlar sabah işler biraz yoğun o yüzden menümü yazıp çıkacağım.
Bu arada ablam toprağı doktora götürdü o yüzden öğleden sonra gelmeye çalışıcak foruma....
Ben cumartesi ve pazar iki gün ayran detoksu yaptım.
2 lt su içtim
spor olarak da yer silme duvar silme dolap silme cam silme gibi 2 gün boyunca full time temizlik yaptım....
Sevgiler
slm ben 1,60 boyunda 83.2 kiloyum 22 yaşındayım kilo vermek istiyorum bugün diyete başladım kabul ederseniz bende yarışmaya katılmak istiyorum
birazdan menumu yazicam dedim anca gelebildim, kayinvalidemdeydik, girenedim pek onun icin.
Dubku menum soyle:
Sabah
1 salamli tost
birkac lokma simit
ayva receli biraz
az da peynir
oglen
1 kase meyve salatasi
( hic yiyesim de yoktu , hastaydim baya, bos gecmeyeyim diye yedim onuda)
aksam 1 tabak ispanak yemegi
yogurt
su
hatirlamiyorum
spor
70 mekik
günaydınlar canlarım bu arada rapunzel hosgeldın
Dünkü menümü yazıyorum;
sabah nefit süt yulaf ezmesi meyve karışımı
öğlen:3-4 kuru kayısı
akşam:4-5 gibi yedim 1 kase mercimek çorbası 4 kaşık etli domates biberli tava 2 dilim light ekmek
gece: 2-3 kuru kayısı
su:2-3 ltre
spor: Dün 500 mg karnitin alıp arkasından sporumu yaptım 50 dk. Zumba yaptım. Ayrıca 2 saat dışarıda yürüyüş filan sanırım trambolin alacağım. Sporu yaparken yorgunluk hissetmeim ama sonrasında çok yorgundum.
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım.kısaca öykümü paylaşıyım;ismim merve,28 yasındayım.hayatım boyunca kilo problemim oldu ama bu kadarda olmamıştı.eylül ayında evlendim.evlenmeden önce ankarada yaşıyordum eşim konyaya atandı dolayısıyla bende konyaya gelin geldim.burda konuşacak kimsem yok,iş aradım bulamadım mevcut depresyonumu yiyerekçıkardım ve gel gelelim 95kilo olmuşum.boyumda 166cm. kendime acımak istemiyorum ama acınacak hallere düştüm.ancakkkkkk hırslıyımdır ve yemem dersem yemem.bu yarışta artık sizinleyim geçmişi daha okumadım ama en kısa zamanda okuyup sizleri daha iyi tanıyacağım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html#post29124657
aylik siralama listesi,inceleyen ve tüm üyeler arasinda kacinci oldugunuza bakin
zeburus cnm tebrikler 2.olmussun
selam arkadaşlar.uğrayamayalı çoooooook oldu(kızçe hastalandı diyordum ya hala naneliği devam ediyor.alerji olma ihtimali varmış,gözler şişti,burun tıkalı,sinirli,huysuz vs vs...bugün tahliller için kan aldılar bakalım cuma günü netleşecek.annemleri de göndermedik,sıpanın durumu belli olsun öyle gidersiniz dedik.
arada telefondan takip etmeye çalıştım ama cevap verecek kadar zaman bulamadım.yeni arkadaşlarımız olmuş,hoşgeldiniz aramıza diyeyim.ben nilay,takım kaptanıyım.84 kiloyla çıktığım yolda sanıyorum bu hafta hedefime ulaşarak aranızdan ayrılacağım..
evet arkadaşlar bu sabah itibariyle hedef kilomun altına düştüm.sanırım stresten oldu ama oldu işte.takım kaptanını bu hafta belirleyelim isterseniz.
bu arada takımım geçen haftaki birinciliğimiz için hepinizi kutluyorum.toprak seni ayrıca kocaman alkışlıyorum.neymiş???evren bizim istediğimizi yaparmış:))))))
selam arkadaşlar.uğrayamayalı çoooooook oldu(kızçe hastalandı diyordum ya hala naneliği devam ediyor.alerji olma ihtimali varmış,gözler şişti,burun tıkalı,sinirli,huysuz vs vs...bugün tahliller için kan aldılar bakalım cuma günü netleşecek.annemleri de göndermedik,sıpanın durumu belli olsun öyle gidersiniz dedik.
arada telefondan takip etmeye çalıştım ama cevap verecek kadar zaman bulamadım.yeni arkadaşlarımız olmuş,hoşgeldiniz aramıza diyeyim.ben nilay,takım kaptanıyım.84 kiloyla çıktığım yolda sanıyorum bu hafta hedefime ulaşarak aranızdan ayrılacağım..
evet arkadaşlar bu sabah itibariyle hedef kilomun altına düştüm.sanırım stresten oldu ama oldu işte.takım kaptanını bu hafta belirleyelim isterseniz.
bu arada takımım geçen haftaki birinciliğimiz için hepinizi kutluyorum.toprak seni ayrıca kocaman alkışlıyorum.neymiş???evren bizim istediğimizi yaparmış:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?