Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öglen yemedıgın için cumartesı gun byu kalorı asımı olmamıstr ama o baklava olmasaymıs ıyıymıs cnku azda olsa pılav yemısın
pazar gununde srun yok bebegım

öglen yemedıgın için cumartesı gun byu kalorı asımı olmamıstr ama o baklava olmasaymıs ıyıymıs cnku azda olsa pılav yemısın
pazar gununde srun yok bebegım

haklısın canım ev yapımı şu hazır baklavalık hamurla yapmışlar ,çok ısrar ettiler bide senin için yapılınca mecbur yiyorsun

:) Beyaz leblebi yemişsin alındım ihihih menün gayet güzel afiyet olsun.

Günaydinnnnnnnnnnnnn
Daha zayif bir hafta diliyorummmm

Aay aminnn inşşallaaaaaaaaaaaah

Hemen menümü yziyorum
Sabah
2 krep,yagsiz
3-4 parca köy peyniri
4 zeytin
Ögle yok
Aksam
3 kasik bulgur pilavi
2 parca kuzu böbregi
2 kasik yogurt
salata
Muhallebi vard yemedim
su 2.5 lt
spor yok
mesaj dün hic yok

Ne güzel olmuş börek de arada kaynamış gitmiş. Haftasonu olur o kadarcık .

Ayy resmen aç geçirmişsin günü :S Ne diyim bilemedim darısı yapamayanların başına

selam kızlar hafta sonu gelemedim biliyorsunuz
bu sabah toprağı diş randevusuna götürdüm, bir flor koymak için 1 sene bekledik şimdi de Aralık ayına gün verdiler. İstanbulda çocuk için özel bölüm sadece çapa ve marmara üniv. var. biz de marmaraya gidiyoruz bizimki normal dişçiden korkuyor o yüzden buraya götürmek zorunda kalıyorum.

menülerimi yazayım geçmişe bakmaya çalışayım.

cuma

sabah
yarım porsiyon peynirli börek söyledim yarısını bile yiyemedim:) midem kasılmış heh heh:))

öğlen
avucumun ortası kadar bir hamburger ekmeğine tavuklu hamburger
ayran

ara
1 intense

akşam
yarım kase çorba
1 yemek kaşığı kıymalı ıspanak+ yoğurt
çok az pilav üstü nohut

spor
sabah 20-25 dk bisiklet+ 20 dk trambolin+ 5 dk twister
su 2lt

cumartesi

kahvaltı
4 sucuk
dil peyniri 2 parça
salatalık
3 zeytin
1 çay kaşığı şokella
3 dilim ekmek

öğlen
1 kase ezogelin çorba

ara
1 intense

akşam
1 tabak ekmeksiz yeşil mercimek yemeği
2 kaşık yoğurt

spor yok regl oldum bu hafta biraz zor spor yaparım ((
su 1.5-2 lt arası

pazar

sabah
1 dilim tam buğday
4-5 sucuklu 1 yumurta
dil peyniri
3 yeşil zeytin

öğlen
2 yemek kaşığı kıymalı ıspanak+yoğurt
1 dilim tam buğday

ara
1 uzun 40 gr bitter çikolata

akşam
yarım tabak yeşil mercimek ekmeksiz

spor yok
su 1-1.5 lt

bu arada 2 gün temizlik yaptım. Cumartesi günü kendi evimi pazar günü teyzemin evini cam kapı duvar full sildik o da spordan sayılırsa :)))

kizlar bu mesaji iyi okuyun lütfen
bizim takim olarak 1 ceza puanimiz var
3 ceza puani olan takimin hic bir üyesi,simdi ve gelecekte mezuniyet karnesi alamiyor
bu sebepten herkesin haftada 1-2 defada olsa paylasim alanina bakip takimimizi ilgilendiren bir konu olup olmadigini bilmesi gerekiyor

özellikle cuma günü kilo bldiriminden sonra cumartesi veya pazar günü etap degerlendirme raporu hazirlaniyor,ona dikkat etmeliyiz
lütfen kizlar ceza puanimiz 1 de kalsin
linki veriyorum,sik kullanilanlara eklerseniz sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-772.html

cnm hem gecmisolsun,hemde tebrik ederim seni
bu hafta daha kaptanimiz sensin

haftaya kaptanligi ben devraliyorum,yardimci olarakta topraks i öneriyorum
itirazi olan veya aday olan arkadaslarimiz varsa bildirsinler lütfen

smdi cikmam lazim kizlar,biraz sonra gelip diger yorumlara bakicam
evi toplayip geliyorum

canım geçmiş olsun, bahar göz kırpmaya başlayınca herkes hasta oldu:) menülerin genel olarak güzel olmuş, taze fasulye pilav menüsüne bayılırım bi de cacık yanına oh yeme de yanında yat :))

fena değil azıcık kaçamaklar olmuş ama( davete ne çok çaşit yapmışlar öyle Maşallah...

canım kızın için çarçabucak iyileşmesi dileğiyle, Allah kolaylık versin. Hedefine ulaşmana çok sevindim, fakat mezun olup bizi bırakacağına üzüldüm, gitmesen daha iyi olur:)) evren beni seviyor bende onu :))))

hoşgeldin canım bende üniversiteyi konyada okumuştum ,severim ben konyayı

57 . olmuşum
ben de 27. olmuşum

güzel spor yapmışsın fıstık, karnitin nedir canım ne işe yarar?

Hemen menümü yziyorum
Sabah
2 krep,yagsiz
3-4 parca köy peyniri
4 zeytin
Ögle yok
Aksam
3 kasik bulgur pilavi
2 parca kuzu böbregi
2 kasik yogurt
salata
Muhallebi vard yemedim
su 2.5 lt
spor yok
mesaj dün hic yok
akşamki kuzu böreği börek mi adımı öyle acaba:) yine de öğlen yememişsin canım çok kaçmamış bence

Günaydinnnnnnnnnnnnn
Daha zayif bir hafta diliyorummmm
günaydııııııınnnnnnnn evet lütfen daha zayıf bir hafta:))) hepimize

canım menü güzel, sporu da hayatına eklersen süper olur:))

geçmiş olsun hasta olunca yemek yiyememişsin fazla

sabah kuvvetli ama gün içinde iyi idare etmişsin, bira light olunca nasıl oluyor :))

bence de dans et canım hiç hareket etmemek iyi olmaz senin için vücut alışık spor yapmaya

canım tekrar geçmiş olsun, hastalar sana bulaştırdı mikropları galiba( kendine dikkat et

bgunkı menum
1 dlım kepek ekmegı 1 yumurta 1 salatalık 1 kbrt ktusu pynır
oglen bı portakal
aksamda 1 tabak lahana crbası
2 tane nscafe
1 ltrede su içmstm ama dha ıcemıo :s mıdem bulandı
afiyet olsun yemek yemen güzel, lahana çorbası daha güzel:)))

canım incirler biraz kaçmış ama tatlı ile ilgili yazdıklarını okudum yavaş yavaş azaltmaya çalış, benim de kan şekerim düşüyor fakat daha önce daha çok tatlı yediğim için daha çok düşüyordu. Son hamileliğimde şeker yüksek çıktı dikkat ettim tatlıyı azalttım sonra baktım kan şekerim daha iyi, sadece sık yiyip vücudumu çok aç bırakmıyorum.

tebrikler ablacım azmin zaferi bu
teşekkür ederim:)) hadi sıra sende:)))

cuma günü abartmışsın, işyerindekiler seni baştan çıkarıyor dikkat:)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html#post29124657
aylik siralama listesi,inceleyen ve tüm üyeler arasinda kacinci oldugunuza bakin

zeburus cnm tebrikler 2.olmussun
zeburus tebrikler canısı, ben de 27. olmuşum peh

teşekkürler canım menün güzel hafta sonu sakin oluyoruz bu hafta tanışırız iyice:))

sen de mi temizlik offffffffff offffff

evet sen ödülünü yemişsin :)) benim 7 lerden kurtulmama daha var, bu ayı geçerim sanırım:)

mervecim hoşgeldin, ben de geçen yaz senin kilondaydım takımım ve arkadaşlarım sağolsun zayıflıyorum, senin de bizimle birlikte çıtır olacağına inanıyorum. Ben de gökçe 34 yaşındayım. İki çocuğum var, çalışıyorum.

tebrikler kizlar
topraks seni ayrica tebrik ediyorum

hafta sonu 1 gün istediginizi yiyebilirsiniz,izin cikti,afiyet olsun
haftaya ayni basariyi bekliyorum herkesten
teşekkür ederim tatlım:)) çok mutlu oldum aç kalmam bi işe yaradı

4 kılomu o daha yenı dyete baslamıstr yoksa 4 kılo kolay deıl
tebrık ederım bebegım senı sen bzım brıncmız oldun oyy oyyy
ay fıstıkım sağol

teşekkür ederim tatlım :)))

akşamki kuzu böreği börek mi adımı öyle acaba:) yine de öğlen yememişsin canım çok kaçmamış bence

:)Ne güzel olmuş börek de arada kaynamış gitmiş. Haftasonu olur o kadarcık

yok kizlar börek degil,böbrek,yani kuzunun ic organi olan,eltimdeydik dün,kaburga firinlamislardi,araya böbrek ykoymuslardi,bende kaburga yagli diye böbrekten 2 parca aldim

ohh cnm masallah
o aradaki cikolar ne oluyor yemeden atlamamissin hic bir günü,neyse hafta sonu izni vardi kizmioyrum o yüzden,hani iskeder bekliyordum ben senden,göremiyorum,haftayami sakladin hakkini

bende 59 lara düsersem,lahmacun yapicam yiycem
masallah cnmsporun güzel,menüde güzel,böyle giderse bu hafta en az 1 kilo garanti yine
cnm,cumartesi aksam karbonhidrat agirlikli olmus ama ögle yememissin ve hafta sonu izninden dolayi baklavaya bisey demiyorum,
pazar günkü bitteride görmüyorum,hafta ici kacamaksiz atlatalim lütfen
afiyet olsun
menülerin güzel cnmafiyet olsun
su ve sporu ayrica yazdiginiz mesajlari lütfen unutmayalim
cnm krep 3 tane cok olmus,2 idealdir
digerleri güzel,sporuda eklemeye calis lütfen
insallah ise yarar ayran diyeti,persembe bende deneyecegim 2 gün,mesaji okuyana kadar ablan geldi

canım yan şu aralardaki aburcuburların yerine şekerini daha az fırlatcak gıdalar tüketsen. kuru kayısı fındık leblebi

neden ceza aldığımızı anlamadım ben

itirazım ok uygundur

c,
güzel spor yapmışsın fıstık, karnitin nedir canım ne işe yarar?

,
sabah kuvvetli ama gün içinde iyi idare etmişsin, bira light olunca nasıl oluyor :))

:

ligt birA % 40 daha az kalori içeriyor. karnitin bir ilaç bunu spordan 30 dakika kadar. önce alıyorsun sonra spor esnasında daha çok yağ yakmaya yarıyor gerçekten vücudum resmen kaşındtıdan gecberdi. koştuğum zaman karıncalanma kaşınma olur ya zumbanın 10. dakikaında kaşınmaya başladım. sanırım işe yarıyor.sporcular yağ yakıcı olarak kullanıyor.

menun guzel olmus canımda carnıtın ne ıse yarıyo zarar vermesın sna sporla yag yakan bı ılac gbıme geldıde o yuzden srdum

canım daha öncede söylemiştim tavsiye etmiştim sana yukarıda bahsettim carnitinden

canım süpersin hedef kiloya ulaşmanda harika olmuş. senin adına sevindimtebrikler

hımmmmmbaklava gördüm ama 1 dilim oda bebişin hakkı

canım sende çok az şey yemişsin aslında bence güzel menü

neden ceza aldığımızı anlamadım ben

itirazım ok uygundur

cnm ceza puanini 288. etapta almistik,o zamanki bireysel 1. bizim takimdan cikmisti,arkadas o haftaki öyküsünü paylasmasi gerektigini bilmiyordu,takim kaptanida uyarida bulunmadi ve ceza puani aldik,sonraki hafta ben geldim ve arkadasi uyardim,yoksa ceza puanimizda artacakti,neyse yani arada sirada paylasima bakmakta fayda var

tesekkürler cnm

işe yarıyor ve hiç acıkmıyorsun... sadece acıkmadan da sürekli saati gelip yediğin için bıkıyorsun o kadar

kizlar nerelerdesiniz ya 2 sattir bekliyorum sohbet ede yok
ne sakin bu gün burasi,canlanin hadi

öncelikle geçmiş olsun... haftasonu menün gayet güzel spor da olsa tam olurmuş:):)

akşam yemekleri biraz fazla kaçmış keşke sporla dengeleyebilseydin daha iyi olurdu ama yine de güzel menü:)

kızın için geçmişler olsun canım... veee seni hedefine ulaştığın için tebrik ediiyorummm darısı başımıza:)

menün çok güzel spor hele ki zumba da süper olmuş:) nesfit sabah kahvaltısı için iyi bir seçim ben de yapıyodum da bir süredir geç uyandığım için fırsatım olmuyor işe geç kalmamak için aceleyle çıkmam gerekiyor trambolin çok iyi oluyo valla spor yapmanın eğlenceli hali bence ben çok memnunum
Hemen menümü yziyorum
Sabah
2 krep,yagsiz
3-4 parca köy peyniri
4 zeytin
Ögle yok
Aksam
3 kasik bulgur pilavi
2 parca kuzu böbregi
2 kasik yogurt
salata
Muhallebi vard yemedim
su 2.5 lt
spor yok
mesaj dün hic yok

menü güzel olmuş spor olmaması kötü olmuş

men güzel bence su içmen de iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…