cumartesi sabah
1 kibrit peynir
2 dilim beyaz ekmk
çay ,bir küp şeker
öğle yemedim akşam davette ayıp olmasın diye
akşam
1 kepçe mercimek çorbası,1 içli köfte,1 kaşık mantı,yarım tavuk baget,2 kaşık pilav,1 tatlı kaşığı humus,salata
bir dilim baklava
pazar
sabah
2 dilim ekmek,yarım yumurta,1 kibriy peynir
ara türk kahvesi,1 kare bitter
öğle :2 tavuk ızgara,salata,azıcık lavaş
akşam 4 kaşık dövme pilavı,tvuk göğüs(2 parmak enliliğinde)
cuma
2 dilim kızarmış kepekli,bir kibrit peynir
akşam:bir tabak toyga çorbası,tere,salata(çorbanın içinde bulgur köftesi var)
sular az spor yok ,
öglen yemedıgın için cumartesı gun byu kalorı asımı olmamıstr ama o baklava olmasaymıs ıyıymıs cnku azda olsa pılav yemısın
pazar gununde srun yok bebegım
kızlar menümü yazayım,
sabah;3tane kepekli undan krep,peynir,domates
ara;yok
öğle;1kase çorba,haşlanmış tavuk göğsu,salata
ara;1incir,1çay bardağı beyaz leblebi
akşam;1kase çorba,1dilim ekmek
2litreden fazla su içmişimdir ama spor yok.
Günaydinnnnnnnnnnnnn
Daha zayif bir hafta diliyorummmm
Hemen menümü yziyorum
Sabah
2 krep,yagsiz
3-4 parca köy peyniri
4 zeytin
Ögle yok
Aksam
3 kasik bulgur pilavi
2 parca kuzu böbregi
2 kasik yogurt
salata
Muhallebi vard yemedim
su 2.5 lt
spor yok
mesaj dün hic yok
Dünkü menümü yazıyorum;
sabah nefit süt yulaf ezmesi meyve karışımı
öğlen:3-4 kuru kayısı
akşam:4-5 gibi yedim 1 kase mercimek çorbası 4 kaşık etli domates biberli tava 2 dilim light ekmek
gece: 2-3 kuru kayısı
su:2-3 ltre
spor: Dün 500 mg karnitin alıp arkasından sporumu yaptım 50 dk. Zumba yaptım. Ayrıca 2 saat dışarıda yürüyüş filan sanırım trambolin alacağım. Sporu yaparken yorgunluk hissetmeim ama sonrasında çok yorgundum.
Görüşüne katılmıyorum Saphira.
Bu kadar abartılacak, mesajlarca konuşulacak bir şey yok ortada, bana göre.
Kaptanlar sadece haftada bir kere hazırlanan etap raporuna göz gezdirecek, eğer kendi takımlarına yönelik bir durum varsa bir zahmet Perşembe gününe kadar cevap verecek.
İzne ayrıldıklarında da bu okuma-cevap verme işini yapabilecek bir yardımcı bulacaklar. Takımlardaki üyeler de paylaşım alanına daha duyarlı olacak.
Ceza puanı almamanın yolu son derece basit.
selam arkadaşlar.uğrayamayalı çoooooook oldu(kızçe hastalandı diyordum ya hala naneliği devam ediyor.alerji olma ihtimali varmış,gözler şişti,burun tıkalı,sinirli,huysuz vs vs...bugün tahliller için kan aldılar bakalım cuma günü netleşecek.annemleri de göndermedik,sıpanın durumu belli olsun öyle gidersiniz dedik.
arada telefondan takip etmeye çalıştım ama cevap verecek kadar zaman bulamadım.yeni arkadaşlarımız olmuş,hoşgeldiniz aramıza diyeyim.ben nilay,takım kaptanıyım.84 kiloyla çıktığım yolda sanıyorum bu hafta hedefime ulaşarak aranızdan ayrılacağım..
evet arkadaşlar bu sabah itibariyle hedef kilomun altına düştüm.sanırım stresten oldu ama oldu işte.takım kaptanını bu hafta belirleyelim isterseniz.
bu arada takımım geçen haftaki birinciliğimiz için hepinizi kutluyorum.toprak seni ayrıca kocaman alkışlıyorum.neymiş???evren bizim istediğimizi yaparmış:))))))
canım geçmiş olsun, bahar göz kırpmaya başlayınca herkes hasta oldu:) menülerin genel olarak güzel olmuş, taze fasulye pilav menüsüne bayılırım bi de cacık yanına oh yeme de yanında yat :))KIZLAR GÜNAYDINNN
C.tesi hasta yattım, Pazar şehir dışından misafirim geldi ve ancak buraya uğrayabildim. Neler olmuş bakacağım :)
C.tesi menüm:
sabah: 2 dilim ekmekten tost
ara:yok
öğle: 2 köfte 1/2 dilim ekmek
ara: yok
akşam: 2 adet pirzola
ara 1 muz
Pazar menüm:
sabah:1 kaşık haşlanmış mısır, 1 kk tulum peynir, 1 bardak portakal suyu, 1 tane sigara böreği
Ara: yok
Öğlen: 1 bardak latte
Akşam: 1 tabak taze fasulye ve 1/2 tabak pilav
fena değil azıcık kaçamaklar olmuş amacumartesi sabah
1 kibrit peynir
2 dilim beyaz ekmk
çay ,bir küp şeker
akşam
1 kepçe mercimek çorbası,1 içli köfte,1 kaşık mantı,yarım tavuk baget,2 kaşık pilav,1 tatlı kaşığı humus,salata
bir dilim baklava
pazar
sabah
cuma
sular az spor yok ,
canım kızın için çarçabucak iyileşmesi dileğiyle, Allah kolaylık versin. Hedefine ulaşmana çok sevindim, fakat mezun olup bizi bırakacağına üzüldüm, gitmesen daha iyi olur:)) evren beni seviyor bende onu :))))selam arkadaşlar.uğrayamayalı çoooooook oldu(kızçe hastalandı diyordum ya hala naneliği devam ediyor.alerji olma ihtimali varmış,gözler şişti,burun tıkalı,sinirli,huysuz vs vs...bugün tahliller için kan aldılar bakalım cuma günü netleşecek.annemleri de göndermedik,sıpanın durumu belli olsun öyle gidersiniz dedik.
arada telefondan takip etmeye çalıştım ama cevap verecek kadar zaman bulamadım.yeni arkadaşlarımız olmuş,hoşgeldiniz aramıza diyeyim.ben nilay,takım kaptanıyım.84 kiloyla çıktığım yolda sanıyorum bu hafta hedefime ulaşarak aranızdan ayrılacağım..
evet arkadaşlar bu sabah itibariyle hedef kilomun altına düştüm.sanırım stresten oldu ama oldu işte.takım kaptanını bu hafta belirleyelim isterseniz.
bu arada takımım geçen haftaki birinciliğimiz için hepinizi kutluyorum.toprak seni ayrıca kocaman alkışlıyorum.neymiş???evren bizim istediğimizi yaparmış:))))))
ben de 27. olmuşumhoşgeldin canım bende üniversiteyi konyada okumuştum ,severim ben konyayı
57 . olmuşum
güzel spor yapmışsın fıstık, karnitin nedir canım ne işe yarar?Dünkü menümü yazıyorum;
akşam:4-5 gibi yedim 1 kase mercimek çorbası 4 kaşık etli domates biberli tava 2 dilim light ekmek
spor: Dün 500 mg karnitin alıp arkasından sporumu yaptım 50 dk. Zumba yaptım. Ayrıca 2 saat dışarıda yürüyüş filan sanırım trambolin alacağım. Sporu yaparken yorgunluk hissetmeim ama sonrasında çok yorgundum.
akşamki kuzu böreği börek mi adımı öyle acaba:) yine de öğlen yememişsin canım çok kaçmamış benceHemen menümü yziyorum
Sabah
2 krep,yagsiz
3-4 parca köy peyniri
4 zeytin
Ögle yok
Aksam
3 kasik bulgur pilavi
2 parca kuzu böbregi
2 kasik yogurt
salata
Muhallebi vard yemedim
su 2.5 lt
spor yok
mesaj dün hic yok
günaydııııııınnnnnnnn evet lütfen daha zayıf bir hafta:))) hepimizeGünaydinnnnnnnnnnnnn
Daha zayif bir hafta diliyorummmm
canım menü güzel, sporu da hayatına eklersen süper olur:))kızlar menümü yazayım,
ara;yok
geçmiş olsun hasta olunca yemek yiyememişsin fazlaBirazdan menumu yazicam dedim anca gelebildim, kayinvalidemdeydik, girenedim pek onun icin.
Dubku menum soyle:
Sabah
1 salamli tost
Birkac lokma simit
Ayva receli biraz
Az da peynir
Oglen
1 kase meyve salatasi
( hic yiyesim de yoktu , hastaydim baya, bos gecmeyeyim diye yedim onuda)
Aksam 1 tabak ispanak yemegi
Yogurt
Su
Hatirlamiyorum
Spor
70 mekik
sabah kuvvetli ama gün içinde iyi idare etmişsin, bira light olunca nasıl oluyor :))günaydın kızlar;
hemen dünkü menümü yazayım geçmişe gideceğim
sabah; iki dilim kadar beyazekmek az peynir 2 zeytin bol yeşillik bir lokma bal ve kaymak
öğle;sabah çok yediğim için kuru kayısı ile geçiştirdim
akşam; bolca yumurta salatası 2 dilim kepekli ekmekpeynir
yarım light bira az fıstık
bence de dans et canım hiç hareket etmemek iyi olmaz senin için vücut alışık spor yapmayabu ay spora gtmıorum ya evde yapabılcem bsey bulayım telefonm bzuldu yenı alınca spora btce ayıramadm 1 ay snra baslarım evde netcemı bılmıorum ama gunde 1 saat dans edebılırım
mıdem bunaldı sudan galıba ısyan donemındeyım
canım tekrar geçmiş olsun, hastalar sana bulaştırdı mikropları galibaiyi geceler arakdaslar
ben kac gündür menümü yazmiyorum galiba,ilac ictim aklim basima geldi
persembe
sabah
2 dl ekmek,1 tabak menemen
ögle
2 catal menemen,yarim dilim ekmek
aksam
1 portakal,1 mandalina,1 dl mango
su hatirlamiyorum ama 2 lt den az icmiyorum
spor yoktu galiba
cuma
sabah
2 dl ekmek
biraz peynir,3 zeytin
ögle yapmadim,gec yedim zaten
ara
1 portakal
aksam
1 tabak sebze corbasi,yagsiz
su
2.5 lt
spor
yok,hastalarim vardi onlara bakiyordum
bu günüde yazayim
sabah yok,
ögle
1 sise serum
aksam
1 lokma ekmek,icim almadi
1 portakal ve mandalina
yedigime pisman oldum onlarida,midem bulaniyor
bol bol cay
spor yok
su hesaplamadim
afiyet olsun yemek yemen güzel, lahana çorbası daha güzel:)))bgunkı menum
1 dlım kepek ekmegı 1 yumurta 1 salatalık 1 kbrt ktusu pynır
oglen bı portakal
aksamda 1 tabak lahana crbası
2 tane nscafe
1 ltrede su içmstm ama dha ıcemıo :s mıdem bulandı
canım incirler biraz kaçmış ama tatlı ile ilgili yazdıklarını okudum yavaş yavaş azaltmaya çalış, benim de kan şekerim düşüyor fakat daha önce daha çok tatlı yediğim için daha çok düşüyordu. Son hamileliğimde şeker yüksek çıktı dikkat ettim tatlıyı azalttım sonra baktım kan şekerim daha iyi, sadece sık yiyip vücudumu çok aç bırakmıyorum.kızlar menümü topluca yazayım
sabah;2çatal menemen,lor peynir,1dilim çavdar ekmeği
öğle;3köfte,salata,1kase çorba
ara;2kuru incir
akşam;2 kase çorba,salata
yatsı;2 kuru incir
bende tatlı yeme hastalığı vardı şimdilik bastırmak için kuru incir yiyorum.bugün güzel geçti inşallah hep böyle devam eder.sabah tartıldım tam 95 kiloydum bakalım bir haftada kaç kilo vereceğim.
teşekkür ederim:)) hadi sıra sende:)))tebrikler ablacım azmin zaferi bu
cuma günü abartmışsın, işyerindekiler seni baştan çıkarıyor dikkat:)selam kızlarrrr
önce menümü yazıyım dün kü sonra geçmişe bakacağım.
bu arada bugün itibariyle ayran detoksuna başladım ben de ... baktım ablam gayet başarılı tamamladı 2 günü ben de yaparım dedim bugün başladım
sabah
3-4 dilim patatesli börek
çay
öğle
küçük bir parça fırın makarna
tavuk şiş
akşam
sabah börek yediğim için bir de tansiyonum yükseldiği için akşam yemek yiyemedim.
1 parça çikolata yedim ama geç uyudum
spor yapamadım rahatsız olduğum için
zeburus tebrikler canısı, ben de 27. olmuşum pehhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html#post29124657
aylik siralama listesi,inceleyen ve tüm üyeler arasinda kacinci oldugunuza bakin
zeburus cnm tebrikler 2.olmussun
teşekkürler canım menün güzel hafta sonu sakin oluyoruz bu hafta tanışırız iyice:))kızlar sabah 2 çatal menemen,lor peyniri ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim.öğlen 3 köfte ve salata yemeği planlıyorum.öğleden sonra alışverişe gideceğiz akşama kadar giremeyebilirim.şimdiden hepinize iyi haftasonları diliyorum
sen de mi temizlik offffffffff offffffhemen dünkü menümü yazıyorum kızım uyanmadan;
sabah; 1 kaşarlıkepek ekmekli tost
öğle:2 tane küçük içli köfte kendim yaptım
akşamopoyes den tavuklu bi menü
gece :1 elma
spor: valla ağır ev işi yapıyorum bu aralar cam silme koltuk silme kapı silme balkon yıka ruhumu teslim etmek üzereydim.
su :1-2 ltr
evet sen ödülünü yemişsin :)) benim 7 lerden kurtulmama daha var, bu ayı geçerim sanırım:)yehuuuuuuuuuuuuu :)))
sıcak çikolata çok gereksizz . tatlandırıcı şle bşrlşkte nescafe ile geçiştirebilirsin. ama sabah süper olmuş
geçmiş olsun
4 kilo nedir ya benim 5 haftada verdiğim kilo yuh yani nası giderbir insanın vücudundan
bende hayret ettim doğrusu
menün güzel tabrikler
menün güzel olmuş canım
süper bir habeer buuuuu
bende 7 lerden kurtulamadım haftaya inşallah
canım mesaj yazdığımız alanın altında smileyer var o güşcüklerden var üstüne tıklıyor mesaj alanında kod çıkıyo (iki nokta rakam iki nokta )şeklinde. önizlemedende yapıp görebilirsin
hahahah ben dün yedim bile
mervecim hoşgeldin, ben de geçen yaz senin kilondaydım takımım ve arkadaşlarım sağolsun zayıflıyorum, senin de bizimle birlikte çıtır olacağına inanıyorum. Ben de gökçe 34 yaşındayım. İki çocuğum var, çalışıyorum.selam kızlar ben aranıza yeni katıldım.kısaca öykümü paylaşıyım;ismim merve,28 yasındayım.hayatım boyunca kilo problemim oldu ama bu kadarda olmamıştı.eylül ayında evlendim.evlenmeden önce ankarada yaşıyordum eşim konyaya atandı dolayısıyla bende konyaya gelin geldim.burda konuşacak kimsem yok,iş aradım bulamadım mevcut depresyonumu yiyerekçıkardım ve gel gelelim 95kilo olmuşum.boyumda 166cm. kendime acımak istemiyorum ama acınacak hallere düştüm.ancakkkkkk hırslıyımdır ve yemem dersem yemem.bu yarışta artık sizinleyim geçmişi daha okumadım ama en kısa zamanda okuyup sizleri daha iyi tanıyacağım.
teşekkür ederim tatlım:)) çok mutlu oldum aç kalmam bi işe yaradıtebrikler kizlar
topraks seni ayrica tebrik ediyorum
hafta sonu 1 gün istediginizi yiyebilirsiniz,izin cikti,afiyet olsun
haftaya ayni basariyi bekliyorum herkesten
ay fıstıkım sağol4 kılomu o daha yenı dyete baslamıstr yoksa 4 kılo kolay deıl
tebrık ederım bebegım senı sen bzım brıncmız oldun oyy oyyy
cnm hem gecmisolsun,hemde tebrik ederim seni
bu hafta daha kaptanimiz sensin
haftaya kaptanligi ben devraliyorum,yardimci olarakta topraks i öneriyorum
itirazi olan veya aday olan arkadaslarimiz varsa bildirsinler lütfen
akşamki kuzu böreği börek mi adımı öyle acaba:) yine de öğlen yememişsin canım çok kaçmamış bence
:)Ne güzel olmuş börek de arada kaynamış gitmiş. Haftasonu olur o kadarcık
ohh cnm masallahselam kızlar hafta sonu gelemedim biliyorsunuz
bu sabah toprağı diş randevusuna götürdüm, bir flor koymak için 1 sene bekledik şimdi de Aralık ayına gün verdiler. İstanbulda çocuk için özel bölüm sadece çapa ve marmara üniv. var. biz de marmaraya gidiyoruz bizimki normal dişçiden korkuyor o yüzden buraya götürmek zorunda kalıyorum.
menülerimi yazayım geçmişe bakmaya çalışayım.
cuma
sabah
yarım porsiyon peynirli börek söyledim yarısını bile yiyemedim:) midem kasılmış heh heh:))
öğlen
avucumun ortası kadar bir hamburger ekmeğine tavuklu hamburger
ayran
ara
1 intense
akşam
yarım kase çorba
1 yemek kaşığı kıymalı ıspanak+ yoğurt
çok az pilav üstü nohut
spor
sabah 20-25 dk bisiklet+ 20 dk trambolin+ 5 dk twister
su 2lt
cumartesi
kahvaltı
4 sucuk
dil peyniri 2 parça
salatalık
3 zeytin
1 çay kaşığı şokella
3 dilim ekmek
öğlen
1 kase ezogelin çorba
ara
1 intense
akşam
1 tabak ekmeksiz yeşil mercimek yemeği
2 kaşık yoğurt
spor yok regl oldum bu hafta biraz zor spor yaparım((
su 1.5-2 lt arası
pazar
sabah
1 dilim tam buğday
4-5 sucuklu 1 yumurta
dil peyniri
3 yeşil zeytin
öğlen
2 yemek kaşığı kıymalı ıspanak+yoğurt
1 dilim tam buğday
ara
1 uzun 40 gr bitter çikolata
akşam
yarım tabak yeşil mercimek ekmeksiz
spor yok
su 1-1.5 lt
bu arada 2 gün temizlik yaptım. Cumartesi günü kendi evimi pazar günü teyzemin evini cam kapı duvar full sildik o da spordan sayılırsa :)))
masallah cnmDünkü menümü yazıyorum;
cnm,cumartesi aksam karbonhidrat agirlikli olmus ama ögle yememissin ve hafta sonu izninden dolayi baklavaya bisey demiyorum,cumartesi sabah
1 kibrit peynir
2 dilim beyaz ekmk
çay ,bir küp şeker
akşam
bir dilim baklava
pazar
sabah
cuma
sular az spor yok ,
menülerin güzel cnmKIZLAR GÜNAYDINNN
C.tesi hasta yattım, Pazar şehir dışından misafirim geldi ve ancak buraya uğrayabildim. Neler olmuş bakacağım :)
C.tesi menüm:
ara 1 muz
Pazar menüm:
sabah:1 kaşık haşlanmış mısır, 1 kk tulum peynir, 1 bardak portakal suyu, 1 tane sigara böreği
cnm krep 3 tane cok olmus,2 idealdirkızlar menümü yazayım,
ara;yok
insallah ise yarar ayran diyeti,persembe bende deneyecegim 2 gün,mesaji okuyana kadar ablan geldigünaydın kızlar sabah işler biraz yoğun o yüzden menümü yazıp çıkacağım.
bu arada ablam toprağı doktora götürdü o yüzden öğleden sonra gelmeye çalışıcak foruma....
ben cumartesi ve pazar iki gün ayran detoksu yaptım.
2 lt su içtim
spor olarak da yer silme duvar silme dolap silme cam silme gibi 2 gün boyunca full time temizlik yaptım....
sevgiler
selam kızlar hafta sonu gelemedim biliyorsunuz
bu sabah toprağı diş randevusuna götürdüm, bir flor koymak için 1 sene bekledik şimdi de Aralık ayına gün verdiler. İstanbulda çocuk için özel bölüm sadece çapa ve marmara üniv. var. biz de marmaraya gidiyoruz bizimki normal dişçiden korkuyor o yüzden buraya götürmek zorunda kalıyorum.
menülerimi yazayım geçmişe bakmaya çalışayım.
cuma
sabah
yarım porsiyon peynirli börek söyledim yarısını bile yiyemedim:) midem kasılmış heh heh:))
öğlen
avucumun ortası kadar bir hamburger ekmeğine tavuklu hamburger
ayran
ara
1 intense
akşam
yarım kase çorba
1 yemek kaşığı kıymalı ıspanak+ yoğurt
çok az pilav üstü nohut
spor
sabah 20-25 dk bisiklet+ 20 dk trambolin+ 5 dk twister
su 2lt
cumartesi
kahvaltı
4 sucuk
dil peyniri 2 parça
salatalık
3 zeytin
1 çay kaşığı şokella
3 dilim ekmek
öğlen
1 kase ezogelin çorba
ara
1 intense
akşam
1 tabak ekmeksiz yeşil mercimek yemeği
2 kaşık yoğurt
spor yok regl oldum bu hafta biraz zor spor yaparım((
su 1.5-2 lt arası
pazar
sabah
1 dilim tam buğday
4-5 sucuklu 1 yumurta
dil peyniri
3 yeşil zeytin
öğlen
2 yemek kaşığı kıymalı ıspanak+yoğurt
1 dilim tam buğday
ara
1 uzun 40 gr bitter çikolata
akşam
yarım tabak yeşil mercimek ekmeksiz
spor yok
su 1-1.5 lt
bu arada 2 gün temizlik yaptım. Cumartesi günü kendi evimi pazar günü teyzemin evini cam kapı duvar full sildik o da spordan sayılırsa :)))
kizlar bu mesaji iyi okuyun lütfen
bizim takim olarak 1 ceza puanimiz var
3 ceza puani olan takimin hic bir üyesi,simdi ve gelecekte mezuniyet karnesi alamiyor
bu sebepten herkesin haftada 1-2 defada olsa paylasim alanina bakip takimimizi ilgilendiren bir konu olup olmadigini bilmesi gerekiyor
özellikle cuma günü kilo bldiriminden sonra cumartesi veya pazar günü etap degerlendirme raporu hazirlaniyor,ona dikkat etmeliyiz
lütfen kizlar ceza puanimiz 1 de kalsin
linki veriyorum,sik kullanilanlara eklerseniz sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-772.html
cnm hem gecmisolsun,hemde tebrik ederim seni
bu hafta daha kaptanimiz sensin
haftaya kaptanligi ben devraliyorum,yardimci olarakta topraks i öneriyorum
itirazi olan veya aday olan arkadaslarimiz varsa bildirsinler lütfen
c,
güzel spor yapmışsın fıstık, karnitin nedir canım ne işe yarar?
,
sabah kuvvetli ama gün içinde iyi idare etmişsin, bira light olunca nasıl oluyor :))
:
menun guzel olmus canımda carnıtın ne ıse yarıyo zarar vermesın sna sporla yag yakan bı ılac gbıme geldıde o yuzden srdum
selam arkadaşlar.uğrayamayalı çoooooook oldu(kızçe hastalandı diyordum ya hala naneliği devam ediyor.alerji olma ihtimali varmış,gözler şişti,burun tıkalı,sinirli,huysuz vs vs...bugün tahliller için kan aldılar bakalım cuma günü netleşecek.annemleri de göndermedik,sıpanın durumu belli olsun öyle gidersiniz dedik.
cumartesi sabah
1 kibrit peynir
2 dilim beyaz ekmk
çay ,bir küp şeker
akşam
bir dilim baklava
pazar
sabah
cuma
sular az spor yok ,
KIZLAR GÜNAYDINNN
C.tesi menüm:
ara 1 muz
Pazar menüm:
yok kizlar börek degil,böbrek,yani kuzunun ic organi olan,eltimdeydik dün,kaburga firinlamislardi,araya böbrek ykoymuslardi,bende kaburga yagli diye böbrekten 2 parca aldim
neden ceza aldığımızı anlamadım ben
itirazım ok uygundur
ohh cnm masallah
o aradaki cikolar ne oluyoryemeden atlamamissin hic bir günü,neyse hafta sonu izni vardi kizmioyrum o yüzden,hani iskeder bekliyordum ben senden,göremiyorum,haftayami sakladin hakkini
bende 59 lara düsersem,lahmacun yapicam yiycem
masallah cnmsporun güzel,menüde güzel,böyle giderse bu hafta en az 1 kilo garanti yine
cnm,cumartesi aksam karbonhidrat agirlikli olmus ama ögle yememissin ve hafta sonu izninden dolayi baklavaya bisey demiyorum,
pazar günkü bitteride görmüyorum,hafta ici kacamaksiz atlatalim lütfen
afiyet olsun
menülerin güzel cnmafiyet olsun
su ve sporu ayrica yazdiginiz mesajlari lütfen unutmayalim
cnm krep 3 tane cok olmus,2 idealdir
digerleri güzel,sporuda eklemeye calis lütfen
insallah ise yarar ayran diyeti,persembe bende deneyecegim 2 gün,mesaji okuyana kadar ablan geldi
işe yarıyor ve hiç acıkmıyorsun... sadece acıkmadan da sürekli saati gelip yediğin için bıkıyorsun o kadar
KIZLAR GÜNAYDINNN
C.tesi menüm:
ara 1 muz
Pazar menüm:
cumartesi sabah
1 kibrit peynir
2 dilim beyaz ekmk
çay ,bir küp şeker
akşam
bir dilim baklava
pazar
sabah
cuma
sular az spor yok ,
menün çok güzel spor hele ki zumba da süper olmuş:) nesfit sabah kahvaltısı için iyi bir seçim ben de yapıyodum da bir süredir geç uyandığım için fırsatım olmuyor işe geç kalmamak için aceleyle çıkmam gerekiyorDünkü menümü yazıyorum;
Hemen menümü yziyorum
Sabah
2 krep,yagsiz
3-4 parca köy peyniri
4 zeytin
Ögle yok
Aksam
3 kasik bulgur pilavi
2 parca kuzu böbregi
2 kasik yogurt
salata
Muhallebi vard yemedim
su 2.5 lt
spor yok
mesaj dün hic yok
kızlar menümü yazayım,
ara;yok
benim yapmamda farz oldu o zaman
bu hafat bizde bireyselde derece alacaz desene
takim olarakta 1. yiz o zaman yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?