oh oh Maşallah senin kayınvalide tombul hatun seviyo herhaldeSelam kizlar dunku menumu yazayim hemen
Sabah
1 gozleme
Az pastirma
2-3 catal peynir
Ara
Minicik bir kase asure
2 lokum
Oglen
1 minik kase manti
(Kayinvalidemdeydik, yemeyince olmuyor, yiyelim istiyor)
Aksam yemedim
Sonra midem kazindi bir kase ispanak yedim
Su icemedim fazla
Spor yok malesef
Mesaj 3-4 galiba
evet hadi versinler işyerinden şu alışveriş çekini de gidip ciciler alalım :)))valla 68 kilo değilim artık ama kaç kilo olduğumu cuma yazıcam süprizaslında biz aynı bedende olsak ekonomik açıdan da süper olur birlikte alışverişe çıkarız
hadi bakalım İnşallah bu ay bekliyoruz senden altılarıArkadaslar bu arada ben dogumdan sonra , yani 20 aydir hic 71 kiloya dusmemistim, en fazla 72 ye kadar dusmustum kendi cabalarimla
Simdi sizinle 20 aydir yapamadigimi basarmis bulunuyorum:))
2 kilo daha verip su 6 lari bir gorsem o da beni cok motive edicek... Hadi insallah
:))
ben o günleri görecek miyim acabageçme aynı olalım da ortak giyinelim ben evlenene kadar en azındanya da evden kaçana kadar
ay canım markasını hatırlamıyorum akşam bakarım hepsiburadadan aldım, bizimki 114 cm fakat biraz büyük bir küçüğünü alabilirsin. Kalori göstergesi hemen bozulduğu için göstergesiz aldım.topraks canım senin trambolinin markası ne nası bişey tavsiye edersin
Dünkü menümü yazıyorum;
sabah nefit süt yulaf ezmesi meyve karışımı
öğlen:3-4 kuru kayısı
akşam:4-5 gibi yedim 1 kase mercimek çorbası 4 kaşık etli domates biberli tava 2 dilim light ekmek
gece: 2-3 kuru kayısı
su:2-3 ltre
spor: Dün 500 mg karnitin alıp arkasından sporumu yaptım 50 dk. Zumba yaptım. Ayrıca 2 saat dışarıda yürüyüş filan sanırım trambolin alacağım. Sporu yaparken yorgunluk hissetmeim ama sonrasında çok yorgundum.
selam arkadaşlar.uğrayamayalı çoooooook oldu(kızçe hastalandı diyordum ya hala naneliği devam ediyor.alerji olma ihtimali varmış,gözler şişti,burun tıkalı,sinirli,huysuz vs vs...bugün tahliller için kan aldılar bakalım cuma günü netleşecek.annemleri de göndermedik,sıpanın durumu belli olsun öyle gidersiniz dedik.
arada telefondan takip etmeye çalıştım ama cevap verecek kadar zaman bulamadım.yeni arkadaşlarımız olmuş,hoşgeldiniz aramıza diyeyim.ben nilay,takım kaptanıyım.84 kiloyla çıktığım yolda sanıyorum bu hafta hedefime ulaşarak aranızdan ayrılacağım..
evet arkadaşlar bu sabah itibariyle hedef kilomun altına düştüm.sanırım stresten oldu ama oldu işte.takım kaptanını bu hafta belirleyelim isterseniz.
bu arada takımım geçen haftaki birinciliğimiz için hepinizi kutluyorum.toprak seni ayrıca kocaman alkışlıyorum.neymiş???evren bizim istediğimizi yaparmış:))))))
cumartesi sabah
1 kibrit peynir
2 dilim beyaz ekmk
çay ,bir küp şeker
öğle yemedim akşam davette ayıp olmasın diye
akşam
1 kepçe mercimek çorbası,1 içli köfte,1 kaşık mantı,yarım tavuk baget,2 kaşık pilav,1 tatlı kaşığı humus,salata
bir dilim baklava
pazar
sabah
2 dilim ekmek,yarım yumurta,1 kibriy peynir
ara türk kahvesi,1 kare bitter
öğle :2 tavuk ızgara,salata,azıcık lavaş
akşam 4 kaşık dövme pilavı,tvuk göğüs(2 parmak enliliğinde)
cuma
2 dilim kızarmış kepekli,bir kibrit peynir
akşam:bir tabak toyga çorbası,tere,salata(çorbanın içinde bulgur köftesi var)
sular az spor yok ,
KIZLAR GÜNAYDINNN
C.tesi hasta yattım, Pazar şehir dışından misafirim geldi ve ancak buraya uğrayabildim. Neler olmuş bakacağım :)
C.tesi menüm:
sabah: 2 dilim ekmekten tost
ara:yok
öğle: 2 köfte 1/2 dilim ekmek
ara: yok
akşam: 2 adet pirzola
ara 1 muz
Pazar menüm:
sabah:1 kaşık haşlanmış mısır, 1 kk tulum peynir, 1 bardak portakal suyu, 1 tane sigara böreği
Ara: yok
Öğlen: 1 bardak latte
Akşam: 1 tabak taze fasulye ve 1/2 tabak pilav
kizlar bu mesaji iyi okuyun lütfen
bizim takim olarak 1 ceza puanimiz var
3 ceza puani olan takimin hic bir üyesi,simdi ve gelecekte mezuniyet karnesi alamiyor
bu sebepten herkesin haftada 1-2 defada olsa paylasim alanina bakip takimimizi ilgilendiren bir konu olup olmadigini bilmesi gerekiyor
özellikle cuma günü kilo bldiriminden sonra cumartesi veya pazar günü etap degerlendirme raporu hazirlaniyor,ona dikkat etmeliyiz
lütfen kizlar ceza puanimiz 1 de kalsin
linki veriyorum,sik kullanilanlara eklerseniz sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-772.html
kızlar sabahtan ev işlerini hallettim öğleden sonra yineiş görüşmesine gittim ve sonuç yine olumsuz.evrene olumlu sinyal göndermeye çalışıyorum olcak diyorum ama her seferinde hezimete uğrayıp geri dönüyorum.valla kolumu kaldıracak halim yok moral bozukluğundan.menümü akşam yemeğinden sonra paylaşırım ama bugün acıktım.herhalde 3. gün olduğundan baya acıktım ama yemedim.
canım ben karnitin kullandım.amacı normalde sporla yaktığının 2 katı kalori yakıyormuşsun ama öyle hafif sporlar yaparsan bişeye yaramıyor.ben içip spor salonuna gidiyordum deli gibi terliyordum.sıksan su çıkacak şekilde.bu arada menün çok güzel nerdeyse hiç birşey yememişsin.
canım öncelikle çok teşekkür ederim.kızın için çok geçmiş olsun.bemimde alerjim var.yaklaşık 9 yaşımdan beri çekiyorum artık bu konuda ihtisas yapabilirim.çok dikkat edilmesi gereken bir hastalık benimki astıma çevirdi.bu konuda her şekilde yardımcı olurum.
canım davette o kadar yemekten bişey olmaz.bence menün güzel bide spor olsa çok daha güzel olurdu.
canım maşallah nerdeyse hiç birşey yememişsin.sizin bu menüleri görünce sanki ben çok yiyormuşum gibi geliyor.
canım tabiki de seve seve takip ederim.bişey sormak istiyorum ceza puanı olunca ne oluyor
kızlar mesai bitti ben kaçmak zorundayım hepinize sevgiler bol güneşli yarınlar
yarın sabah görüşmek üzere hoşçakalın
canım yan şu aralardaki aburcuburların yerine şekerini daha az fırlatcak gıdalar tüketsen. kuru kayısı fındık leblebi
neden ceza aldığımızı anlamadım ben
itirazım ok uygundur
ligt birA % 40 daha az kalori içeriyor. karnitin bir ilaç bunu spordan 30 dakika kadar. önce alıyorsun sonra spor esnasında daha çok yağ yakmaya yarıyor gerçekten vücudum resmen kaşındtıdan gecberdi. koştuğum zaman karıncalanma kaşınma olur ya zumbanın 10. dakikaında kaşınmaya başladım. sanırım işe yarıyor.sporcular yağ yakıcı olarak kullanıyor.
canım daha öncede söylemiştim tavsiye etmiştim sana yukarıda bahsettim carnitinden
canım süpersin hedef kiloya ulaşmanda harika olmuş. senin adına sevindimtebrikler
hımmmmmbaklava gördüm ama 1 dilim oda bebişin hakkı
canım sende çok az şey yemişsin aslında bence güzel menü
kızlar spor yaparken streç srılan yada krem süren varmı ,acaba işe yararmı:44:
slm cnm
aslina bakarsan denemedi 2 arkadasimizly akontenjanimizi doldurmus oluyoruz,istisnai bir durum olarak katilabilirsin takima, 2 hafta deneme süren var,katilimna göre en erken diger cuma listeye alinirirsin, takima alinip alinmayacagin oylamaya sunulur,kabul edilirsen alinirsin
takim kurallarini söyle siralayayim sana
2 hafta deneme sren olacak,katilimina göre en erken cuma listeye alinabilirsin,katilimin az oldugu sürece deneme süreside uzayacak
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,diger arkadaslarin menülerine yorum yapmalisin,yanlis buldugun seyleri söylemelisin,faydali olduguna inandigin yazilar varsa paylasabilirsin
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,hangi sporu kac dakika yaptin ve bi önceki gün kac mesaj yazdin yazmalisin
hafta ici kacamak yapmamaya gayret gösteriyoruz,yapilan her kacamagin cezasi olacak,ne kadar kalorlik yiyecek yediysen o kadar kalori yakacak spor cezasi alirsin,uygulanmasi zorunludur,
eger listeye alinirsan cuma ögleden önce kilo bildiriminde bulunmalisin
deneme süresinde olan arkadaslar,size kirmizi ile isaretledigim kurali söylemeyi unuttum galiba,bu tüm üyeler icin gecerlidir,lütfen mesajlarinizi sayiniz
hoşbuldum..günaydınlar canlarım bu arada rapunzel hosgeldın
teşekkürler .. umarım takıma girebilirim...canım süper olmuş menün beyaz leblebiyi ihmal etme çok acayip tok tutuyor kocişe diyimde banada alsın
sanada günaydın canım bende zaıf b,r hafta diliyorum toplamda 20 kiloyağı dünya atıklarıarasına bırakalım
menü güzel olmuş canım muhallebiyi yemediğin için ayrıca tebrikler
süper canım inşallah işe yarar detoks
canım hoşgeldin sanırım kaptanların karar vermesi gerekiyor benim için sakıncası yok
canım araya meyve eklemek güzel olmuş bende bundan sonra araöğünleri boş geçirmeyeceğim.
kızın için geçmiş olsunselam arkadaşlar.uğrayamayalı çoooooook oldu(kızçe hastalandı diyordum ya hala naneliği devam ediyor.alerji olma ihtimali varmış,gözler şişti,burun tıkalı,sinirli,huysuz vs vs...bugün tahliller için kan aldılar bakalım cuma günü netleşecek.annemleri de göndermedik,sıpanın durumu belli olsun öyle gidersiniz dedik.
arada telefondan takip etmeye çalıştım ama cevap verecek kadar zaman bulamadım.yeni arkadaşlarımız olmuş,hoşgeldiniz aramıza diyeyim.ben nilay,takım kaptanıyım.84 kiloyla çıktığım yolda sanıyorum bu hafta hedefime ulaşarak aranızdan ayrılacağım..
evet arkadaşlar bu sabah itibariyle hedef kilomun altına düştüm.sanırım stresten oldu ama oldu işte.takım kaptanını bu hafta belirleyelim isterseniz.
bu arada takımım geçen haftaki birinciliğimiz için hepinizi kutluyorum.toprak seni ayrıca kocaman alkışlıyorum.neymiş???evren bizim istediğimizi yaparmış:))))))
baklavayı çok severim afiyet olsun diete yasak ama 1 tanecik ödül olabilircumartesi sabah
1 kibrit peynir
2 dilim beyaz ekmk
çay ,bir küp şeker
öğle yemedim akşam davette ayıp olmasın diye
akşam
1 kepçe mercimek çorbası,1 içli köfte,1 kaşık mantı,yarım tavuk baget,2 kaşık pilav,1 tatlı kaşığı humus,salata
bir dilim baklava
pazar
sabah
2 dilim ekmek,yarım yumurta,1 kibriy peynir
ara türk kahvesi,1 kare bitter
öğle :2 tavuk ızgara,salata,azıcık lavaş
akşam 4 kaşık dövme pilavı,tvuk göğüs(2 parmak enliliğinde)
cuma
2 dilim kızarmış kepekli,bir kibrit peynir
akşam:bir tabak toyga çorbası,tere,salata(çorbanın içinde bulgur köftesi var)
sular az spor yok ,
acıyan uyumuşta acıkan uyuyamazmış.. pazar günü hiç bişi yememişsin..KIZLAR GÜNAYDINNN
C.tesi hasta yattım, Pazar şehir dışından misafirim geldi ve ancak buraya uğrayabildim. Neler olmuş bakacağım :)
C.tesi menüm:
sabah: 2 dilim ekmekten tost
ara:yok
öğle: 2 köfte 1/2 dilim ekmek
ara: yok
akşam: 2 adet pirzola
ara 1 muz
Pazar menüm:
sabah:1 kaşık haşlanmış mısır, 1 kk tulum peynir, 1 bardak portakal suyu, 1 tane sigara böreği
Öğlen: 1 bardak latte
Akşam: 1 tabak taze fasulye ve 1/2 tabak pilav
kızlar spor yaparken streç srılan yada krem süren varmı ,acaba işe yararmı:44:
kızlar ben soğan,maydonoz,kekik,peynir vs. vs. zayıflamak için bütün suları içtim.içlerin bir tek soğan suyu işe yarıyor.hem kilo veriyorsunuz hem vücuttan ödem atılıyor hem de biz bayanlar için çok faydalıymış.size de tavsiye ederim.tarifini de vereyim; 1 tane soğanı soyuyorsunuz 1 bardaklık su koyup kaynatıyorsunuz.kaynayınca içine yarım limonuda sıkıp sıcak sıcak içiyorsunuz(soğuyunca tadı kötüleşiyor).sabah aç karnına içiyorsunuz.ben denedim çok işe yaradı sizede tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?