Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oh oh Maşallah senin kayınvalide tombul hatun seviyo herhalde fırçayı yiycen valla pegasusdan :)))

valla 68 kilo değilim artık ama kaç kilo olduğumu cuma yazıcam süpriz aslında biz aynı bedende olsak ekonomik açıdan da süper olur birlikte alışverişe çıkarız
evet hadi versinler işyerinden şu alışveriş çekini de gidip ciciler alalım :)))

hadi bakalım İnşallah bu ay bekliyoruz senden altıları

geçme aynı olalım da ortak giyinelim ben evlenene kadar en azından ya da evden kaçana kadar
ben o günleri görecek miyim acaba ya da sen bu dediklerini yapana kadar ben 0 bedenin de altına düşerim

topraks canım senin trambolinin markası ne nası bişey tavsiye edersin
ay canım markasını hatırlamıyorum akşam bakarım hepsiburadadan aldım, bizimki 114 cm fakat biraz büyük bir küçüğünü alabilirsin. Kalori göstergesi hemen bozulduğu için göstergesiz aldım.

kızlar sabahtan ev işlerini hallettim öğleden sonra yineiş görüşmesine gittim ve sonuç yine olumsuz.evrene olumlu sinyal göndermeye çalışıyorum olcak diyorum ama her seferinde hezimete uğrayıp geri dönüyorum.valla kolumu kaldıracak halim yok moral bozukluğundan.menümü akşam yemeğinden sonra paylaşırım ama bugün acıktım.herhalde 3. gün olduğundan baya acıktım ama yemedim.

canım ben karnitin kullandım.amacı normalde sporla yaktığının 2 katı kalori yakıyormuşsun ama öyle hafif sporlar yaparsan bişeye yaramıyor.ben içip spor salonuna gidiyordum deli gibi terliyordum.sıksan su çıkacak şekilde.bu arada menün çok güzel nerdeyse hiç birşey yememişsin.

canım öncelikle çok teşekkür ederim.kızın için çok geçmiş olsun.bemimde alerjim var.yaklaşık 9 yaşımdan beri çekiyorum artık bu konuda ihtisas yapabilirim.çok dikkat edilmesi gereken bir hastalık benimki astıma çevirdi.bu konuda her şekilde yardımcı olurum.

canım davette o kadar yemekten bişey olmaz.bence menün güzel bide spor olsa çok daha güzel olurdu.

canım maşallah nerdeyse hiç birşey yememişsin.sizin bu menüleri görünce sanki ben çok yiyormuşum gibi geliyor.

canım tabiki de seve seve takip ederim.bişey sormak istiyorum ceza puanı olunca ne oluyor

isimi yaptim,kizimida muzik kursuna götürdüm,simdide yemegimi yiyorum,birazdanda gidip alicam,sporumuda yapiyorum,tempolu gidip gelirken,hava güzel bu gün burda,ohh,baharmi gelecek ne

insallah bi an önce kendine uygun bir is bulursun

cnm ceza puani aciklamistim üstte
burda yarisirken hedefime ulastigimizda mezuniyet karnesi aliyoruz,okul bitirmis gibieger 3 ceza puanimiz olursa bu uygulamadan mahrum kaliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-38.html
burdan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.html
buda ilk sayfasi,mezun olan arkadaslarin basari öyküleri var,zamanin olursa oku,oldukca motive edici
ceza puanimizi 3 yaparsak biz bu listede olamayacagiz,daha kötüsü bizden sonra gelenlerde olamayacak:18:

ben ciktim arkadaslar,kizimi almaya gidiyorum,sonra ne zaman gelebilirim bilmiyorum,gelemezsem yarin görüsürüz

tavsıye etmıstınde canım kullandgını bılmıodm ıse yaradımı pekı

bgunkı menum
sabah 2 kahve ıctım
öglen bı portakal
aksam 1 kase crba bı dlım ekmek
smdı tekrar kahve ıccem cnım bu ara sadece kahve ıcmek ıstıo
suda 1.5 ltre
yarım saat dansettım gne yapcam :::::::

kızlar bugün ki menümü yazayım
sabah;peynir,1 dilim ekmek

ara;yok

öğle;2 tane küçük tavuk göğsü
3 kaşık kuru fasulye

ara;1kase yoğurt,1incir

akşam;2 kse çorba,2 dilim ekmek

iyi geceler hanımlar:)
bilgisayarı getirdim bi bakayım dedim fakat kimse yok bende kalamıycam çok uykum geldi, tavuk oldum ben galiba:)) neyse sabah erken kalkıyım da biraz spor yapıyım bugün cısslar beni çarptı, siz vermeden ben cezamı çekeyim, aslında şimdi yapsam daha iyi ama ayakta duracak halim kalmadı(
yarın evdeyim Salı günleri teyzem kursa gidiyor biliyosunuz ben çocuklara bakıyorum. Eşime bilgisayar lazım olmazsa bırakmasını istiycm, bırakırsa yarın gündüz de uğramaya çalışırım. Öpüldünüzzzzzzz

tmm kuralları kabul ediyorum
günaydınlar canlarım bu arada rapunzel hosgeldın
hoşbuldum..
teşekkürler .. umarım takıma girebilirim...
kızın için geçmiş olsun
baklavayı çok severim afiyet olsun diete yasak ama 1 tanecik ödül olabilir
acıyan uyumuşta acıkan uyuyamazmış.. pazar günü hiç bişi yememişsin..

Son düzenleme:
kızlarrrr günaydın..

kızlar spor yaparken streç srılan yada krem süren varmı ,acaba işe yararmı:44:

canım ben bu zamansa kadar çok diyet ve spor yaptım..kalçalarım için zayıflama taytları var ondan almıştım.spor mağazalarında satılıyor.yüzücü kıyafetleri gibi kumaşı var ama acayip terletiyor.kollarımada poşet sarıyorsum.poşette işe yarıyor.kremde kullandım eğer marka ismi vermek sorun olmazsa burdan size hangi krem iyi yazarım

kızlar ben soğan,maydonoz,kekik,peynir vs. vs. zayıflamak için bütün suları içtim.içlerin bir tek soğan suyu işe yarıyor.hem kilo veriyorsunuz hem vücuttan ödem atılıyor hem de biz bayanlar için çok faydalıymış.size de tavsiye ederim.tarifini de vereyim; 1 tane soğanı soyuyorsunuz 1 bardaklık su koyup kaynatıyorsunuz.kaynayınca içine yarım limonuda sıkıp sıcak sıcak içiyorsunuz(soğuyunca tadı kötüleşiyor).sabah aç karnına içiyorsunuz.ben denedim çok işe yaradı sizede tavsiye ederim.

SLM kızlar işyerinde bazı sıtlar var nete giriyorum sizleri okuyorum ama yazamıyorum. o yüzden bi varım bi yokum. elimden geliği kadar yazaya çalışıyorum.

dün ne yedim :

sabah iki dilim diyet kepek ekmek arası bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3.4 yaprak maydonoz, yarım yaprak marul,bir halka dilm domates ve şekersiz çay

ara yok

öyle 2 dilim diyet kepek ekmek 6 yemek kaşığı patlıcan yemeği

ara biraz kuru üzüm ve şekersiz çay (çaya şeker atmamaya çalışıyorum o yüzden yanına kuru üzüm yiyorum )

akşam 2 dilim diyet kepek ekmek ve 6 yemek kaşığı patlıcan yemeği

2 tl su

spor 1 buçuk saat step aerobik

toplamda aldığım kalori 1200 ama yaktığım süper :) yaptığım spor 1000 kalori yakıyormuş

ve gün içinde insan hiçbişey yapmazsa bile kilosunun 24 katı kadar kalori yakıyormuş. atıyorum kilosu 70 ise bunu 70 çarpı 24 yapıyoruz 1680 ediyor. ekstra sporlarla bunu artırıp birde az kalorili diyetler yaparsak bu iş tamadır :))))))))9

günaydinnnnnnnnnnnn

sabah

2 dl ekmek,peynir,zeytin
ögle
ceyrek dk ekmek,yarim sosis,yarim mandalina
aksam
4 y,k pirinc pilavi,4 y,k ciger kavurma(kavurma dedigime bakmayin 1 y.k yag koydum)
1 bardak ayran
su
2 lt
spor
40 dk tempolu yürüyüs

ben bi defasinda tv den duymustum sogan suyunu,bi gayret heveslendim hemen deneyeyim diye,kaynattim sogani,tabi kokusu cimi kaldirmaya yetti,neyse burnumu kapatip bi kac yudum ictim,bütün gün o soganin tadi agzimdaydi:120::120::120:
bi dahada denemedim,ise yarayip yaramadigini bilmiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…