grubu hareketlendirmek çin şöyle bir önerim olacak. ben genel anlamda sıkıntım sizleri iyi tanıyamamaktan kaynaklanıyor. eğer buradaki kişiler daha çok birbirini tanısa konuşacak daha çok mevzumuz olur daha hareketlenir .kaynaşmak amacıylabenşm tavsiyem röportaj günleri yapalım. sırayla hergn bir kişi röportaj konusu olsun diğer üyeler ona sorular sorsun daha iyi tanıma fırsatı bulalım birbirimizi
tsekkurlerrrr :)))))))))))))))))))))))))))))))))
ayyyy ben dünkü menümü yazmayı unutmuşum yaaa :)
sabah 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta(1) roka(1 bağ) domates(2) lor(1y.k.) zeytin(4)
öğlen sandaviç domates peynir 2 dilim ekmekten , 1 bardak ayran
arada soda tansiyonum düşmüştü
akşam mevlüte gitmiştim 2 kaşık tavuklu pilav 1 t.k. tahin helvası
gece süt
spor:yarım saat yürüyüş + 100 mekik
su 8 bardak
denedim ama biraktim,5 günde 3 kg vermistim,sonra geri aldimisveç diyeti yapan oldumuuuu
olur cnmgüzel bir öneri gibi geldi bana.. kabul edilirse ilk röportaj benim olsun ameliyat olmadan :)))
tmm tatlim,iyi gecelerkızlar yarın sabah kilomu ölçüp tekrar paylaşacağım ama kzmı doktora götürecreğim öğleden önce dönerim ama biraksilik olur sabah paylaşamazsam öğleden öncede dönemezsem diye her ihtimale karşı kilom 69.8 dü bugün sabah tekrar tartılacağım. şimdi yatıyorumyarın çokiş varrrr
denedim ama biraktim,5 günde 3 kg vermistim,sonra geri aldim
söyle br iste var elimde,yapip yapmamakta kararsizim
bir haftada 7 kilo verdiren diyet
Bir haftada 7 kilo verdiren diyet sayesinde kısa sürede haftada 7 kilo kadar incelebilirsiniz. Sağlık sitesi olarak sizlere tavsiyemiz bu tarz ağır ve düşük kalorili diyetlere başlamadan önce kesinlikle uzman doktorunuza danışmanızdır.
Bir haftada 7 kilo ağır bir diyet programı olacağı için gereken kontrolleri yaptırmadığınız takdirde ciddi sağlık sorunları ile karşılaşmanız mümkün.
Sizlerle paylaşacağımız haftada 7 kilo verdiren diyet listesini şeker, kalp ve böbrek hastaları için uygun değildir.
Sabah kahvaltısı ; 1 dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, bitki çayı yada yeşil çay (şekersiz) sabah kahvaltınız 1 hafta boyunca aynı şekildedir.
1. gün ; öğle yemeğinde 2 adet lop yumurta, söğüş olarak domates ve salatalık, akşam yemeğinde 5 adet ızgara köfte ( ekmek içi konmadan hazırlanmış), yeşil salata limonlu
2. gün ; öğle yemeğinde 1 adet simit, 1 bardak tuzsuz ayran, akşam yemeğinde yarım porsiyon haşlanmış tavuk, yeşil salata
3. gün ; öğle yemeğinde 200 gram yağsız yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, yeşil salata, akşam yemeğinde 2 büyük dilim ızgara et, yeşil salata
4. gün ; öğle yemeğinde 200 gram haşlanmış patates ile hazırlanmış patates salatası, akşam yemeğinde 5 adet kuzu pirzola, yeşil salata
5. gün ; öğle yemeğinde 2 adet yumurta ile hazırlanmış olan menemen, yeşil salata, akşam yemeğinde 1,5 porsiyon haşlanarak hazırlanmış olan yağsız makarna, 1 kase yağsız yoğurt
6. gün ; öğle yemeğinde 2 adet haşlanmış sosis, yeşil salata, akşam yemeğinde 2 adet biber dolma pirinç ile yapılmış, 2 çorba kaşığı yağsız yoğurt
7. gün ; öğle yemeğinde 100 gram beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği, adet domates ve salatalık söğüş, akşam yemeğinde şiş ızgara, yeşil salata
Bir haftada 7 kilo verdiren diyet programı, çok ağır bir diyet programıdır. Uzman doktorlara danışmadan kesinlikle uygulamayınız.
alintidir
olur cnm
tmm tatlim,iyi geceler
gecmisolsun bu arada,nesi var kizinin
ben yarın kilo bildiriminde bulunacakmıyım
TATLI İSTEĞİNİ AZALTAN MEYVELER...
Kadınların diyetteki en büyük düşmanı tatlılardır. Genel olarak zar zor sürdürülen ve az yemek yenilerek idare edilen diyetler sırasında kadın dayanamaz ve tatlı yemeye başlar ve bunun sonucunda çok zor atılmış yağlar da tekrar vücuda toplanır, tabi şekerle birlikte. Ama bu durumu meyveler ile engelleyebilirsiniz.
Tatlı isteğini azaltan meyveler sayesinde vücudunuzun şeker ihtiyacını karşılayabilir, bunun karşılığında hiçbir yağ alımı gerçekleştirmezsiniz. Tatlı isteğini azaltan meyvelerin başında greyfut geliyor. İçerisinde 50 kalori bulunduran bu meyveden sonra ise karpuz ve kavun tüketebilirsiniz. En son önereceğimiz meyveler ise kayısı ile kiraz. Bu meyvelerden aldığınız kaloriler tabi ki yine vücudunuza etki ediyor ama aşırıya kaçmadığınız sürece sorun olmaz.
YAĞ ERİTEN GIDALAR...
Yeşil Çay
Düzenli yeşil çay içenler, içmeyenlere göre % 45 daha yavaş kilo alıyor. Yeşil çay kilo almayı yavaşlatıyor. Her gün en az 1 fincan yeşil çay tüketilmeli.
Kırmızı biber
Acı kırmızı biberin içindeki 'capsaicin' maddesi metabolizmayı hızlandırıyor. Midede bir sorun yoksa yemeklere mümkün olduğu kadar kırmızı biber eklenmeli.
C vitamini; kivi
C vitamininin yağ yıkım metabolizmasını hızlandırdığı bilimsel olarak kanıtlandı. Kivi C vitamin bakımından en zengin gıdadır. 100 gram kivide 400 miligrama C vitamin bulunuyor.
Yağsız yoğurt
Günde 3 öğün yağsız yoğurt yemek, vücudun hızlayağ yakmasına yardımcı olur. Bel ve göbek yağlarının erimesinde etkilidir.
Su
Dolaşımı hızlandıran su, yağ yakımını da kolaylaştırıyor. Bu yüzden, günde en az 2.5 litre su için.
bı steede gördum okudum sızlede paylaşayım dedım
listeye alinmayacaksin ama yinede zamanin olursa ögleden önce bildir kilonu
iyi geceler .bende gidim bari uyumaya:93:tamam bildirirm..ben artık gidiyim uyumaya :) iyi geceler :)
cnm artik yazdigim mesajlari okuyup okumadigindan süpheliyim acikcasi,ceza veriliyor yapmiyorsun,hic bir sekilde cevapta vermiyorsun
ben artik sana bisey demiyorum,spor yapmaya hic bir sekilde zaman ayirmaya calismiyorsun,ne kadar yogun olursan ol bi sekilde 30 dk ayirabilirsin bence,tabi yapip yapmamak yine senin kendi tercihin,spor yapmamani gectim bide her gün kacamak yapiyorsun,evet bu sekilde kilo veriyorum diyebilirsin ama o göbek gitmez,ne giysen yaglar fiskirir,hic bir sekilde siki bir vücudun olmaz
umarim bunlari okursun,bu kadar kacamakli bir menüyede ne yazilir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?