Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

regl bittikten sonra haftaya sonuc daha iyi olacaktir
ammmmaaaaaaaaaaaa yinede cezadan yrtamayacaksin cnm üzgünüm

kızlar ben bu sabah eftelyanın 29 beden kotunu giydim biraz sıktı ama kapandı kaç beden oluyo ki bu?? kilom artmış ama spordan sanırım daralıyorum

regl bittikten sonra haftaya sonuc daha iyi olacaktir
ammmmaaaaaaaaaaaa yinede cezadan yrtamayacaksin cnm üzgünüm

yok canım ceza alayım zaten ondan değil üzüntüm de takımın ortalamsı düşüyo bi de geçen hafta o kadar uğraşıp ne güzel zayıflamıştım moralim bozuldu

***4. TAKIM 299.ETAP**

zeburus : (60.4/58.1 /2.3 / 3.81 % ) mezun olmak istiyor
topraks : ( 75,4/76.2 /-0.8 / -1.06%)
pegasus07 : (62,8/62 /0,8 /1,27 % )
quail : (71 / 70,5 / 0,5 / 0,73 % )
pokemon51 70.0 / / / % )
zeynepcer : (61,1 / / / %)
wuwum : ( 80 /80 /0 /0 % ) kilosu aynı
eftelya_blue: ( 68.0 / 67.0 /1 /1.47 %)
Beyaz_leblebi(73,5 /72,7 /0,80 /1,08 % )

4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
cnm benim son gönderdigim listeyi alinti yap,ve hic bisey yazmadan o yukardaki mavi A ya tikla,üzerinde carpi olmayan,liste renkli olacaktir tekrar,sonra bastaki ve sondakirenksiz yerleri sil oldu,bu kadar

Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !
Başlık:

Mesaj Simgeleri:

Simge kullanma
Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz

Diğer Seçenekler
Çeşitli Seçenekler:
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn Example Domain into Example Domain.
Automatically retrieve titles from external links
Eklentiler
Eklenti ekle:

İzin verilen Eklenti tipleri: gif jpeg jpg png
Abonelikler
Konu Abonelik ayarları:

Değerlendirme
Rate this thread with the following value:

You may rate this thread from 1-star (Terrible) to 5-stars (Excellent) if you wish to do so.

Konuya

BU A YI BULAMADIM YA BENN (((((((

yok canım ceza alayım zaten ondan değil üzüntüm de takımın ortalamsı düşüyo bi de geçen hafta o kadar uğraşıp ne güzel zayıflamıştım moralim bozuldu

cnm hic bozma moralini,sislik o sende dedin ya

bak ben carsamba günü 63,8 geldim,persembe ayrana basladim,dünde ayran yaptim,bütün ödem gitti vücuttan,ekside bile ciktim

sende regl bittikten sonra normal kilona dönersin,sporunda diyetinde cok güzel cünkü

msajı o bos alana alıntı yaptım ama olmadı delırdımmm A aradım bulamadm

wuwum cnm yazi yazdigimiz yer var ya hani onun üst katinda hic bisey yokmu sende:26:

kan gurubunu bos bir zamanimda arastiririm artik

benim 2 kizim 1 oglum var,okula giden kizim,2. sinif
ben almanyada yasiyorum cnm,bu yüzden almanca ana dil olarak ögretiliyor

allah bağışlasın canım.

bılmıorumda canım 1kase leblebı fazla deılmı kase kucukse olablırde .... su ne kadar ıctın cnm yazmamısın

leblebinin kasesi küçüktü.şu içtiğim suyu yazmayı hep unutuyorum ama ben su içmeyi çok severim rahat günde 3 litre içiyorumdur.

canım kıyamam hemen niye alınıyorsun.kaptan herkese kızıyor.kaptan olmanın sonuçları

biz listeye gireceğimiz zaman bizede öğretirsiniz çünkü ben hiç anlamadım dediklerini

canım maşallah nerdeyse hiç yemiyorsun bide ben kendimi az yiyor zannediyordum sende ara öğün bile yok

canım su su su su......başka bişey demiyorum. o yağlar nasıl yakılacak

bence çok güzel bir öneri.bide bizim gibi sonradan girenler hakkınızda hiç birşey bilmiyoruz

isveç diyeti yapan oldumuuuu

canım ben yaptım.çok aç kalıyorsun.kilo veriyorsun ama bitince o verdiğin kiloları fazlasıyla geri alıyorsun.hiç tavsiye etmem

pegasus valla allah razı olsun.hep şu gülücüklere imreniyordum.benim mesaj sayım yeterli değil diye olmuyor sanıyordum.o zaman sana kocaman

bu diyet muzaffer kuşanın 2 haftalık diyeti.2 hafta yapıyorsun ve toplam kilonun %10 kadar veriyorsun.bunu ben ve çevremdeki insanlar yaptı ve gerçekten işe yarıyor.aralarda salatalık,yeşillik falan yiyebiliyorsun.diyet sanıldığı kadar zorlamıyor.diyet yaparken c vitamini almak lazım.eğer aranızdan yapan olursa bende eşlik ederim.beraber yapabiliriz.gerçekten işe yarayan bir diyet.

Dunku menum
Sabah
1 yumurta
Bir kac catal peynir
Kahvaltilik sos

Oglen yok

Aksam
1 porsiyon bulgur pilavi tavuk

Su 2 lt

Spor
100 ip atlama
160 mekik

maşallah nerdeyse hiç birşey yok

Son düzenleme:
kızlar bu hafta benim kilom pek bi işe yaramıyor ama yazayım;93 olmuşum toplamda tam 2 kilo vermişim.aslında biraz üzüldüm çünkü daha da fazla veririm diye bekliyordum.önümüzdeki hafta spora ağırlık vercem daha az yesem diyorum ama ne kadar azaltcam ki:18::18:

kızlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun.bugün etkinlik varmış eşimin iş arkadaşlarıyla oraya gideceğim.şimdi son surat evi toplamam lazım.öğleden sonrada giremeyebilirim.kilo veren arkadaşları yürekten tebrik ediyorum.inşallah birinci oluruz ve bu azimle yaza hepimiz incecik çıtırlar olarak gireriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…