günaydin arkadaslar
tüm hepinizin kadinlar günü kutlu olsun
hic olmazsa bu gün kadna siddet olmasin diyorum
hastaliktansa hafatya daha iyi br sonuc alirsin cnm,gecmisolsun
kızlar çok üzgünüm ama bu farkın kilo olmadığını biliyorum, regl bitmedi ve şişliğim inmedi yoksa diyetim ve sporum gayet güzel yaptım( bu hafta af diliyorum eminim hafta sonu inicem ama şimdilik iş işten geçmiş oldu
regl bittikten sonra haftaya sonuc daha iyi olacaktir
ammmmaaaaaaaaaaaa yinede cezadan yrtamayacaksin cnm üzgünüm
cnm benim son gönderdigim listeyi alinti yap,ve hic bisey yazmadan o yukardaki mavi A ya tikla,üzerinde carpi olmayan,liste renkli olacaktir tekrar,sonra bastaki ve sondakirenksiz yerleri sil oldu,bu kadar
inş cnm hastayken kılo asagı ıno dıodular bende ne olcak blmıom ama ayhh ıns ıner
yok canım ceza alayım zaten ondan değil üzüntüm de takımın ortalamsı düşüyo bi de geçen hafta o kadar uğraşıp ne güzel zayıflamıştım moralim bozuldu
msajı o bos alana alıntı yaptım ama olmadı delırdımmmA aradım bulamadm
wuwum cnm yazi yazdigimiz yer var ya hani onun üst katinda hic bisey yokmu sende:26:
kızlar ben bu sabah eftelyanın 29 beden kotunu giydim biraz sıktı ama kapandı kaç beden oluyo ki bu?? kilom artmış ama spordan sanırım daralıyorum
yok sanırım özlden msaj atcam sna canım bı bak
kan gurubunu bos bir zamanimda arastiririm artik
benim 2 kizim 1 oglum var,okula giden kizim,2. sinif
ben almanyada yasiyorum cnm,bu yüzden almanca ana dil olarak ögretiliyor
bılmıorumda canım 1kase leblebı fazla deılmı kase kucukse olablırde .... su ne kadar ıctın cnm yazmamısın
yarınkı lısteyı ben yapıorum ama hazırlamayı bılmıorum kızlar yardımcı olursanız sevınırım
ben guzel gordgum menulere yorum yapmıodum begenıodum ama yapcam artık
bde kımseyı kırmak istemedım hıc knusmalara hep atlıodum 1 gun ugrayamadım dye senı kırmıssam pegasus özur dılerım
istıosan takımdanda cıkarabılırsın cnku kırmayıda kırılmayda sevmem .......
yarin listeye herkes kendini eklyor zaten,sen kontrol edip,hepsini toplayip,üye sayisina böleceksin,sonrada 7.veya 13.takima listeyi paylasip,onay alacaksin,daha sonra paylasim alanina tasiyacaksin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-775.html
son mesaji alinti yap,bastaki ve sondaki QUITE yazan yerleri sil renklendirme icin alinti ile cevapla yaptiktan sonra baslik yazan yerin altinda ilk basta 2 tane A harfi var üzerinde carpi olmayana bas önce,sonra bütün mesaji sag mausla ve alttaki b ye tikla,sonra renklendirecegin yeri sag mausla ve yukarda size yazan yerin yanindaki A ya tikla renkler cikar,orda renklendirirsin,umarim anlatabilmisimdir
kolay gelsin
anladım canımmm
ben bugun menu paylasmamısım
sabah 1 kbrt ktusu peynır 3 zeytn 1 yumurta 1 dlım ekmek kepeklı
öglen 1 portakal
aksam 3 tane ınce dlım ekmek kepeklı uzerıne kasar ve domates koyarak frına verdım onlarda bna peksımet oldu
2 ltre su ıctım 1 kahve ıccem brazdannn
bu arada menümüde paylaşayım..
sabah; 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 kk peynir domates şekersiz çay
ara yok
öğlen; 2 dilim ekmek 2 kaşık ıspanak salata
ara; 1 orta boy muz
akşam; 1 küçük kase yaoğurt 3 kaşık barbunya
spor yok ama yürüyüşler var :)
fazla su içemedim 1 lt kadar
grubu hareketlendirmek çin şöyle bir önerim olacak. ben genel anlamda sıkıntım sizleri iyi tanıyamamaktan kaynaklanıyor. eğer buradaki kişiler daha çok birbirini tanısa konuşacak daha çok mevzumuz olur daha hareketlenir .kaynaşmak amacıylabenşm tavsiyem röportaj günleri yapalım. sırayla hergn bir kişi röportaj konusu olsun diğer üyeler ona sorular sorsun daha iyi tanıma fırsatı bulalım birbirimizi
isveç diyeti yapan oldumuuuu
Önce kullanıcı kontrol paneline giriyoruz.
Seçenekleri düzenleye kısmına tıklıyoruz.
Eki Görüntüle 509496
Sonra en altta olan çeşitli seçenekler bölümünden standart editörü seçiyoruz. Sizde muhtemelen basit editör seçili.
Eki Görüntüle 509497
Değişiklikleri kaydet diyoruz ve mesaj panelimiz bu şekilde açılıyor.
Eki Görüntüle 509498
Bu kadarıda yetmiyor diyorsanız fazlası kısmına tıklayıp daha fazla smiley görebilirsiniz
kizlar gülücük yani ikon gönderemeyenlere anlatim,isinize yarar belki
resmin üzerine tiklayin büyür
denedim ama biraktim,5 günde 3 kg vermistim,sonra geri aldim
söyle br iste var elimde,yapip yapmamakta kararsizim
bir haftada 7 kilo verdiren diyet
Bir haftada 7 kilo verdiren diyet sayesinde kısa sürede haftada 7 kilo kadar incelebilirsiniz. Sağlık sitesi olarak sizlere tavsiyemiz bu tarz ağır ve düşük kalorili diyetlere başlamadan önce kesinlikle uzman doktorunuza danışmanızdır.
Bir haftada 7 kilo ağır bir diyet programı olacağı için gereken kontrolleri yaptırmadığınız takdirde ciddi sağlık sorunları ile karşılaşmanız mümkün.
Sizlerle paylaşacağımız haftada 7 kilo verdiren diyet listesini şeker, kalp ve böbrek hastaları için uygun değildir.
Sabah kahvaltısı ; 1 dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, bitki çayı yada yeşil çay (şekersiz) sabah kahvaltınız 1 hafta boyunca aynı şekildedir.
1. gün ; öğle yemeğinde 2 adet lop yumurta, söğüş olarak domates ve salatalık, akşam yemeğinde 5 adet ızgara köfte ( ekmek içi konmadan hazırlanmış), yeşil salata limonlu
2. gün ; öğle yemeğinde 1 adet simit, 1 bardak tuzsuz ayran, akşam yemeğinde yarım porsiyon haşlanmış tavuk, yeşil salata
3. gün ; öğle yemeğinde 200 gram yağsız yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, yeşil salata, akşam yemeğinde 2 büyük dilim ızgara et, yeşil salata
4. gün ; öğle yemeğinde 200 gram haşlanmış patates ile hazırlanmış patates salatası, akşam yemeğinde 5 adet kuzu pirzola, yeşil salata
5. gün ; öğle yemeğinde 2 adet yumurta ile hazırlanmış olan menemen, yeşil salata, akşam yemeğinde 1,5 porsiyon haşlanarak hazırlanmış olan yağsız makarna, 1 kase yağsız yoğurt
6. gün ; öğle yemeğinde 2 adet haşlanmış sosis, yeşil salata, akşam yemeğinde 2 adet biber dolma pirinç ile yapılmış, 2 çorba kaşığı yağsız yoğurt
7. gün ; öğle yemeğinde 100 gram beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği, adet domates ve salatalık söğüş, akşam yemeğinde şiş ızgara, yeşil salata
Bir haftada 7 kilo verdiren diyet programı, çok ağır bir diyet programıdır. Uzman doktorlara danışmadan kesinlikle uygulamayınız.
alintidir
olur cnm
tmm tatlim,iyi geceler
gecmisolsun bu arada,nesi var kizinin
Dunku menum
Sabah
1 yumurta
Bir kac catal peynir
Kahvaltilik sos
Oglen yok
Aksam
1 porsiyon bulgur pilavi tavuk
Su 2 lt
Spor
100 ip atlama
160 mekik
allah bağışlasın canım.
leblebinin kasesi küçüktü.şu içtiğim suyu yazmayı hep unutuyorum ama ben su içmeyi çok severim rahat günde 3 litre içiyorumdur.
canım kıyamam hemen niye alınıyorsun.kaptan herkese kızıyor.kaptan olmanın sonuçları
biz listeye gireceğimiz zaman bizede öğretirsiniz çünkü ben hiç anlamadım dediklerini
canım maşallah nerdeyse hiç yemiyorsun bide ben kendimi az yiyor zannediyordum sende ara öğün bile yok
canım su su su su......başka bişey demiyorum. o yağlar nasıl yakılacak
bence çok güzel bir öneri.bide bizim gibi sonradan girenler hakkınızda hiç birşey bilmiyoruz
canım ben yaptım.çok aç kalıyorsun.kilo veriyorsun ama bitince o verdiğin kiloları fazlasıyla geri alıyorsun.hiç tavsiye etmem
pegasus valla allah razı olsun.hep şu gülücüklere imreniyordum.benim mesaj sayım yeterli değil diye olmuyor sanıyordum.o zaman sana kocaman
bu diyet muzaffer kuşanın 2 haftalık diyeti.2 hafta yapıyorsun ve toplam kilonun %10 kadar veriyorsun.bunu ben ve çevremdeki insanlar yaptı ve gerçekten işe yarıyor.aralarda salatalık,yeşillik falan yiyebiliyorsun.diyet sanıldığı kadar zorlamıyor.diyet yaparken c vitamini almak lazım.eğer aranızdan yapan olursa bende eşlik ederim.beraber yapabiliriz.gerçekten işe yarayan bir diyet.
maşallah nerdeyse hiç birşey yok[/QU
bılmıorumda kılom krumaya gecrdı kendını sanırım az yememe gore ınmıo okadar bastan hızlı gttı smdk drdu ama blkıde drmamıstr ınsss
alınganım sanırsam cnımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?