Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay benım heryerım agrıyo ne içebılırım bu sancı ıcın canım fena yanıyo

topraks canım teşekkürler

canım ya ağlama( ot işlerinden anlayan varsa söyler ben direk ağrı kesici içiyorum:)

ben nrmalde ıgne vrdruyodum ... ama bı ıkı senedr vrdurmadm ama bkac aydr gene aynı agrılar basladı ayaklarım karnm basım dnuo gbı oluorum hep hastaykenn gcen 3 tane mazjezık ıctım anca gectı zarrlı dye pekte ıcmek ıstemıorum ama ıccem heralde ama yemek yemedm dha bu agrylada nasıl ycem off offff

Son düzenleme:
topraks canım teşekkürler
rica ederim tatlım

3 tane çok cidden güzelim, bi doktora git bence

wuwum canım liste tamamlanmış ortalamayı alıp kardeş takıma gönderebilirsin, yardımcı olmaya çalışırım takılırsan

yanlız hesaplamalarda hatalar var bence bi kontrol edelim tekrar

***4. TAKIM 299.ETAP**

zeburus : (60.4/58.1 /2.3 / 3.81 % ) mezun olmak istiyor
topraks : ( 75,4/76.2 /-0.8 / -1.06%)
pegasus07 : (62,8/62 /0,8 /1,27 % )
quail : (71 / 70,5 / 0,5 / 0,70 % )
pokemon51 70.0 /69.8 /0.2/ 0.29% )
zeynepcer : (61,1 /60 /1.1 /1.8 %)
wuwum : ( 80 /80 /0 /0 % ) kilosu aynı
eftelya_blue: ( 68.0 / 67.0 /1 /1.47 %)
Beyaz_leblebi(73,5 /72,7 /0,80 /1,09 % )

4.TAKIM ORTALAMASI %

benim son bulduğum bu quail, pokemon ve beyaz leblebiyi düzelttim siz de bi bakın kızlar

Son düzenleme:
evet ama ne otrabılıorum ne yatabılıorum ...
çok ktyum bı yapabıleyımde su lsteyı gndereyımde artık bse etcem dktra gderım blkı cnm acıo oy oyyy

güzelim sen git istiyosan biz bakarız, birazdan pegasus da gelir hallederiz

canım bence menün süper çok sağlıklı. sporunuda yapmışsın kim tutar seni

canım liste için tşk ler.çok insafsızca bi liste ama yapmaya değer gibi duruyr :))). kızımın kalbinde doktoru üfürüm duymuştu kardiyoloji görsün demişti. bugün sabah kardiyolojiye götürdüm eko çekebilmek için sakinleştirici ilaç verdiler ama hiç mümkn değil sakinleşmedi :))) artık doktoru görebildiğim kadarıyla birşey yok dedi şükürler olsun rabbime.birde eve geldiğimizde sersemlik vardı yürürken pat pat düşüyordu üstüne sinirlendi ağlıyodu sürekli doğru düzgün geçmişi bile okuyamadım neyseki topraks yardımcı oldu kilo bildirimini yapabildim.

canım mantıya ağmen bence güzel menü gün içerisinde dengelemişsinzaten . seninde kadınlar günün kutlarım

canım kızına bol bol geçmişler olsun alerji olmaması bence çok iyi haber benim kızımın bünyesi çok alerjik çok sıkıntı çekiyoruz.

canım çok geçmiş olsun benim kıza da pramatüre doğduğu için bakmışlardı bizimkine de üfürüm duyduk dediler bişey çıkmadı, biraz daha büyüyünce tekrar baktır istersen

senin de emekçi kadınlar günün kutlu olsun

Dunku menum
Sabah
1 yumurta
Bir kac catal peynir
Kahvaltilik sos

Oglen yok

Aksam
1 porsiyon bulgur pilavi tavuk

Su 2 lt

Spor
100 ip atlama
160 mekik

canım keşke öğleniatlamasaydın metabolizman yavaşlar. onun dışında gayet iyi.

canım üzülmene gerek yok regl olurken +1kg oluyorum ben

kızlar baskulum djıtal olmadgndan ne kadar verdgımı anlayamıorum snkı aynı gbıyım gr farkı göremıorum...

aman ofarkı ulmak kolaydeğil zaten bizim basküller yağ kütlesini ayıramıyor önemli lan ağdan vermek belkide yağdan verip kastan geri almışsındır.

günaydin arkadaslar

tüm hepinizin kadinlar günü kutlu olsun
hic olmazsa bu gün kadna siddet olmasin diyorum

günaydınlar canım sneinkidekutlu olsun

umarım en yakın zamanda aramıza katılır.

bu arada kılo versemde hastayken anlasılmıyomu suan hastayım
belkıde o yuzden aynı ckıorumdr tartıda

evet canım hastayken fazla çıkılıyr

kızlar ben bu sabah eftelyanın 29 beden kotunu giydim biraz sıktı ama kapandı kaç beden oluyo ki bu?? kilom artmış ama spordan sanırım daralıyorum

inaşallah 26 larıda giyineceğiz

yok canım ceza alayım zaten ondan değil üzüntüm de takımın ortalamsı düşüyo bi de geçen hafta o kadar uğraşıp ne güzel zayıflamıştım moralim bozuldu

canım istedikten sonra yine zayıflarsın herşey bizim elimizde.

bana uyar istersen pts başlayalım yada yarın başlayalım ne zaman başlayalım.

9lu çayı bende içiyorum canım aa o sütleri 1 er çay bardağına düşürürsen muhteşem olur

ay benım heryerım agrıyo ne içebılırım bu sancı ıcın canım fena yanıyo

sıcak şarap bide poponun altına sıcak su torbası koysakın kanına koyma ama. ağrı kesici aldıysan şarap içme

kıyamam fıstığıma ya ne zor büyümüştür o kuzucum benim. minicik kalpleri var zaten 1 lokma

canım ben sarap gbı seyler hıc ıcmedm carpar benı bska bse bulsam ıyı olcak

sağol fıstığım cidden küçücüktü 33 haftalık doğdu 9 gün kuvezde kaldı benim için çok zordu ama şimdi iyi Allaha şükür:) Hepimizin yavrularına sağlık versin Allah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…