Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ha bu arada sandoloz sakızı diye bişey buldum aktarlarda satılıyor limon tuzu şeklinde ama tatsız tuzsuz bişey. Her gün sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce fındık büyüklüğünde ağızda çiyneyip yutulduğunda vücuttaki yağı idrarla atıyormuş. Bir tanıdığım kullanmış çok faydasını görmüş. Deneyen var mı?

bi de yulaf kepeği. Yoğurda karıştırılıp yendiğinde hem tok tutuyormuş, hem de tansiyonu kolestrolü dengeliyormuş. Yararlı olur mu acaba ne dersiniz?

canım kusura bakma ya arada karışmış olabilir iki saattir geçmişi okuyordum yeni senin yazdıgını gördüm hoş bulduk canım inşallah hep birlikte fıstık kızlar olucaz :)

Bizim oy hakkımız yok daha di mi Bizde oylamalık durumdayız ya daha o bakımdan yani ??

malesef canıım biz oylayamıyoz galiba :)

bana da uyar ama ben akşamları yanıtlayabilirim sorularınızı

evet okudum kaptan ama sabah yazamadım şimdi yazcam bundan sonra sabahları yazarım kaptan

aşırı ağrı ve açlık dışında sorun yok cnm

daha ne olsun. neyseumarım çabucak geçer

canım çekilmişmi yiyorsun. eğer çekilmiş alıyorsan dışarıdan çekilmemiş al çünkü bu keten tohumu çekildikten 1 hafta sonra mı ne kansorejen madde üretiyormuş. birde göğüs kanseri riski olanlara tüketmemesini tavsiye ediyorlar. . ben birinde aktardan almak istemiştim adam bana günlük çekiyoruz demişti sabah saatin 9 u bile değildi bunu söylediğinde. ayrıca kavanozda tüm ankaraya 1gün yetecek kadar keten tohumu vardı. uyardım dedimki bunlar 1 hafta sonra zararlı madde üretiyormuş dedim hala satmaya çalıştı adam.sinir olmuştum

sorular birikir canım alıntı yaparakmüsait olduğunda cevaplarsın.

sen cezalarınıyapta canım mühim değil verelim şu kiloları

hahahahbenim eşimde gülüyor halime. hatta şimdi dırdır ediyor yapıştın yine pc ye diyor

canım ben denedim boğazını tutmadığın sürece çok bi espirisi yok emin ol ema sirkesi çok daha fazla iştah kesiyor.
ben yağ yakıcıdan ziyadeişthkesici diye kullanmıştım.

bi de yulaf kepeği. Yoğurda karıştırılıp yendiğinde hem tok tutuyormuş, hem de tansiyonu kolestrolü dengeliyormuş. Yararlı olur mu acaba ne dersiniz?

bence etkilibirşey herşey biryana susatıyor. tok tutuyor. zaten belli bir zaman sonra miden küçülüyor acıkmıyorsun.

gece tekrar muhabbete gelirim kızlaqr. bu arada ütüm bozulmuş 1 saat onla uğraştım sinir oldum daha yeni tamirden gelmişti.

merhaba canlar dünki menümü söyleyim ben diyete yeni başladım yavas yavas kendimi toparlıyorum sizden bişeyler ögrenmeye çalışıyorum bide ben calışıyorum calıştıgım yer yemek vermıyor dışardan yıyorum ondada ev yemekleri yiyemiyorum öglen hep benim için sıkıntı oluyor

sabah : iki dilim kepek ekmegi çok az peynir bi kaç zeytin bi çay bardagı çay
ara da : bi elma
öglen : çok az çigköfte ayran salata
arada : bi bardak yeşilçay
akşam : 3-4 kaşık yogurtlu yagsız makarna bol salata
sonrasında bol su ve yeşil çay
biliyorum belik iç açıcı degil menüm ama elimden geldigi kadar dikkat ediyorum
spor olarak da işim evime baya uzak çarsıda hesapladım 2 km yol yürüyorum gelirken yürüyemiyorum o yuzden eve gelincede akşamları mekik çekmeye başlıyorum inşallah zamanla zayıflarım hepinizin sayesiyle dün tartıldım 67.6 kilom yarından itibaren her cuma tartılıcam bakalım neler olacak

Aaaaa aşkolsun beni tanımadın mı daha ?

Ben seni daha dün gibi hatırlıyorum , takıma alınma topiğinde '' bizi de alınnnnnnnn '' diye aynı anda yazmıştık

Hafta sonu bende ne kalite cevap verebilirim ne de soru sorabilirim . Hafta içi daha iyi sanki

Bu ikinci teklifin daha bir güzel sanki . Kim kimin hakkında ne düşünüyor

Kesinlikle spora zaman bulamama bahanesine bende karşıyım , istersen sabah 30 dakika önce uyanırsın , gece 30 dakika geç yatarsın , araç kullanmaz yürürsün , oturduğun yerde karın , göğüs hareketleri yaparsın , tv izlerken bisiklet çevirirsin ....daha sayayım mı

O kıskanç ve eşini dünyanın 8. harikası sanan eşten bir tane de bende var

Geçen gün forumda yemek yarışmasına katıldım , fotolaro çekerken elim bile gözükmedi düşün yani

Buna bende çok güldüm

Niyeyse Austa 4 kalp olmasına ben hiç şaşırmıyorum...

İyi bir şey dedin değil mi ? Öyledir öyle

Ya ben bilmiyordum bu bilgiyi , çok sağol .Çekilmiş alıyorum evet sürekli .:18:

Yeni başlangıç için fena gelmedi bana yediklerin. Öğlen için yanında kepek ekmeğine sandviç hazırlasan atvuklu falan , ya da dışarıda salata , ayran vs..

doğrı diyorsun canım bak o aklıma gelmeişti bana şu öglen yemegi konusunda bi yardım edin ya

uyuuudum aamaaaa hı yaaaa dayanamadmmm

günaydın wuwum :)

Ausss sende gel hadı baska yerlerde gezme bakayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…