Valla ben şu anda zurnanın son deliği durumundayım galiba, oy hakkım da yok sanırım ama düşüncemi yine de söylemek istiyorum, Rapunzel bu takıma baya katkıda bulunuyor, elinden geldiğince de yorum yapıyor. Bence kalsın :26:
Oleeeey. Çok sevindim. O zaman aynı şey benim içinde geçerli di mi? Yani önümüzdeki hafta bana hayır dediniz diyelim (ki böyle bişey yapmamanızı rica ediyorum) hayır dediğinizde takımdan çıkartılmıyorum biadahaki oylamaya mı kalıyorum? Doğrumu anladım ?
canim takima girecek üyeleri oylamayla aliyoruz,aslinda diger takimlarda kaptan tamam dedimi aliniyor,fakat ben öyle yapmak istemiyorum,bizim takimda her türlü demokrasi var,alirkende,cikarirkende,her türlü sorunu oylamayla hallediyoruz
siz daha listede olmadiginizdan oy kullanma hakkiniz yok evet,haftaya sizide oylamaya sunacagiz,o yüzden paylasim konusunda daha dikkatli olalim
bana nasil rahat edeceksen öyle hitap et,yanliz size baba diyebilirmiyim deme:18:
düsüncelerini söyle tabiki,bizde sizin düsüncelerinizi merak ediyoruz
senin mesajlari toplu cevaplamis oldum bu sayede
hayir denildiginde diger hafta tekrar oyluyoruz
cogunlugun dedigi oluyor,simdilik 3 evet aldi rapunzel,daha cevap vermeyen 3 püyemiz var
eftelyada evet derse beyaz leblebi ve zeynep in oyuna gerek kalmayacak,tabi onlarda fikrini söylemek isterse dinleriz
bu arada 2 zeynep oldu takimda
canim takima girecek üyeleri oylamayla aliyoruz,aslinda diger takimlarda kaptan tamam dedimi aliniyor,fakat ben öyle yapmak istemiyorum,bizim takimda her türlü demokrasi var,alirkende,cikarirkende,her türlü sorunu oylamayla hallediyoruz
siz daha listede olmadiginizdan oy kullanma hakkiniz yok evet,haftaya sizide oylamaya sunacagiz,o yüzden paylasim konusunda daha dikkatli olalim
bana nasil rahat edeceksen öyle hitap et,yanliz size baba diyebilirmiyim deme:18:
düsüncelerini söyle tabiki,bizde sizin düsüncelerinizi merak ediyoruz
senin mesajlari toplu cevaplamis oldum bu sayede
Benimde geçen hafta yatılı misafirim vardı , annem umrede olduğundan görümcem bize gelmişti kızıma bakmak için. Kuruyan çamaşırları saklıyorum dolaba ortalıkta gözüme batmasın diye, en sonunda görümcem meraktan sordu sen ütüleri hangi ara yapıyorsun , biz yattıktan sonra mı diye, çok güldüm... Çok güldüm de iki haftadır sakladığım o ütüleri yapıcam bu pazar .IIIyyyy
birileri ütümü dedi:18:
kizlarim cabuk büyüsün diye dua ediyorum,ellerini sicak sudan soguk suya koymam ama ütüyü yaptiririm
Ütü bugün benimde başımda bir dert . Sepet kapının arkasında , göz göze bile gelmiyoruz o yüzden
tamamdir o zaman,rapunzel takima alindi,aksam listeyi getiririm benfıstıklar eftelya ile konuştum internet kopmuş abla ben de istiyorum takıma alınmasını yazarmısın dedi :)) hayırlı olsun rapunzel
aci gercegi bir kac gün yüzüme vurayimda ,sonra degistiririmdemokrat takımın demokrat kaptanı başaramadım yazını sil de güzel bişey yaz:)) şöyle neşeli bişey olsun
benim öyle bir kizim olacak,valla ütü bitmeden birakmam disari,yandi benim kizlarbenim de koca bi kızım var adı da eftelya ama ütülerini bana yaptırıyoooooooooooben de suyun kıyafetlerini ona ütületiyorum ama bu ara çok kaçıyo sevgili ayağına bozuşucaz yakında
canim sana uygun olan günde senin siran olur o zaman: 34: kendini ona göre ayarlarsin[FONT=[COLOR="#0000FF"]Comic Sans MS]Bence de çok iyi fikir. Ama uygulama nasıl olacak belli bir saat veremeyiz ki Ben mesela çalışıyorum . Her dakka internetin başındayım ama bazen çok yoğun oluyorum bazen müsait oluyorum. Diyelim ki sıra bende , sorularınıza hemen cevap veremeyebilirim[/COLO [/B][/COLOR][/FONT]
herkese evetmi: 9:sayenizde neler neler öğrenicez ben duymamıştım hemen araştıratım hoş gerçi yapacakn imkanım yok
m mmmmmmm
çok geçmiş olsun canım neden olmuş bi fikrin varmı
ben herkese evet diyorum
canim biz baslayalim,yeni gelenler olursa onlarida liostenin altindan eklemeye baslarizay pardon kızlar. takımın oturmasını bekledim dün en son baharda takıma girip giremeyeceği netleşsin istedim. dün gecede unuttum yazmayı neyse yarın başlayalım sabah. rapunzelden tabi rapunzelde uygunsa. her kişi için 2 gün verelim. cuma günü olanlarda haftasonunu kapatsın. eğer 2 gün çok derseniz 1 günde olur ama haftasonuna yapmayalım çünkü o güne denkgelen kişiyi iyi sıkıştıramayız :)))
olur cnm,güzel fal atarimher rportaj gününde o kişinin falına bakabilirsin oylamaya sunuyorum evet diyen beğensin..
şaka bi tarafa röportaj olayı bittikten sonra.. birbirimizi biraz daha tanıdıktan sonra. kırıcı olmadan birbirimizi nasıl tanımışız onu knu alan bi oturum daha yapalım. hergünbiri çıksın diğerleri hakkında nasıl tanıdığını anlatsın. kişiliğini özeliklerini nasıl anlamış bunu anlatsın. uygunmudur
tanisma günleri yapicaz cnmne oluyo anlamadım kızlar :)
eksik yok cnmpardon canım bu mesajını sonradan gördüm ben cuma demiştim mesajını okumadan ama ne zaman isterseniz o zaman başlasın.
benim toparlayabildiğim gruptki kişiler
pokemon51,
RrapunzelL,
bahar2106,
zeynep_canan
eftelya
wuwum
pegasus
zeynepcer
beyazleblebi
topraks
ausencia
buyumeyenbaby
ambitious girl
eksik olan varmı
sıralamayı daha sonra yaparız
canım birbirimizi tanıyalım kaynaşalım diye hergün birimiz sanal bir koltuğa oturacak onu tanımaya yönelik sorular soracağız
musait oldugunda yaparsin tatlimkızlar ben çıkar dünya kaar ütü vardaha öğle yemeğini yemedim. pöffffffffffff. guya liste yapıyorum
aşırı ağrı ve açlık dışında sorun yok cnm
canim sen dün kurallari okudun,anladin demi,normalde sabah bir önceki gün yediklerini paylasman lazim,istersen bi daha göz at kural listesinesagol canım benim hoşbulduk sende hoş geldin bende deneme sürecindeyim dün katıldım :)
afiyet olsun cnmSalata harbiden güzeldi ,hem doyurucu da oldu hem de her şey vardı içinde ,yağ tuz hariç .
Yürüyüşler süper yaa , sitemiz çok müsait bu iş için .Geçen yazda sürekli yapmıştık .
c
Bence sizlerde mtlaka katın yediklerinize.
[/B][/COLOR][/FONT]
tamam cnm,digerlerinide bekleyelimmesajı düzelttiğini yeni gördüm tamam kendisi de istediğine göre alabiliriz. Listedeki diğer arkadaşlar da oylarını kullansınlar lütfen:))
sizsiz röportaj olurmu,hic kirilma hatta senden baslayabiliriz,cok heveslisin bakiyorumda1- Pegasus bende sana "kaptan" diyebilir miyim? Çok hoşuma gitti?
2- Röpörtaj olayına biz de katılcaz dimi? Çok alınırız valla katılmazsak.
3- kilo çizelgesiyle daha ilgilenemedim bugün en geç yarın onu halletçem, boşverdim sanma hep aklımda ama iş yerinde çok yoğunum o yüzden.
tesekkür ederim,utandim bakbu konu bencede güzel olur şahsım adıma konusuyum daha pek fazla kimseyi tanımıyorum bir wuwum var ( kuzum diyorum ben o na :) bir pegasusum var ( tatlı anne diyorum o nada ) topragım var :) birde rapunzelli kısaca biliyorum eger takıma inşallah secilirsem herkesi tanımak isterim
yok cnm,haksizlik olmaz,pasta harici ceza veriliyor,belki 1 bardak light colada olabilrdi ama digerleri ciss oluyor,cezayi hakettimmenü güzel ayrıca doğum günü kızı olduğn için cezaya bile gerek yok
evet cnm,her hafta 1 kisi yapiyor,diyelimki ben hastalandim,topraks da gelemedi o hafta listeyi kim paylasima tasiyacak,bu yöntemle listeyi her üye hazirlayabilir oluyor,her türlü paylasiliyor ve ceza puani almamis oluyoruzkabul edilmesi umuduyla) .... listeyi her hafta farklı kisiler mi yapıyor ?
yok canim gayette normal konusuyorsun,böyle evam edersen haftaya yerini garantilemis olursunBende toplam mesaj sayımı yazayım , 3 gündür buradayım 57 mesaj yazmışım , tabii bir mesajda 10 alıntı yaptıklarımı hesaplamadan
Günde ortalama 30 mesaj ile aranızdayım , gördüğünüz gibi gayet az konuşuyormuşum .
Kaç topiğe yetişiyorum ne yapayım
her gün tartilmaya bende karsiyim,1 günde bile fark edebiliyoraslında sabahları kahvaltıyı güzel yapıp diğer öğünleri az yememiz lazım ama ben de işyerinde öyle kahvaltı yapamıyorum geçiştirmiş gibi oluyorum malesef:)
balıkla salata akşam için güzel olmuş canım:)
tam bir diet menüsü olmuş çok beğendim böyle devam:)
ya en kötüsüde kafaya takınca oluyo hergün tartılınca insanın morali bozuluyo bence haftada 1 kez tartılmak lazım... ki havalarda zaten şişlik yapabiliyor moral bozmamak lazım:) pilav 2-3 kaşığı geçmedi bu arada çok az yemeye dikkat ediyorum da et sote de pilavsız yavan oluyo napıyım:)
benim en gicik tarafim spora zamanim yok dyenlerdir,istenildimi zaman bulunabilyor diyorum ve demeye devam edecegim,kizmkak isteyenler kizsin vallaTeşekkür ederim . Spora sizin sayenizde başladım , vaktim yok diye kendime bahane buluyormuşum isteyince her yerde oluyormuş gerçekten. Menüye gelince özellikle hazırlanmış bişey değil aslında ama yine de sağol. Asıl menüm cuma günü başlıyor Mevsimlerden Roma ya başlıyorum yarın. Birkaç gün önce paylaşmıştım ya. :Bakalım nasıl olcak?
öyle yasayabilseydik keske,görürmüyüm o günleriYa zaten tamamen pilavı kes , eti kes vs...derken insan en fazla 3-5 ay dayanabiliyor . Önemli olan kiloyu verdikten sonra da tabak tabak pilav yediğimiz günlere dönmeden yine 3-4 kaşıkla devam edebilmek.
söyle anlatayim,takimdaki her üyeyi bir liste yapip oraya kaydediyoruz,toplamda 10 takim var diger takimlarda ayni sekilde yapiyor,her hafta kisinin verdigi kilonun yüzdesi hesaplanip bu listeye kaydediliyor ve paylasim alanina tasiyoruz,ve her hafta 1 takim genel liste hazirliyor,sonuc topiginde,bu genel listede 10 takim arasinda 1. 2. ve 3. belileniyor,ayni sekilde 1. 2.ve3. olan üyede belirleniyor,bu sekilde 1. lik icin dahada hirslaniyoruz ve daha dikkat ediyoruz,gecen hafta bireysel 1. ve 1. takim bizdik,önceki haftada topraks im bireyselde 2. olmustucanikolarım ben bu listeden pek anlamadım nasıl bir liste biraz anlatırmısınız mesajları okuyarak bir seyler cıkartmaya calıstım ama gene anlamasım :S
tamma cnm,gelmezse gerekeni yaparim artik,bu hafat dönüyordu demi,yoksa haftayamiydi:44:yok canım öyle kaldı tamam demediği için ben de numaramı vermemiştim. kızlara gelince bence ikisi de rahatsız bu hafta da geçelim haftaya bakarız duruma.
evet 1 haftaniz varKaptanım bizlerde haftaya oylama sunulacağız değil mi :18::18::18::18:
röportaj icin takima alinmana gerek yok cnm,tabi seninde istegine bagli bu,bende cam acmam,adam furu beni,beni dünyanin en güzel kadini saniyo,sankim millet beni bekliyo bakmak icin,Evet evet hadi yapalım
Takıma alınırsam her daim her röpartaja bende açığım
Kamera açmam ama
olur cnm,pazartesui basliyoruz,gönüllü araniyor:18:şu cumayı ve hafta sonunu atlatalım bu arada herkes fikrini söylesin ona göre liste yapıp sorguya başlayalım
bu mesaji niye almisim unuttum,ne yazacaktim acaba:44:geçmiş olsun dikkat et cnm kendine
bende 2. sesine katiliyorum:44:
Dış ses : Teşekkürler canım , o senin güzelliğin
İç ses : İyi bir şey mi dedi yahu
olur tabikievet ben de öyle düşünmüştüm her gün birini belirleriz o kişiye bişeyler sorup onu tanırız sonra diğer kişiye geçeriz.
haha sanal falci geldiben kımın baktgını bılmıorum toprak dedı ben bakan bılıorum
fal faldr eglencesıne bakmak bıle guzel olursımdık ben ckıorum dayım gelmıs onu grcem snra gelınce grerım tatlıslarım
senin genc kizin vardi demi,yardim etmiyomu anaciginatopraksım sabah evi torarla camasır ser katla hazırlan felan filan derken kahvaltıya zaman kalmadı aceleyle cıktım evden sabah 10.30 başlıyor sporum
o ne acaba,bilienler bilmeyenlere anlatabilirmib fit yapan varmı aranızda kızlar birazdan b fit salonuna gidip konusucam bakalım o nada yazılmayı düsünüyorum benim yigenim 20 kilodan fazla verdi 3 ayda b fit yapıyor vede diyet yapıyor
valla o kadar sey yapip yemeyecegim deme,inanmamsizi koccaman öpüyorum ben kaçar yarın günüm var bende toplanıcaz :) evi temizliyim dışarı çıkıcam sonrada pasta felan yapıcam allahtan 3 ceşit diye anlaştık
kıymakı yalancı tandır böregi. muhallebili kadayif ve yogurtlu patates basması yapcam ekstradan ben birde otlu puaca yapıyım diyorum :) cumartesi sabahtan ankara gidicez eşim babam annem ben yolda yerler onlar bende gözlerine bakarım :) :)
canim sen zeburusa denk gelmedin,arkadas evde bir bsikleti vardi sadece,benden sonra geldi,20 kilo verdi,gecen hafta mezun oldu,3 saat bisiklet ve 600 mekik kapasitesi vardi
b fit salonu evime 5 dakika mesafede ama oğlum var , onu bırakıp spor salonuna gidemem . Bende evimde oluşturdum küçük bir çalışma ortamı , öyle idare ediyorum.
herkesin dedigi gibi kahvalti yapsaymissin,ögle hem kahvalti,hem ögle yemegini birden yemis olmussungünaydın
dünki yediklerim
sabah kahvaltı yapmadım
ara yok
saat 2 gibi yarım kase kısır bol limonlu 2 dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek 2bardak çay
ara bir tane muz
akşam orta büyüklükte bir tane balık bol salata
2 ltden fazla su
mesajları en son saydıgımda 19 du
sporlara bayildim,kisa sürede hedefine ulasacak gibisindün sabah sporum vardı 45 dakika hoca eşliginde spor yaptık step agırlıklı, daha sonra 45 dakika yürüyüş bandında yürüyüş yaptım, 15 dakikada diger aletlerle çalıstım eve geldirkende 3 durak önce indim yürüdüm eve kadar. akşam üzeride 28 dakika plates yaptım.
canim pasta dogum günü icindi,digerleride nefis icindicanım menünü fene degil pasta felan ohhhhhhh :)
ama sporlarını harıka buldum özelliklede mekik ve ip altamanı
afiyet olsun cnm,ben olsaydim yagli yerdimbebegim ya kısır çok güzeldi dayanamadım ama sıfır yag yani ev sahibine dedimki benim kısırımı ayır yag koyma bol limon sık dün binada günüm vardı ama yarım kase kısrdan başka bir pastasından flan yemedim ( çok zorladılar ama ı ıh yemicem dedim ) :)
günaydinn,anca zaman buldumgünaydınnnn bu aradagecmıse cvap vermısım gunaydın dememısım ayıp bana
iyi gezmelerkızlar ben kaçar kahvaltımı yapayım hava sıcaksa yürüyüşe çıkacağım yine
canim türk matkalarini cok bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum,daha bakmadim bakim bi arafıstıkım şu ülkerin nopolten çikolatası var ya kırmızı kutu içinde tane tane olan akıllım ondan yedi bir tane ben sevmem onun için diyet bozulur mu:))) şöyle kallavi lezzetli bir çikolata olsa neyse:)))
benzetmelerine bayiliyorum
Canım metabolizmanın bazen yavaşladığı zamanlar olur . O dönemlerde bünyeyi şaşırtmak gerekirmiş.Tabii bunun ayrıntılarını çok iyi bilmiyorum ama biraz araştırır istersen , hain metabolizmanı nasıl şaşaırtacağını
Tabii bir de bizlerin malum regl dönemleri ,öncesi ya da sonrasıda tartıda oynamaları engelliyor . Ben diyetisyene giderken tartıda regl döneminde kilom aynı çıkmıştı 2 hafta öncesine göre.Hiç kilo vermedim sanmıştım ama oysa ki yağ vermişim , o anki şişlik tartıda beni yanıltmış.
Sen o akşam yürüyüşünü bir kuş olup izleseydin var ya
Akşam dışarıdaydık maaile . Siteye girdim baktım bizim hatunlar yürüyor ama ne yürümek , önlerine masa at bir yandan da çay içsinler , o tempoda
Hemen eve çıkıp , poşetlerimi bıraktığım gibi duruma el attım.Gör bak , bu gece hepsi bir bahane bulur gelmezler benden korkularına
cok güzel,dolu dolu gecmis günün,afiyet olsunİşte bu da benim mönüm ;
Sabah :
1 fincan şekersiz çay
Omlet ( yağsız peynir ,dereotu ve zeytinli ; sıfır yağ )
2 Adet kepek ekmek
Ara :
2-3 adet kuru kayısı
2 kaşık yağsız yoğurt , keten tohumu karıştırdım içine
Öğlen:
1 kase çorba
4 kaşık kadar bakla
4 kaşık kadar yağsız yoğurt
1 dilim etimek
Ara:
1 adet muz
Akşam :
Yine çorba ile başlangıç
Ardından aslında listemde olan herşeyi salata yaptım bu kez.
Bol yeşillikli , tavuklu , etimekleride içine kırdım salatanın , 2-3 cevizde kırdım içine
Salatayı bir güzel yağsız yoğurtla da karıştırdım .
Ara:
2 fincan şekersiz bitki çayı
Kendim hazırlıyorum , içinde ne ararsan var
cok güzel cnm,böyle gidersen beni yakalayacaksin:18:dünkü menümü yazayım hemen;
2 su bardağıılık su ve 1 y.k . elma sirkesi 2 kurukayısı
sabah; 1 haşlanmış yumurta 1 dilim çavdarlı ekmek bol maydonz
ara:1 çb. süt
öğle; 3 köfte kadar tavuk göğüs haşlanmış 1 dilim çavdarlı ekmek
akşam 6 y.k. kabak yemeği 1 ç.b. yoğurt (normalde yağsız) 1 dilim kepekli ekmek
ara.:1 küçük elma
ara;1 bardak süt1 avuç içi kadar fındık badem
buda 3 günlük şok diyetimin 2. günüyü dün. uygulamak isteyenlere duyurulur
spor; 1 saat yürüüş üzerine 1 saatalışveriş tramboline çıkmadım tansiyonum çok düşüktü
su:2- ltre
yavas yavas alistirmak en sagliksi cnm,birden yüklenme,ihmalde etmeGelelim dün yaptığım sporlara ,
öğleden sonra niyetlendim sıkı bir başlangıcı ama beden alışmamış kısa sürdü .
15 dakika kadar kondisyon bisikleti , sonrasında ağırlık çalıştım 10 dakika kadar . Benim daha irice kalan kısmın üst bölgem ve kollarım çünkü.
Akşam , dün bahsettiğim gece yürüyüşüne katıldım . 8 tur sanırım , 5 km kadar mesafe yürüdük hızlı tempoda.
hic moralini bozma,ölcülerine bak,belkide incelme vardir ki o dahada iyi,yaglar gitmis demekmoralim çok bozuluyor 2-3 haftadır doğru düzgün kilo verdiğim yok bu haftada öyle bi farkyok. sporumu yapıyorum diyetimi yapıyorum neler oluyor bana yaaaaaa
kızlar ben 10 dakkaya çıkıyorum. Bu akşam erken gidip cezamı yapıcam:)) sabah günlük sporumu yapmıştım şimdi de gidiyim de cezamı yapayım. Öpüldünüüüüüüüüüüüzzzzzzzzz:))
akşam sohbetini kaçırıyorum ama kusura bakmayın artık yarın sabah görüşürüz
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geldımm bu aradaaatopraksim bu ara 3. kalbi almissin,hayirli olsun
daha nice kalplere
4.kalp kac mesajda aliniyor acaba:44:
Rrapunzele geçmiş olsun diycektim. Yanlış yere yazmışım. İş yerinde acele acele okuyunca geçmişi böyle şeyler oluyo işte...
hayir denildiginde diger hafta tekrar oyluyoruz
cogunlugun dedigi oluyor,simdilik 3 evet aldi rapunzel,daha cevap vermeyen 3 püyemiz var
eftelyada evet derse beyaz leblebi ve zeynep in oyuna gerek kalmayacak,tabi onlarda fikrini söylemek isterse dinleriz
bu arada 2 zeynep oldu takimda
mesajı düzelttiğini yeni gördüm tamam kendisi de istediğine göre alabiliriz. Listedeki diğer arkadaşlar da oylarını kullansınlar lütfen:))
ay pardon kızlar. takımın oturmasını bekledim dün en son baharda takıma girip giremeyeceği netleşsin istedim. dün gecede unuttum yazmayı neyse yarın başlayalım sabah. rapunzelden tabi rapunzelde uygunsa. her kişi için 2 gün verelim. cuma günü olanlarda haftasonunu kapatsın. eğer 2 gün çok derseniz 1 günde olur ama haftasonuna yapmayalım çünkü o güne denkgelen kişiyi iyi sıkıştıramayız :)))
her rportaj gününde o kişinin falına bakabilirsin oylamaya sunuyorum evet diyen beğensin..
şaka bi tarafa röportaj olayı bittikten sonra.. birbirimizi biraz daha tanıdıktan sonra. kırıcı olmadan birbirimizi nasıl tanımışız onu knu alan bi oturum daha yapalım. hergünbiri çıksın diğerleri hakkında nasıl tanıdığını anlatsın. kişiliğini özeliklerini nasıl anlamış bunu anlatsın. uygunmudur
bana uyar ben müsaitim başlayalım derseniz başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?