Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim takima girecek üyeleri oylamayla aliyoruz,aslinda diger takimlarda kaptan tamam dedimi aliniyor,fakat ben öyle yapmak istemiyorum,bizim takimda her türlü demokrasi var,alirkende,cikarirkende,her türlü sorunu oylamayla hallediyoruz

siz daha listede olmadiginizdan oy kullanma hakkiniz yok evet,haftaya sizide oylamaya sunacagiz,o yüzden paylasim konusunda daha dikkatli olalim

bana nasil rahat edeceksen öyle hitap et,yanliz size baba diyebilirmiyim deme:18:

düsüncelerini söyle tabiki,bizde sizin düsüncelerinizi merak ediyoruz

senin mesajlari toplu cevaplamis oldum bu sayede

hayir denildiginde diger hafta tekrar oyluyoruz
cogunlugun dedigi oluyor,simdilik 3 evet aldi rapunzel,daha cevap vermeyen 3 püyemiz var
eftelyada evet derse beyaz leblebi ve zeynep in oyuna gerek kalmayacak,tabi onlarda fikrini söylemek isterse dinleriz
bu arada 2 zeynep oldu takimda

Tamamdır o zaman kaptan

fıstıklar eftelya ile konuştum internet kopmuş abla ben de istiyorum takıma alınmasını yazarmısın dedi :)) hayırlı olsun rapunzel

demokrat takımın demokrat kaptanı başaramadım yazını sil de güzel bişey yaz:)) şöyle neşeli bişey olsun

birileri ütümü dedi:18:
kizlarim cabuk büyüsün diye dua ediyorum,ellerini sicak sudan soguk suya koymam ama ütüyü yaptiririm

Ütü bugün benimde başımda bir dert . Sepet kapının arkasında , göz göze bile gelmiyoruz o yüzden

benim de koca bi kızım var adı da eftelya ama ütülerini bana yaptırıyooooooooooo ben de suyun kıyafetlerini ona ütületiyorum ama bu ara çok kaçıyo sevgili ayağına bozuşucaz yakında

kızlar ben 10 dakkaya çıkıyorum. Bu akşam erken gidip cezamı yapıcam:)) sabah günlük sporumu yapmıştım şimdi de gidiyim de cezamı yapayım. Öpüldünüüüüüüüüüüüzzzzzzzzz:))
akşam sohbetini kaçırıyorum ama kusura bakmayın artık yarın sabah görüşürüz
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

fıstıklar eftelya ile konuştum internet kopmuş abla ben de istiyorum takıma alınmasını yazarmısın dedi :)) hayırlı olsun rapunzel
tamamdir o zaman,rapunzel takima alindi,aksam listeyi getiririm ben

rapunzel yüzdeni hesaplamayi biliyormusun,gecen hafta gördün listeyi kendi kilonu ekleyebilirmisin,yoksa anlatirim sana
demokrat takımın demokrat kaptanı başaramadım yazını sil de güzel bişey yaz:)) şöyle neşeli bişey olsun
aci gercegi bir kac gün yüzüme vurayimda ,sonra degistiririm
benim de koca bi kızım var adı da eftelya ama ütülerini bana yaptırıyooooooooooo ben de suyun kıyafetlerini ona ütületiyorum ama bu ara çok kaçıyo sevgili ayağına bozuşucaz yakında
benim öyle bir kizim olacak,valla ütü bitmeden birakmam disari,yandi benim kizlar
canim sana uygun olan günde senin siran olur o zaman: 34: kendini ona göre ayarlarsin
sayenizde neler neler öğrenicez ben duymamıştım hemen araştıratım hoş gerçi yapacakn imkanım yok
m mmmmmmm

çok geçmiş olsun canım neden olmuş bi fikrin varmı

ben herkese evet diyorum
herkese evetmi: 9:
canim biz baslayalim,yeni gelenler olursa onlarida liostenin altindan eklemeye baslariz
olur cnm,güzel fal atarim
2. fikrinide begendim,kabul ediyorum
ne oluyo anlamadım kızlar :)
tanisma günleri yapicaz cnm
eksik yok cnm
kızlar ben çıkar dünya kaar ütü vardaha öğle yemeğini yemedim. pöffffffffffff. guya liste yapıyorum
musait oldugunda yaparsin tatlim
aşırı ağrı ve açlık dışında sorun yok cnm

sagol canım benim hoşbulduk sende hoş geldin bende deneme sürecindeyim dün katıldım :)
canim sen dün kurallari okudun,anladin demi,normalde sabah bir önceki gün yediklerini paylasman lazim,istersen bi daha göz at kural listesine
afiyet olsun cnm
mesajı düzelttiğini yeni gördüm tamam kendisi de istediğine göre alabiliriz. Listedeki diğer arkadaşlar da oylarını kullansınlar lütfen:))
tamam cnm,digerlerinide bekleyelim
sizsiz röportaj olurmu,hic kirilma hatta senden baslayabiliriz,cok heveslisin bakiyorumda
kolay gelsin kilo cizelgesiyle ilgili ben 6 ayda anca yapabildimtakildigin yerde sorabilirsin
tesekkür ederim,utandim bak
menü güzel ayrıca doğum günü kızı olduğn için cezaya bile gerek yok
yok cnm,haksizlik olmaz,pasta harici ceza veriliyor,belki 1 bardak light colada olabilrdi ama digerleri ciss oluyor,cezayi hakettim
kabul edilmesi umuduyla ) .... listeyi her hafta farklı kisiler mi yapıyor ?
evet cnm,her hafta 1 kisi yapiyor,diyelimki ben hastalandim,topraks da gelemedi o hafta listeyi kim paylasima tasiyacak,bu yöntemle listeyi her üye hazirlayabilir oluyor,her türlü paylasiliyor ve ceza puani almamis oluyoruz
yok canim gayette normal konusuyorsun,böyle evam edersen haftaya yerini garantilemis olursun
her gün tartilmaya bende karsiyim,1 günde bile fark edebiliyor
benim en gicik tarafim spora zamanim yok dyenlerdir,istenildimi zaman bulunabilyor diyorum ve demeye devam edecegim,kizmkak isteyenler kizsin valla
Ya zaten tamamen pilavı kes , eti kes vs...derken insan en fazla 3-5 ay dayanabiliyor . Önemli olan kiloyu verdikten sonra da tabak tabak pilav yediğimiz günlere dönmeden yine 3-4 kaşıkla devam edebilmek.
öyle yasayabilseydik keske,görürmüyüm o günleri
canikolarım ben bu listeden pek anlamadım nasıl bir liste biraz anlatırmısınız mesajları okuyarak bir seyler cıkartmaya calıstım ama gene anlamasım :S
söyle anlatayim,takimdaki her üyeyi bir liste yapip oraya kaydediyoruz,toplamda 10 takim var diger takimlarda ayni sekilde yapiyor,her hafta kisinin verdigi kilonun yüzdesi hesaplanip bu listeye kaydediliyor ve paylasim alanina tasiyoruz,ve her hafta 1 takim genel liste hazirliyor,sonuc topiginde,bu genel listede 10 takim arasinda 1. 2. ve 3. belileniyor,ayni sekilde 1. 2.ve3. olan üyede belirleniyor,bu sekilde 1. lik icin dahada hirslaniyoruz ve daha dikkat ediyoruz,gecen hafta bireysel 1. ve 1. takim bizdik,önceki haftada topraks im bireyselde 2. olmustuyani iddiali bir takimiz,umarim anlamissindir
yok canım öyle kaldı tamam demediği için ben de numaramı vermemiştim. kızlara gelince bence ikisi de rahatsız bu hafta da geçelim haftaya bakarız duruma.
tamma cnm,gelmezse gerekeni yaparim artik,bu hafat dönüyordu demi,yoksa haftayamiydi:44:
Kaptanım bizlerde haftaya oylama sunulacağız değil mi :18::18::18::18:
evet 1 haftaniz var
Evet evet hadi yapalım

Takıma alınırsam her daim her röpartaja bende açığım

Kamera açmam ama
röportaj icin takima alinmana gerek yok cnm,tabi seninde istegine bagli bu,bende cam acmam,adam furu beni,beni dünyanin en güzel kadini saniyo,sankim millet beni bekliyo bakmak icin,ama mezun olayim foto koycam
şu cumayı ve hafta sonunu atlatalım bu arada herkes fikrini söylesin ona göre liste yapıp sorguya başlayalım
olur cnm,pazartesui basliyoruz,gönüllü araniyor:18:
geçmiş olsun dikkat et cnm kendine
bu mesaji niye almisim unuttum,ne yazacaktim acaba:44:

Dış ses : Teşekkürler canım , o senin güzelliğin

İç ses : İyi bir şey mi dedi yahu
bende 2. sesine katiliyorum:44:
evet ben de öyle düşünmüştüm her gün birini belirleriz o kişiye bişeyler sorup onu tanırız sonra diğer kişiye geçeriz.
olur tabiki
ben kımın baktgını bılmıorum toprak dedı ben bakan bılıorum
fal faldr eglencesıne bakmak bıle guzel olur sımdık ben ckıorum dayım gelmıs onu grcem snra gelınce grerım tatlıslarım
haha sanal falci geldi
topraksım sabah evi torarla camasır ser katla hazırlan felan filan derken kahvaltıya zaman kalmadı aceleyle cıktım evden sabah 10.30 başlıyor sporum
senin genc kizin vardi demi,yardim etmiyomu anacigina
b fit yapan varmı aranızda kızlar birazdan b fit salonuna gidip konusucam bakalım o nada yazılmayı düsünüyorum benim yigenim 20 kilodan fazla verdi 3 ayda b fit yapıyor vede diyet yapıyor
o ne acaba,bilienler bilmeyenlere anlatabilirmi
valla o kadar sey yapip yemeyecegim deme,inanmam

b fit salonu evime 5 dakika mesafede ama oğlum var , onu bırakıp spor salonuna gidemem . Bende evimde oluşturdum küçük bir çalışma ortamı , öyle idare ediyorum.
canim sen zeburusa denk gelmedin,arkadas evde bir bsikleti vardi sadece,benden sonra geldi,20 kilo verdi,gecen hafta mezun oldu,3 saat bisiklet ve 600 mekik kapasitesi vardi
herkesin dedigi gibi kahvalti yapsaymissin,ögle hem kahvalti,hem ögle yemegini birden yemis olmussun
aksamda süper,afiyet olsun
sporlara bayildim,kisa sürede hedefine ulasacak gibisin
canım menünü fene degil pasta felan ohhhhhhh :)

ama sporlarını harıka buldum özelliklede mekik ve ip altamanı
canim pasta dogum günü icindi,digerleride nefis icindi
yukardada yazdim,zeburus olsaydida mekik görseydik....
özledimmi ne ,dilimden düsmüyor...
afiyet olsun cnm,ben olsaydim yagli yerdim
günaydınnnn bu arada gecmıse cvap vermısım gunaydın dememısım ayıp bana
günaydinn,anca zaman buldum
kızlar ben kaçar kahvaltımı yapayım hava sıcaksa yürüyüşe çıkacağım yine
iyi gezmeler
canim türk matkalarini cok bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum,daha bakmadim bakim bi ara
benzetmelerine bayiliyorumo sekildede yürüyüsmü olur yaa,ama sende yürüyüsten olmus gibisin
cok güzel,dolu dolu gecmis günün,afiyet olsun
cok güzel cnm,böyle gidersen beni yakalayacaksin:18:
yavas yavas alistirmak en sagliksi cnm,birden yüklenme,ihmalde etme
moralim çok bozuluyor 2-3 haftadır doğru düzgün kilo verdiğim yok bu haftada öyle bi farkyok. sporumu yapıyorum diyetimi yapıyorum neler oluyor bana yaaaaaa
hic moralini bozma,ölcülerine bak,belkide incelme vardir ki o dahada iyi,yaglar gitmis demek

hoscakal tatlim,ben gecmisi bitirene kadar seninde saatin gelmis,sabah görüsürüz

topraksim bu ara 3. kalbi almissin,hayirli olsun
daha nice kalplere
4.kalp kac mesajda aliniyor acaba:44:

topraksim bu ara 3. kalbi almissin,hayirli olsun
daha nice kalplere
4.kalp kac mesajda aliniyor acaba:44:
geldımm bu aradaaa gecmısıde okudum gttıgımden snrakı kısmı
3 bınde alınıo heralde aus ta 4 kalp var :)) nyse 3 bın yaparım bn msaj atmaktan usenmıom brdada yazarım :))))

alalım rapunzelıde :) bndende evetttt

***4. TAKIM 300.ETAP***

topraks : ( 76,2/ / / %)
pegasus07 : (62/ / / % )
quail : (70,5 / / / % )kendi istegiyle ayrildi
pokemon51 69,8 / / / % )
zeynepcer : (60 / / / %)
wuwum : ( 80 / / / % )
eftelya_blue: ( 67.0 / / / %)
Bey
az_leblebi(72,7 / / / % )
RrapunzelL(83,2/ / / %) yeni üye hedef kilo 60, kilosu ikiye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

listemiz bu kizlar yanlislik varsa uyarin lütfen

Son düzenleme:

bana uyar ben müsaitim başlayalım derseniz başlarız

güzel bi öneriymiş begendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…