susmayalım amaaa hadı konusalım
dır dır zamanı baslasın ama
brilerinin cani dirdirmi istemis
yemek saatii,cocuklari doyururum ben anca aksam dirdirina katilirim
evet ıstedı ama bak konusmuolar benle sen gıt gel o zaman canım bnada kımse yazmassa uyucam uykum geldı ::::::p
evet tatlim,yazdim sanmistim,onu atlamisimBİR SORUM OLCAK
yüzde hesaplama
baslangic kilondan bu haftaki kilonu cikariyorsun
sonucu 100 ile carpiyorsun
ve cikan sonucu baslangic kilona bölüyorsun,
son cikan sonuc senin yüzden,ve yüzdede virgülden sonraki 3. rakam 5 ve üzeriyse onu yuvarliyorsun
BU İŞLEMİN SONUCUNU İKİYE Mİ BÖLCEM BU HAFTAKİ YÜZDE İÇİN ?
evet tatlim,yazdim sanmistim,onu atlamisim
cikan sonucu 2 ye bölüyorsun,ayni sekilde virgülden sonraki 3,. Rakam 5 ve üzeriyse yuvarliyoruz
kolay gelsin
evet ıstedı ama bak konusmuolar benle sen gıt gel o zaman canım bnada kımse yazmassa uyucam uykum geldı ::::::P
BİR SORUM OLCAK
yüzde hesaplama
baslangic kilondan bu haftaki kilonu cikariyorsun
sonucu 100 ile carpiyorsun
ve cikan sonucu baslangic kilona bölüyorsun,
son cikan sonuc senin yüzden,ve yüzdede virgülden sonraki 3. rakam 5 ve üzeriyse onu yuvarliyorsun
BU İŞLEMİN SONUCUNU İKİYE Mİ BÖLCEM BU HAFTAKİ YÜZDE İÇİN ?
tamam saol ben yarın öğlene kadar bildiririm
dün sabah sporum vardı 45 dakika hoca eşliginde spor yaptık step agırlıklı, daha sonra 45 dakika yürüyüş bandında yürüyüş yaptım, 15 dakikada diger aletlerle çalıstım eve geldirkende 3 durak önce indim yürüdüm eve kadar. akşam üzeride 28 dakika plates yaptım.
[FONT=Comic Sans MS]Bahar aramıza hoşgeldin. Gerçi ben de daha yeni geldim, hatta daha geldim sayılmaz bile deneme süresindeyim [/FONT] Yine de takıldığın bişey olursa çekinme sor ben seve seve yardımcı olurum
bebegim ya kısır çok güzeldi dayanamadım ama sıfır yag yani ev sahibine dedimki benim kısırımı ayır yag koyma bol limon sık dün binada günüm vardı ama yarım kase kısrdan başka bir pastasından flan yemedim ( çok zorladılar ama ı ıh yemicem dedim ) :)
guzeldr :))) evet ama sevdgmız seylere zaten dyanamıoruz ama yememen cok guzel olmus en az zararla atlattın gününü
oylarınız için tessekur ediyorum kızlarben simdi kilo yüzdesini nasıl hesaplayacağım pegasus anlatırsan sevinirim
b fit yapan varmı aranızda kızlar birazdan b fit salonuna gidip konusucam bakalım o nada yazılmayı düsünüyorum benim yigenim 20 kilodan fazla verdi 3 ayda b fit yapıyor vede diyet yapıyor
selam kızlar dün miğde kanaması geçirmişim.şimdi hastanedeyim belki yarın kilo bildirimi yapamayabilirim.pegasuscum istersen son kilom 92 di onu listeyye sokun isterseniz bu haftada listede olmayayayım haftaya listeye gireyim.takdir sana kalmış.ben en yakın zamanada gelip sohbete dahil olcam.hepiniz öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?