Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oylarınız için tessekur ediyorum kızlar ben simdi kilo yüzdesini nasıl hesaplayacağım pegasus anlatırsan sevinirim

rapunzel tatlim yarin öglene kadar kilonu listeye ekliyorsun
ben baslangic kilou yazdim,2. bosluga bu hafatki kilonu,3. bosluga aradaki farki ve 4. boslugada yüzde olarak hesabini yaziyorsun,sen cikan yüzdeyi 2 ye bölmelisin

yüzde hesaplama

baslangic kilondan bu haftaki kilonu cikariyorsun

sonucu 100 ile carpiyorsun
ve cikan sonucu baslangic kilona bölüyorsun,
son cikan sonuc senin yüzden,ve yüzdede virgülden sonraki 3. rakam 5 ve üzeriyse onu yuvarliyorsun
anlamadigin bir sey varmi

Son düzenleme:
BİR SORUM OLCAK

yüzde hesaplama

baslangic kilondan bu haftaki kilonu cikariyorsun

sonucu 100 ile carpiyorsun
ve cikan sonucu baslangic kilona bölüyorsun,
son cikan sonuc senin yüzden,ve yüzdede virgülden sonraki 3. rakam 5 ve üzeriyse onu yuvarliyorsun

BU İŞLEMİN SONUCUNU İKİYE Mİ BÖLCEM BU HAFTAKİ YÜZDE İÇİN ?

evet tatlim,yazdim sanmistim,onu atlamisim
cikan sonucu 2 ye bölüyorsun,ayni sekilde virgülden sonraki 3,. rakam 5 ve üzeriyse yuvarliyoruz
kolay gelsin

evet ıstedı ama bak konusmuolar benle sen gıt gel o zaman canım bnada kımse yazmassa uyucam uykum geldı ::::::P

uyuma,metabolizman yavaslar yoksa,simdi uyursan gece gec yatarsin,dengen alt üst olur,sabahta gec kalkarsin,kilonuda gec bildirisin,sonrada kaptandan firca yersin,uyarmadi deme:18:

canım sımdı kılon örnegın : 75 olsun baslangıc kılon sımdıkı kılon 73 dımı
75-73:2 kılo bu aradakı farkı yanı 2 yı 100 ıle carpıoruz 2*100:200 baslangıc kılonu ckan snucumuz 200 :75 bolcez burdakı snuc yuzdeyı gosterır bıze

süper spor yapmışsın tatlım maşallah tütü tütü :)

:) yenilmek yok canım direnmeye devam :)

çok geçmiş olsun canım iyileşirsin bi an önce inşallah

Dün akşam eşim eve gelirken kurabiye almış. Çayın yanında ona hazırladım, sen yemiycek misin dedi. Yersem kaptan ceza verir dedim güldüm. Tabi sonra mecburen bizim takımdan bahsetmek zorunda kaldım. Şu anda kafayı yediğimi düşünüyor

Deli misin tanımadığın insanların ceza vermesinden çekiniyorsun, her gün yediğini içtiğini internette yazıyorsun, kilo veremezsem takıma alınmam diyorsun sana nooldu diyor?

Dünden beri aklıma geldikçe o konuşma gülüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…