o zaten insanı bitiryor canım ya ben okurken babam felçlik geçirmiş ben konyadaydım o zaman durumu agırdı bana öle haber ettiler ben gelidim iki gün kaldım geri gittim vizelere girdim geri geldim bi haftada sonra babam iki hafta sonra kalp krızı gecirdi vefat etti seninkide zor kalp krızıde zor canım ya akşam oturuyorsun ve birden bi saat sonra yıllardır bildigin insan bu hayattan ayrılıp gidiyo sanki hiç hayatına girmemiş gibi allah geride kalanlarının acısını yasatmasın canım allah sabır versin sanada kuzum
aaayyy cok guzel yerdeymişsin canım ya benimde oda arkadasım gıresunluydu bol fındık yerdık :)
inşallah canım :) takıma alımırsak eger :)
bak şimdi burcu güneş gül kokusunu dinliyorum sende dinle :)
sanada bebegım ama ben tabutlarına bıle bakmadım cnku unutamazdm asla ıns hayatın guzel olur bebegım anlayabılırum senı bnımde annemı 1 hafta grmemstm dayım gturecektı ogun annemı amelıyat edeceklerdı brazdaha bkacgun dha yasasın dye ama Allahım izin vermedı ogun öldu zaten bınde 1 umut ble vermemstı dktr
bılıomusun annem yengeme demıs kızıma ıı bak ben yesıllıkler gruyorum bna laflar cok koyuyo babamda gel yetımım demıstı bna bıle bıle ölduler o cok ktu
anladım zeynep abla olunca gonderırsın snde zaten bn anlattım herseyı ...wuwum sana özel mesaj gönderecektim ama mesaj sayısı 100 olması gerekiyormuş kızım
evet sevıorum burayı en azından kafamı dınlıorum bebegım :) sen nerelısın tam olarak mersın mı
bu arada bu sarkı yenı ama bayagı güzel :) muzık zevkımde uydu
inşş bebegım bn ölmedı dye dsunmek ıstedım ama emın ol delırırdım hralde baksaydmhadı ya canım benım yaaaben son kez babamın elini öptüm canım yaa ben gittim baktım insan baskası duyunca ölüden korkarda kendi anası babası olunca sonsuza denk görmek yanında olmak istiyor ama sende haklısın canım ya benım hep gözümün önünde son hali artık bundan sonra hersey güzel olur inşallah canım yaaa
sendemi daha alınmadın zeynep abla senden bendensin :):)
bılıorum hayatım onuda bayagı dınledım hadı yat bakalım yarın grusuz bebegımbak bak gökhan türkmen aşk lazım da süper wuwum ben yatıyorum hadı sana iyi geceler :)
herkeze iyi geceler arkadaslar tek tek :)
evımde kalıorum zeynep abla halamla halam knusamıo bızle yasıodu zaten ıkımız kalıoruz ama o ne halımden anlayabılır nede ben onu ufakken menerjt gecrmıs halam
lıseye gdıokende baska sehrde akrabamzda kaldım unıye kendı memleketıme döndum brda okudum işte kader bazen .. insanın elınde olmuyo
[SUB][/SUB]
kanser bebegım 2 sıde 1.bucuk sene arayla cok ktu gzunun onunde erıyolar elınden bsey gelmıyosenınm baban neen öldu cnm neydı rahtszlıgı
inş zeynep abla ama ben bdaha ıstemıorum aılem olmasını cok uzuldum gzumun önunde ölum grmek ıstemıorum Allahım erkenden yanına alsın vallahı aglamaktan bktım emın ol abla bazen duvarlarla tek kalınca anlıosun anglasam kmse yok anlatsan kmse yok hayat zor helekı bu devrde guvenmek zor smdılıkte ıse grmıorum babamdan maas alıorum abla
o zaten insanı bitiryor canım ya ben okurken babam felçlik geçirmiş ben konyadaydım o zaman durumu agırdı bana öle haber ettiler ben gelidim iki gün kaldım geri gittim vizelere girdim geri geldim bi haftada sonra babam iki hafta sonra kalp krızı gecirdi vefat etti seninkide zor kalp krızıde zor canım ya akşam oturuyorsun ve birden bi saat sonra yıllardır bildigin insan bu hayattan ayrılıp gidiyo sanki hiç hayatına girmemiş gibi allah geride kalanlarının acısını yasatmasın canım allah sabır versin sanada kuzum
inş zeynep abla ama ben bdaha ıstemıorum aılem olmasını cok uzuldum gzumun önunde ölum grmek ıstemıorum Allahım erkenden yanına alsın vallahı aglamaktan bktım emın ol abla bazen duvarlarla tek kalınca anlıosun anglasam kmse yok anlatsan kmse yok hayat zor helekı bu devrde guvenmek zor smdılıkte ıse grmıorum babamdan maas alıorum abla
güzellikler sizlere doyum olmaz ben çıkıyorum azıcık eli işi yapıyım geceniz iyi olsun kendinize cokkk iyi bakın hayırlı cumalar hayırlı geceler
evet abla zaman gostercek bazı seylerı ınsallah gelecek hepımıze guzel gunler gsterır...bebegim acın çok büyük allah sabır versın sana ama hayata da küsemezsim kuzum yalnız yaşanmaz mutlaka bir gün önüne iyi bir insan çıkıcaktır yasın biraz daha büyüsün ne demek istedigimi daha iyi anlarsın yalnızlık sacede allaha mahsus senin kaderin alın yazın bir yerlerde o seni bulur kızım sen ne kadar istemiyorum desende
canım başın sağolsun.çok üzüldüm senin adına
korkunç karadeniz gerçeği
canım çok yanış düşünüyorsun. daha evleneceksin kendine yuva kuracaksın yeni bir ailen olacak. emin ol annen ve babn yaşasaydı kızlarını dimdik ayakta duran hayata dört elle tutunmuş biri olarak görmek isterdi
canım seninde başınsağolsun. benim babada kalp hastası çok korkuyorum ona birşey olacak diye
inşallah baban ıyı olur canım evet karadenız bu cernobıl olayından snra bole olmus ama bzımkı ırsı olabılırmıs amcalarm kanserden öldu babamın babası kankanserı falan dayımında cgerınde vardı ama kurtuldu obr halamında mıdesınde ... bu kadarıda karadenız yuzunden dehıl heraldecanım başın sağolsun.çok üzüldüm senin adına
korkunç karadeniz gerçeği
canım çok yanış düşünüyorsun. daha evleneceksin kendine yuva kuracaksın yeni bir ailen olacak. emin ol annen ve babn yaşasaydı kızlarını dimdik ayakta duran hayata dört elle tutunmuş biri olarak görmek isterdi
canım seninde başınsağolsun. benim babada kalp hastası çok korkuyorum ona birşey olacak diye
canım benimde kalbim delikmiş 40 yasında ögrendim o gün oglum okuldan kaçmış hastaneye yanıma geldi çocugu görünce bi tuhaf oldum anne sana bir sey olmasın demişti . annesini kaybetme korkusu yasamıs yavrum benim
inşallah baban ıyı olur canım evet karadenız bu cernobıl olayından snra bole olmus ama bzımkı ırsı olabılırmıs amcalarm kanserden öldu babamın babası kankanserı falan dayımında cgerınde vardı ama kurtuldu obr halamında mıdesınde ... bu kadarıda karadenız yuzunden dehıl heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?