- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Merhaba;
Kaptan yanıtlamış ama sanırım ilk günler bu sorun hep yaşanıyor, geçmişi takip ederken gözümüzden bazı şeyler kaçabiliyor. Ben de defalarca sordum aynı soruyu bide cevap vermiyolar diye sitem ettim. Sonra geçmişi okuyunca yerin dibine girdim ordan biliorum yani… Yarın sabah yoğun olabilir kaptan ben yardımcı olmaya çalışıyım…
Sayfanın en sağında en üstte kullanıcı kontrol paneli var. Orayı tıkladığında yeni sayfa açılıyor . açılan sayfanın sol tarafındaki bölümde hesabım başlığı altında seçenekleri düzenle var onu seçiyorsun. Onu seçtikten sonra sağdaki bölümde çeşitli seçenekler başlığı altında mesaj editörü kısmını standart editör Tool bar yapıyorsun kaydediyorsun. Ondan onra mesaj yazdığın pencerenin üstüne yazı tipi seçenekleri çıkıyor her seferinde ordan ekliyorsun.
Daha kolay bir yolu var mı bilmiyorum, ben böyle yaptım. Umarım işini görür.
Kaptan bu yazdığımı okuyunca eminim gülümseyecektir.
canım kaptanımız 13 martta 59 u hedeflıyodu 59 a 13 martta ulasamadgı ıcın öyle yazdıkaptan, senin adının yanındaki başaramadım yazsısı beni çok üzüyor. Neden öyle yazma gereği duydun ki özel bişey değilse çok merak ediyorum???:18:
***4. TAKIM 300.ETAP***
topraks : ( 76,2/ / / %)
pegasus07 : (62/61,5 / 0,5/0,80 % )
quail : (70,5 / / / % )kendi istegiyle ayrildi
pokemon5169,8 / / / % )
zeynepcer : (60 / / / %)
wuwum : ( 80 /78.5 /1.5 / 1.87 % )
eftelya_blue: ( 67.0 / / / %)
Beyaz_leblebi(72,7 / / / % )
RrapunzelL(83,2/ / / %) yeni üye hedef kilo 60, kilosu ikiye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
GÜnaydın canlarım
aranızda en yaşlı benim herhalde :)
hepinize hayırlı cumalar :)
perşembe günki menümü yazıyım ben acıl cıkıcam spora gidicem sonrada misafir agırlıcam :)
sabah 3 bardak ılık su( kahvaltıdan 20 dakıka önce )
1 dilim kepek ekmegi 2 dilim peynir 4 tane yeşil zeytin 1 bardak çay
ara yok
ögle yok
temizlık pasta felan derken acıklıgım aklıma geldi saat 4 gibi 1 tane muz ve 2 tane kuru kayı yedim
akşam bir kase tarhana çorbası semiz otu salatası ve bir dilim çavdar ekmegi
7 den sonra hiç bir şey yemedim
2.5 lt su içtim
spor olarak 45 dakika hızlı tempoda yürüdüm
mesaj sayımı tam sayamadım gece wuwmla konusmaya daldık saydıgımıda unuttum ama en son 19 du :)
Perşembe menüm
Sabah 1 lokma börek
(işe çok geç kalmıştım çok açtım sadece bir lokma cezamı da peşin ödedim 12 basamaklı merdiveni 10 kere hiç durmadan inip çıktım. 1 lokma için yeterli mi bilmiyorum ama değilse de neyse cezası çekerim yani napayım???
Ara Öğünü unutmuşum
Öğlen
1 tabak çorba
1 dilim ekmek ( O ekmeği de sırf Aus istedi diye yedim)
1 kase cacık
Ara ( 2-3 hurma)
Akşam
4 tane lahana sarması
3-4 tane köfte
3-5 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Gece
1 bardak süt
2 lt su içtim
Spor merdiven dışında hiç yapamadım bugün
Mesaj sayım 20
laf lafi aciyor cnm,ortamda sicak,konusmadan edemiyoruz:99::99:
Aynen ben de seviyorum konuşanı...Ben kendimi konuşmuyorum sanıyodum ben bile 4 günde 80 i bulmuşum . Ne ara yazdım o kadar şeyi hiç farketmedim doğrusu..
tatlim benim 13 martta 59 olma gibi bir hedefim vardi,saniyorum cok atmisim,tutturamadim,bu siralar cok zor veriyorum,hatta almamak icin baya caba sarfediyorumkaptan, senin adının yanındaki başaramadım yazsısı beni çok üzüyor. Neden öyle yazma gereği duydun ki özel bişey değilse çok merak ediyorum???:18:
yok cnm,yardimim dokunuyorsa ne mutlu banaKaptan, bi acemi üye adayı daha demişsin çok güldüm buna? Senin de işin zor valla kendimden biliyorum yani
yok tatlim,bir lokma börege ceza verilmiyor,hatta sabah ac bile gezmissin,ekmek arasi biseyler yap,yolda atistir veya is yerinde yemeye calis,ac gezme amaPerşembe menüm
Sabah 1 lokma börek
(işe çok geç kalmıştım çok açtım sadece bir lokma cezamı da peşin ödedim 12 basamaklı merdiveni 10 kere hiç durmadan inip çıktım. 1 lokma için yeterli mi bilmiyorum ama değilse de neyse cezası çekerim yani napayım???
Ara Öğünü unutmuşum
Öğlen
1 tabak çorba
1 dilim ekmek ( O ekmeği de sırf Aus istedi diye yedim)
1 kase cacık
Ara ( 2-3 hurma)
Akşam
4 tane lahana sarması
3-4 tane köfte
3-5 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Gece
1 bardak süt
2 lt su içtim
Spor merdiven dışında hiç yapamadım bugün
Mesaj sayım 20
afiyet olsun tatlim,takimin alacagi dereceye göre hafta sonu 1 gün izinli olabiliyoruz,o gün sende istedigini yersingünaydın kızlaaaarrr
az önce tatrıldım 65.1 cıktım :) aclıktan mıdır yoksa zayıfladım ondanmıdır anlamadım ya :) ama mutluyum ya hep böyle zayıflarım inşallah
dünki menümü yazim canlar
sabah : bi tane haşlanmış yumurta 3-4 zeytin iki dilin ekmek ( cavdar)
arada : bi elma ( cevizi sevmedigim için elma yiyorum )
öglen : bi kase çorba bi dilim ekmek
arada : yine bi tane elma yedim
akşam : 6 tane lahana sarması bi kase yogurt ekmek yemedim akşam
yemekten sonra bişey yemedim su içtim bol bol
suyuda : günde 3 lt den fazla içiyorum canlar
inşallah fazla yememişimdir ben abur cubur hastasıydım onları direk kestim haftada kendimi bi gün vericem ve çooookk az yicem oda nefsimi köreltsin die :)
cayıda sekersiz içenlerdenim bende :) akşama görüşürüz canlar
günaydin cnm,kilonu yazmamissin,heyecan olsun diyemi sonraya biraktin yoksaherkese günaydınn...
çok yememişin cnm nrmal olcude ara ogununu kacrmadan yemıssıngünaydın kızlaaaarrr
az önce tatrıldım 65.1 cıktım :) aclıktan mıdır yoksa zayıfladım ondanmıdır anlamadım ya :) ama mutluyum ya hep böyle zayıflarım inşallah
dünki menümü yazim canlar
sabah : bi tane haşlanmış yumurta 3-4 zeytin iki dilin ekmek ( cavdar)
arada : bi elma ( cevizi sevmedigim için elma yiyorum )
öglen : bi kase çorba bi dilim ekmek
arada : yine bi tane elma yedim
akşam : 6 tane lahana sarması bi kase yogurt ekmek yemedim akşam
yemekten sonra bişey yemedim su içtim bol bol
suyuda : günde 3 lt den fazla içiyorum canlar
inşallah fazla yememişimdir ben abur cubur hastasıydım onları direk kestim haftada kendimi bi gün vericem ve çooookk az yicem oda nefsimi köreltsin die :)
cayıda sekersiz içenlerdenim bende :) akşama görüşürüz canlar
yasli ne demek,yok artikGÜnaydın canlarım
aranızda en yaşlı benim herhalde :)
hepinize hayırlı cumalar :)
perşembe günki menümü yazıyım ben acıl cıkıcam spora gidicem sonrada misafir agırlıcam :)
sabah 3 bardak ılık su( kahvaltıdan 20 dakıka önce )
1 dilim kepek ekmegi 2 dilim peynir 4 tane yeşil zeytin 1 bardak çay
ara yok
ögle yok
temizlık pasta felan derken acıklıgım aklıma geldi saat 4 gibi 1 tane muz ve 2 tane kuru kayı yedim
akşam bir kase tarhana çorbası semiz otu salatası ve bir dilim çavdar ekmegi
7 den sonra hiç bir şey yemedim
2.5 lt su içtim
spor olarak 45 dakika hızlı tempoda yürüdüm
mesaj sayımı tam sayamadım gece wuwmla konusmaya daldık saydıgımıda unuttum ama en son 19 du :)
normal e göre yemis sayiliyorsun cnm,afiyet olsun,dans etmek etki ediyor,hice saymagunaydın canlarım
menumee gelırsek dun
sabah 1 dlım ekmek 1 salatalık 1 kbrt ktusu lıht beya peynır 3 zeytın
öglen 1 portakal
aksam 1 tabak haslama yedım ama tabak nrmal byuttaydı ıcınde anca 1 kase olurdu yanı
bde su 2ltreye yakın ıcmısımdr
aksam 10 gbı 2 nescafe ıctım
msaj saysı bılmıom ama yterınce öttüm
unuttum bn yarım saat dans ettım ama etkısını tepkısını blemem yanı dun
anca bu kadar fark var bnde
pegasuscum k.bkma ya bnde sahıplenme oluyosankı sıze sorulan srular bna srulmus gbı atlıorum
yasli ne demek,yok artik
ögünlere dikkat edelim lütfen,atlamamaya dikkat et
normal e göre yemis sayiliyorsun cnm,afiyet olsun,dans etmek etki ediyor,hice sayma
tebrikler
yok cnm,ne kusuru,hosuma gidiyor aksne,gözden kacirsam bile cevaplanmis oluyr sorulsr
günaydınlarhemen kilomu bildireceğim sakın kızmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?