akraba deıller canım ama dktr ırsı dye supelenıo her sene kontrol yaptrmam grekıomus ama ben yaptrmıorumcanım emin o çrnobil yüzünden ailesinin yarısını kaybetmiş kişiler biliyorum. gerçi sen orada daha çok tanıyorsundur. ama annen ve baban akraba değillerse genetik ihtimali iraz düşer. eğer akrabalarsa zaten kendine çok dikkat etmen lazım
gecmıs olsun canım ya( nasılsın sımdı pekı
Demedi demeyin , haftaya bende ismet abi moduna bağlarım
kızlar bu smıller nasıl kullanıyor hala çözemedim sagolsun pegasus anlattım demiş ama sayfalara baktım bulamadım
kızlar bu smıller nasıl kullanıyor hala çözemedim sagolsun pegasus anlattım demiş ama sayfalara baktım bulamadım
hahahahbenim eşimde gülüyor halime. hatta şimdi dırdır ediyor yapıştın yine pc ye diyor
canım ben denedim boğazını tutmadığın sürece çok bi espirisi yok emin ol ema sirkesi çok daha fazla iştah kesiyor.
ben yağ yakıcıdan ziyadeişthkesici diye kullanmıştım.
bence etkilibirşey herşey biryana susatıyor. tok tutuyor. zaten belli bir zaman sonra miden küçülüyor acıkmıyorsun.
gece tekrar muhabbete gelirim kızlaqr. bu arada ütüm bozulmuş 1 saat onla uğraştım sinir oldum daha yeni tamirden gelmişti.
merhaba canlar dünki menümü söyleyim ben diyete yeni başladım yavas yavas kendimi toparlıyorum sizden bişeyler ögrenmeye çalışıyorum bide ben calışıyorum calıştıgım yer yemek vermıyor dışardan yıyorum ondada ev yemekleri yiyemiyorum öglen hep benim için sıkıntı oluyor
sabah : iki dilim kepek ekmegi çok az peynir bi kaç zeytin bi çay bardagı çay
ara da : bi elma
öglen : çok az çigköfte ayran salata
arada : bi bardak yeşilçay
akşam : 3-4 kaşık yogurtlu yagsız makarna bol salata
sonrasında bol su ve yeşil çay
biliyorum belik iç açıcı degil menüm ama elimden geldigi kadar dikkat ediyorum
spor olarak da işim evime baya uzak çarsıda hesapladım 2 km yol yürüyorum gelirken yürüyemiyorum o yuzden eve gelincede akşamları mekik çekmeye başlıyorum inşallah zamanla zayıflarım hepinizin sayesiyle dün tartıldım 67.6 kilom yarından itibaren her cuma tartılıcam bakalım neler olacak
Aaaaa aşkolsun beni tanımadın mı daha ?
Ben seni daha dün gibi hatırlıyorum , takıma alınma topiğinde '' bizi de alınnnnnnnn '' diye aynı anda yazmıştık
Hafta sonu bende ne kalite cevap verebilirim ne de soru sorabilirim . Hafta içi daha iyi sanki
Bu ikinci teklifin daha bir güzel sanki . Kim kimin hakkında ne düşünüyor
Kesinlikle spora zaman bulamama bahanesine bende karşıyım , istersen sabah 30 dakika önce uyanırsın , gece 30 dakika geç yatarsın , araç kullanmaz yürürsün , oturduğun yerde karın , göğüs hareketleri yaparsın , tv izlerken bisiklet çevirirsin ....daha sayayım mı
O kıskanç ve eşini dünyanın 8. harikası sanan eşten bir tane de bende var
Geçen gün forumda yemek yarışmasına katıldım , fotolaro çekerken elim bile gözükmedi düşün yani
Buna bende çok güldüm
İyi bir şey dedin değil mi ? Öyledir öyle
Ya ben bilmiyordum bu bilgiyi , çok sağol .Çekilmiş alıyorum evet sürekli .:18:
Yeni başlangıç için fena gelmedi bana yediklerin. Öğlen için yanında kepek ekmeğine sandviç hazırlasan atvuklu falan , ya da dışarıda salata , ayran vs..
sasrcak bse yokkı 2012 den berı 3000 msaj atması nrmalbnde 2 ayda bın yaptım cenesı dsuklerı severım
yemek hazirlamaya gidiyorum,gec kalmisim yaa:18:
amanda aman br acemi üye adayi daha gelmis
hos geldin tatlim,seni cagirdim,baktimki yazmadik topik birakmamissin,sabitleyeeyim buraya dedim
menünü begendim özellikle 3 lt su süper ya keske ben de içebilsem... 2 lt suyu zor içiyorum kilo vermek için uğrasıyo olmasaydım onu da içmek aklıma gelmez yanigünaydın kızlaaaarrr
az önce tatrıldım 65.1 cıktım :) aclıktan mıdır yoksa zayıfladım ondanmıdır anlamadım ya :) ama mutluyum ya hep böyle zayıflarım inşallah
dünki menümü yazim canlar
sabah : bi tane haşlanmış yumurta 3-4 zeytin iki dilin ekmek ( cavdar)
arada : bi elma ( cevizi sevmedigim için elma yiyorum )
öglen : bi kase çorba bi dilim ekmek
arada : yine bi tane elma yedim
akşam : 6 tane lahana sarması bi kase yogurt ekmek yemedim akşam
yemekten sonra bişey yemedim su içtim bol bol
suyuda : günde 3 lt den fazla içiyorum canlar
inşallah fazla yememişimdir ben abur cubur hastasıydım onları direk kestim haftada kendimi bi gün vericem ve çooookk az yicem oda nefsimi köreltsin die :)
cayıda sekersiz içenlerdenim bende :) akşama görüşürüz canlar
menü güzel olmuş su da iyi ama 1 lokma börek için o kadar da fazla ceza olmaz herldePerşembe menüm
Sabah 1 lokma börek
(işe çok geç kalmıştım çok açtım sadece bir lokma cezamı da peşin ödedim 12 basamaklı merdiveni 10 kere hiç durmadan inip çıktım. 1 lokma için yeterli mi bilmiyorum ama değilse de neyse cezası çekerim yani napayım???
Ara Öğünü unutmuşum
Öğlen
1 tabak çorba
1 dilim ekmek ( O ekmeği de sırf Aus istedi diye yedim)
1 kase cacık
Ara ( 2-3 hurma)
Akşam
4 tane lahana sarması
3-4 tane köfte
3-5 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Gece
1 bardak süt
2 lt su içtim
Spor merdiven dışında hiç yapamadım bugün
Mesaj sayım 20
günaydın kızlaaaarrr
az önce tatrıldım 65.1 cıktım :) aclıktan mıdır yoksa zayıfladım ondanmıdır anlamadım ya :) ama mutluyum ya hep böyle zayıflarım inşallah
dünki menümü yazim canlar
sabah : bi tane haşlanmış yumurta 3-4 zeytin iki dilin ekmek ( cavdar)
arada : bi elma ( cevizi sevmedigim için elma yiyorum )
öglen : bi kase çorba bi dilim ekmek
arada : yine bi tane elma yedim
akşam : 6 tane lahana sarması bi kase yogurt ekmek yemedim akşam
yemekten sonra bişey yemedim su içtim bol bol
suyuda : günde 3 lt den fazla içiyorum canlar
inşallah fazla yememişimdir ben abur cubur hastasıydım onları direk kestim haftada kendimi bi gün vericem ve çooookk az yicem oda nefsimi köreltsin die :)
cayıda sekersiz içenlerdenim bende :) akşama görüşürüz canlar
Perşembe menüm
Sabah 1 lokma börek
(işe çok geç kalmıştım çok açtım sadece bir lokma cezamı da peşin ödedim 12 basamaklı merdiveni 10 kere hiç durmadan inip çıktım. 1 lokma için yeterli mi bilmiyorum ama değilse de neyse cezası çekerim yani napayım???
Ara Öğünü unutmuşum
Öğlen
1 tabak çorba
1 dilim ekmek ( O ekmeği de sırf Aus istedi diye yedim)
1 kase cacık
Ara ( 2-3 hurma)
Akşam
4 tane lahana sarması
3-4 tane köfte
3-5 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Gece
1 bardak süt
2 lt su içtim
Spor merdiven dışında hiç yapamadım bugün
Mesaj sayım 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?