Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akraba deıller canım ama dktr ırsı dye supelenıo her sene kontrol yaptrmam grekıomus ama ben yaptrmıorum

***4. TAKIM 300.ETAP***

topraks : ( 76,2/ / / %)
pegasus07 : (62/ / / % )
quail : (70,5 / / / % )kendi istegiyle ayrildi
pokemon51 69,8 / / / % )
zeynepcer : (60 / / / %)
wuwum : ( 80 / / / % )
eftelya_blue: ( 67.0 / / / %)
Bey
az_leblebi(72,7 / / / % )
RrapunzelL(83,2/ / / %) yeni üye hedef kilo 60, kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
kızlar bu smıller nasıl kullanıyor hala çözemedim sagolsun pegasus anlattım demiş ama sayfalara baktım bulamadım

Merhaba;

Kaptan yanıtlamış ama sanırım ilk günler bu sorun hep yaşanıyor, geçmişi takip ederken gözümüzden bazı şeyler kaçabiliyor. Ben de defalarca sordum aynı soruyu bide cevap vermiyolar diye sitem ettim. Sonra geçmişi okuyunca yerin dibine girdim ordan biliorum yani… Yarın sabah yoğun olabilir kaptan ben yardımcı olmaya çalışıyım…

Sayfanın en sağında en üstte kullanıcı kontrol paneli var. Orayı tıkladığında yeni sayfa açılıyor . açılan sayfanın sol tarafındaki bölümde hesabım başlığı altında seçenekleri düzenle var onu seçiyorsun. Onu seçtikten sonra sağdaki bölümde çeşitli seçenekler başlığı altında mesaj editörü kısmını standart editör Tool bar yapıyorsun kaydediyorsun. Ondan onra mesaj yazdığın pencerenin üstüne yazı tipi seçenekleri çıkıyor her seferinde ordan ekliyorsun.

Daha kolay bir yolu var mı bilmiyorum, ben böyle yaptım. Umarım işini görür.

Kaptan bu yazdığımı okuyunca eminim gülümseyecektir.

kızlar bu smıller nasıl kullanıyor hala çözemedim sagolsun pegasus anlattım demiş ama sayfalara baktım bulamadım

Aaa çok iyi oldu bunları yazdığın o zaman yulaf kepeğine başlıyım yarın rejime başlıyorum ya iyi oldu bunu söylediğin

Yani menülere yorum yapma konusunda pek bi tecrubem yok ama daha önce yaptığım rejimleri göz önüne alırsak, yoğurtlu makarnanın üzerine yağda biber yakıp dökmediysen menün başlangıç için kötü değil bence..:26:

İyi bişey dedim tabi , aynı gün geldik diye mi bilmiyorum ama yazdıkların bana çok yakın geliyor. Menülere yorumların, genel olan yorumların, espirilerin görüş açın bana çok güven veriyo. Kaçırmamaya çalışıyorum yazdıklarını. Bu durumda kötü ,bişey demem mümkün mü hiç???

Perşembe menüm

Sabah 1 lokma börek
(işe çok geç kalmıştım çok açtım sadece bir lokma cezamı da peşin ödedim 12 basamaklı merdiveni 10 kere hiç durmadan inip çıktım. 1 lokma için yeterli mi bilmiyorum ama değilse de neyse cezası çekerim yani napayım???

Ara Öğünü unutmuşum

Öğlen
1 tabak çorba
1 dilim ekmek ( O ekmeği de sırf Aus istedi diye yedim)
1 kase cacık

Ara ( 2-3 hurma)

Akşam

4 tane lahana sarması
3-4 tane köfte
3-5 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Gece
1 bardak süt

2 lt su içtim
Spor merdiven dışında hiç yapamadım bugün
Mesaj sayım 20

günaydın kızlaaaarrr
az önce tatrıldım 65.1 cıktım :) aclıktan mıdır yoksa zayıfladım ondanmıdır anlamadım ya :) ama mutluyum ya hep böyle zayıflarım inşallah
dünki menümü yazim canlar
sabah : bi tane haşlanmış yumurta 3-4 zeytin iki dilin ekmek ( cavdar)
arada : bi elma ( cevizi sevmedigim için elma yiyorum )
öglen : bi kase çorba bi dilim ekmek
arada : yine bi tane elma yedim
akşam : 6 tane lahana sarması bi kase yogurt ekmek yemedim akşam
yemekten sonra bişey yemedim su içtim bol bol
suyuda : günde 3 lt den fazla içiyorum canlar
inşallah fazla yememişimdir ben abur cubur hastasıydım onları direk kestim haftada kendimi bi gün vericem ve çooookk az yicem oda nefsimi köreltsin die :)
cayıda sekersiz içenlerdenim bende :) akşama görüşürüz canlar

menünü begendim özellikle 3 lt su süper ya keske ben de içebilsem... 2 lt suyu zor içiyorum kilo vermek için uğrasıyo olmasaydım onu da içmek aklıma gelmez yani

menü güzel olmuş su da iyi ama 1 lokma börek için o kadar da fazla ceza olmaz herlde

canım benim aferin sana menünü çok begendim :)

birazda spor yapalım baharım :)

bir lokma börek yemişin kendine ceva vermişin bu da güzel :)

menününe begendim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…