iyii yapıyo bıze az bılee :)))anacuğum bu gestapo bizi zorla zayıflatacak:)))) pilavdan dönenin kaşığı kırılsın be yavrum yapalım gitsin
anacuğum bu gestapo bizi zorla zayıflatacak:)))) pilavdan dönenin kaşığı kırılsın be yavrum yapalım gitsin
saka falanda senle kapısmak guzel olur hedefın ve yapıcam demen hsuma gttı ılk geldgndede anlamıstım hrsın oldgunu tatlı bı savas ckarıyım dedım :)
zaten ablamsın gecedebılırsın ama ben bu ara astım su ıcmeyı falan yars bnı gaza sokardı
ben dger takımdan 1 ksıyı kastetmıstım rakıbn olarak ama bnı deıl su hftada 4 kılo verendr o kesın kımse :)))
nyseee bende ufak lkma olmam sanırsam hemde guzel olur bnde bu knuda hrslıyımdr bebegım
ortalamayı tabı dsuncek kaptanımız ortalama amacı ıkımızdede olmalı ıkımızde 2.5 kılo versek ooo ortalama ıı olur dsun ıstersen bır
wuwum ausla kapisiyor cnm,sen kendine baska bir rakibe bulWuwummm gel birlikte kapışalım gecmişi okumadım olay ne bilmiyorum da :)
Ha bide benim yüzde kaç oluyo wuwum diywte başladımga 67.6 idim bugün 65.1 geldim
selam kızlar ben geldim.midemde ülser varmış uzun süre dikkat etmeyince bu duruma gelmişim.ben dedim size bu konya beni mahvetti diye..her neyse hayat devam ediyor..ben yokken muhabbet almış başını gitmiş.bre vicdansızlar o kadar bekledim muhabbet olsun diye herkes birbirinin menüsüne yorum yapmaktan başka bişey yapmadı.demekki yokluğumu bekliyormuşsunuz..kızlar geçmiş çok uzun hepsine birden cevap vermem imkansız.pegasuscum serumlardan dolayı biraz kilo aldım ama midem çok kötü bişey yiyemiyorum en kısa zamanda aldıklarımı verip tam gaz devam edicem.ha önemli bişey varsa bana söyleyin,listedemiyim ne oldu
***4. TAKIM 300.ETAP***
topraks : ( 76,2/76.0 /0.2 /0.26 %)
pegasus07 : (62/61,5 / 0,5/0,80 % )
quail : (70,5 / / / % )kendi istegiyle ayrildi
pokemon5169,8 /70.0 / -0.2/ -0.29 % )
zeynepcer : (60 /60 /0 / 0 %) kilosu ayni
wuwum : ( 80 /78/2/2,5 %)
eftelya_blue: ( 67.0 /66.5 / 0.5 /0.75 %)
Beyaz_leblebi(72,7 / / / % )bildirimde bulunmadi
RrapunzelL(83,2/79.7 /3.5 /2.10 %) yeni üye hedef kilo 60, kilosu ikiye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI 0.68%
pokemon bu listeyi paylas cnm,son anda degisiklik oldu
tig gibi olacaksiniz:18: bu arada senden tarafim cnm,yüzümü kara cikarma,ausa da caktirma:18:iyii yapıyo bıze az bılee :)))
bende merak ediyorum,bakalim haftaya belli olacakhaydi bakalım kızlar merakla bekliyorum kapışma sonucunu:) kolay geleeeeeeeeeeeeee :))))
aynen öyle düsündüm,cokmu belli olduKaptandan tam gaz ...vınnn vınnnnnnnnnnnnnnnn
Evet biliyorum kuş kadar yiyorsun
Kaptan çoştu iyice
Takım ortalamasını yükseltecek her yolun mübağ olduğunu düşünüyor
Ben bu takıma niye girdim sanıyorsun
Ne zamandır tek hedefim seninle kapışmaktı tatlımpardon bunu koyacaktım
sonra dua edeceniz banaanacuğum bu gestapo bizi zorla zayıflatacak:)))) pilavdan dönenin kaşığı kırılsın be yavrum yapalım gitsin
wuwum bakioymda yumusamaya baslamissin,korktunmu yoksa:18:saka falanda senle kapısmak guzel olur hedefın ve yapıcam demen hsuma gttı ılk geldgndede anlamıstım hrsın oldgunu tatlı bı savas ckarıyım dedım :)
zaten ablamsın gecedebılırsın ama ben bu ara astım su ıcmeyı falan yars bnı gaza sokardı
ben dger takımdan 1 ksıyı kastetmıstım rakıbn olarak ama bnı deıl su hftada 4 kılo verendr o kesın kımse :)))
nyseee bende ufak lkma olmam sanırsam hemde guzel olur bnde bu knuda hrslıyımdr bebegım
ortalamayı tabı dsuncek kaptanımız ortalama amacı ıkımızdede olmalı ıkımızde 2.5 kılo versek ooo ortalama ıı olur dsun ıstersen bır
yok canısı ilaç içenler, yağ aldıranlar vs. var ben iş arasında yanlış bişey mi yazdım:44: burada motive olarak zayıflamak en güzeli demek istemiştim:26:
selam kızlar ben geldim.midemde ülser varmış uzun süre dikkat etmeyince bu duruma gelmişim.ben dedim size bu konya beni mahvetti diye..her neyse hayat devam ediyor..ben yokken muhabbet almış başını gitmiş.bre vicdansızlar o kadar bekledim muhabbet olsun diye herkes birbirinin menüsüne yorum yapmaktan başka bişey yapmadı.demekki yokluğumu bekliyormuşsunuz..kızlar geçmiş çok uzun hepsine birden cevap vermem imkansız.pegasuscum serumlardan dolayı biraz kilo aldım ama midem çok kötü bişey yiyemiyorum en kısa zamanda aldıklarımı verip tam gaz devam edicem.ha önemli bişey varsa bana söyleyin,listedemiyim ne oldu
kızlar takım içi rakabet mi başladıçok severim rekabet ortamlarını benide yazın yada benim de takım içi iddiaya gireceğim birisi olsun
tig gibi olacaksiniz:18: bu arada senden tarafim cnm,yüzümü kara cikarma,ausa da caktirma:18:
bende merak ediyorum,bakalim haftaya belli olacak
aynen öyle düsündüm,cokmu belli oldu
benim oyum sana cnm,hadi yüzümü kara cikarma,wuwumada söyleme:18:
sonra dua edeceniz bana4.takimi hemenceceik mezun edecem bakin
wuwum bakioymda yumusamaya baslamissin,korktunmu yoksa:18:
NOT :BU KIZLAR BENI ARAYA ALMSAZLARSA IYI
yok cnm,yanlis bisey demedin,olurmu öyle sey,hani bazen sok diyetlere gecis yapiyoruz ya,onumu kastettin dedim
1.lik ve 2.lik gitti,3. olabiliriz daha
3. ve 9.takim kaldi paylasmayan,dua edelimde gecmesinler bizi,yoksa cezaya kalicaz
insallah cnm,yoksa toptan cezaya kalacagiz:18:Kaptan ben baktım 3. oluruz
ellerine saglik cnm,tesekkürlerpaylaştım listeyi hadi hayırlısı şimdilik 3. yüz.
kızımın göbüşünü doyurmaya gidiyorum acil birşey olursa ilglenirseniz sevibnirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?