Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anacuğum bu gestapo bizi zorla zayıflatacak:)))) pilavdan dönenin kaşığı kırılsın be yavrum yapalım gitsin

Kırılsın be topraks

Düşündüm de ....Ihhmmmm , şeeey , galibaaaa ....

Süpeeeeeeeeeeer olur

selam kızlar ben geldim.midemde ülser varmış uzun süre dikkat etmeyince bu duruma gelmişim.ben dedim size bu konya beni mahvetti diye..her neyse hayat devam ediyor..ben yokken muhabbet almış başını gitmiş.bre vicdansızlar o kadar bekledim muhabbet olsun diye herkes birbirinin menüsüne yorum yapmaktan başka bişey yapmadı.demekki yokluğumu bekliyormuşsunuz..kızlar geçmiş çok uzun hepsine birden cevap vermem imkansız.pegasuscum serumlardan dolayı biraz kilo aldım ama midem çok kötü bişey yiyemiyorum en kısa zamanda aldıklarımı verip tam gaz devam edicem.ha önemli bişey varsa bana söyleyin,listedemiyim ne oldu

kızlar takım içi rakabet mi başladıçok severim rekabet ortamlarını benide yazın yada benim de takım içi iddiaya gireceğim birisi olsun

tekrar gecmisosun cnm,daha dikkatli ol artk

bu hafta listeye almadik seni tatlim,rahatsizliginin ne kadar sürecegini bilemedik,haftaya oylamaya sunariz tekrar
öyle cok önemli birsey yok,genel muhabbet yapiyoruz,bu siralar muhabbet iyi evettaze kanlar iyi geldi takima

tamam canım paylaşıyorum hemen

iyii yapıyo bıze az bılee :)))
tig gibi olacaksiniz:18: bu arada senden tarafim cnm,yüzümü kara cikarma,ausa da caktirma:18:
haydi bakalım kızlar merakla bekliyorum kapışma sonucunu:) kolay geleeeeeeeeeeeeee :))))
bende merak ediyorum,bakalim haftaya belli olacak
aynen öyle düsündüm,cokmu belli oldu
benim oyum sana cnm,hadi yüzümü kara cikarma,wuwumada söyleme:18:
anacuğum bu gestapo bizi zorla zayıflatacak:)))) pilavdan dönenin kaşığı kırılsın be yavrum yapalım gitsin
sonra dua edeceniz bana4.takimi hemenceceik mezun edecem bakin
wuwum bakioymda yumusamaya baslamissin,korktunmu yoksa:18:
NOT :BU KIZLAR BENI ARAYA ALMSAZLARSA IYI
yok canısı ilaç içenler, yağ aldıranlar vs. var ben iş arasında yanlış bişey mi yazdım:44: burada motive olarak zayıflamak en güzeli demek istemiştim:26:

yok cnm,yanlis bisey demedin,olurmu öyle sey,hani bazen sok diyetlere gecis yapiyoruz ya,onumu kastettin dedim

1.lik ve 2.lik gitti,3. olabiliriz daha
3. ve 9.takim kaldi paylasmayan,dua edelimde gecmesinler bizi,yoksa cezaya kalicaz

Geçmiş olsun çok .
Bende ülser var . Ekşiden , acıdan , asitliden uzak durun .Turşu çok severdim ben ama sonrası kötü oluyor .

kızlar takım içi rakabet mi başladıçok severim rekabet ortamlarını benide yazın yada benim de takım içi iddiaya gireceğim birisi olsun

Evet öyle bir yola baş koyduk işte , hakkımızda hayırlısı , tartılar şenlensin maksat

Tamamdır kaptan söylemem wuwum a hiçbir şeycikler . Aramızda kalsın ama benimde oyum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…