merhaba kızçelerim geçmisi hiç okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum ama 3. olunmuş tebrikler kızlarsabah spora gittim misafirle bir eve girdim kosusturdum ha bira şimdi gittiler bende size geldim hemençik. tartıldım bugun 1 kilo 800 gram vermişim :)
olay benden cktı zaten bebegımaus benı rakıp olarak sectı ben suan kapısmaktayım zaten ama snlede kapişirimm bebegim
korkmadım bebegım ama yas ıtıbaryle saygı gosterdım demesın bu kız saygısız dyeauscum :34 yasındaymıs bnde 22 ablam sayılır ama yarsta acımam
bende tam 22 yıldr hayattayım zaten mart ayı dgumluyum :)Tebrikler Zeynepcim , çok güzel kilo vermişsin ...Hadi devam aynı tempoda .Gidecek bu kilolar , yaza vitrinlerde ne beğenirsek onu giyebileceğiz
Sizde haftaya kapışırsınız şekerler
Acıma zaten .
Bende sana küçüğümdür demem , gözünün yaşına bakmam
Ablanım tabii hatta teyze bile diyebilirsin
34 yıl 1 aydır bu dünyadayım be , heeey gidi gençlik heeey
günaydin cnm,kilonu yazmamissin,heyecan olsun diyemi sonraya biraktin yoksa
rapunzel 2 haftada kackilo verdiiiiiii......az sonraaaaaa
canim sen yapmadin demi,bens en yaptin diye biliyorum
o zaman bu gün senin siran
takildigin ir yer olursa söylerim
liste tamamlandiktan sonra önce 7. takima bi kpyasini gönderiyorsun,kontrol amacli,onay ladiktan sonra paylasim alanina gidiyorsun ve en son listeyi kopyalayip bizi siralamaya göre ekliyorsun
yani diyelim 1. takim,3. takim ve 6 takim bildirim yapmissa,bizi 3.takimin altina kopyaliyorsun,liste karismasin diye
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-779.html
yine takilirsan burdayim,kolay gelsin
spor menüden daha iyi görünüyobu arada günaydinnnnnnnnnnnnnn
hemen yediklerimide yazayim
sabah
2 dl ekmek
peynir,zeytin
1 bardak elma suyu
ögle
1 dl ekmek,3-4 yaprak sarma-2 biber dolma-yarim kabak dolmasi
aksam
1 dl ekmek
bi kac parca patlican kebabi
su
3 lt
spor
1 saat yürüyüs,30 dk zumba ,200 mekik normal sporum
cezamdanda 30 dk body worout yaptim,280-300 kalori yakiyor,geriye 200-220 gibi bir cezam kaldi,onuda bu gün tamamlarim
listeyi kimin yapcağına kim karar veriyor
kaptanımız galıba:
gönüllü olan oluyo mu diye sormak istemistim yazmamısım
:13: işte anlaşcaz su smıller gbı cak ortak kılolar gtsın icabı
kadayif düsünüyordun yanilmiyorsamheyoooooooo yaşasın ben ne yesem acabaaaaaaaaaaa
yok cnm ya,sonucta takimiz biz,bu hafta sen almis olursun,haftayada sen takimi 1. lige tasirsin,hep birlikte yarisiyoruz,cezasida,ödülüde tüm takima olsun o zamanbenim bu konuda sadist bir önerim olacak takım ortalamasının altında kalan kaçamak yapamasın. mesela ben
kosusturman bitmis sonundamerhaba kızçelerim geçmisi hiç okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum ama 3. olunmuş tebrikler kızlarsabah spora gittim misafirle bir eve girdim kosusturdum ha bira şimdi gittiler bende size geldim hemençik. tartıldım bugun 1 kilo 800 gram vermişim :)
tmm,zaten haftasonu pek aktif olamiyoruz,genellikle ev ahalisyle ilgileniyoruz ve gezmelerde oluyoruz,kacamak yapmamaya agyret et,kilo almatakım kaptanım sabah erkenden ankaraya gidicez hafta sonu hep ankarada kalıcaz ben giremeye bilirim 2 3 gün yediklerimin listesini eve gelince yazsam olurmu
yok cnm,olmasin zaten,sen ye canin ne istiyorsahayııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrr, nolamaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzz
tesekkürler cnm,sanadakızlar hepinizi öpüyorum, birazdan çıkıcam hafta sonu malum gelemiyorum. Teyzemin eve kaçar da fırsat bulursam arada bir bakarımİyi, mutlu, sağlıklı ve hafif bir hafta sonu diliyorum.
bu mesaji yazdiginda saat kacti acaba:44:kızlar ben bı 20 dakkaya gelıorum
sen dinlenmene bak tatlim,unutmussundur diye dedim öyleyazcaktım ama biraz kötü olmustum hesaplayamadım en son pazartesi uyumustum ameliyattan beri uyumuyorum ya :111:
ben:18:listeyi kimin yapcağına kim karar veriyor
tesekkürler,cezam bitti bu günspor menüden daha iyi görünüyo
evet cnm,ta kendisikaptanımız galıba:
kılolara sooooonnn :13: :13:
yok cnm,gönüllü,gönülsüz herkesögrensin istiyorumgönüllü olan oluyo mu diye sormak istemistim yazmamısım
bu mesajın bi anlamı var mı ??
Bir fikrim var kızlar hedef kılosuna ulaşanlar bnce koruma suresı için bi ay aramızda bulunsun böylece kılo almams ve kendını salmams olurlar benım mezun olmama dha var ama mehzun oluncada yazcam yedıklerımı falan sonucta ınsan tek basına kalınca kacırabılır
SADECE HEDEF KILOSUNA ULASANLAR LISTEYE EKLENMEZ
kadayif düsünüyordun yanilmiyorsam
ne yersen ye 500 ü gecme,yoksa ceza gelir
yok cnm ya,sonucta takimiz biz,bu hafta sen almis olursun,haftayada sen takimi 1. lige tasirsin,hep birlikte yarisiyoruz,cezasida,ödülüde tüm takima olsun o zaman
afiyet olsun
sana özel cezam var cnm,300 kalorilik spor ve 200 mekik cezan var tatlim,kolay gelsin
bu haftadan sonra sadece kilo alana degil kilo veremeyenede ceza gelecek,haberiniz olsun
kosusturman bitmis sonunda
evet 3. olduk,hic umudum yok aslinda am oldu
cok güzel vermissin,tebrik ederim
tmm,zaten haftasonu pek aktif olamiyoruz,genellikle ev ahalisyle ilgileniyoruz ve gezmelerde oluyoruz,kacamak yapmamaya agyret et,kilo alma
yok cnm,olmasin zaten,sen ye canin ne istiyorsa
belkide annen laz böregi yapar
tesekkürler cnm,sanada
bu mesaji yazdiginda saat kacti acaba:44:
sen dinlenmene bak tatlim,unutmussundur diye dedim öyle
ben:18:
tesekkürler,cezam bitti bu gün
evet cnm,ta kendisi
haftaya yeni bir liste hazirlicam,yeni kabul edilen her üye listenin altinda yerini aacak,herkes sik kullanilanlara ekler listeyi,sirasi geldigindede hazirlar listeyi,
kizlar bu hafta dereceye girmedigimiz takdirde listedeki herkes günlük sporuna ek olarak 30 dk lik spor yapacak
hastayasaniz saglik durumunuza uygun sporu secerek yapin
ayrica yine dereceye giremezsek bir lokma kacamak bile yapmiyoruz,oturup spor yapiyoruz,haftaya bu durumu telafi etmek acisindan
itirazi olan varsa yazsin, sebeplerini tartisalim
olur yavrum :)
herkez kendıne o zaman takımdan rakıp secsın
daha cok eylenıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?