Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler Zeynepcim , çok güzel kilo vermişsin ...Hadi devam aynı tempoda .Gidecek bu kilolar , yaza vitrinlerde ne beğenirsek onu giyebileceğiz

olay benden cktı zaten bebegım aus benı rakıp olarak sectı ben suan kapısmaktayım zaten ama snlede kapişirimm bebegim

Sizde haftaya kapışırsınız şekerler

korkmadım bebegım ama yas ıtıbaryle saygı gosterdım demesın bu kız saygısız dye auscum :34 yasındaymıs bnde 22 ablam sayılır ama yarsta acımam

Acıma zaten .
Bende sana küçüğümdür demem , gözünün yaşına bakmam

Ablanım tabii hatta teyze bile diyebilirsin

34 yıl 1 aydır bu dünyadayım be , heeey gidi gençlik heeey

bende tam 22 yıldr hayattayım zaten mart ayı dgumluyum :)
acıma zaten aglat benı aus ablacım

listeyi kimin yapcağına kim karar veriyor

spor menüden daha iyi görünüyo

gönüllü olan oluyo mu diye sormak istemistim yazmamısım

yok canım şöylekı sırayla hazırlıoruz cunku kaptanın takımda bır gun olmamasyla bu iş aksar dıye herkezın lste hazrlamayı ögrenmesını ıstıyor kaptanımız o yuzden belılenen kısıler her hafta baska kısı olmak kaydyla lsteyı hazrlayıp kontrol edıp karsı takıma falan gnderıoruz

heyoooooooo yaşasın ben ne yesem acabaaaaaaaaaaa
kadayif düsünüyordun yanilmiyorsam
ne yersen ye 500 ü gecme,yoksa ceza gelir
benim bu konuda sadist bir önerim olacak takım ortalamasının altında kalan kaçamak yapamasın. mesela ben
yok cnm ya,sonucta takimiz biz,bu hafta sen almis olursun,haftayada sen takimi 1. lige tasirsin,hep birlikte yarisiyoruz,cezasida,ödülüde tüm takima olsun o zaman
afiyet olsun

sana özel cezam var cnm,300 kalorilik spor ve 200 mekik cezan var tatlim,kolay gelsin

bu haftadan sonra sadece kilo alana degil kilo veremeyenede ceza gelecek,haberiniz olsun
kosusturman bitmis sonunda
evet 3. olduk,hic umudum yok aslinda am oldu
cok güzel vermissin,tebrik ederim
takım kaptanım sabah erkenden ankaraya gidicez hafta sonu hep ankarada kalıcaz ben giremeye bilirim 2 3 gün yediklerimin listesini eve gelince yazsam olurmu
tmm,zaten haftasonu pek aktif olamiyoruz,genellikle ev ahalisyle ilgileniyoruz ve gezmelerde oluyoruz,kacamak yapmamaya agyret et,kilo alma
hayııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrr, nolamaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzz
yok cnm,olmasin zaten,sen ye canin ne istiyorsa
belkide annen laz böregi yapar
kızlar hepinizi öpüyorum, birazdan çıkıcam hafta sonu malum gelemiyorum. Teyzemin eve kaçar da fırsat bulursam arada bir bakarım İyi, mutlu, sağlıklı ve hafif bir hafta sonu diliyorum.
tesekkürler cnm,sanada
kızlar ben bı 20 dakkaya gelıorum
bu mesaji yazdiginda saat kacti acaba:44:
yazcaktım ama biraz kötü olmustum hesaplayamadım en son pazartesi uyumustum ameliyattan beri uyumuyorum ya :111:
sen dinlenmene bak tatlim,unutmussundur diye dedim öyle
listeyi kimin yapcağına kim karar veriyor
ben:18:
spor menüden daha iyi görünüyo
tesekkürler,cezam bitti bu gün
kaptanımız galıba:
evet cnm,ta kendisi

haftaya yeni bir liste hazirlicam,yeni kabul edilen her üye listenin altinda yerini aacak,herkes sik kullanilanlara ekler listeyi,sirasi geldigindede hazirlar listeyi,

çok iyi bir öneri...hedefime ulaştım artık ne istersem yiyebilirim diye düşünmeyiz yesek bile çok aşırıya kaçmayız

canım o 20 dakka ısını yazdım hemen gttım bıcı bıcı yapıp geldım :) knusmaları kacrmıyım dedım yanı acık braktım nye bu kız cvap yazmadı dersenız yktum orda dye dedım artık brdayım

güzell.. bence de uygulanmalı

Son düzenleme:
ben hepınızı merak edıorum resımlerınızı ama steye kyunca kaldrılmıo hralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…