düşmem bebegım ben enerjı yukluyum bde kanım dusuk olmasa demırımde eksık olmasaymıs ucarmısım enerjım szede yter cenemı saymıorummmenün gayet güzel ama akşam çok az olmuş gibi sanki güçten kuvvetten düşme sonra canım dikkat et kendine
vayyy süper menü sporda süper bu azimle devam şekerim
sabah kahvaltısı olmadığı için diğer öğünlerdeki listen fazla olmuş ama yine de ikramları geri çevirmen de iradenin kuvvetli olduğunu gösterir bravo
güzel menü beğendim
menün gayet güzel ama akşam çok az olmuş gibi sanki güçten kuvvetten düşme sonra canım dikkat et kendine
vayyy süper menü sporda süper bu azimle devam şekerim
sabah kahvaltısı olmadığı için diğer öğünlerdeki listen fazla olmuş ama yine de ikramları geri çevirmen de iradenin kuvvetli olduğunu gösterir bravo
güzel menü beğendim
ya ben haftasonları genelde dışarda olduğum için eve geldiğimde spora halim kalmıyor çok yol yürüyorum dışardayken ayaklarım ağırdığı için spor da yalan oluyorbenim erkek arkadaşım biraz fazla sever de yürümeyi dün arabayla gelmesine rağmen yine de inip yürüdük baya bir yol
hımm o zaman bende bi tane içebilirimohh beee :)
yanı bebegımaz mıktardakı metabolızmanı gclendrır azı karar cgu zarar lafı buna uyuo işte bebegım
Aus sana zahmet olmazsa listesinin tamamını bi yayınlayabilir misin? Eğer daha uygunsa pazartesi seninkiyle başlıyım haftaya..
selam hanımlar... yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese merhabalar:)
dünkü menümü yazıyım hemen dün tüm günü dışarda geçirmeme rağmen hiç kaçamak yapmamış olmanın mutluluğu içersindeyim
sabah
nesfit
süt
öğle
fesleğenli peynirli domatesli tost
çay
ara
capicino
akşam
1 dilim biftek
salata
suyu az içebildim 1 lt kadar anca
spor da yapamadım çok yorgundum eve gelince
sevgiler
ya ben haftasonları genelde dışarda olduğum için eve geldiğimde spora halim kalmıyor çok yol yürüyorum dışardayken ayaklarım ağırdığı için spor da yalan oluyorbenim erkek arkadaşım biraz fazla sever de yürümeyi dün arabayla gelmesine rağmen yine de inip yürüdük baya bir yol
cuk oturdu kuzum:13::13:
bende çok yol yürürüm canım ya olsun oda baya bişeydir dimi ama
düşmem bebegım ben enerjı yukluyum bde kanım dusuk olmasa demırımde eksık olmasaymıs ucarmısım enerjım szede yter cenemı saymıorumm:
Tamam canıım , yazayım . Yazmıştım zaten bulayım hatta onu tekrar
Su az.
Spor yok.
Ekmek yok.
Amaaaaaaaaa hepsine bedel sevgili ile yürüyüş var
belli valla enerjin her yerden farkediliyooo süpersinnnn
selam kızlar bende menümü yazayım sonra geçmiş okuyacağım iyi çene çalşmışa benziyorsunuz :))
,
sabah; 1 dilim çavdarlı ekmek 1 dilim peynir bol yeşillik
ara 1 ç.b. süt 2-3 bebe bisküvisi
öğle; 3 köfte kadar et 1 dilim çavdarlı ekmek yağsız yeşilik
ara; 1 çb. süt yarım elma
akşam; 1/2çipura yağda yapılmıştı ama derisiiyemedim içi gayet yağsızdı 1 dilim ekmek az yağlı bol roka salatası
gece; 1/2 portakal 1/2 muz 7-8 adaet fındık
spor 30 dk. leslie
su;2-3 ltre
mesaj;29
selam kızlar bende menümü yazayım sonra geçmiş okuyacağım iyi çene çalşmışa benziyorsunuz :))
,
sabah; 1 dilim çavdarlı ekmek 1 dilim peynir bol yeşillik
ara 1 ç.b. süt 2-3 bebe bisküvisi
öğle; 3 köfte kadar et 1 dilim çavdarlı ekmek yağsız yeşilik
ara; 1 çb. süt yarım elma
akşam; 1/2çipura yağda yapılmıştı ama derisiiyemedim içi gayet yağsızdı 1 dilim ekmek az yağlı bol roka salatası
gece; 1/2 portakal 1/2 muz 7-8 adaet fındık
spor 30 dk. leslie
su;2-3 ltre
mesaj;29
selam kızlar ben geldim.midemde ülser varmış uzun süre dikkat etmeyince bu duruma gelmişim.ben dedim size bu konya beni mahvetti diye..her neyse hayat devam ediyor..ben yokken muhabbet almış başını gitmiş.bre vicdansızlar o kadar bekledim muhabbet olsun diye herkes birbirinin menüsüne yorum yapmaktan başka bişey yapmadı.demekki yokluğumu bekliyormuşsunuz..kızlar geçmiş çok uzun hepsine birden cevap vermem imkansız.pegasuscum serumlardan dolayı biraz kilo aldım ama midem çok kötü bişey yiyemiyorum en kısa zamanda aldıklarımı verip tam gaz devam edicem.ha önemli bişey varsa bana söyleyin,listedemiyim ne oldu
merhaba kızçelerim geçmisi hiç okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum ama 3. olunmuş tebrikler kızlarsabah spora gittim misafirle bir eve girdim kosusturdum ha bira şimdi gittiler bende size geldim hemençik. tartıldım bugun 1 kilo 800 gram vermişim :)
takım kaptanım sabah erkenden ankaraya gidicez hafta sonu hep ankarada kalıcaz ben giremeye bilirim 2 3 gün yediklerimin listesini eve gelince yazsam olurmu
bi kase bildigin bi büyük somun ekmege bedelmi abboooooooooooow yandık o zaman biz ne yicez yaaa
2 yumurta çok gibi geldi bana canım ya sanki
bende burdayım tatlım ama pazar günü aşkımla gezcez arkadaslarımız gelecek baska sehirden
:))))kanki ya hamıle ısaretı yapmısın :))))) yanlş anlıcaklar
hahahah en son çocukken 50 kiloydum komik olmayın bence senin için yaşına göreen ideali 55-56dogru dıyosun bebegım benimde boy 1.60 kılom 50 olsun ıstiyom kılo ile boy arasında on fark olacakmış ya sendede tam uyuyo 59 da olabilirsin :)
Eveeeeeeeeeet benden de günaydınlar herkese
Dün bir spor canavarıydım ama maalesef fıtığım nüksetti sabah . Bugün dışarıda çok işim vardı , bu belle nasıl yapacağım bakalım
Sabah :
1 Fincan şekersiz yeşil çay
3 adet zeytinli , dereotlu peynir topları
2 dilim etimek
Ara :
1 çay bardağı yağsız süt
1 elma
Öğlen :
1 kase yağsız tarhana çobası
4 kaşık yoğurt ve közlenmiş kırmızı biber / peynir
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara:
3 adet yulaflı bisküvi
1/2 muz
Akşam :
1 kase tarhana çorbası
Yoğurt ve tavuk ( haşlanmış )
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
yağsız ssüt ile nescafe
Gelelim spora
Termal sauna şortumu giydim , kollarıma streç sardımOff ya bunları bizden başka kimse okumasın lütfen
Önce 15 dakika kadar kondisyon bisikleti yaptım.Sonra ağırlık ve karın , göğüs , kol egzersizleri ile devam ettim.Yaklaşık 15 dakika kadar.
Ardından 125 mekik çektim . Aleti var evde o sebeble rahat oluyor ,yoksa mekik özürlüyüm.
Son olarak 15 dakika kondisyon bisiklette hafif tempo ile nokta koydum.
benım menume gelelım şimdide
sabah kalktıgımda 3 bardak su içtim
sonra 2 kru kayısı ve 1 salatalık 1 kbrıt ktusu beyaz pynır yarım dlım kpek ekmegı 1 nescafe
öglen 4 tane badem öncesı 3 byuk bardak su
aksam menume gecmedenn tekarardan 3 bardak su
aksam 1 kase salataa 5 badem
aksamda 1 nescafe saat 11 gbı
selam hanımlar... yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese merhabalar:)
dünkü menümü yazıyım hemen dün tüm günü dışarda geçirmeme rağmen hiç kaçamak yapmamış olmanın mutluluğu içersindeyim
sabah
nesfit
süt
öğle
fesleğenli peynirli domatesli tost
çay
ara
capicino
akşam
1 dilim biftek
salata
suyu az içebildim 1 lt kadar anca
spor da yapamadım çok yorgundum eve gelince
sevgiler
sağol canım alkışlayan ellerin dert görmesin :)Bu yediklerine ...
Bu suya...
Bu da spora....
tekrardan geçmiş olsun canım sakın bırakma diyeti.
süpersin bak gidiyo kilolar
allahtan ankarada fazla meşhur yemek olayı yok
yok canım 1 dilim ekmeğe güldürdün beni
diyetisenimin listesi canım azaltıp bozmak istemedim
oohhhh misss gençlik günlerim geldia aklıma
:))))
hahahah en son çocukken 50 kiloydum komik olmayın bence senin için yaşına göreen ideali 55-56
canım menüde güzel sporunda valla bitecek bu kilolar. birde kaçla başlamıştın.sanırım ikimizin hedef aynı
resmen aç yaşıyosun
tebrikler güzel bir menü aus un dediğigibi biraz ekmek ekleyebilirmişsin
sağol canım alkışlayan ellerin dert görmesin :)
blıorum ac yasadgımı tesekkur ederım canımtekrardan geçmiş olsun canım sakın bırakma diyeti.
süpersin bak gidiyo kilolar
allahtan ankarada fazla meşhur yemek olayı yok
yok canım 1 dilim ekmeğe güldürdün beni
diyetisenimin listesi canım azaltıp bozmak istemedim
oohhhh misss gençlik günlerim geldia aklıma
:))))
hahahah en son çocukken 50 kiloydum komik olmayın bence senin için yaşına göreen ideali 55-56
canım menüde güzel sporunda valla bitecek bu kilolar. birde kaçla başlamıştın.sanırım ikimizin hedef aynı
resmen aç yaşıyosun
tebrikler güzel bir menü aus un dediğigibi biraz ekmek ekleyebilirmişsin
sağol canım alkışlayan ellerin dert görmesin :)
konuşun brazcık ('İradeye can gelsinnn bebİşlerım')
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?