ay çok farklısın düşündügümden tütü tütü gözlerin çok güzelmiş canım benim tabi kim olsa bırakmaz böle kızı arkadasım :)
gördunmu bebegım grduysen kaldırcammmuzerıne tklayıp baksan dha ıı gzukuo bole kcukken bseye bnzemıo
kızlar elif ölmüyor merak etmeyin.ben orjinalini seyrettim
kaldıramadım yha kaldrılmıcanı bılsem koyarmıydımm ıyhhh
tüh canım ya belki kaptan biliyordur inşallah kaldırılır tatlım benim ya
evett pegasusum bı gelsın yazılar slınıp degstrılıo dye bu da degscek sandm allahtan alıntı yapmadkta 1 krede kaldı
canım herhalde resimden bahsediyorsun.bu arada çok güzelmişsinresimi kaldırmak için diyet gruplarının başı olan biri var.kazen di adı herhalde ona söylüyorsun ancak o kaldırabilir
yabancı olanını bende izlemiştim ama buralarını hatırlamıyordum :44:
evett pegasusum bı gelsın yazılar slınıp degstrılıo dye bu da degscek sandm allahtan alıntı yapmadkta 1 krede kaldı
kızlar geçenlerde yemek kadın ve tanrı diye bi kitaptan bahsetmiştim onu okuyorum.diyet yapmanın kendini kısıtlamak olduğunu,kendimizi kısıtladıkça daha bunalttığımızı bu yüzden diyetten bir anda vazgeçince kendimizi kaybetip çok fazla yemek yediğimizden bahsediyor.kilolu olan herkesin içinde bir sorun olduğundan bahsediyor.isterseniz bazı alıntılarda yapabilirim.karar verdim artık bende hayatımdan diyet kelimesini çıkartıcam.çünkü diyet yapıyorum diye o kadar çok kilo aldım ki tabi sonra verdim al ver al ver herhalde 500 kilo olmuştur.secret diye bi kitap var ondada kendinizi şartlayın diyor.kendinizi kilolu olduğunuza ve bunları hiç veremediğinize değilde zayıf olduğunuza inandırın diyor.
karıstrdımkı olmuoaynen kuzum ya inşallah kalkar canım ya heryeri karıştır iyice bi canım ya:18:
canım herhalde resimden bahsediyorsun.bu arada çok güzelmişsinresimi kaldırmak için diyet gruplarının başı olan biri var.kazen di adı herhalde ona söylüyorsun ancak o kaldırabilir
iltıfatın için tesekkur ederım bebegım hımm onu nasıl bulcamkı
ölmeyecek kemoterapi alacak saçları falan dökülüyor ama iyileşecek.
sadece omu kaldırabiliyo ne tuhaf yaa:44:
ölmeyecek kemoterapi alacak saçları falan dökülüyor ama iyileşecek.
karıstrdımkı olmuo((((((((((((((((((((((((((((
ne yazık ki sadece o kaldırabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?