Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar geçenlerde yemek kadın ve tanrı diye bi kitaptan bahsetmiştim onu okuyorum.diyet yapmanın kendini kısıtlamak olduğunu,kendimizi kısıtladıkça daha bunalttığımızı bu yüzden diyetten bir anda vazgeçince kendimizi kaybetip çok fazla yemek yediğimizden bahsediyor.kilolu olan herkesin içinde bir sorun olduğundan bahsediyor.isterseniz bazı alıntılarda yapabilirim.karar verdim artık bende hayatımdan diyet kelimesini çıkartıcam.çünkü diyet yapıyorum diye o kadar çok kilo aldım ki tabi sonra verdim al ver al ver herhalde 500 kilo olmuştur.secret diye bi kitap var ondada kendinizi şartlayın diyor.kendinizi kilolu olduğunuza ve bunları hiç veremediğinize değilde zayıf olduğunuza inandırın diyor.

canım herhalde resimden bahsediyorsun.bu arada çok güzelmişsinresimi kaldırmak için diyet gruplarının başı olan biri var.kazen di adı herhalde ona söylüyorsun ancak o kaldırabilir

iltıfatın için tesekkur ederım bebegım hımm onu nasıl bulcamkı

kaldıramadım yha kaldrılmıcanı bılsem koyarmıydımm ıyhhh

evett pegasusum bı gelsın yazılar slınıp degstrılıo dye bu da degscek sandm allahtan alıntı yapmadkta 1 krede kaldı

bencede çok dogru diyosun canım ya insan diyet deyince hem kendin kendini tuhaf hissediyorsun baskaları seni diyet yaptıgını duyunca seni olldugundan kılolu görmeye baslıyo ben o yuzden saglıklı beslenmeye calısıyorum diyorum

slm kizlar
gecmise baktim,wuwum,,cok tatlisin cnm
resim krizi yasanmis galiba,bende bilmiyorum ama eklenti yaptigin yere eklenti kaldir veya sil gibi bisey olmali:26:
sen bak olmazsa ben paylasimda kizlara sorim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…