Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

beeenn varyaaa toz tarcın kullanıom ama gne tok kalıorum bebegım
karanfılı hc denemedım ama denıycem btanemmm

tamam bebegım anladım vallahı :)
bsey yazcaksan braz uzunn yz kısa kısa muhabbet sarmıo yarın ne gycen dsarı ckıoken onuda yaz bharcım

kabuklu tarcın kullanıyorum ben fıstık karanfilde güzel tadı acı degil ama malzemelerden cok az at çok atınca tadı igrenç oluyor hele helede yesil çay cok bozuyo tadını çok atınca :) vede sekersiz içerim ben tatlım

tamam bebegım anladım vallahı :)
bsey yazcaksan braz uzunn yz kısa kısa muhabbet sarmıo yarın ne gycen dsarı ckıoken onuda yaz bharcım

dolsun dolsun ben mraklı melahat brazda sen anlat tabısı

valla tatlım konuyu nerden nereye getirdim sen ne anlattın ben ne anlattım özl mesajda kusura bakma

bende sekersz ıcıorum btkı caylarini cnım

yaaa umutsuz ev kadınlarına bakıyorum
elife çok üzüldüm yaaa elif ölmesin bende onla birlikte agladım yaa

bende onu ızlıorum .... ölmez bnce bas rollerden brı kocasıda sevıo onu nasıl uzuldu ama kadın kamerada ole aglamıskı sankı gercek ınsan thaf oluo

ay çok farklısın düşündügümden tütü tütü gözlerin çok güzelmiş canım benim tabi kim olsa bırakmaz böle kızı arkadasım :)

gördunmu bebegım grduysen kaldırcammm uzerıne tklayıp baksan dha ıı gzukuo bole kcukken bseye bnzemıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…