Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ha bak o konuda üzerime tanımam canım benden baska kimseyle ilgilenemez benimki oda aynı bana öle der kız arkadaslarımla hiç görüşemiyorum o yüzden hafta içi çalışıyoruz bi pazar günü boşuz ondada onla görüşüyoruz arkadaslarım hep küstü bana o yüzden bi tane konuştugum arkadasım kaldı bide sen oldun wuwum benim

evet dusun bde tek kalıodum cgnlukla cnku herkez hfta snu tatılı yapıo...

sen napıyosun peki okul felan varmı canım:44:

banada bugun dedım darlandım dsarı ckcam anca dsarı cık yada gt baskasyla konus evde otr dedı kız arkasmla grusmemı ıstemıo bı tanesyle obrlerde hep calısıo zaten bskasyla grsmıcemı blıo rahat kız arkadaslarmla grusebılırmısım bazen zaten sevmedgm arkadslarımla grusmem blıo evdeyım anlıcagn dıo tekte kalsan sıkıntıdan patlasanda o kızla knusmıcaksın (

sen napıyosun peki okul felan varmı canım:44:

unı okuodum canım bu yıl bttı ıkı yıllık bankacılık okudum nrmal okulda ama 2 yıldan snrada acık ögretımden ıktsat olarak dvam etcem sneye mslek yuksek okulundan drek 3 snıf ıktsada gecme hakkım varmıs suan dplomamı aldmda dvam etcemkı 4 yıl mzunu olım sen ne okuosun cnm suan calısmıomda hep evdeyım ....

ya bunların hepsimi aynı canım ya benimkide iki tane can dostum dedigmkişilerle asla görüşmicen dedi 4 senedir görüşemiyorum canım ya hep cagırıyorlar işim var diyorum onlarda bize geliyo artık zaten erkek arkadasım hiç yok ne geregi var diyo ben senin arkadasında olurum diyor kız arkadasımda adanada yasıyo bana uzak ayda bi kere anca görüşüyoz ama insan gezecek tozacak konusacak dertleşecek bi kız arkadas arıyo canım ya ben o konudan çok dertliyim

kızla bıde aynı mahalledeyız dusun gelınce kovamam hos bze dyoruım msaj atıo ne yapcam kısa kısa cvap yaz bnım grusmenı ıstemedgmıde demıceksın dıyo . hadı erkeklere karsnca kızmıomda kızlara kızıo ben bukadr karscanı dsunmemstım .s.s.s
dsun evde tekım hgalamla kımseyle knusamıom ya oda snava grckmıs bdaha ders clısıo ılgıde az gbı snır edıo bnı o bnım için kmseyle knusmuomus

canım bende2 yıl konyada harita okudum gecen sene dershaneye gittim kpss için olmadı düşük çektim bende acık ögretim işletmeye yazılım dedim bu sene basladım ama ikinci dönem okumıcam dondurcam canım aralıkdada işe girdim mühendisin yanında calışıyorum

inşallah hayatta hersey guzel olur evde patlıorum barı okuyım ntcem bska roman okuycam bol bol artıkın sarkıda dınlemekten ıcımden album ckcakkk
canım nıe dondıuracaksınkı ıyı genede calıs bebegım evde drmaktan ıyıdır

ya su kıskanç erkeklerin topuna kibrit suyu yaa :)

ya calışamıyorum canım sınavlara ya yorgun geliyorum eve eger memur olursam öle devam edicem bie ben çok kitap okurum ha :) genelde dini okurum normal aşk kıtaplarını felanda çok severim :)

ya calışamıyorum canım sınavlara ya yorgun geliyorum eve eger memur olursam öle devam edicem bie ben çok kitap okurum ha :) genelde dini okurum normal aşk kıtaplarını felanda çok severim :)
:)))))))) okumak guzeldr zaten bnde ask kıtaplarını sevıorum bde sıır yazdgımdan zaten dygu yukluyum melankolıge cok baglarım ama genelde aksıyonlu ask kıtabı severım

en son hush hush serısını okuodum 4 ktabı dha okumadm ama

kıskanılmak guzeldır ama kıskanılmasakta derız kıskanmıo salak falan bu kıskanmıo zaten lafta

adını hiç duymamıştım fıstık :44: bende çok kitap okurum ama bayadır fırsat bulamıyodum canım koşuşturmacadan

Listen çok güzel, ve kolay her gün böyle m i?

ay cok sıkıldım yaaaa sabahtan beri evde hiç yapacak bişeyde yoktu kendimi yemege vurmamak için zor tuttum wuwum

bnde yemedım dha yemek yavrusu salata yerım aksam yemegım olarak darlandım kıyamam sna yesılcay ıcıoken tarcn koy ıcıne tarcın bnı tok tutuodu suan kullanmıom ama blkı snada etkı eder

hııımm evet bnde sımdık geldım anca

bnde yemedım dha yemek yavrusu salata yerım aksam yemegım olarak darlandım kıyamam sna yesılcay ıcıoken tarcn koy ıcıne tarcın bnı tok tutuodu suan kullanmıom ama blkı snada etkı eder

ben tarcını çok kullanırım zaten balım
bak sana bi tarif verim ben cok seviyorum tadını
bi kupa bardaga bi çay kasıgı yesil çay bi tane kabuk tarcın 3-4 tanede karanfil
bu çay hem diyet iiçin iyi hemde beni sakinleştiriyo tatlım :) dedigin gibide tok tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…