- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
ben geldım bebegım komsunun oglu bzdeydı nete grdı o gttı anca geldım cnm
oooo hadi ya çok sevindim kuzucuk yaaa :) tüh keşke şimdi görebilsem :) siyaha boyadın dimi
tüh neyse geldin kuzum benim :) dün elektrik gitti ondan birden çıktım gibi oldu tatlım :26:
benim arkadaşım da konyaya yerleşti istanbuldan orada bir fabrikada çalışıyor ona sordum ben senin için ama uzmanlığın farklı yine de akşam arar bi sorarım
ay ben bahçeyi seyretmeyi seviyorum uğraşmaktan hiç hoşlanmıyorum bizim de bahçe var teyzemin arka taraf sebze ön taraf çiçek bahçesi, bizimkiler çok seviyo uğraşıyo ben keyfini çıkarıyorum :))))
evet hayatım siyaho resmı syah saclı hayalett bebegım
:) beyaz tenlisin ya ondandır fıstık :) nasıl yakıştımı arkadaşın gördümü :) kuaföremi boyattın bi arkadaşınmı boyadı :26:
bnımde bılgsayarım kapanmıstı hayatım dnuo nedense...
aynı sorun bndede hep oluo laptp delırdı marksıda hp bu markada ısınma yasıomus ksıler ama blmeden aldımbenimkide ısınınca kapanıyor niyeyse canım ya :44:
arkadaşim görmedı ama sna sıyah yakısmaz dyenler bu kadar yakısacagını hıc tahmın etmezdım dedı kız arkadaslarımın ıkısıde yuzume vrurdular nasıl yaptın dye ama vrmadılar
kuafore byattım cnım kuafrde bak ıstemezsn snra cılmaz dedı ben kararkıyım dedım oda dedı dgal sacın bukadar guzelken nasıl kıyıyosun dedı koku bnde dedım kıydım vallahı cuma bluscaz ama bnce bgncek bnu bgenmezsede yuhhh
bencede canım artık begensin bi zahmet herkes begenirken bayılırken :) bendedim sana ama siyah sac beyaz tenlilere güzel oluyo bebegim arada insanın böle degişiklikler yapması iyi oluyo :) hayırlı olsun kuzucuk
aynı sorun bndede hep oluo laptp delırdı marksıda hp bu markada ısınma yasıomus ksıler ama blmeden aldım
benimkide acer canım ama benim hor kullanmamdan oldu ya
evet bebegım makyaj bıle yapmama grek kalmadı gzlerım bse surmesemde ön plana cıktı
bu arada hala 22 gostermıorum yas olarakbunu syah bıle bnden alamadı
bende hor kullandım ama fun sorunu bu bebegım bzden kaynaklanmıo pcler cabuk ısınıo bazı modeller msela hp nıde probook denılen modellerı ısınmıomus modelden mdelede fark edıo bu işler ahhh ahh bdaha alıoken arastrırız smdılıkm yetıomu tamamdr
slm...çok kötü olduğum için gündüz gelemedim sorulrı şimdi cevaplıcam
vay vay vay kuzum yaaa :) oh ne güzel ama tenin beyaz oldugu için kalem felan sürmezsen soluk durur canım yüzün
bende gözlerim yeşil olsun istemiştim hep tatlım yaa lens mi kullansam acaba diyorum bende :44:
Sen geçmiştekileri yanıtla sonra biz yenilerini soralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?