Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyy canım çok teşekkür ederim çok duygulandım..

:) beyaz tenlisin ya ondandır fıstık :) nasıl yakıştımı arkadaşın gördümü :) kuaföremi boyattın bi arkadaşınmı boyadı :26:

arkadaşim görmedı ama sna sıyah yakısmaz dyenler bu kadar yakısacagını hıc tahmın etmezdım dedı kız arkadaslarımın ıkısıde yuzume vrurdular nasıl yaptın dye ama vrmadılar
kuafore byattım cnım kuafrde bak ıstemezsn snra acılmaz dedı ben kararlıyım dedım oda dedı dgal sacın bukadar guzelken nasıl kıyıyosun dedı koku bnde dedım kıydım vallahı cuma bluscaz ama bnce bgncek bnu bgenmezsede yuhhh

Son düzenleme:

bencede canım artık begensin bi zahmet herkes begenirken bayılırken :) bendedim sana ama siyah sac beyaz tenlilere güzel oluyo bebegim arada insanın böle degişiklikler yapması iyi oluyo :) hayırlı olsun kuzucuk

bencede canım artık begensin bi zahmet herkes begenirken bayılırken :) bendedim sana ama siyah sac beyaz tenlilere güzel oluyo bebegim arada insanın böle degişiklikler yapması iyi oluyo :) hayırlı olsun kuzucuk

evet bebegım makyaj bıle yapmama grek kalmadı gzlerım bse surmesemde ön plana cıktı
bu arada hala 22 gostermıorum yas olarak bunu syah bıle bnden alamadı

benimkide acer canım ama benim hor kullanmamdan oldu ya

bende hor kullandım ama fun sorunu bu bebegım bzden kaynaklanmıo pcler cabuk ısınıo bazı modeller msela hp nıde probook denılen modellerı ısınmıomus modelden mdelede fark edıo bu işler ahhh ahh bdaha alıoken arastrırız smdılıkm yetıomu tamamdr

evet bebegım makyaj bıle yapmama grek kalmadı gzlerım bse surmesemde ön plana cıktı
bu arada hala 22 gostermıorum yas olarak bunu syah bıle bnden alamadı

vay vay vay kuzum yaaa :) oh ne güzel ama tenin beyaz oldugu için kalem felan sürmezsen soluk durur canım yüzün
bende gözlerim yeşil olsun istemiştim hep tatlım yaa lens mi kullansam acaba diyorum bende :44:

yani canım şimdilik yetsin yeter :)

vay vay vay kuzum yaaa :) oh ne güzel ama tenin beyaz oldugu için kalem felan sürmezsen soluk durur canım yüzün
bende gözlerim yeşil olsun istemiştim hep tatlım yaa lens mi kullansam acaba diyorum bende :44:

yuzum cok asırı beyaz deıl bebegım byazın braz dha koyu halı ne oluosa ondan istıosan kullan lens ama onla nasıl ugrascankı unutrsun uyursun felan
bgun sadece pembe ruj vardı yuzumde bde rımel ama ktu drmadı kalemsızde ama sclarımı duz yaptrdım bde
inş dalgalıdada gzel olur syah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…