Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kısmet meselesi canım ya inşallah bulursun

ben daha okumamıştım kaptan iyi oldu inşallah bu hafta bizim takımdan çıkar birinci

teşekkürler canım benim bende işe gelirkn öglenleri ara ara yapim diyorum canım ya :44: öglen benim için çok sıkıntı evden ne getirim diyorum bulamıyorum

hayatrımda bı ılk yaptım gttım ilkkez saclarımı boyattım .....

Son düzenleme:
kızlar ben işten çıkıcam şimdi yalnız rapunzeli tanıma olayı çok başarılı olmadı şimdilik çünkü kendisi akşam geliyor ama insan da cevap aldıkça soru aklına gelir. Konu konuyu açar. Bu seferlik böyle oldu ama bence bundan sonra sırası gelen bir önceki akşamdan veya nete girebiliysa o gün sabahtan genel olarak kendini tanıtan bir mesaj yazsın kişiler de ona göre soru sorsun. Sizce de daha iyi olmaz mı? Siz aranızda konuşur anlaşırsınız bu fikri, ben kaçar.....

öpüldünüz hanımlar

zaten resmini de göremedim iyice çatlıycam şimdi bari profiline koyda sadece arkadaşların görsün, bize de yazık :))) biz de bakalım

doğru söylüyorsun canım ya ama bende giremiyorum gündüz bazen girebiliyorum :) ama sabah kendimi anlatırım canım

bencede irade meselesi canım ya olayı kafada bitirmek gerekiyor bide ben diyet yapmak istemiyorum saglıklı beslenerek zayıflamak istiyorum

Hepimizin sloganı aynı canım , umarım kilolar gidince de koruyabiliriz

zaten resmini de göremedim iyice çatlıycam şimdi bari profiline koyda sadece arkadaşların görsün, bize de yazık :))) biz de bakalım

Aman aman sakın kimse wuwum a resim koy demesin , sonra siline kadar göbeğimiz çatlıyorv

kaşldırılmısmı canım kaldramamstım hım nasıl koyulcanı bılmıomkı bebegım prfıldekılerı sadece arkadslarmzmı gruo hyatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…