- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
canım ben gazi uluslararası ilişkiler mezunuyum.anadolu lisesi çıkışlıyım.anakarada çok büyük firmalarla çalışıyordum burası sanayi şehri daha güzellerini bulurum dedim ama bişey bulamadım.kendimi umutsuzluğa kaptırmak istemiyorum ama 6 ay oldu.artık özellikte aramıyorum
insalla​h hep beraber zayiflicaz,takim görsünler
paylasim alanina hala bakmayan vardir diye mesaji alnti yaptim,gecen haftaki bireysel birincinin basari hikayesi,haftaya bu hikayeyi bizim takimdan birilerinin yazmasini bekliyorum
hadi ama güvenmiyormusunuz kendinize,ben cok güveniyorum takimima
Sağol canım.
Değişiyor elimdeki alzemeye göre ama eğer o gün dışarıda isem bu şekilde hazırlıyorum hep .
İki dilim kepek ekmeği (tost ekmeği ) arasına , marul , domates , tavuk koyuyorum ya da tavuk yerine peynirli yapıyorum , salatalık , maydanoz falan . bazen kırmızı biber ve peynirli dereotlu yapıyorum .Öyle işte canım
Sağol , bu ara spor yapamayacağım sanırım , fıtığım var çünkü . Şuan ayağımın üzerine basınca bacağıma vuruyor ağrısı
hayatrımda bı ılk yaptım gttım ilkkez saclarımı boyattım .....
kızlar ben işten çıkıcam şimdi yalnız rapunzeli tanıma olayı çok başarılı olmadı şimdilik çünkü kendisi akşam geliyor ama insan da cevap aldıkça soru aklına gelir. Konu konuyu açar. Bu seferlik böyle oldu ama bence bundan sonra sırası gelen bir önceki akşamdan veya nete girebiliysa o gün sabahtan genel olarak kendini tanıtan bir mesaj yazsın kişiler de ona göre soru sorsun. Sizce de daha iyi olmaz mı? Siz aranızda konuşur anlaşırsınız bu fikri, ben kaçar.....
öpüldünüz hanımlar
bencede irade meselesi canım ya olayı kafada bitirmek gerekiyor bide ben diyet yapmak istemiyorum saglıklı beslenerek zayıflamak istiyorum
zaten resmini de göremedim iyice çatlıycam şimdi bari profiline koyda sadece arkadaşların görsün, bize de yazık :))) biz de bakalım
Hepimizin sloganı aynı canım , umarım kilolar gidince de koruyabiliriz
Aman aman sakın kimse wuwum a resim koy demesin , sonra siline kadar göbeğimiz çatlıyorv
bugün akşamda kimse yok yaaa çok sıkıldımuff:26:
nasıl oldu çookk merak ediyorum hemen anlat tatlım yaaa :18:
zaten resmini de göremedim iyice çatlıycam şimdi bari profiline koyda sadece arkadaşların görsün, bize de yazık :))) biz de bakalım
Hepimizin sloganı aynı canım , umarım kilolar gidince de koruyabiliriz
Aman aman sakın kimse wuwum a resim koy demesin , sonra siline kadar göbeğimiz çatlıyorv
bugün akşamda kimse yok yaaa çok sıkıldımuff:26:
yemek telaşı canım
çok guzel oldu hayatım bukadarını tahmın etmemıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?