- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
yuzum cok asırı beyaz deıl bebegım byazın braz dha koyu halı ne oluosa ondan istıosan kullan lens ama onla nasıl ugrascankı unutrsun uyursun felan
bgun sadece pembe ruj vardı yuzumde bde rımel ama ktu drmadı kalemsızde ama sclarımı duz yaptrdım bde
inş dalgalıdada gzel olur syah
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet. hadi rapunzele sorlarımızı sormaya başlayalım.
kaç yaşındasındın kendnden bahsedermisin. kilo vermeye baçlamak istemendeki dönüm noktası nedir.
22 yaşındayım adım elif 2 yıllık bilgisayar programcılığı okudum iş arıyorum... sıkıntılı seyler üst üste geldi o yuzden kilo aldım sıkıntı oldugu zaman yemiyorum ama kilo alıyorum sıkıntılar geçince kendiliğinden kilo vermeye başladım takıma da katılmak istedim
merhaba elif bende 23 yaşındayım bölümün çok güzel canım kpss yi denedinmi arkadaşım 85 le atandı bu ilk atamalarda kilon kaç canım
Röportaj demişken , bende rapunzell için sorularımı sorayım yavaş yavaş ...
Önce hakkında hiçbirşey bilmediğim için klasiklerden başlayayım , sonra daha can alıcı sorular sorarım
Rapunzell canım ,
Kaç yaşındasın ? Evli ya da bekar mısın ?
hee o zaman o kadar da beyaz degilsin bebegim :) saçlarında uzunmu fıstık :)
22 yaşındayım adım elif 2 yıllık bilgisayar programcılığı okudum iş arıyorum... sıkıntılı seyler üst üste geldi o yuzden kilo aldım sıkıntı oldugu zaman yemiyorum ama kilo alıyorum sıkıntılar geçince kendiliğinden kilo vermeye başladım takıma da katılmak istedim
merhaba elif bende 23 yaşındayım bölümün çok güzel canım kpss yi denedinmi arkadaşım 85 le atandı bu ilk atamalarda kilon kaç canım
pazar
sabah
çingene salatası (domates -peynir-maydanoz ince doğranır üzerine zeytinyağı)
1 dilim ekmek
öğle
1 kase çorba
akşam
yağsız makarna 3-4 yemek kaşığı
2 lt su
mesaj 2 ( bütün birikmiş ütülerimi yaptım, temzlik vs. zaten gündüz kimse yoktu)
kaçamak
1 küçük çikolatalı gofret
PAZARTESİ
sabah nesfit
1 ceviz,
ara
2 kuru kayısı
öğle
çorba
5-6 kaşık kıymalı kabak yemeği
ara
2 ceviz
akşam
bulgur pilavı ayran
su 2 lt yi geçmişimdir
spor
1 küçük çikolatalı gofret ( çok canım istedi)
günlük koşuşturmayı saymıyorsunuz ben de anlatmıyorum ama inip çıktığım merdiveni Allah biliyor)
50 mekik çektim yatmadan plates yapıcam
cezamı bekliyorum merakla 2 gündür vicdan azabından motivasyonum düştü valla. Cezamı çekeyimde rahatlıyayım bari
rapunzel için ben de önce genel sorulardan başlıyım
canım nerede yaşıyorsun? evde misin, çalışıyo musun? çalışıyorsan ne iş yapıyorsun
pazar
sabah
çingene salatası (domates -peynir-maydanoz ince doğranır üzerine zeytinyağı)
1 dilim ekmek
öğle
1 kase çorba
akşam
yağsız makarna 3-4 yemek kaşığı
2 lt su
mesaj 2 ( bütün birikmiş ütülerimi yaptım, temzlik vs. zaten gündüz kimse yoktu)
kaçamak
1 küçük çikolatalı gofret
PAZARTESİ
sabah nesfit
1 ceviz,
ara
2 kuru kayısı
öğle
çorba
5-6 kaşık kıymalı kabak yemeği
ara
2 ceviz
akşam
bulgur pilavı ayran
su 2 lt yi geçmişimdir
spor
1 küçük çikolatalı gofret ( çok canım istedi)
günlük koşuşturmayı saymıyorsunuz ben de anlatmıyorum ama inip çıktığım merdiveni Allah biliyor)
50 mekik çektim yatmadan plates yapıcam
cezamı bekliyorum merakla 2 gündür vicdan azabından motivasyonum düştü valla. Cezamı çekeyimde rahatlıyayım bari
Gün içinde az yemişsin canım , gecede sinyal vermiş beyin. Gofretin tadına bir gün önce varınca da ertesi gün yine istemişsin .
Yine de sakın motivasyonunun düşmesine izin verme , yedin geçti gitti , durmak yok yola devam
rapunzel nerelisin
issiz bir adaya düssen yanina alacagin 3 sey desem olurmu acaba:44:demiyim en iyisi
aklima soruda gelmiyor,gelenlerde siyasete giriyor
sen cevap ver,verdiklerine göre soralim tekrar
belıme yakın bebegım ama tam bel deıl kat kat bde
bende 22 yasındayım bebegımyas denklerımız cogalıo bahar
izmirde ailemle beraber yaşıyorum inşallah iş bulabilirsem çalışcam şuan iş arıyorum bilgisayar programcısıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?