- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
selam kızlar dünkü menüm
sabah;mantar,peynir,1dilim ekmek
ara;1 kuru incir
öğle;5 kaşık kuru fasülye,yarım kase yoğurt
akşam;2 kase çorba,1 dilim ekmek
spor yapamadım.
su 2 litreyi geçmiştir
pazar günü yediklerim
sabah
2,5 dl ekmek,2 dl sucuk,1 lokma yumurta,biraz peynir
ögle
1 dl ekmek arasi izgara et
aksam
3 yk bulgur pilavi üzeri tavuk,5 y.k taze fasule,salata
su
2 den fazla olmali
spor
1 saat yürüyüs,hafif tempo,30 dk zumba
mesaj bakiyorum hemencecik
18 mis
kahvaltia gidiyorum,sonra gelip gecmise bakicam
kızlar hemen dünkü berbat menümü paylaşaayım.
sabah: dışarıda kahvaltıdaydık ancak çok abartmadım. yarım yumurta 1 dilim peynir 3-4 zeytin domates salatalık 1 lokma bal 2 dilim beyaz ekmek
ara yok
öğle;1kase tarhana çorbası
bu saatten sonra içimeşeytan kaçmış gibi :125::125::125::125:yedim çok utanıyorum pişmanım
ara;3 adet minik ekler pasta
akşam; 100 gr ızgara sucuk , 3 dilim beyaz ekmek 2 lokma bal kaymak ceviz üçlüsü 1 dilim peynir 4-5 zeytin 2lokma yaz helvası (ah o kocam yokmu hep o alıyo böyle şeyleri)
eeee artık yiyecek yerim kalmadı bütün bu pişmanlıkla
1 saat trambolin
3 mil lesliewalk 200 kalori yapıyor sanırım oda cezam için yeni cezalara yelken açtım :))) 200 mekik kaldı ama bittim tükendim.
su 2-3 ltre
mesaj saymadım ama 5 tane yoktur2-3 filandır
menün çok güzel kaptan böle güzel menülerle hızlıca zayıflarsın inşallahh
öglen atlamasaydin keske,cnm biraz arttir ögünlerini,yoksa yemeye basladiginda verdiginden cok alirsin
hic begenmedim tatlim,bi kere ögün atlama,metabolizmani yavaslatirsin,ayrica bu sekilde sadece kas ve su kaybedersin,önemli olan yagdan vermektir,yapabiliyorsan 6 ögün az az ye,daha saglikli verirsin,kebap in biseyi yok cnm,izgara et ekmek sadece beyaz,o da o kadar sorun olmaz ama ac gezmissin diger ögünlerde
yürüyüsleri sevdim ama
paylasim alanina hala bakmayan vardir diye mesaji alnti yaptim,gecen haftaki bireysel birincinin basari hikayesi,haftaya bu hikayeyi bizim takimdan birilerinin yazmasini bekliyorumherkese kucak dolusu selamlar...bu hafta 1.lık bana nasıp oldu ınsallah devamıda gelir.
basarımın sırrına gelecek olursak.en buyuk etken benım canım takım arkadaslarım(5.takım) onların verdıgı motıve ve destek sayesınde bu yarısı hıc bırakamdım eger takımda olmasaydım coktan bıtmıstı dıyet.gecen bayagı artı cıkmıstım 1 kılo alarak motıvem bı nebze bozulmustu.ama takım arkadaslarımın verdıgı destek sayesınde kısa surelı bu soku uzerımden atıp haftaya bomba gıbı baslama sozu verdım kendıme cunku ınsan ısterse yapamayacagı hıc bısey yok.
yedıklerıme dıkkat etmeye calıstım herkes yedıkelrını azaltırken ben aksıne artırdım cunku gunde 1 ogun yıyordum sadece canım kaptanım jujunun bu konuda destegı buyuktur.hıc bıkmadan bana konuda detaylar vermıstır.6 ogun yıyemedım belıı ama 4-5 ogun yemeye calıstım.3 tane cocugum oldugu ıcın 6 ogune herzaman fırsat olmuyor.suyum hıc elımden dusmedı 2-3 lıtreden asagı su ıcmedım.buda metabolızmamı hızlı tutmayı sagladı.az karbonhıdrat bol proteın almaya dıkkat ettım.
ama ben en buyuk nedenı spor olarak goruyorum bu hafta gunduz esım hep evdeydi.spor yapacagım zaman cocukalrla o ılgılendı.bende bos buldugum her dakıka yatmadım spor yaptım.bugun az spor yaptım dedıgım zaman 2 saat spor yapmıstım.hergun belırlı aralıkalrla toplamda 1 saat olmak uzere elıptık bısıklet yaptım 20 dakıkada normal bısıkelt.3.katta oturuyorum hergun en az 5 kez en fazla 10 kez ınıp cıktım bazı turları 2 ser 2 ser cıktım buda bana 3 katı 2 ser 2 ser cıkmak 3 deılde 7 kata bedel oldu enerjı bakımından.callen yapıyorum 1 saat bıtırdıkten sonrada gun ıcerısınde gobek kalca hareketlerını tekrarladım.70 kez sandalyeye ınıp cıktım kızımla dans ettım cocukalrlada ılgılenmek kosturmak temızlık yapmak ustune cila oldu.mekıkde cektım evın ıcınde dolanırken yavas deılde hep hızlı adımalrla dolandım cocuklar rahatsızlandı hastane saglık ocagı kontroller yuruyerek gıtmeye calıstım yakın mesafelere.sporum cokoldugu ıcın yedıgım ogunlerdekı mıktarlarıda bı nebze fazla tuttum 1 dılım ekmegı 2 dılım yaptım yoksa bu kadar sporla ayakta durulmazdı.gun ıcınde az ogun yapmıssamda mıktarlarını fazla tuttum.kaslarımı korumak adına.ıste bnm basarım bu hafta spor nedenlı kesınlıkle sporla erıtılemıcek yag yoktur.
bı suru para verıp karsılıgında saglıgı bozacak zayıflama haplarına asla alanmayın yok ole bı dunya spor yapın hem dınc olun hem saglıklı hemde zayıflayın.paranızla zehır almayın saglıgınızı bozmayın.paranızla ölüm satın almayın.spor yapın.gectıgımız 1y neredeyse kılo vermem durmustu sporda fazla deıldı bırtek elıptık yapardım sonrada yakınrıdım kılo vermem durdu ee normal dıye sporu artırınca patır patır dokuluyo kılolar ıns bu cızgıde devam ederımde hayalını kurdugum bedene kavusurum.herkese bu yarısta basarılar dılıyorumm
hafta sonu evde oldugumdan sıkıntıdan canım hiç bişey yemek istememişti kaptan ondan az yemiştim ama hafta içi öyle yapmıyorum bide ben sppor olarak yürüyüş yapıyorum işe yürüyerek gidiyorum benim kilom göbek bölgemde mekik çekiyorum sabah akşam o yüzden:)
benim arkadaşım da konyaya yerleşti istanbuldan orada bir fabrikada çalışıyor ona sordum ben senin için ama uzmanlığın farklı yine de akşam arar bi sorarımcanım ben gazi uluslararası ilişkiler mezunuyum.anadolu lisesi çıkışlıyım.anakarada çok büyük firmalarla çalışıyordum burası sanayi şehri daha güzellerini bulurum dedim ama bişey bulamadım.kendimi umutsuzluğa kaptırmak istemiyorum ama 6 ay oldu.artık özellikte aramıyorum
ay ben bahçeyi seyretmeyi seviyorum uğraşmaktan hiç hoşlanmıyorum bizim de bahçe var teyzemin arka taraf sebze ön taraf çiçek bahçesi, bizimkiler çok seviyo uğraşıyo ben keyfini çıkarıyorum :))))ayyy ne kadar güzel bahçen var çok imrendimbayılırım toprakla uğraşmaya.şimdi sen renk renk çiçeklerde ekersin
18.03 rapunzelL,
19.03 ausencia
20.03 ambitious girl
21.03 bahar2106,
25.03 buyumeyenbaby
26.03 eftelya
27.03 pegasus
28.03 pokemon51,
01.04 topraks
02.04 wuwum
03.04 zeynep_canan
04.04 zeynepcer
08.04 beyazleblebi
kızlar listeyi yaptım. rapunzelden başlıcamızı söylediğim için onu başa yadım. geri kalanı alfabetik listeye göre yaptım. tarihleri uygun olayanlar birbiri ile yer değiştirebilir ama banada mesaj atarlarsa sevinirim :)
Günaydınlaaaar....
Hafta sonu bitti , hafta içi mesaisi başladı ve çenem ve ben geri geldik
Önce yediklerimi , yaptıklarımı yazayım ; geçmişe döneceğim sonra.
Sabah :
1 Fincan şekersiz yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 ceviz içi
Bol limonlu yeşillik
2 dilim etimek
Ara:
1 mandalina
2 kaşık yağsız yoğurt
Öğlen:
2 dilim kepek ekmeğiyle tavuklu sandviç
(dışarıdaydım tüm gün evde hazırladım )
1 ayran
Ara :
Yağsız süt ,
6-7 tane kuru siyah üzüm
Akşam :
1 dilim kepek ekmek
3 adet orta boy istavrit ızgara
Bol salata
Ara :
Yağsız süt bir çay bardağı
1 elma
Su yaklaşık 2 litredir.
Spor sadece yatmadan önce 15 dakika mekik aletinde mekik .
Dışarıdaydım tüm gün , yürüdüklerim spordan sayılır azıcık heralde
canım sabah sabah hiç güleceğim yoktudmek şeytan kaçmış gibi..bu değim çok hoşuma gitti bende ilerde kullanacağım
kızlar ben kaçıyorum öğleden sonra gelirim.evlendim evleneli aşağı bodrumu temizleyeceğim bugün kararlıyım orayı temizleyeceğim.
günaydın fıstıklarım, hepinize muhteşem bir hafta diliyorum:)
sabahın erken saatlerinde foruma girdim ama 1 saat 15 dk sadece okuyabildim, valla amma çeneniz düşmüş kahvaltı bile hazırlayamadım geç kaldım, süpersiniz kızlar
menülerimi yazmadan önce bugün çok keyifliyim çünkü hafta sonu tüm içinde bir ben eksik olan çekmecelerimi yerleştirdim:) artık uzaktan bile ne nerde biliyorum
ayrıca ütülerimi de bitirdim, ucundan eftelya da dokunsa da hepsini ben yaptım
hatırladığım kadarıyla menülerimi yazayım
cuma
sabah
1 kase nesfit+süt
öğlen
1 simit
ayran
akşam
teyzemlere gittik gittiimde tansiyonum 8-5 olmuştu hain eftelyanın verdiği 1 çiçek ekmeğin bir yaprağı ve içine zeytin 5-6 adet yedim(
annemden ve tüm ev halkından da bir güzel azar yedikten sonra 1 dilim ızgara biftek+ çok az makarna ve salata yedim
eve gidince 1 dondurma 240 kalori bu ödül içindi
cumartesi
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
domates
4 siyah zeytin
çay
öğlen
1 kase nesfit+süt
akşam
2 ıspanaklı börek
çay
pazar
sabah
peynirli omlet 1 yumurtalı
1 dilim tam buğday
4 parça kaşar peyniri
2 yeşil zeytin
öğlen
1 kase tarhana çorbası içine kıtır ekmek azıcık
ara
eşimin sosislisinden 2 ısırık
akşam
2 parça fırında tavuk göğüs
2 kaşık pilav
yarım bardak fanta
gelelim suya cuma c.tesi 2lt
pazar maalesef 1.5 lt civarı
mesaj cuma 18 diğer günler
spor cuma sabah yaptığım spor trambolin ve bisiklet 40 dk civarıydı hatırladığım
cumartesi pazar spor yok ama çok hareketli bir hafta sonu geçirdim, yani totom iki dakka yer görmedi desem yeridir. Pazar günü zaten çarşıya indik bayağı yürüdüm sonra da rutin pazar işleri, çok yoruldum çok:)))
günaydııın herkese güzel bir hafta diliyorum herkese
banada dua edin lütfen hastalıklarımda kurtulamıyorum,şimdide antibiyotik,kan ilacıve vitamin alıyorum,belimi saymıyorum bile
bide liste gördüm ne olduğunu açıklarmısınız,geçmişi okumama imkan yok
Geçmiş olsun çok ,Rabbim acil şifalar versin .
İki gündür benimde belim facia , dün bir de azıcık iyi oldu diye spor yaptım , sabah doğrulamadım yerimden .Korkarım fıtıklarım nüksetti.
Gördüğün liste sanırım röportaj listesi , listedeki sıraya göre , hergün birimize , grubun diğer üyeleri sorular soracak .Daha yakından tanışmak amaçlı
menün çok güzel olmuş canım şu sandviçi nasıl yapıyosun banada bi tarifini verirmisin :44:
geçmiş olsun canım yaabelini agrıtmayacak sporlar yapmaya calış böyle daha kötü olursun
An itibarıyla büyük bir sınav vermekteyim :18:
Oğlumun öğle yemeği tabağında 3-4 kaşık pilav kaldıVe ben pilav canavarıyım normalde
Heeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppppppppppppp
çok iyi yapmışsın canım bence3 kaşık kalmış kaptan , yemedim , atmadım da ; azıcık oyunla oğluma bitirttim .
Yok yemek asla atmam , tabakta mutfağa koysam , her mutfağa girişti pişşşt pişşştt yesene beni diyecekti bana , iyisi mi pepee ve uçan kaşık eşliğinde oğluma yedirmek oldu
benimşeytan sana sardırdı bugün galiba kışşşşşş kışşşşşşşkışşşşşş
benimşeytan sana sardırdı bugün galiba kışşşşşş kışşşşşşşkışşşşşş
Sardı valla pokemoncum ama kışkışladık oğlumla
Ya cidden irade meselesi bu diyet işi.
Geçen ay bir arkadaşım aradı şehir dışından .
İşte canım hani senin şu diyetin vardı ya onu bana mail atsana dedi , süper kilo vermiştin dedi. 95 olmuş o da .
Hemen yolladım listeyi .
İnan günde 2 kere arıyordu ilk bir kaç gün. Şunu da yedim olur mu , şunun yerine şunu yesem olur mu , bugün misafirlikteyim ,yapılanlardan tatlıyı yemiyeyim diyorum sadece olur mu
Seneler evvelde isveç diyeti yapmıştım ,13 günde 11 kilo vermiştim üniversite yıllarıydı.Kuzenimde heveslendi yapayım dedi. Sabah aradı , enişten sabah sucuklu yumurta istedi bende yedim olur değil mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?