Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynı benim yeme şekline benziyor canım senin menünde bende ögünleri atlamamaya çaışıyorum ve bunun faydası hemen almaya başladım

menün çok güzel kaptan böle güzel menülerle hızlıca zayıflarsın inşallahh

ay canım valla baya agır bi menü :) bu hafta kendine baya bir ceza vermelisin bende geçen haftaya kadar aynen böyle yerdim gözüm çok açtı ama şimdi kendimi frenlemeye çalışyorum

hafta sonu evde oldugumdan sıkıntıdan canım hiç bişey yemek istememişti kaptan ondan az yemiştim ama hafta içi öyle yapmıyorum bide ben sppor olarak yürüyüş yapıyorum işe yürüyerek gidiyorum benim kilom göbek bölgemde mekik çekiyorum sabah akşam o yüzden :)

paylasim alanina hala bakmayan vardir diye mesaji alnti yaptim,gecen haftaki bireysel birincinin basari hikayesi,haftaya bu hikayeyi bizim takimdan birilerinin yazmasini bekliyorum

hadi ama güvenmiyormusunuz kendinize,ben cok güveniyorum takimima

vücudu istimadan yaptigin mekigin faydasi olmaz tatalim,yani öncesinde 30 dk lik bir spor yap,ardindanda mekik,daha cabuk kurtulursun göbüsten

benim arkadaşım da konyaya yerleşti istanbuldan orada bir fabrikada çalışıyor ona sordum ben senin için ama uzmanlığın farklı yine de akşam arar bi sorarım

ayyy ne kadar güzel bahçen var çok imrendim bayılırım toprakla uğraşmaya.şimdi sen renk renk çiçeklerde ekersin
ay ben bahçeyi seyretmeyi seviyorum uğraşmaktan hiç hoşlanmıyorum bizim de bahçe var teyzemin arka taraf sebze ön taraf çiçek bahçesi, bizimkiler çok seviyo uğraşıyo ben keyfini çıkarıyorum :))))

bana uyar canım

menün çok güzel olmuş canım şu sandviçi nasıl yapıyosun banada bi tarifini verirmisin :44:

bende cumartesi aynen cekmecelerimi topladım canım dagınıklıga hiç gelemiyorum bide menün çok güzel herşeyi dengeleyerek yemişsin canım kocama bi aferiinn

geçmiş olsun canım bian önce iyileşip aramıza katılırsın inşallah

geçmiş olsun canım yaa belini agrıtmayacak sporlar yapmaya calış böyle daha kötü olursun

menün çok güzel olmuş canım şu sandviçi nasıl yapıyosun banada bi tarifini verirmisin :44:

Sağol canım.

Değişiyor elimdeki alzemeye göre ama eğer o gün dışarıda isem bu şekilde hazırlıyorum hep .

İki dilim kepek ekmeği (tost ekmeği ) arasına , marul , domates , tavuk koyuyorum ya da tavuk yerine peynirli yapıyorum , salatalık , maydanoz falan . bazen kırmızı biber ve peynirli dereotlu yapıyorum .Öyle işte canım

geçmiş olsun canım yaa belini agrıtmayacak sporlar yapmaya calış böyle daha kötü olursun

Sağol , bu ara spor yapamayacağım sanırım , fıtığım var çünkü . Şuan ayağımın üzerine basınca bacağıma vuruyor ağrısı

çok iyi yapmışsın canım bence

benimşeytan sana sardırdı bugün galiba kışşşşşş kışşşşşşşkışşşşşş

bencede irade meselesi canım ya olayı kafada bitirmek gerekiyor bide ben diyet yapmak istemiyorum saglıklı beslenerek zayıflamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…