Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben hatrlamıorum uykudan ne aklıma geldyse srdum bska ne srabılırımkı hıc sru srmadn demeyın snra

Kuzum ya , senden bir abla olarak bir şey rica etsem ?

Şu sesli harfleri kullanmadan , kısaltarak mesaj yazmasan , güzelim Türkçemiz var ablacım benim , neden böyle kullanalım ki onu ?

Hitit hiyerogliflerini çözüyor gibi hissediyorum yazdıklarını okurken

alişkanlık ablacım isteyerek yapmıyorum sen dedın dıye şimdi dikkatle yazıp bakıyorum ama bunu türkçeye saygısızlık için yapmıyorum ve artık oturmus bu bende fark etmeden harf atlıyorum

doğru diyosun sıkıntılar bitmez ama benimde vucudum böyle tepki veriyo yemeden kilo alıyorum.. istanbulluyum ama izmirde yaşıyorum cnm

alişkanlık ablacım isteyerek yapmıyorum sen dedın dıye şimdi dikkatle yazıp bakıyorum ama bunu türkçeye saygısızlık için yapmıyorum ve artık oturmus bu bende fark etmeden harf atlıyorum

Hay Allahıma şükür bir kere olsun şöyle yazdığını gördüm yaa

Biliyorum canım benim , alışmışsınız kısaltarak yazmaya ama yaşlı kadınım ben çözene kadar yakın gözlüklerimi takıyorum

canım çok haklısın bana uyar

çok güldüm canım şu hitit olayına.mizah anlayışını genel anlamda çok beğendim :))

canım kendıne ayıp etme sımdı neren yaslı ruhun yaslı olmaması önemlı hayatım sana yazıyoken artık boyle dıkkat etcem

canım çok haklısın bana uyar

çok güldüm canım şu hitit olayına.mizah anlayışını genel anlamda çok beğendim :))

Sağol canım

canım kendıne ayıp etme sımdı neren yaslı ruhun yaslı olmaması önemlı hayatım sana yazıyoken artık boyle dıkkat etcem

Tamam sen bana güzel yaz , gerisini sallaaaa

Rapunzell , olmazsa olmazın nedir hayatta (deniz hariç )

Hayat felsefen nedir ?

Bir de tuttuğun futbol takımı ? (hiç bilinç altına mesaj vermeye çalışmadım )

deniz hariç diye belirtmişsin ama benim olmazsa olmazım denizden baska bisey yok deniz ve müziikk ....GALATASARAYLIYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…