merhaba elif bende 23 yaşındayım bölümün çok güzel canım kpss yi denedinmi arkadaşım 85 le atandı bu ilk atamalarda kilon kaç canım
ameliyat olmustum ya hala iilesemedim iileseyim diye beklerken daha da kötü olmaya başladım..
ben hatrlamıorum uykudan ne aklıma geldyse srdum bska ne srabılırımkıhıc sru srmadn demeyın snra
yanı bı kızda mrak ettgım onlar bebegım benımmm
Kuzum ya , senden bir abla olarak bir şey rica etsem ?
Şu sesli harfleri kullanmadan , kısaltarak mesaj yazmasan , güzelim Türkçemiz var ablacım benim , neden böyle kullanalım ki onu ?
Hitit hiyerogliflerini çözüyor gibi hissediyorum yazdıklarını okurken
Merhaba Elif,
ben de bilgisayar programcılığı okudum. Umarım istediğin gibi bir iş bulursun. Sıkıntılarının sebebini bilmiyorum istersen paylaşırsın zaten sormuyorum o yüzden ama sıkıntılar bitmez o yüzden kendini daha fazla strese sokup kendine zarar verme bence. Nerde yaşıyorsun ?Nerelisin?
saol cnm.. kpss denedim ama izmir dışına gitmek istemediğim için pek şansım olmadı.. takıma 83.2 ile başladım şuan 79
bende 22 yasındayım bebegımyas denklerımız cogalıo bahar
alişkanlık ablacım isteyerek yapmıyorum sen dedın dıye şimdi dikkatle yazıp bakıyorum ama bunu türkçeye saygısızlık için yapmıyorum ve artık oturmus bu bende fark etmeden harf atlıyorum
alişkanlık ablacım isteyerek yapmıyorum sen dedın dıye şimdi dikkatle yazıp bakıyorum ama bunu türkçeye saygısızlık için yapmıyorum ve artık oturmus bu bende fark etmeden harf atlıyorum
hemen boynunu bükme bebegim benim
canım çok haklısın bana uyarkızlar ben işten çıkıcam şimdi yalnız rapunzeli tanıma olayı çok başarılı olmadı şimdilik çünkü kendisi akşam geliyor ama insan da cevap aldıkça soru aklına gelir. Konu konuyu açar. Bu seferlik böyle oldu ama bence bundan sonra sırası gelen bir önceki akşamdan veya nete girebiliysa o gün sabahtan genel olarak kendini tanıtan bir mesaj yazsın kişiler de ona göre soru sorsun. Sizce de daha iyi olmaz mı? Siz aranızda konuşur anlaşırsınız bu fikri, ben kaçar.....
öpüldünüz hanımlar
Kuzum ya , senden bir abla olarak bir şey rica etsem ?
Şu sesli harfleri kullanmadan , kısaltarak mesaj yazmasan , güzelim Türkçemiz var ablacım benim , neden böyle kullanalım ki onu ?
Hitit hiyerogliflerini çözüyor gibi hissediyorum yazdıklarını okurken
Elifcim yoksa Ege MEslek de mi okudun?
Hay Allahıma şükür bir kere olsun şöyle yazdığını gördüm yaa
Biliyorum canım benim , alışmışsınız kısaltarak yazmaya ama yaşlı kadınım ben çözene kadar yakın gözlüklerimi takıyorum
canım ben de izmirde yaşıyorum, benim de kızımın adı Elif ve bende bilg. programcılığı okudum . Ne kadar çok ortak yanımız varmış ..
benim de şimdi aklıma soru gelmedi . mesela ne sorsam? sevgilin var mı?
:))))))))) tamam hayatım yanımda ol bukmıyım boynumu
elif canım kaç kilosun idealin ne ne kadar zaman da vermek istiyorsun :44:
canım çok haklısın bana uyar
çok güldüm canım şu hitit olayına.mizah anlayışını genel anlamda çok beğendim :))
canım kendıne ayıp etme sımdı neren yaslı ruhun yaslı olmaması önemlı hayatım sana yazıyoken artık boyle dıkkat etcem
Rapunzell , olmazsa olmazın nedir hayatta (deniz hariç)
Hayat felsefen nedir ?
Bir de tuttuğun futbol takımı ? (hiç bilinç altına mesaj vermeye çalışmadım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?