Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ıhmmm bıze kendını anlat goz rengın boyun ne tur gyım tarzından hoslanırsın?
hayatta nasıl bı ıdealın var

siyah gözlü siyah ve dalgalı saclı ( önceden sapsarı ve dümdüzdü sonradan döndü ama şimdi ilk haline dönmeye başladıı ) boyum 1.60 yerine göre bazen spor bazen klasik giyinirm ama genel olaarak spor giyiyorum..kendi işimin başında olmak istiyorum

anladım bebegım inşallah işin olur

bugünki menümü yazıyorum canlar az önce yazimmi dediydim bi cevap cıkmadı galiba
PAZARTESİ
SABAH :
iki dilim çavdar ekmegiyle sadece yagsız peynirle tost + çay
ARA :
yok
ÖĞLEN :
bi kase mercimek çorbası bi dilim ekmek bi tane ayran
ARA :
bi elma bi saat sonra biraz beyaz leblebi
AKŞAM :
6-7 tane hamsi yanmaz tava az yagda pişti koca bi taba salata :)
su : 3 lt
spor : sabah uyanınca bi bardak limonlu ılık suyumu içtim 50 mekik çektim yürüyerek işe gittim şimdi uyumadan da 50-60 mekik çekerim önce biraz ısınma hareketi yaparım :) bu kadar canlar
bi de cezam var : akşam bi dilim baklava yedim dayanamadım
:26::26:
mesajda nasıl sayılıyo bilmiyorum ama baya olmuştur cenem düştü baya

menun guzel grunuo canım kendıne cza vermende güzel çenen düşssün boşver

sormak istediğiniz başka bişey varsa sorabilirsiniz gündüz girebilen arkadaslar da kusura bakmayın gerekirse listeye en sondan tekrar girerim sizin için

Bu sefer öğün atlamamışsın ne güzel canım .
Balık yanında hiç ekmek yemedin mi ?

sormak istediğiniz başka bişey varsa sorabilirsiniz gündüz girebilen arkadaslar da kusura bakmayın gerekirse listeye en sondan tekrar girerim sizin için

Son izlediğin film ?
Genel olarak sinema zevkin ?
O oynadığı zaman hiçbir filmini kaçırmam dediğin oyuncu ?

menun guzel grunuo canım kendıne cza vermende güzel çenen düşssün boşver

bazen böyle kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum canım yaa .:)neyi yesem diye şaşıyorum ama genede ellemiyorum ya :) ama baklavadan bi lokma almadan yapamadım
çeneye gelince bende cene denizde kum gibi bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…