Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bazen böyle kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum canım yaa .:)neyi yesem diye şaşıyorum ama genede ellemiyorum ya :) ama baklavadan bi lokma almadan yapamadım
çeneye gelince bende cene denizde kum gibi bebegim

benımkıde öyle hayatım her halımden bellı oluyo sanırsam
delı delıyı severmıs hesabı unutablırsın canım takımıda zaten okadar sey ortak ckınca kım olsa unutrdu

benımkıde öyle hayatım her halımden bellı oluyo sanırsam
delı delıyı severmıs hesabı unutablırsın canım takımıda zaten okadar sey ortak ckınca kım olsa unutrdu

deli deli tekkede hacı hacı mekkede bulurmuş kuzu bende benden bi tanesini burda buldum

hıh ayıptır sölemesi iyi soru sorarım dermişiimm :) şaka şaka birden bi ilham perisi geldi kuzu

desende bısey olmaz ben braz acık sözluyumdr patavatsz derecesnde brı bna ıltfat etse evet öyleymdr blıorum ble demıslıgım var ama ktu nıyetımden deıl

en son hükümet kadın filmini izlemştim yabancı yapım filmleri pek sevmem konusu ve oyuncuları çok dikkatimi çekerse izlerim tüm filmlerini izlediğim ve izlemek istediğim bikaç oyuncu var birini yazıyım demet akbağ

benim aklıma gelmiyo canım ya :) nasıl diyet yapıyosun onu anlat mesela kendini diyet yapmaya iten sey ne

daha önce de söylediğim gibi bazı kötü olaylardan dolayı kilo almıştım hayatım normale dönünce kendiliğinden kilo vermeye başladım tabi ayı zamanda diyet te yapıyorum diyetisyen kontrolnde..

Son düzenleme:
Tamam sen bana güzel yaz , gerisini sallaaaa [/QUOTE]

Gerisini salla mı? Aşk olsun yaa iki dakka çocuk uyutmaya gittik hemen sallamışsınız bizi...

liseyi soruyosun dmi ? orda okumadım bucada okudum

Yok bitanem ben Ege Ün,v. Ege Meslek Yüksekokulunu kastetmiştim. Meslek lisesi çıkışlıyım yatay geçişle oraya devam ettim. Şu an sistem nasıl bilmiyorum ama sen devam etmedin mi ?

kilo fazlalığı en çok hayatının hangi anında canını sıkıyor, günlük yaşantında kilonla ilgili sıkıntı yaşıyor musun?

Tamam sen bana güzel yaz , gerisini sallaaaa

Gerisini salla mı? Aşk olsun yaa iki dakka çocuk uyutmaya gittik hemen sallamışsınız bizi...

Yok bitanem ben Ege Ün,v. Ege Meslek Yüksekokulunu kastetmiştim. Meslek lisesi çıkışlıyım yatay geçişle oraya devam ettim. Şu an sistem nasıl bilmiyorum ama sen devam etmedin mi ?

kilo fazlalığı en çok hayatının hangi anında canını sıkıyor, günlük yaşantında kilonla ilgili sıkıntı yaşıyor musun?[/QUOTE]

hmm.. ben yanlış anlamısım kusura bakma ben izmirde okumadım antalyada okudum üniversiteyi sınavsız gecis yaptım ben de.. üniversitedeyken killom 55 60 arasındaydı şimdiye göre o zamanlar daha rahattım tabi kıyafet konusundan yemek konusundan ama şimdi en çok rahatsız olduğum şey isteyipte kendime yakıştırmadığım kıyafetler oluyor

Tamam sen bana güzel yaz , gerisini sallaaaa

[/QUOTE]

Iıhmmm şey salla derken yani....

Özel talepte bulundum ya ben o sebeble demiş bulunmuşum.

[/QUOTE]

onu bana demıstın duzgun yazmam anlamında hıcbırınızı sallamıorum bu arada ama rapunzele demıssın gbı anlamıs buyumeyenbaby

Son düzenleme:

onu bana demıstın duzgun yazmam anlamında hıcbırınızı sallamıorum bu arada ama rapunzele demıssın gbı anlamıs buyumeyenbaby [/QUOTE]

evet ya o mesajda bi karışıklık oldu düzeltemedim de..

onu bana demıstın duzgun yazmam anlamında hıcbırınızı sallamıorum bu arada ama rapunzele demıssın gbı anlamıs buyumeyenbaby

evet ya o mesajda bi karışıklık oldu düzeltemedim de..[/QUOTE]

kımseyı kırcak bı durum yok ortada yanı kımse yanlıs yere bırbırıne kırılmasın canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…