bazen böyle kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum canım yaa .:)neyi yesem diye şaşıyorum ama genede ellemiyorum ya :) ama baklavadan bi lokma almadan yapamadım
çeneye gelince bende cene denizde kum gibi bebegim
bu soruyu begendım msela bnı dyete ıten nedenler coktr beklıoruz rapunzelcımm hadııı
benımkıde öyle hayatım her halımden bellı oluyo sanırsam
delı delıyı severmıs hesabı unutablırsın canım takımıda zaten okadar sey ortak ckınca kım olsa unutrdu
hıh ayıptır sölemesi iyi soru sorarım dermişiimm :) şaka şaka birden bi ilham perisi geldi kuzu
Bu sefer öğün atlamamışsın ne güzel canım .
Balık yanında hiç ekmek yemedin mi ?
Son izlediğin film ?
Genel olarak sinema zevkin ?
O oynadığı zaman hiçbir filmini kaçırmam dediğin oyuncu ?
deli deli tekkede hacı hacı mekkede bulurmuş kuzubende benden bi tanesini burda buldum
benim aklıma gelmiyo canım ya :) nasıl diyet yapıyosun onu anlat mesela kendini diyet yapmaya iten sey ne
liseyi soruyosun dmi ? orda okumadım bucada okudum
Bu sefer öğün atlamamışsın ne güzel canım .
Balık yanında hiç ekmek yemedin mi ?
anaa onu yazmayı unutmuşum yaaa 1.5 dilim ekmek yedim canım
Kaldır o ağlayan smiley ı , tam aksine ekmek yememiş ollsan eleştirecektim .
desende bısey olmaz ben braz acık sözluyumdr patavatsz derecesnde brı bna ıltfat etse evet öyleymdr blıorum ble demıslıgım var ama ktu nıyetımden deıl
böyle dsundgune sevındım hayatım
delıde olsak kalbımızde ıyı olan herseye yer var bu taraftan bak hayatım :13::13:
Tamam sen bana güzel yaz , gerisini sallaaaa
Tamam sen bana güzel yaz , gerisini sallaaaa
bakıyorum bebegim sen ne dersen o dur o kadar
daha önce de söylediğim gibi bazı kötü olaylardan dolayı kilo almıştım hayatım normale dönünce kendiliğinden kilo vermeye başladım tabi ayı zamanda diyet te yapıyorum diyetisyen kontrolnde..
Gerisini salla mı? Aşk olsun yaa iki dakka çocuk uyutmaya gittik hemen sallamışsınız bizi...
Iıhmmm şey salla derken yani....
Özel talepte bulundum ya ben o sebeble demiş bulunmuşum.
onu bana demıstın duzgun yazmam anlamında hıcbırınızı sallamıorum bu arada ama rapunzele demıssın gbı anlamıs buyumeyenbaby
sorularım bitti mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?