18.03 rapunzelL,
19.03 ausencia
20.03 ambitious girl
21.03 bahar2106,
25.03 buyumeyenbaby
26.03 eftelya
27.03 pegasus
28.03 pokemon51,
01.04 topraks
02.04 wuwum
03.04 zeynep_canan
04.04 zeynepcer
08.04 beyazleblebi
kızlar listeyi yaptım. rapunzelden başlıcamızı söylediğim için onu başa yadım. geri kalanı alfabetik listeye göre yaptım. tarihleri uygun olayanlar birbiri ile yer değiştirebilir ama banada mesaj atarlarsa sevinirim :)
kızlar california üniversitesinin yapmış olduğu araştırmaya göre,kilo almanın en çarpıcı göstergesinin ara ara diyet yaparak kilo vermek olduğunu keşfetti.2 yıl kadar izlenenlerin %83'ü verdiği kilolardan çok daha fazlasını geri aldı.bir başka araştırmada gösterdiki diyet yapanlar yapmayanlara göre daha kötü durumdaymış.
bu okuduğum kitaptan bir alıntıdır.kitapın daha giriş kısmandayım yazar kendi hayatını anlatıyor.annesi ile babası sürekli kavga ediyorlarmış annesi çok güzel bir kadınmış ama yazar kendini çok çirkin hissediyormuş o sırada yiyecek lerin verdiği mutluluğu keşfetmiş ve bunları yazmış
"insanların tanrıya yönelişleri gibi bende yiyeceklere yönelmiştim;kendimden geçip rahatlama yolum ve beni cennete götüren bir vasıtaydı:günlük hayatın acılarından kurtulmanın pekala da mümkün olduğu anlmaına geliyordu.
sonra bitiyordu.
jelatin paketler boşalmış,minik hindistan cevizleri dişime yapışmış bir halde şişman olduğum için,annemle babamın törenlerde el ele tutşmadıklarına inanıyordum.ve böylece tıkınmaya başladığım yıl aynı zamanda diyet yapmayada başladım.diyet yapmak bana bir amaç veriyordu.tıkanmaksa başka biri olmak için gösterdiğim acımasız çabadan bir kurtuluş geliyordu." "yemek kadın ve tanrıdan alıntıdır"
yazarın diyete başlama serüveni beni çok etkiledi bende hiçbir zaman çok zayıf olmadım ama bu kadar kiloya hep bir sorumun olduğu ve yemek yemek beni çok mutlu ediyor diye geldim.en sonda konyaya olan sinirimden 10 kilo aldım.yemek yemek bende hep kaçış oldu ve diyele her zaman kendimi cezlandırdım.belki sizin kilo alma serüveniniz böyle değildir ama benim ki bu.
dün tülin şahinin diyet serüvenini okudum ondan da alıntı yapacağım kadın manken olmasına rağmen 75 kiloya çıkmış şimdi 50 kiloymuş.
günaydııın herkese güzel bir hafta diliyorum herkese
banada dua edin lütfen hastalıklarımda kurtulamıyorum,şimdide antibiyotik,kan ilacıve vitamin alıyorum,belimi saymıyorum bile
bide liste gördüm ne olduğunu açıklarmısınız,geçmişi okumama imkan yok
kızlar günlük iş arama periodumu tamalayıp yanınıza uğrayayım dedim.bu hafta evrene olumlu sinyaller göndererek bu hafta olumlu bir haber alacağıma inanıyorum.ne yaparsın garibanın ekmeği umut
Rapunzel orada mısın?
ewet burdayım cnm
hadi geçmiş olsun saat 12:00 . senin sıran geçti. Bunalttık mı seni?
yok canım olur mu öyle şey :) gündüz giremediğim için diğer arkadaşlar sormak istediklerini soramadılar onun için kabul ederseniz listeye en sondan tekrar gircem
Gerisini salla mı? Aşk olsun yaa iki dakka çocuk uyutmaya gittik hemen sallamışsınız bizi...
evet ya o mesajda bi karışıklık oldu düzeltemedim de..
onu bana demıstın duzgun yazmam anlamında hıcbırınızı sallamıorum bu arada ama rapunzele demıssın gbı anlamıs buyumeyenbaby
Iıhmmm şey salla derken yani....
Özel talepte bulundum ya ben o sebeble demiş bulunmuşum.
Daha da karışmasın diye alıntı yapmadan yanıtlayayım dedim canım , anlaşıldığıma sevindim diyerek temiz bir sayfa açtım aramızda
Hoş geldin, ben de sıkıntıdan geçmişi kurcalıyordum,
Senin alıntılar niye kremalı mantar çorbası kıvamında bugün şeker ?
Boşver sen geçmişi , geleceğe bak
Yarın bana ne sorular soracaksın onları word e kaydet :18:
Hayırlı geceler kızlar nasılsınız.siz zayıflayın ben de sizi kıskanmakla geçireyim ömrümü ama az kaldı bende zayıflıcam görüceksinizzzz
word e kaydetmeye gerek yok hepsi aklımda. Hatta uykum gelmezse hala, birazdan sormaya başlarım...Yandın sen...
Hayırlı geceler sana da seyren , sen daha bebek emziriyorum diye bekle bakalım öyle , hem emzir hem diyet yap , bak diyete başlarsan sana zayıflatan süt artırma formülümüde veririm hem
Sana daha önce uyur gezer olduğumdan bahsetmiş miydim canım ben ?
Aslında uyuyorum şuan ben , çok isterdim sorularını yanıtlamayı ama uyuyorum işte ne ne yaparsın ?
Sabah ola hayrola hem , gece gece şeytan kaçar o soruların içine şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?