Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazartesi benim için uygun bi aksilik olmazsa inşallah...Yarını da iple çekiyorum doğrusu . hatta işi riske atmam belki gündüz giremeyebilirim diye şimdiden soru sorabilirim bisürü.

Paylaşımın için sağol canım, o kitabın sonunu da merak ettim doğrusu , iki kişilik var hem zyıflamak istiyor hem de kendini kabullenmek isityor sonunda nooldu acaba.

İnşallah en yakın sürede toparlanır, sağlığına kavuşursun. sağlık çok önemli ve biz hep hasta olunca anlıyoruz.Geçmiş olsun

kızlar günlük iş arama periodumu tamalayıp yanınıza uğrayayım dedim.bu hafta evrene olumlu sinyaller göndererek bu hafta olumlu bir haber alacağıma inanıyorum.ne yaparsın garibanın ekmeği umut

Sen iş mi bulamıyorsun, yoksa iş buluyorsun ama senin kriterlerine mi uygun değil buldukların. Kariyernet, yenibiriş gibi sitelerde baya ilan oluyor oralara baktın mı? Ne tür bir iş arıyorsun, nasıl arıyorsun?

yok canım olur mu öyle şey :) gündüz giremediğim için diğer arkadaşlar sormak istediklerini soramadılar onun için kabul ederseniz listeye en sondan tekrar gircem

Sen istiyorsan , kaptan uygun görüyorsa olur tabi, ilk gün olduğu için de biraz tecrübesizlik oldu tabi, senin gündüz giremeyişin de var ama olsun yine de kaba taslak bişeyler öğrendik.Aklımda kalanlardan özetlersem;

Rapunzel
23 yaşında, İstanbul doğumlu İzmirde ailesiyle yaşıyor, Bilgisayar prog. mezunu iş arıyor, bekar sevgilisi yok, kilo vermek istiyor, Galatasaraylı...

doğru mu canım? Bende bölük pörçük giriyorum internete fırsat buldukça. Aklımda kalanlar bunlar. Seni tanıdığıma memnun oldum hemşerim.

Gerisini salla mı? Aşk olsun yaa iki dakka çocuk uyutmaya gittik hemen sallamışsınız bizi...

Iıhmmm şey salla derken yani....

Özel talepte bulundum ya ben o sebeble demiş bulunmuşum.
[/QUOTE]

biliyorum canımcım, takıldım sadece senin espirilerin hoşuma gidiyor ve nerde espiri yaptığını nerde serzenişte bulunduğunu ayırdedebiliyorum . ben espirini anladım da bu mesaj biraz karışmış galiba hiç yazmasaydım daha iyiydi Neyse artık yapcak bişey yok.

Daha da karışmasın diye alıntı yapmadan yanıtlayayım dedim canım , anlaşıldığıma sevindim diyerek temiz bir sayfa açtım aramızda

evet ya o mesajda bi karışıklık oldu düzeltemedim de..

kımseyı kırcak bı durum yok ortada yanı kımse yanlıs yere bırbırıne kırılmasın canlarım[/QUOTE]

onu bana demıstın duzgun yazmam anlamında hıcbırınızı sallamıorum bu arada ama rapunzele demıssın gbı anlamıs buyumeyenbaby

evet ya o mesajda bi karışıklık oldu düzeltemedim de..[/QUOTE]

Iıhmmm şey salla derken yani....

Özel talepte bulundum ya ben o sebeble demiş bulunmuşum.

onu bana demıstın duzgun yazmam anlamında hıcbırınızı sallamıorum bu arada ama rapunzele demıssın gbı anlamıs buyumeyenbaby [/QUOTE]

Yok yok merak etmeyin ben konuyu anladım, şaka yapıyım dedim ama tabi birbirimizi tanımadığımız için şakam anlaşılmadı. Sorun yok merak etmeyin...

Senin alıntılar niye kremalı mantar çorbası kıvamında bugün şeker ?

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız.siz zayıflayın ben de sizi kıskanmakla geçireyim ömrümü ama az kaldı bende zayıflıcam görüceksinizzzz

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız.siz zayıflayın ben de sizi kıskanmakla geçireyim ömrümü ama az kaldı bende zayıflıcam görüceksinizzzz

Hayırlı geceler sana da seyren , sen daha bebek emziriyorum diye bekle bakalım öyle , hem emzir hem diyet yap , bak diyete başlarsan sana zayıflatan süt artırma formülümüde veririm hem

word e kaydetmeye gerek yok hepsi aklımda. Hatta uykum gelmezse hala, birazdan sormaya başlarım...Yandın sen...

Sana daha önce uyur gezer olduğumdan bahsetmiş miydim canım ben ?

Aslında uyuyorum şuan ben , çok isterdim sorularını yanıtlamayı ama uyuyorum işte ne ne yaparsın ?

Sabah ola hayrola hem , gece gece şeytan kaçar o soruların içine şimdi

Hayde iyi uyukular sana, zaten ben de esnemeye başladım çok şükür.

günaydın hanımlar menümü yazıp çıkıcam hemen bugün işlerim biraz yoğun tekrar geçmişe bakarım döndüğümde

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

öğle
azcık bulgur pilavı
etli kağıt kebabı
salata
yoğurt

ara
meyve çayı

akşam
2 çatal ormanlı hamsi
bulgur pilavı
cacık

2lt su
yarım saat bisiklet

sabah
2 dl ekmek,1 k.k peynir,1 yumurta beyazi,cay
ara
1 avuc beyaz leblebi
ögle
1 kase sebze corbasi,3 izgara köfte,ayran
ara
1 caybardagi ilik süt,1 dilim ananas
aksam
2 kasik pilav,4 kasik ciger kavurma,yagsiz yapilmis,salata
su
2,5 lt
spor
1 saate yakin hizli yürüyüs,1 saat stepper(550 kalori gösterdi),bide temizlik,dün ütü yapacaktim kaldi yine,masayi kurdum,2-3 tane yaptim,misafirlerim aradi 10 dk ya ordayiz
:84:
bu gün gelen giden olmazsa yapmaya niyetliyim artik
simdi biraz gecmise bakip kahvati hazirlamaya gdicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…