Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canada iyi akşamlar fıstıgım nasılsın görüşmeyeli

bir kaç gündür uzak kaldım sizlerden görüşemdik ihmal etmedim sizleri alkım hep sizdeydi :)

tesekkürler iyiyim,sende iyisindir insallah

boiliyorum cnm,eger kendini iyi hissediyorsan ve haftaya daha cok katlabilirim diyorsan senide yazayim listeye,yok 1 hafta daha dinleneyim dersen bekleyelim

:)
1: harita teknikeriyim zeynep abla
2: meslegim de harita teknikeri bi mühendisin yanında geçici olarak çalışıyorum
3:yine yaşadıgım yer olurdu abla galiba yada beni üzen insanlar olmadıgı yerde sevdigim insanlarla yasamak isterdim
4: hatalarım çok be abla hayatıma keske herkeze bu kadar çok sokmasaymısım çok fazla insan var hepsine delete çektim ama olmuyo işte geçmiş aklında kalıyo insanın illa :113::2:

tesekkürler iyiyim,sende iyisindir insallah

boiliyorum cnm,eger kendini iyi hissediyorsan ve haftaya daha cok katlabilirim diyorsan senide yazayim listeye,yok 1 hafta daha dinleneyim dersen bekleyelim

1 hafta daha beklemeyelim canım ben çok iyim bundan sonra katılımlarım daha cok olur da gelecek hafta oylamayamı sunulucak takıma alınıp alınmadıgım ? beni aydınlatın kızcelerim :26: :26:

canım benim öyle bir yer bulursan hep beraber oraya gidelim :)

çok güzel bir işin var bebegim allahım yolunu acık etsin

1 hafta daha beklemeyelim canım ben çok iyim bundan sonra katılımlarım daha cok olur da gelecek hafta oylamayamı sunulucak takıma alınıp alınmadıgım ? beni aydınlatın kızcelerim :26: :26:

evet zeynep abla bu hafta ben aus buyumuyen baby bide bi arkadaş daha takıma alındı kaç kişi olduk kızlar bi sıralama yapsak böle tuhaf olurmu kimin hedefi daha çok ve kim hedefine daha çok yaklaşmış felan yada kim kaç kiloda kiminki en az kiminki en çok :44:

bu gün diger denemedeki üyeleri oylamaya sunduk,kabul edildiler..
normalde seninde oylamaya sunulman gerekti,rahatsizssin diye seni oylamadik

ama iyiyim diyorsan ben seni oylamadan listeye aliyorum cnm,itiraz olacagini sanmiyorum
hayirli olsun,sabah kilonu yüzde olarak hesaplayip,biraz sonra getirecegim listeye eklersen sevinirim

anladım gülüm hadı bakalım hakkınızda hayırlısı olsun olursa eger bende bir hafta arkanızdan takip ederim sizleri :)

durmak yok yola devam kızlar şimdi dahada sıkı tutucam bu işi biz bir takımız artık ve hedefimize ulasana kadar beraber çıkıyoruz yola :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…