Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım sen özelden mesaj attıgında bizde elektrik gitti bende birden cıkmak zrunda kaldım sonrada cevap atmayı unuttum öle kaldı inan soruyu bile unuttum
bende unuttum canım önemı yok bende bı durum yok sayılır senede varsa özelden anlat hep ben atıom ılk mesajı smdkte sen atarsın

merabalar kızlar naslsınız,ben bugün çok daha iyyim pegasus canım 59 kiloyum mezun olabiliyormuyum çok katılamıyorum,aslında 57 e inmek istiyorum,sizlerle daha kolay oluyor
lmazsa izinmi alayım kararsızım

merhaba cnm,sen nasilsin
kurallar geregi hedef kilonun %80 ine indindinmi mezun oluyorsun
biz senin hedef kilonu 58 yazmisiz,mezun olabilirsin yani

iyiyiz zeynep ablacım sen nasılsın kızınla hasret gdermısındır mtlusundr gercde ıı oldnmu hastaydın en son ?

ben iyim canım düne bakarak :) kızım gelmedi daha yarın saat 3 de gelicek inşallah :) sabah sporuma gidebilicem sonunda :) bu arada bugun tartıldım bu hafta 1.200gr vermisim gecen hafta daha iyimdim

ben iyim canım düne bakarak :) kızım gelmedi daha yarın saat 3 de gelicek inşallah :) sabah sporuma gidebilicem sonunda :) bu arada bugun tartıldım bu hafta 1.200gr vermisim gecen hafta daha iyimdim
hiç vermemekten ıyıdır ablacım sen ıyı ol daha cok verırsın
ınssallah sag salım kavusursun kızınla ablacım sporada yenıden merhaba demen ıyı olcakk ohh ohh gtsın kılolar

pegasusum canım geçmişten alıntı yaparak cevap yazmayı pek bilemiyorum da bir konu vardı oylamaya sunalım diye anlamadım pek orayı canım biraz daha acıklarmısın canım o konuyu

hoş geldin zeynep abla bana soruların varsa sorabilirsin bugün sıra bende

hoş bulduk merhaba canım okudum hakkında sorulanları benimde sana bir kaç sorum olucak ama cevaplamışta olabilirsin pek emin degilim

1. ne mezunusun ?
2. bir meslegin varmı
3. dünyaya bir kez daha gelsen nerde yaşamak isterdin
4. hayatının en büyük hatası neydi

şimdilik aklımdakılar bunlar bebegim :)

pegasusum canım geçmişten alıntı yaparak cevap yazmayı pek bilemiyorum da bir konu vardı oylamaya sunalım diye anlamadım pek orayı canım biraz daha acıklarmısın canım o konuyu
canım nereyı dedgını bılmedım ama ben cevap atayım ablacım bız takıma alıncak ınsanlara hep braber karar verıoruz ole oylama oluo kaptanımız dıyo takıma şu şu ısımlerı alalım mı bız evet yada hayr dıyoruz ona göre alınıp alınmama olayı oluo hayatım...

bebegim anlatmak istedigim o degildi dur geçmişi bi okuyum da yazıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…