Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Wuwum bitanem bak tatlı yarışması var katılmadım bile buda bir gelişme değilmi ama:44:
arada bir mutfağıma bakıyorum bak orayada yakında hiç paylaşım yapmadım.zayıflamam lazım demi ama:26:

1: hımm soru baya zormuş yaa zatn benimki ailesine çok düşkün şimdi bile bazen tartışmalarımız oluyo ama bişey olunca benide kayırır inşallah aramızda kalmak zorunda kalmaz çünkü ben kötü olmak istemem onlarda benim ailem olsun isterim
2:valla hertür film izlerim kaptan romantik komedi fimleri daha çok severim
3:dizi bakarım ya trt 1 in dizilerini severim avrupa avrupa ve leyla ile mecnun hastasıyımdır :) bide acunun yarısmalarını hiç kaçırmam
4:hımm en sevdigim çiçek kırmızı gül
5:yemek yapmayı biliyorumda pasta çörek işlerinde iyi degilimdir :44:
6: valla intikam alma konusunda dayanamam bana yaptıgını kendisinede yaparım acımam bide bende yeni adet oldu istemedigim insanları yokmuş gibi görüyorum çıkarıyorum hayatımdan bana zararı var biliyorum e halen neden konuşimki direk keser atarım kanayan yeri
7: boga burcuyum ve bütün özellikleride bende mevcut
8:almanyaya giderdim galiba teyzem orda
9:ederim ve yardım çok severim hiç karşılıkda beklemem
10: çıldırırım kayışlarım kopar resmen ortalıgı birbirine katarım bana onu yapanıda parçalarım
11: tek aradım özellik dostluk dürüstlük kötü gün dostu lazım bana iyi gün degil herşeyimi rahatlıkla anlatmalıyım o insana ve öle arkadasım 3 tane var 2de sayılabilir :44:
12: saf olurdu galiba aşırı safım
13:affetmem çünkü onu çok seviyorum kaldıramam allah da onu nasip etmesin hiç kimseye
14:valla ben kendimden çok ödün verdim halende veriyorum o bana kapan demiyor ama bi kapalı bayan gibide giydittiriyor yakan hep kapalı olacak diyor kısa dar giymek herşey yasak giydimmi çok kavga ediyoruz rezil oluypruz herkese bende artık alıştım böyle giymeye ama şık giymeyi severim
15:valla çekip gitmek kimseye demeden son model muhteşem bi yerde bi ay tatil yapıp geri gelmek olurdu galiba keşke olsa
16ooooo çok yaşadım :) ben çok sakarımdırda
17ooo hop gangam style :) sexy baby hop hop hop gangam style :):):):)

Wuwum bitanem bak tatlı yarışması var katılmadım bile buda bir gelişme değilmi ama:44:
arada bir mutfağıma bakıyorum bak orayada yakında hiç paylaşım yapmadım.zayıflamam lazım demi ama:26:

bencede bebegım zayıflaman lazım hem sen paylaşımlara baktıkca yıosundr bakma ya
aman sey_ren ın dıyetı yap mutfagı yapacagına

bebegim önceki soruları cevaplamıştım sabah ben
yenileri cevapliyim :)))
1: ilk baharı severim böyle sıcakla soguk arasın da ohhh :)
2:mersin , adana , konya , antalya , alanya , antalyanın bazı ilçeleri türkiyenin heryerini görmek istiyorum heryeri yaaa ah ah
3: bana göre suanda katiplik sınavını kazanmak
4:doga tatlini isterdim canısı
5:çooook zengin olmak ha ha :97:

bencede bebegım zayıflaman lazım hem sen paylaşımlara baktıkca yıosundr bakma ya
aman sey_ren ın dıyetı yap mutfagı yapacagına

yok bebeğim kilo vereceğim kesinlikle hele bir başlıyımda inşallah.tartıda en az 5 kilo gitmiş görmek istiyorum çok büyük hedefler koymuyorum kendime fazlası süpriz olsun
paylaşımlara bakınca yeme isteğim yok bebekim sadece regl zamanı önüme seni de koysalar yerim o derece yani bununla nasıl başa çıkacağıkm bilmiyorum normal zamanlarda hiç ekmek yemem ama regl dönemine 1 hafta kala o 20 günde yemedğim kadar acıkmış hissediyorum kendim

caanlarım biraz dinleneyim geleceğim bu arada akşam yemeği yemedim bugün sadece ikindi de ekmeksiz yarım porsiyon çiğköfte kaymaksız ve köpüksüz ayran ile.diyete başlasammı acep
öpüyorum sizi geliceğim kısa zamanda

basla bebegım basla
hadı bnde senı optum bnde braz dnlencem yanı 2 saat snra grerım yda 1 saat

merabalar kızlar naslsınız,ben bugün çok daha iyyim pegasus canım 59 kiloyum mezun olabiliyormuyum çok katılamıyorum,aslında 57 e inmek istiyorum,sizlerle daha kolay oluyor
lmazsa izinmi alayım kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…