Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

amiiiiinnn çok teşekkürler auscum yaaa sende inşallah bian önce hedefinde ulaşırsın

kılo bebegım bu hafta 3 kılo oynadı sabah tartıldım oleydı yarın sbah frsatım olmıcagı ıcın bgunkı kılomu kycaz beegım 4 olmadı olur demıstmya ...

hee tamam bebegim sen yaparsın ya inanıyorum sana ama haftada 3 kılo vermekde müthiş bişey bence bende bi 500 gram veririm inşallah tüh

hee tamam bebegim sen yaparsın ya inanıyorum sana ama haftada 3 kılo vermekde müthiş bişey bence bende bi 500 gram veririm inşallah tüh
evet super canım bn ılk dyede basladgım hfta 7 gunde 5.5 kılo vermıstımm yuppıeyy etmıstım resmen hmde yemekte yıodum ılk basladgım daa ahh ahhh kske ılk gunkı hız olsaydııı

ben yatıyorum 4. takımın muhteşem sporcu kızları+kadınları hepinize iyi geceler hepinizle tekrardan tanıştığıma çok memnun oldum yarın herkez istediği sonucu görür inşallah öpüldünüzz

muahh beybım ii geceler ınslah snde ii snuc grursunn :))

ii geceler sekerler öpüldünüz bnde yatıyım kımse knusmuo zaten sus pus kızlar

12 martta bu klübe üye olduğum gün başladım.75,8 kiloydum o gün. 58 olmak istiyorum ne kadar zamanda konusuna Hazirana kadar demek isterim ama bilemiyorum

Kaptan iyi geceler ben selam vermeden geçmişi okumaya dalmışım yine. Bütün gece trambolin aradık alışveriş merkezleri spor mağazaları. Hayret koca İzmirde yok

günaydın kızlaarr
ilk ben sonucu yazıcam galiba ama korktugum kadar olmadı bana zaten hafta da bi yada iki kilo yeterliydi bugün tartıldım 64.2 geldim 900 gram vermişim
gecen hafta 65.1 dim 12martta takıma girdim o zaman 67.6 idim wuwum canım senden bişey isticem yüzdeyi hesaplıyamadım benim için benimkinide hesaplar paylaşırmısın iki bölücen benim çıkan sonucu şimdiden çok sagol canım benim hadi inşallah hepiniz istediginizsonucu alırsınız kızlar hem tüm genel olarak hemde bizim takımın birincisi kim olucak bakalım kızlar günaydınnnnn tekrardan

Son düzenleme:
dünki menümüde yazim kızlar
sabah uyanınca ılık su bagırsaklarım için içiyorum bende bagırsak tembelligi sorunu varda
kahvaltıda : 4-5 ince dilim sucuk az yagda pişirdim bi dilim ekmek bi bardak çay
ara:valla arada bi karışım yaptım yedim :) 6 tane fındık bi tane kuru kayısı 3 tane kuru üzüm 10 tane beyaz leblebi
öglen : evden yine sebzeli sandiviç getirmiştim onu yedim
ara: sabahki karşık aranın aynısı evde saydım saklama kabına koydum götürmüştüm :)
akşam: 1 tabak bezelyeli tavuklu sebze yemegi +3 kaşık bulgur pilavi + yarım dilim ekmek +bi kase yogurt
ara: bi kupa yeşiil çay

su : 3.5 litre
spor: yürüyüş sabah mekiki o kadar spor aletim yok malesef

menüm nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr:))

sporumu yaptım, giyindim makyajımda tamam, bugün kahvaltı hazırlamıycam klasik börekçi menüsü cuma günleri:))

dünkü menümü yazayım işyerinde kilomu hesaplıycam.

sabah
tam buğday ekmeğine tost

öğlen
1 simit
ayran

ara
2 diyet bisküvi
sütlü nescafe

akşam
ekmeksiz az bezelye
çok az pilav üztü bezelye
salata
yoğurt

spor sabah 1 saat ( 30 dk trambolin+ 20 dk bisiklet+ 10 dk twister)

su 2.5 lt
3 fincan yeşil çay
mesaj 11 di sanırım

günaydın herkese çok güzel bir cuma günü diliyorum
hemen menümü yazıyım bugün mutluyum çünkü 1 kilo daha vermişim sadece 1 gün abarttım yeme olayını o da geçengün ama dün spor yaptım dengeledim sanırım

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
meyve çayı

öğle
sebze greten
salata
yoğurt

akşam
2-3 kaşık pilav
bezelye
yoğurt

2 lt su
45 dahha bisiklet- 100 mekik
sevgili ablacığım trambolini kırdığı için trambolin yapamadım
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…