- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Önce bir teşekkür edeyim , takıma kabulumüzde gelen evet ' ler için
Arada gözden kaçırdığım hayır diyen olmadı değil mi ? Olmadı olmadı
Röportaj gününde bahar2106 ya teşekkür edeyim cevapları için ,Rabbim hayırlısı ile katip sınavını kazanmasını nasip etsin , bir de sevdiceği istemeye gelsin
Kaptan hesaplamada sorun yok ama şimdi bildirmeyeceğim , sabaha kadar 100 gr daha veririm belki
kılo bebegım bu hafta 3 kılo oynadı sabah tartıldım oleydı yarın sbah frsatım olmıcagı ıcın bgunkı kılomu kycaz beegım 4 olmadı olur demıstmya ...
saka yaptim cnm,atmak icinde oylama gerek anlican,basimiza kaldin
yukarda pegasusun paylastıgı lıstede bak bnde lısteyı paylaştım ordakı kndı adımın yanındakı yerlerı doldurdum bak baharım
evet super canım bn ılk dyede basladgım hfta 7 gunde 5.5 kılo vermıstımm yuppıeyy etmıstım resmen hmde yemekte yıodum ılk basladgım daa ahh ahhh kske ılk gunkı hız olsaydıııhee tamam bebegim sen yaparsın ya inanıyorum sana ama haftada 3 kılo vermekde müthiş bişey bence bende bi 500 gram veririm inşallah tüh
zaten cuma sabahi bildiriyoruuz,insallah 200g eksik gelir
amiiiiinnn çok teşekkürler auscum yaaa sende inşallah bian önce hedefinde ulaşırsın
evet super canım bn ılk dyede basladgım hfta 7 gunde 5.5 kılo vermıstımm yuppıeyy etmıstım resmen hmde yemekte yıodum ılk basladgım daa ahh ahhh kske ılk gunkı hız olsaydııı
vay beee bunlarıdamı duyacktı bu kulaklar bunlarıdamı görecekti bu gözler hemde röportaj günümde vay beeeee
gangam style mı da yaparak çeker giderim:82::82::82::82:
olamazmı olabilir
ben yatıyorum 4. takımın muhteşem sporcu kızları+kadınları hepinize iyi geceler hepinizle tekrardan tanıştığıma çok memnun oldum yarın herkez istediği sonucu görür inşallah öpüldünüzz
canım hafife almadım umdugumdan daha dişli çıktın :):):)
bide aorular baya geride kaldılar canım galiba aklımda kaldıgı kadarıyla sunlardı diyete ne zaman başladın kaç kılosun kaç kılo olmak istiyorsun vede ne kadar zamanda
tabiki oluruz,sen yaz ben düzeltirim yanlislari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?