Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1.yürüyüş / 215 dk
2. bacak esnetme / 40 kez
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. stepper /
5. ters mekik / 30
6. ip atlama (zıplama) 50
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 50
9. çapraz mekik / 30 şer kez
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 100
12. çömelme / 50
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 20

ayrıca sabah hoca eşliğinde yarımsaat egzersiz

bugünlük bu kadaaar

günaydın...hafta sonu burası pek bi boş oluyor yaaa...
dün ben akşam yemeğinde çorba içtim salata yedim yine fix...
3 kaşık erişteyle 3 kaşıkta yoğurt yedim..

45 dk yürüyüş
50 yarım mekik
50 çapraz mekik
100 bacak indir kaldır
100 sırt hareketi
100 sağa sola eğilme
200 sağa sola dönme
50 kalça kaldırma
20 iki ayak birden kaldır indir
derin nefes aklıma geldikçe
görünmez sandalya 1 dk
ters mekik 30
bunlar dünkü hareketlerim..daha yeni kahvaltıdan kalktım...az buralarda dolanayım sonra temizlik ikram yapıcam..hafta içi misafirim gelecekte şimdiden yapıp dondurucuya atacağım.kızın ne zaman uslu olacağı belli olmuyor...

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bakalım benimde beklediğim misafirlerim geldi eşim bugün onları gezmeğe götürdü bende evi bekliyorum gerçi evi beklemeyi ben istedim başımı dinlemek istedim bugün kahvaltıda yumurta ve sarelle yedim az yedim kızlar ben grup a alındımmı alınmadımmı bilenvarmı harkesi mucukluyorumŞeniz

merhaba eskı takımım
benı tanıyan sanırım 2kıŞı kalmıŞ burda jujuda mezun olmuŞ negÜzel,tanımayanlarada selam kızlar.
Beyazlılyum sporlarını okudum harıkasın,yanlız sen doĞum sezeryan deĞılmıydı mekıĞı nasıl Çekıyorsun zarar vermesın ıÇerdekı dıkıŞlere.
NurcanÖĞretmen kız rekor kırmıŞsın bu hafta,3kılo bırden vermıŞsın ve ayrıca senı tebrık ederım sen nasıl dÜŞtÜn 70kıloya helal olsun kız banada anlat.
ÇÜnkÜ daha senınleyken yanı sen bebıŞe hamıle kalmadan Önce 80kılolardaydın hamıle kaldın doĞum yaptın ve Şımdı 70kılosun valla maŞallah canım.
Kızlar benım bebıŞte 4aylık oldu tam,bende Şımdı 3.ÇÜ takımdayım sohpete oraya beklerım bır gÖzÜmde burda sızı sevıyorum..

slm herkesee
bugün sabah 45 dk egzersiz 60 dk yürüyüş yaptım.
yarında kayınbabam gelecek sanırım memleketten ufff benim iş zorlaşacak yine

valla doğru diyosun her baktığımda içim acıyor yaaaa:)))))))))

bugün yediklerim
sabah 2 dilim peynir
1 yumurta
domates
salatalık
1 çay kaşğı bal
2 zeytin
2 dilim ekmek
iyi yedim yani bayağı doydum
arada elma yedim
akşamda çorba salata 1 saat sonrada muz

benim yediklerim
sabah bir kuru incir
kahvaltı:bir bardak süt,gofret,bandırma
öğleatates salata,lavaş,şekersiz çay
ara:çukulata,yaprak sarma,kayısı suyu
akşam:bir kase hoşaf(şekersiz)

günaydın günaydın
sabah bir saat yürüyüşümü yarım saatte egzersizimi yaptım
aç karnına kan hapımı yarım saat sonra bir kuru incir yedim
henüz kahvaltı yapmadım incir şişirdi beni
acıkınca yerim artık

Günaydın kızlar,,,

Cuma günü çok yoğundum masamın üstü çok karışık durumda :bbo:
Bu arada hafta sonu akrep ve neslihan iyi sohbet etmişsiniz. çerezler, kolalar, pişaniyeler havada uçuşmuş :roflol:
Kızlar birinci olmuşuz.. katkısı olan arkadaşlarımı tebrik ederim...
Akrep 2,5 saat yürüyüşü nasıl yapıyorsun canım ya hayretler içinde kaldım.... 2,5 saat boyunca tempolu mu yürüyorsun yoksa alışveriş yapar gibi sallana salana yavaş mı yürüyorsun anlamadım :uhm:
Hafta sonum çok hareketliydi.
Cuma akşamı arkadaşımın kına gecesi vardı döktürdük accık ucundan kaydirigubbakcemile2
Cumartesi günü kociş, ben ve bizim ufaklığı aldık attık kendimizi dışarı 3,5 saat boyunca durmaksızın gezdik.
Pazar günü öğlen 1 saatlik gezinti. Akşamda düğün vardı, düğünde oynamadım maalesef....
Yemeklerimi de abartmadan geçiştirdim...
Hafta sonum güzel geçti anlayacağınız...
Bu arada nurcanım bireysellikteki birinciliğini kutlarım.. :içelim: :lepi:

Herkesin iyi bir hafta geçirmesini diliyorum....

zuzum hafta sonu dışarı çıktım bende tam 2,5 saat boyunca yürüdüm hatta benim bızdırıkımın peşinden koştum gttiğimiz mağazanın sepetine koydum onu
yanımda da görümcem öyle hızlı hareket ediyordumki yürüyüşte bile o kadar terlemedim suyum çıktı ama döküldüm resmen

günaydınlarr
gülbeyza hoşgeldin demek bebiş 4 aylık olmuş maşallah
kızlar 1. olmuşuz tebrikler haftasonu giremdim ama diyetisyenimden antalyada aldığım kilolar yüzünden öyle bir fırça yedim ki sormayın tamamen toparlanayım daha ıkı bir şekilde gidecek kilolar çok saldın haftada en az 1 kilo gidecek en az 1 ay diye fırçayı kaydı hareketler falan verdi ama tam yapamıyorum hastalığım tam geçmedi 2. kutu antibiyotiğim bitmek üzere ama hala boğazım falan kötü
akrep ciğm az kaldı tam bi toparlanayım sonra grup arkadaşı olarak senin hareketlerin vs falan dikkat edecem sende tabikine benimkine
özgecim canım çok takılma kilo konusuna şekercim yaa verisin yavaş yavaş
kuzum niloş sizde iyisiniz anlaşılan
bu arada kızlar akşam şeboyu arayacam nasıl gececek bakalım ameliyatı
hayalcim geldi mi şeker canın özlem giderdin mi şekerim
jujum senin şef gelmedi mi daha yaa özlettin kendini

şahnurcum geçmiş olsun senle ben atamadık şu hastalığı..çok şükür ki kızıma geçmiyor yaaa...

ben sabah peynir domtes 1 yumurta yedim ve 1 bardak süt içtim kız şuan sesszi sakin hemen kalkıp yemeği yapayım..öptüm herkesi

canım haklısın benim bugün 1 ay oldu artık sıkıldım iyice hastalıktan bu arada haftasonu diyetisyenim krom pikolinat ve calsiyum desteği almam gerektiğini söyledi kromu özellikle tatlı krizleri için iyi geliyormuş

evet kromu öneriyorlar hep..
çok geçmiş olsun canım yaaa..

bende yemeği yaptım evi süpürdüm banyo tuvaleti temzledim hayret kız uyanmadı
ama şimdi uyanmaya çalışıyor galiba
neyse toz almayı unuttum arada onuda şimdi yapayım bari..
öğlene yourt ıspanak var...bide salata yaparım..

geçmiş olsun arkadaşım bende bebişimle birlikte iyi olmaya çalışıyorum yapışık ikiz gibiyiz bu sabah kahvaltımı yaptım az yedim misafirlerim gittikten sonra bende yerüğüşe başlıyacağım misafirlerde hafta sonu gidecekler benim yürüğüşüm haftaya kaldı a.s.

canlarım nasılsınız ösledim heepinizi evet şahnurum ben de elma krom kullanıyorum ya
tatlı isteğini bastırıyor şeker
allaha emanet olun.

selam kızlar saat 11 e kadar yoktum yeni okumayı bitirdim geçmişi
nasılsınız bakalım
cumartesi sabah 1 saat yürü koş parktaki aletlerden yaptım misafirim geldi kısır ve sütlü tatlı yedim
dün çok abartmadım 1,5 saat kadar gezinti yaptım
bu sabah 45 dk tempolu yürüyüş arada 3'er dklık koşu
sabah yumurta peynir az ekmek azıcık nutella yedim
az önce bir tabak kuru fasulye bir dilim ekmekle yedim
sodamı beklettim içiyorum şimdi

akrebimle özgem maşallah hafta sonu boş bırakmamış sayfalarımızı
bengim gelmiş hoş gelmiş nasılsın canım nasıl gidiyor kromun faydasını gördünmü canım anlat bi
şahnurum daha iyileşmedinmi canım ya
gülbeyza allah bağışlasın kuzunu
esracım ne güzel geçmiş hafta sonun hadi bakalım sıkalım yinee gitsin şu kilolar

neslihaaaaannnnn canım 85 ten 69 a maşallah canım ya nasıl verdin ne kadar zamanda verdin neler yaptın bi anlat gülüm çok imrendim tickerına darısı başıma inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…