Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar birinciliginizi tebrik ederim darisi bizim basimiza diyorum insallah
bu arada bireyselide kapmissiniz tekrar tebrikler
14.takimdan sevgilerle

uff heryerim ağrıyor gün boyu temizlik yaptım ama her yer heryerde sanki
az öncede kışlıklarla yazlıkların yerini değiştirdim ama askıdakiler kaldı onlar kalkıak yerine de yazlıklar ütülenip asılacak vay halime benim

kiz sen gecen gun ayirmadinmi yazliklari kisliklari yoksa ogunden beri ortadami duruyo seni pis kari seni

delüüü geçen gün dediğin dün değil evvelsi gün dü
ve dışarı çıkardım dedim okula gidicektik kutlamalara ve iki günde okuldaydık
bugün yaptım ancak hurçların içinde duruyodu kokmaz etmez
anamm bee kaynana gibisin heee

sekerim sen bana ben sana misafirlige gidiyoz bakalim
hani birsey ikram etmiyecenmi akrepim

şekersiz açık çay içiyorum şuan sana da ikram ederim şekeer
anamm takımına kızıyor geliyor burdan ikram bekliyor kuzuuu bu saatte aklın kurabiyelerde mi yoksa

kizim ne bilim iste gecen gun dedin iki gun olmus bak yanlis hatirlamiyorum
benden kotu kaynanna olur degilmi valla bugun senden baska tugbada soyledi bu lafii

bugünkü menüm
sabah soğanlı domatesli taze naneli peynir közde pişmiş biber lavaş ekmeği şekersizçay salatalık
öğle yok
akşam bir kase hoşaf bir bardak ayran

o kadar açık ve seçik anlaşılıyo işte tuba da görmüş demekki sendeki kaynanalık potansiyelini

şekersiz açık çay içiyorum şuan sana da ikram ederim şekeer
anamm takımına kızıyor geliyor burdan ikram bekliyor kuzuuu bu saatte aklın kurabiyelerde mi yoksa

ay sekersiz olsem yien icemme ben cayi
cay yerine kahve alsam ben nasil olur canim ya
kiz vall acok kizginim hic sorma
kiz kurabiyede degilde pismaniyede kaldi anacigim hic sorma
kocis ben seviyom diye pismaniye almis bide diyo sen seviyon ya oyuzden aldim diye
bende iyi halt etmissin sen biliyonmu ne kotuluk ettin bana dedim oh oh diye yede sis daha fazla zayiflama diye sana komplo kurdum diyo
ne dersin bende sana pismaniye ikram edeyimmi a.s

anammm sende de mi varmış aynısı
benimkide gitmiş cevizli bandırma almış gelmiş severim diye aklım onda ve de karışık çerez
akşamları 7 den sonra bişii yemiyorum oysa ama aklım onlarda
yarını iple çekiyorum çay içiyorum bol bol
pişmaniyeyi de severim heeee iyiki yakın değilmişiz kııız

hic sorma valla yandi gelin yandi
anam pc donduda oyuzden biraz gec kaldim cicim

yok canım önemli değil
bende aynısını düşünmüştüm geline yazık kıı
benim kociş tepemde bekliyor canım ben çıkıyorum o oturacakmış hadi iyi akşamlar

yerine oturdu tekrar ama
kalkana kadar yazarım artıkım

ay gercekten ha ben diyom san a biz yakin olsak seninle guzel kizartma partisi yapardik neyseki allahin sevdigi kullarmisizda bizi ayri koymus yoksa davuul olurmusuz sanirim
kiz ne diyecem simdi su pismaniyeyi acacan bir guzel yanninada asitli kola ohh gelde yeme icme kolanin tadini unuttum anacigim bir canim cekiyoki sorma

pc donmasını sorma arkadaşım yaaa benimkide donup duruyor deli ediyor beni
remi az geliyormuş sanırım

pc donmasını sorma arkadaşım yaaa benimkide donup duruyor deli ediyor beni
remi az geliyormuş sanırım

vall abilmiyom guzelim benimki fazla plmaz ama nasil olduysa benim kiz oynadi biraz sanirim ben yazarken orasin aburasina basti gitti haliyle acana kadarda iste insan deli oluyo

ıyyyyy kolamı iğrenç hiç sevmem
ama pişmaniyeyle ayran tavsiye ederim harika oluyo hemde hafifletiyor
anam kızartma deyince akşam menüde kızartma vardı patates biber içim gitti ama tadına bile bakmadım bir bardak ayran içtim kalktım

birazdan benimd edizim basliyacakta basliyana kadar basindayim bakalim yarim saatim var yani anliyacagin kanl d deki ask yakari izliyom cok seviyomda o diziyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…