Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gelelim spor raporuma
bugün sabah 80 dk yürüdüm ve 30 dk hoca eşliğinde egzersizimi yaptım..

evde de yapmak istediğim egzersizim var müsait olabilirsem yapıcam inşallah

arkadaşlar analiz sayfasında sınıfta kalan arkadaş varmıydı
varsa yorumunu yazsın yoksa bir daha ki sefere analiz yapılmicakmış takım

dün ve bugün yaptığım egzrsizler
100 sırt hareketi
200 sağa sola dönme
200 sağa sola eğilme
50 yarım mekik
50 çapraz mekik
100 bacak indir kaldır
15 iki ayak indir kaldır
40 bacak esnetme
50 kalça kaldırma
50 geri tekme
1 dk sandalye
20 çömelme
oryantal 5 dk
150 bisiklet
100 ip atlama
drin nefes aklma gldikçe
20 ters mekik

kızlar biraz canlanalım yaa esra güler akrep sadece biz burdayız galiba...hadi birbirimizi motive edecek muhabbetler edelim..burda bulunma amacımız ne yoksa dimi...
mesela bu cumaya hdefimiz ne o zaman kadar neler yapacağız planlarımızdan bahsedelim
yaz geliyor hadi....millet kuğu gibi süzülürken biz onlara imrenerek bakmayalım..imrenilen biz olalım..vitrinlere umutsuz bakışlar atmayalım...
aaaaa hadi ama...

özgecim çok haklısın
maşallah sporun da süper
bugün bi yerde okudum isteksiz yapılan sporun da faydası olmuyormuş insana

evet bugünler de topiğimiz çok durgun herkesin işleri yoğun herhalde....
fundacım nasılsın canım...
hayalden ses soluk yok seonuçlarını doktora gösterdimi acaba?

esracım canım iyiyim şükür sen nasılsın kuzun nasıl
hayalden de haberim yok face de gelmiyor

ya akrepcim neslihan arkadaşımız bi gelse de paylaşsa bizle neler yaptı neler yedi içti

haklısın canım isteksiz olunca olmuyor spor felan

tamam şeker neslihanı görünce söylerim dur bi bakim yerindemidir

özgecim canım yaa tam yarama parmak bastın sinir oluyorum vitrinlere daha doğrusu oluyordum
şimdi kilo vermeye başlayınca bayağı umutluyum ama bende yatılı misafir var bu ara dün de kayınbabam geldi bunalımlardayım ama onlara takılmıyorum taılırsam tırlatıcam çünkü ipleri koparıp yine gümletecem kiloları özellikle dün akşam onların geldiğini duyup ta gelen akrabalara 10 gün kalıcağını söyledikten sonra
şimdi sanki ben misafir de onlar evsahibi gibi takılıyorum sadece kendime endekslendim ve iyi gidiyor şimdilik
bakalım cumaya ne olacak

kızlar hayalim face aynen şunu yazmış aktarıyorum:

seminerdeyim iyiyim sonuçlarda sorun yok ilgililer anladı :)))))...

iyi bari yaaa birinden aldık iyi haberleri darısı şebnemin iyi haberlerine inşallah

neslihaaaaannnnn canım 85 ten 69 a maşallah canım ya nasıl verdin ne kadar zamanda verdin neler yaptın bi anlat gülüm çok imrendim tickerına darısı başıma inşallahhhh

bak daha yeni gordum canim yazini
sana soyle soyleyim aslinda kisa bir zamanda degil bu gecen sene basladim burda 10.takima katildim ve bir azimle basladim 72 kiloyla ciktim takimdan sonrada iste kilo alarak 14.takima girdim ordada akrep vede rakiplerimin sayesinde 68 e kadar dustum cok memnunum valla
herhangi bir uyguladigim diyet yok canim azimli olman yetiyo karar vereceksin ved ebasliyacaksin
sporda yapiyorum tabi bu arada kosuyorum ginde 7 km cok super oluyo yesemde yakiyorum
darisi senin ve arkadaslarimin basina guzelim

neslihan 14. takımdan arkadaş
onunla ikimiz iddialaşmıştık kilo konusunda tabi ben onu geçmiştim ama şimdi o benden önde görünüyor çok azimli bir arkadaş

anam rakibemden boyle sozler duymak beni pek mutlu etti
senden ondeyim sende catla patla yerinde say daha sen hadi azcik kaldir ... yaklas bana bak yakls diym cunku ulasman bayagi zaman alacakk :roflol:

amaaaan kayınbabamı..valla zor iş benimki gelmedi ama kayınvalide de bende yanı şeyi yaşadım çok kasıldım..doğumdan 5 gün önce geldi 10 gün sonra gitti..gerçi annemde yanımdaydı..kadına iş yaptırmıyorum bu sefer boş oturuyorum diye alınıyor ne yapacağımı şaşırmıştım..yaptırsam gelin iş yaptırdı olcak..bebeğe bazı davranışlarına uyuz olmuştum hatta sinirimden çatladım bide yeni lohusayım herşey batıyor allahım çok zordu yaa...Allah sabır versin canım sana...

anam rakibemden boyle sozler duymak beni pek mutlu etti
senden ondeyim sende catla patla yerinde say daha sen hadi azcik kaldir ... yaklas bana bak yakls diym cunku ulasman bayagi zaman alacakk :roflol:

slm bayanlar neslihan süper kilo vermişsin nasıl bu kadar verdiniz anlatırmısınz bend e aynı dertten yakınıyomda:1shok:

slm bayanlar neslihan süper kilo vermişsin nasıl bu kadar verdiniz anlatırmısınz bend e aynı dertten yakınıyomda:1shok:

canim yeni basladiysan bence senin icin hic sorun olmaz birazcik kes bak gor nasil veriyorsun tikir tikir kilolari verdikcede daha cok motive oluyorsun oyuzden azimli ol vede karar ver geri gelir zaten

akrepcim hangi ara yapıyorsun 80 dklık yürüyüşü canım
ben 7 de çıkıyorum sabah 45 dk yapıp eve geliyorum sonra işe yetişiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…