canım benim hoşbulduk..evet 4aylık oldu oğluşum.:ecrin_bebek:günaydınlarr
gülbeyza hoşgeldin demek bebiş 4 aylık olmuş maşallah
kızlar 1. olmuşuz tebrikler haftasonu giremdim ama diyetisyenimden antalyada aldığım kilolar yüzünden öyle bir fırça yedim ki sormayın tamamen toparlanayım daha ıkı bir şekilde gidecek kilolar çok saldın haftada en az 1 kilo gidecek en az 1 ay diye fırçayı kaydı hareketler falan verdi ama tam yapamıyorum hastalığım tam geçmedi 2. kutu antibiyotiğim bitmek üzere ama hala boğazım falan kötü
akrep ciğm az kaldı tam bi toparlanayım sonra grup arkadaşı olarak senin hareketlerin vs falan dikkat edecem sende tabikine benimkine
özgecim canım çok takılma kilo konusuna şekercim yaa verisin yavaş yavaş
kuzum niloş sizde iyisiniz anlaşılan
bu arada kızlar akşam şeboyu arayacam nasıl gececek bakalım ameliyatı
hayalcim geldi mi şeker canın özlem giderdin mi şekerim
jujum senin şef gelmedi mi daha yaa özlettin kendini
canım ben sigarayı bırakınca başa döndüm buraya başladığım kilonun bile üstüne çıktım yeni yeni kilo vermeye başladım fırsat buldukça 3. takıma uğrarım canımcanım benim hoşbulduk..evet 4aylık oldu oğluşum.:ecrin_bebek:
ayrıca tebrik ederim 1ci olmuşsunuza.s.a.s.
canım ben seni mezun oldu sanıyodum.
canım dikkat et kendine geçmiş olsun.
ben 3.cü takımdayım şimdi orayadsa beklerim öptüm canımŞeniz
Nerdesİnİz yav
ben kÜnefe yedİm kÜÇÜk bİ dİlİm:)))
sabırsızlıkla bekliyorum canımgünaydınlarr
gülbeyza hoşgeldin demek bebiş 4 aylık olmuş maşallah
kızlar 1. olmuşuz tebrikler haftasonu giremdim ama diyetisyenimden antalyada aldığım kilolar yüzünden öyle bir fırça yedim ki sormayın tamamen toparlanayım daha ıkı bir şekilde gidecek kilolar çok saldın haftada en az 1 kilo gidecek en az 1 ay diye fırçayı kaydı hareketler falan verdi ama tam yapamıyorum hastalığım tam geçmedi 2. kutu antibiyotiğim bitmek üzere ama hala boğazım falan kötü
akrep ciğm az kaldı tam bi toparlanayım sonra grup arkadaşı olarak senin hareketlerin vs falan dikkat edecem sende tabikine benimkine
özgecim canım çok takılma kilo konusuna şekercim yaa verisin yavaş yavaş
kuzum niloş sizde iyisiniz anlaşılan
bu arada kızlar akşam şeboyu arayacam nasıl gececek bakalım ameliyatı
hayalcim geldi mi şeker canın özlem giderdin mi şekerim
jujum senin şef gelmedi mi daha yaa özlettin kendini
evet şeker bende krom pikolinat kullanıyorum..hatta hepsini sayim ben kullandıklarımıncanım haklısın benim bugün 1 ay oldu artık sıkıldım iyice hastalıktan bu arada haftasonu diyetisyenim krom pikolinat ve calsiyum desteği almam gerektiğini söyledi kromu özellikle tatlı krizleri için iyi geliyormuş
selam kızlar saat 11 e kadar yoktum yeni okumayı bitirdim geçmişi
nasılsınız bakalım
cumartesi sabah 1 saat yürü koş parktaki aletlerden yaptım misafirim geldi kısır ve sütlü tatlı yedim
dün çok abartmadım 1,5 saat kadar gezinti yaptım
bu sabah 45 dk tempolu yürüyüş arada 3'er dklık koşu
sabah yumurta peynir az ekmek azıcık nutella yedim
az önce bir tabak kuru fasulye bir dilim ekmekle yedim
sodamı beklettim içiyorum şimdi
akrebimle özgem maşallah hafta sonu boş bırakmamış sayfalarımızı
bengim gelmiş hoş gelmiş nasılsın canım nasıl gidiyor kromun faydasını gördünmü canım anlat bi
şahnurum daha iyileşmedinmi canım ya
gülbeyza allah bağışlasın kuzunu
esracım ne güzel geçmiş hafta sonun hadi bakalım sıkalım yinee gitsin şu kilolar
neslihaaaaannnnn canım 85 ten 69 a maşallah canım ya nasıl verdin ne kadar zamanda verdin neler yaptın bi anlat gülüm çok imrendim tickerına darısı başıma inşallahhhh
bravo şeker tabiki kazanan sen olacaksınmisafirler için browni,peynirli börek,patatesli poğaça,şekerpare yaptım
ama nasıl yemek istiyorum tahmin edemezsiniz..
defalarca mutfağa girip çıktım
ama galip olan ben olacağım..nefsim değil.kararlıyım..
günaydınlarr kızlar nerelerdesiniz yaahuu özgem sen ne yaptın yaaa onlara bakarak kendini azap çektirme misafirlerine seninde yiyebileceğin tarzda şeyler yapsana canım ne bileyim salata falan tarzında
kuzum canım akşam unutmuşum şeboyu aramayı çok yorgundum az önce aradım size de haber vereyim diye siteyi açtım ama şebo duymadı canım ben sana özelden mesaj göndereyim canım telefonunu
kızlar buraya ben azar yedikten sonra diyetisyenimin verdiği bu hafataki diyet programını yazıyorum 2 günlük detoksum önce bu pazar ve dün yaptım
2 günlük DETOKS
Kalkınca: 1 su bardağı su
Sabah Kahvaltısında: 3 yemek kaşığı nesfit
1 su bardağı light süt
Ara : 2 adet kuru kayısı
Öğle yemeği öncesi: 1 fincan adaçayı
Öğle yemeğinde:
1 kase salata
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı light yoğurt
Ara: 2 dilim eti form
Ara: 2 adet kuru kayısı
Akşam yemeği öncesi: 1 fincan yeşil çay
Akşam yemeği:
1 kase çorba
1 kase 1 dilim beyaz peynir eklenmiş salata
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı light yoğurt
Ara:
2 yemek kaşığı light yoğurt + 1 adet kivi
bugün itibariyle diğer diyetime geçtim
BESLENME PROGRAMI
KALKINCA: 1 BARDAK SU İÇİNİZ
KAHVALTI:08.30
4 yemek kaşığı nesfit
1 su bardağı light süt
ARA:10.00-10.30
4-5 adet fındık + 1 fincan yeşil çay
ÖĞLE:12.30-13.00
1 kase çorba
5 yemek kaşığı sebze yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
ARA 16.00-16.30:
2 adet kuru kayısı
Akşam yemeğinden önce: 1 fincan ısırgan çayı
AKŞAM:19.00
1 kase çorba
5 YEMEK KAŞIĞI SUSUZ SEBZE YEMEĞİ veya 1 avuç içi kadar et
BOL YAĞSIZ SALATA
3 yemek kaşığı YOĞURT
1 dilim tam tahıllı ekmek
ARA:20.30
200 ml light süt
öğle yemeğindeki sebze yemeği olarak karnıbahar getirdim
benim kabızlık sorunum olduğu için kuru kayısı ve müsli ağırlıklı bir diyet size fikir versin diye yazdım bu liste haricinde ağzıma tek bir lokma bişey koymuyacağım bu hafta öyle söz verdim bu hafta süpriz bir kilo verişi görülebilir çünkü şu ana kadar 1,3 kg gitti bile bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek
biraz uzun uzun yazdım ama hazır müsaitken yazayım dedim çünkü ilerleyen saatlerde fırsatım olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?