Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim hoşbulduk..evet 4aylık oldu oğluşum.:ecrin_bebek:
ayrıca tebrik ederim 1ci olmuşsunuza.s.a.s.
canım ben seni mezun oldu sanıyodum.
canım dikkat et kendine geçmiş olsun.
ben 3.cü takımdayım şimdi orayadsa beklerim öptüm canımŞeniz

canım ben sigarayı bırakınca başa döndüm buraya başladığım kilonun bile üstüne çıktım yeni yeni kilo vermeye başladım fırsat buldukça 3. takıma uğrarım canım

Nerdesİnİz yav
ben kÜnefe yedİm kÜÇÜk bİ dİlİm:)))

anowwww funda ne öyle künefe neyim şekerim yassakk bacım yassakkkÇok üzgünüm çoook

bu arada hareketlerin iyi ama nutella falan yemeseydin keşke ben azar yedim yaa şimdi ööle dikkat ediyom ki sorma canım bu arada benim hastalık iyice uzadı tamamen bi iyileşsem iyi olcek ben eve gidiyom akşam fırsatım olmaz yarın gene yazarın iyi akşamlar

ıyı akŞamlar Şahnurum ben dayanabılırsem akŞam yemıycem bıŞey belkı yoĞurt yerım bol sıcak su ve bıtkı Çayı ıÇmeyı dÜŞÜnÜyorum bı de bÖyle denıycem

bugün kimsecikler yok yaa Allah Allah...
ara öğünde armut yedim...
herkesin ben gibi keyfi yok galiba girip yazmak bile mesele nedense..offf artık düzelmek istiyorum

misafirler için browni,peynirli börek,patatesli poğaça,şekerpare yaptım
ama nasıl yemek istiyorum tahmin edemezsiniz..
defalarca mutfağa girip çıktım
ama galip olan ben olacağım..nefsim değil.kararlıyım..

günaydın hanımlarrr....

şahnurcum şebnemi arayabildinmi?
sakıncası yoksa bana telefonunu özelden bildirirmisin?

sabah 1 kilometre tempolu yürüdüm.
akşamda yemeğimi hafif geçiştirdim
kereviz ve havuç rendeledim ve yoğurtladım....

günaydınlarr kızlar nerelerdesiniz yaahuu özgem sen ne yaptın yaaa onlara bakarak kendini azap çektirme misafirlerine seninde yiyebileceğin tarzda şeyler yapsana canım ne bileyim salata falan tarzında
kuzum canım akşam unutmuşum şeboyu aramayı çok yorgundum az önce aradım size de haber vereyim diye siteyi açtım ama şebo duymadı canım ben sana özelden mesaj göndereyim canım telefonunu
kızlar buraya ben azar yedikten sonra diyetisyenimin verdiği bu hafataki diyet programını yazıyorum 2 günlük detoksum önce bu pazar ve dün yaptım

2 günlük DETOKS

Kalkınca: 1 su bardağı su

Sabah Kahvaltısında: 3 yemek kaşığı nesfit
1 su bardağı light süt

Ara : 2 adet kuru kayısı

Öğle yemeği öncesi: 1 fincan adaçayı

Öğle yemeğinde:

1 kase salata
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı light yoğurt

Ara: 2 dilim eti form

Ara: 2 adet kuru kayısı

Akşam yemeği öncesi: 1 fincan yeşil çay

Akşam yemeği:

1 kase çorba
1 kase 1 dilim beyaz peynir eklenmiş salata
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı light yoğurt

Ara:

2 yemek kaşığı light yoğurt + 1 adet kivi

bugün itibariyle diğer diyetime geçtim

BESLENME PROGRAMI

KALKINCA: 1 BARDAK SU ıÇıNıZ

KAHVALTI:08.30

4 yemek kaşığı nesfit
1 su bardağı light süt

ARA:10.00-10.30

4-5 adet fındık + 1 fincan yeşil çay

ÖĞLE:12.30-13.00

1 kase çorba
5 yemek kaşığı sebze yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek

ARA 16.00-16.30:

2 adet kuru kayısı

Akşam yemeğinden önce: 1 fincan ısırgan çayı
AKŞAM:19.00

1 kase çorba
5 YEMEK KAŞIĞI SUSUZ SEBZE YEMEĞı veya 1 avuç içi kadar et
BOL YAĞSIZ SALATA
3 yemek kaşığı YOĞURT
1 dilim tam tahıllı ekmek

ARA:20.30

200 ml light süt

öğle yemeğindeki sebze yemeği olarak karnıbahar getirdim
benim kabızlık sorunum olduğu için kuru kayısı ve müsli ağırlıklı bir diyet size fikir versin diye yazdım bu liste haricinde ağzıma tek bir lokma bişey koymuyacağım bu hafta öyle söz verdim bu hafta süpriz bir kilo verişi görülebilir çünkü şu ana kadar 1,3 kg gitti bile bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek
biraz uzun uzun yazdım ama hazır müsaitken yazayım dedim çünkü ilerleyen saatlerde fırsatım olmuyor

Son düzenleme:
günaydın herkese
dün her ne kadar yemiycem desem de dayanamadım sofraya oturdum 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık pırasa 3 kaşık çorba iki lokma ekmek 2 kaşık yoğurtla kalktım sonrasında bitki çayı içtim
sabah 1 saat tempolu yürüyüş elma sirkesi bol sıcak su 2 tane kuru kayısı
işe gelince 4 tane kayısılı mavi yeşil ve açık çay
öptüm hepinizi

Şahnurcum senın dıyetını uygulamak ıstıyorum ben yeŞıl Çay falan ıÇıyor musun harıÇten bır de egzersız var mı gÜnlÜk

şahnurcum liste çok güzl görünüyor bak n güzel vrmişsind..aslında sn şu seyahatlere çıkmasan belki çok daha güzel sonuçlar alacaksın..çünkü hp diyeti orda bozuyorsun n bulduysam ydim diyorsun dolayısı ile hep başa dönmüş oluyorsun...bence çok daha dikkat et seyahatlerinde artık..

bende sabah klasik kahvaltımmı yaptım şimdi rezene içeceğim yine...ne yemek yapsam onu düşünüyorum..kızda kucağımda ilgi istiyor...

uyutabilirsem hemn egzrsizlerimi yapacağım.

yürüyüş yattı benim kaç gündür
en son cumartsi yürüdüm..bugün bari yürüyebilsem yaa..

ben geldiiiimm
kızlar dün gündüz çok yoğundum akşam da misafirim vardı giremedim

evet bugünler de topiğimiz çok durgun herkesin işleri yoğun herhalde....
fundacım nasılsın canım...
hayalden ses soluk yok seonuçlarını doktora gösterdimi acaba?

sabırsızlıkla bekliyorum canım

evet yaa bende merak ediyorum şebnemi iyidir inşallah görüşen arkadaşlar yazsın buraya olurmu
evet şeker bende krom pikolinat kullanıyorum..hatta hepsini sayim ben kullandıklarımın
calsium,demir,b vitamini,çinko ve krom doktor yazmıştı ve ben unutmadığım sürece kullanmaya çabalıyorum hepsinide

amiiiiiiiin şeker amiiiin
neslihan 14. takımdan arkadaş
onunla ikimiz iddialaşmıştık kilo konusunda tabi ben onu geçmiştim ama şimdi o benden önde görünüyor çok azimli bir arkadaş

bravo şeker tabiki kazanan sen olacaksın

paylaştığın için teşekkürler canım..
sen o vitaminleride al biran önce ve kuvvetlen vede spora başla az da olsa seni daha çabuk iyileştirir emin ol gözüm üstünde ona göre şeker
bende bekliyorum tabi yorumlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…