Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canısı öncelikle hafta sonu kaçamak yapmamıştım ödülü de görünce boş geçmek olmaz dedim dışarı çıkınca tavuk patates götürdüm :)))

1- toprak oğlumun adı, foruma ilk kayıt olduğumda toprak isimli kullanıcı var demişti ben de soy isminin ilk harfini koydum ancak sonra bir kzım oldu onun adı da su, topraks da ikisinin karışımı oldu, ilk gözağrısı torpilli oldu tabi :)))
2- tabi ki alışveriş yapmaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk :))) bi de bol bol gezip endamımı göstericem :))))))
3- aynaya baktığımda, fiziksel olarak eksikleri olsa da iyi durumda, güçlü, akıllı, sevgi dolu ve pozitif bir kadın görüyorum, tabi moralim bozukken bakarsam yaşlanmaya başlayan, şişko ve yıkılmaya müsait kırılgan bir kadın görüyorum:))) aslında hepsi benim di mi nereden baktığına bağlı
4-duygusal, güçlü, azimli, iyi kalpli, kefal:))))
5-Valla onu ne sen sor ne ben söyliyim, dışarı çıktı mı cozutuyo bi de işyeri mi ne olduğu belli değil yok tekne gezileri yok cuma partileri yok bilmem ne habire eğleniyolar, habire yiyolar:)))

1- Ben web tasarım yapıyorum, aklımda çok uzun zamandır yapmayı planladığım bir projem var fakat bir türlü vakit ayırıp yapamıyorum beni en çok rahatsız eden konu bu aralar bu
2- Evlenmek, 2 çocuk ve işi bırakıp beş parasız halde eşimle kendi işimize atılmak, o zaman delilik gibiydi ama şimdi çok memnunum:)))
3- Şu an için abartım yok, kullanım olarak da satın alma olarak da normal düzeydeyim:))
4- Araba almak ve tabi ki kullanmak hatta arabam olunca bakkala bile arabayla gidicem, hiç bir şeye imrenmesen araba kullanan bayanlara içim gidiyo.

Özellikle 2 maddeye verdiğin cevabın çok hoş canım ALLAH mutluluğunu bozmasın eşinle çocuklarınla hep mutlu olun

Bu maddeyi okuyunca bizimde aklımızda ev fikri var ama bu işe girmek deli cesareti ama şu an inanki cesaret verdi bana

Amin tatlım hepimizin İnşallah, biraz cesaretli olmak gerek yoksa bişey sahibi olamıycaz napalım, İnşallah çocuklarımız rahat eder:)

selaammm... sonunda iilestim artık normal diyetime dönüyorum tabi aranızada dönüyorum hastayken fazla katılamıyordum şimdi dışarda işim var gelince gecmişe bakcam

Arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum konu açmak istemedim açıkcası bu konuda hakkında fikir verirseniz sevinirim bana

Şimdi belki duymuşsunuz emin evim, emin otomativin faizsiz sistemi ev araba alma sistemi var. Biz konuştuk ettik. Sisteme güven duyuyoruz şöyle çok yakın arkadaşımız ev sahibi oldu şu an oturuyor evinde :)

Şimdi 70.000 bin tl için
10.800 peşinat istediler, 4.150 tl Organizyon ücreti istediler
Yani 70 bini 74.150 olarak ödeyeceğiniz.
Biz sabit sistemi seçmeyi planlıyoruz.
91 ay vade yani yaklaşık 8 yıl içinde biticek ALLAH nasip ederse.
Aylık ödemeside 704 tl
Eylük 2016 da ev teslimatı.

Şu an çok şükür kirada değiliz kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz. Emin evimde istediğin evi alıyorlar sana sen emin evime borçlu oluyorsun tabu bizim üstümüze oluyro ama banka gibi ipotekli oluyr yani.

Şu an net gelirimiz sadece eşim de 900 tl maaş alıyor. Ben çalışmıyorum ama bi kaç yaptığım işler var banada aylık hiç gelmese 400-500 getirisi var şükür.
eşim her ay üzerini tamamlarız diyor aslında ben ısrar ediyorum.
Çünkü oldu oldu bi daha olamaz biliyorum

Sizde deli cesaretimi gösterdiğim :26:

sitelerini inceliyorum, bilemedim ama bakmakta fayda var ben de kirada oturuyorum

sitelerini inceliyorum, bilemedim ama bakmakta fayda var ben de kirada oturuyorum

Evet ama kuralı sistemide var ama onda sabit bir ücret yok 120 ay vadeli seçersen 120 kişilik gruba dahil oıluyorsun. Ama işte evin ne zaman çıkacağı belli değil ilk ayda çıkailir 10 yılın sonundada bir garantisi yok
Ne kadar ödersen ödeyebiliyorsun 500 400 ne kadar çok ödersen evini o kadar erken alıyormuşsun sanırım böle bişiydi. Ama çekilişliyi istemeidğim için direkt sabit gelirli olana gittik.
He bide şu var 3 yıl sonra evler 70000 bin değilde 90000 oldu diyelim sonra üzerine eklettirebiliyosun ama en azından ev sahibi oluyosun.
Bize çok mantıklı geldi bankadan araştırdık 70000 bine 120000 ödemeli çıkardılar 950 civarıda tksit çıktı
Bizim burası küçük bir ilçe o yüzden ev fiyatları uygun ama ne bilim biz çok sıcak bakıyoruz. Para birikecek gibi değil bu devirde haracayıp duruyoruz

1. esının ısı sureklımı yanı ısten ayrılma gıbı ıhtımalı olabılırmı
2. sımdı sız 1.400 lrayla rahat gecınebılıomusunz .
3. sen yaptgın ısın getrısının yıllar boyunca boyle surecegını dusunuyormusun
4. dıyelım eve 700 lra verdınız senın ısın de sureklı para kazandın 700 lırayla gecınebılcekmısın
hastalık saglık fatura yemek falan fılan kısısel gysı alıs verıs hersey ıcınde kendıne guvenıosan al evını ama bu surec senı yorabılır canım:26:

Bide benim sistem hakkında güvencim tam çok araştırdık referansları tek tek aradık hatta :)) Çok garanticiyimdir.
Tek sorun 900 tl sbait maaşla bu kadar borca girmek
Bana bu ay 500 gelirse bir dahaki ay 700 gelebilir bi ay 200 tl gelir sabit olmayan bi işim var maalesef

1400 bize fazala bile burası küçük yer para harcancak yer yok yani harcarım dersen harcarsında işte :))
Geçen sene eşim asgari ücretle çalıştı evimizde ısı yaltımı yok 400 500 5 ay neredeyse doğalgaz verdik bize kaldı 200 250 tl çok şükür yetirdik çok lüks ihtiyaçlarımız yoktur.
Elimize net 700 tl kalacğaını bilsem her türlü geçiniriz aslında ama işte benim iişim sürekli değil bu ay 300 se öteki ay 100 olabilir 700 olabilir yani ama. 2 yıla da ailelerde destek göreceğimize inanıyorum aslında hem benim ailem hem eşimin ailesi.
3 yıl sonra zaten evimize geçicez inşallah sorun bu 3 yılı geçirmek. Çocuğumuz şu an yok olunca nasıl masraf olacak tahmin edebiliyorum.
Ama bi daha da ev alabilirmiyiz orasını bilemiyorum. Büyüklerimiz hep yeni evliylen çocuk küçükken birikim yaptınız yaptınız daha sonra çocuklar büyüyünce hiç birikim yapamazsın diyorlar

denizliliyim canım denizlide de yaşıyorum .memleketimiz çok güzeldir hertürlü sebze meyve pazarlarda marketlerde rahatlıkla bulunur çoğu insanın ismini bile bilmediği yeşillikler vardır mesela ister çiğ yersin ister hafif kavurusun soğanla gerçi bende isimlerini öğrenemiyorum ama annem bol bol bulur alır yapar yeriz aynı apartmandaa oturmanın faydaları ..zararları da yok değil tabii her yapılan sebze olmuyo pastalar börekler tatlılar neler neler bide başında ye ye diye ısrarlar anne yüreği işte beni şu halimle bile zayıf görüyo bide yemin ediyo valla bişeyin yok diye ya .bende kızım olunca anladım onu kızımda tombiş ama bana normal geliyo etraftan birileri öyle diyince boğazlarını sıkıveresim geliyor

öyleyse alın canım bende anlamam aslında ama fıkır sormusun kendıme gore cvapladım evlı dehılım anlamıorum cocuk masrafı falan fılan bnde ama buyukler oyle demısse bncede sımdıden alın ...

canım ilk başlarda böle tırtıklamalar oluyor ama sonra bilinçli bi şekilde isteyince yemiyorsun artık zamanla alışırsın canısı

evet canım alışmalıyım ama şöle bişey var canımın o an çektiği bir şeyden 1 tane veya küçük bir parça yediğim şeylerin hevesi sönüyo ama o 1 taneyi yemezsem 1-2 paket oturup yeme arzusu içimi kemiriyo .psikolojik yoksunluk duygusundan muzderip oluyorum . ama bir lokma bile yesem nasıl olsa yedim 1 lokma da aynı tat 100 lokmada diyip yatışabiliyorum. bi yerde okumuştum 3 ısırık kanunu diye uzun diyete başlayanlarda psikolojik yoksunluğa düşmemesi için 3 ısırık kaçamak veriyodu. neyse bende sporumu arttırarak dengeyi yakalıcam.

öyleyse alın canım bende anlamam aslında ama fıkır sormusun kendıme gore cvapladım evlı dehılım anlamıorum cocuk masrafı falan fılan bnde ama buyukler oyle demısse bncede sımdıden alın ...

:)) Bende gözümü karartmak istiyorum nasılsa kirada değiliz en azındna para biriktirirz diyorum.

Sistemden istediğimiz zaman çıkma hakkımız var sadece organizasyon ücretinin %5sini alamıyormuşuz ee onuda göze alıcaz mecburen.

Bakalım artık ALLAH ım nasip ederse olur inşallah sağol canım görüşlerin için

selaammm... sonunda iilestim artık normal diyetime dönüyorum tabi aranızada dönüyorum hastayken fazla katılamıyordum şimdi dışarda işim var gelince gecmişe bakcam

Selam canım , hoşgeldin sahalara

Canım bu sistemi çok iyi biliyorum , zamanında eşimle çok araştırmıştık . Hatta daha bu hafta sonu bu sistemin bir organizasyonuna eşim arkadaşını götürdü .

Bence deneyin , faizsiz ev almanın başka yolu yok .

Biz bu sistemle değil ama yaklaşık 4 yıl önce gözzümüzü kararttık ve yarısı peşin yarısı ayda 950 sabit ile 6 yıl , ev aldık .Yaptığımız en akıllıca yatırım oldu sanırım geleceğimize.Ve zaman ummadığın kadar çabuk akıp geçiyor , şuan 1,5 yıl kaldı.

Eşinin işi garanti ise , o ara biraz kısarız nasıl olsa çocukta masrafı da yok diyebiliyorsanız bence güvenilir bir sistem . Hayırlı olsun .

Son düzenleme:

Olabilir ama iyi araştırmak lazım insanları kandırıp da ellerindekileri alanlar var internet sitelerinde bir süre telefon var iyi bir araştırmak lazım, bir de sitede hep bir miktar demiş bir miktar nedir? 100 tl mi 1000 tl mi? hayırlısı olsun canım, inşallah gönlüne göre olur

sen de öyle diyosan ben iyi bir araştırıyım, banka kredisi çok faiz alıyor acaba İstanbul da da yapıyorlamı ki? Şimdilerde ev sahibi olmak önemli bir de bizim buralarda tapulu yer az genelde hisse tapu onlara nasıl bir uygulama yapılıyo acaba

canım hoşgeldin, bol katılım bekliyoruz artık :))

Sistemin güvenilirliliğinden çok eminim canım ama şartları sana kadar uyar araştır tabii. Yeni değil zaten , yıllardır bu şekilde ev sahibi oluyor insanlar .

Güle güle oturun canım evinizde. Ev çok önemli yaa ALLAHım herkese nesip etsin.

O bir miktar eve göre alacağın miktara göre değişmektedir. Türkiyenin neresinde olursan ol istediğin yerden ev araba alabiliyorsun canım siteye beni ara dediğin zamna hemen arıyorlar seni. Zaten kurulış billdiğim kadarı ile 19 yıllık kuruluş olan Emin Otomative ait.
İstediğin mikrarı söyletince mail adresine ayrıntılı mail ile ödeme planı gönderiyorlar sana. MErkez İstanbulda sanrıım biz burada şubesine gittik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…