Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hani benim sorularıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84:

menun bence guzel aksam kı yarım dılım ekmegıde takma sabah zaten yememısın ekmek felan bu arada hosgeldın

1. hayatın boyunca en cok ne zaman pişman oldun ?
2. mutlu olmak sana göre nasıl bısey ?
3.en sevdgın fılm takıp ettgın programlar neler ?
4.inatcımısındır bencıl oldgum konular vardır dermısın hiç ?
5.burcunun özellıklerını tasıdına ınanırmısın balıktın dımı bebegım ınslah dgru hatrlıyorum :)
6. senı dıyete ıten bı olay varmı ?
7.bukadar ıstıkrarlı dıyet yapmayı nasıl basardın zaman olarak ?
8.hayatımda olmasa olmazdım dedıgın kişi varmıdır ?
9. eftelyayla nasıl anlasırsın mrak ettım hıc kardesım olmadgndan surtusme oluomu
10 . şuan neyı degıstrmek ısterdın trek dılek hakkın olsaydı

dıyet cola lar daha sekerlı gelıo hayatım bana okadar sekerlı gelıokı tadyla oynanmıs gbı

Canım aslına bakarsan güzel menü kararında ama özüne inersek cumartesi patatesin yanında plav hem öğlen akşam olmamış en azından ikisinden biri yemeliydin yada akşam yememliydin Pazar gününü hafif geçirmen gerekirken kebab terayğlımıydı bari :26: Dediğim gibi bunları eritmek için spor şart şart şart

Güzel bir menü az ama öz

ayyyy resmen beni anlatmışsın bende ekmek hastasıyım. ama kepekli ekmek yyince o kadar abartmıyorum.

canım bence zaten abartı birşey yememişsin moralini bozma yedim diye.

canım güzel bir menüem hafif hem doyurucu spor davar.alkışşşş

ohhh miss börek. ama olsun sen hak ediyosun arada bi değiştirmek lazım.

menünü beğenmedim kc danone diet kola. hepsi kansorejen oyüzden beğenmedim cıssssssss

canım sporu giderek arttırıyorsun tebrikler. ara öğünleride eklemeni tavsiye edrim.

neeeeeeeeeeey falcımı banada lazım ondan. canım haftasonuna göre iyi bir menü gün içerisinde dengelemişsin

hatasonuna göre yinede insaflı menü unut gitsin pizzzaları.

canım menün güzel olmuş ekmek yedim diye kızma aus un dediği gibi 1 erdilim ekmek yenilmesi gerekiyor.

neoldun kızım iyice kuş kadar yemeye başladın ,hayırdır bu kuşan nasıl kuşan

yabu kuşana 1 hafta daha devam edeceğim sonrakendi listem. çok güzel uymama rağmen son 3 gündürpekkilo farketmedi. sanırı su içmediğimden.

şu asya bi uyusun soru manyağı yapıcam burayı

kendini çok özletme wuwuwuwm

özletmıcem canım zaten :))) bgun kuzenmde kalcam yarın roportaj bnde galıba yarında burdayım oburgunde ıns pc yapılmıs olur
ama cok pc basında dramıorum kuzenımlede ılgılenmem gerekıo ama gelcem ara ara

Menün çok harika ödülünde bir o kadar maaşşllah

Patates kızartması 7-8 tane bişi olmaz kola koladır bana göre diyeti miyeti olamaz Koladan uzak durmakta fayda var.

Sende ben gibisin hemen motivem bozulur azıcık kaçamak yapsam bütün diyeti bozuyorum sinirimden dön sar gel başa gen gene inşallah bu sefer böyle olmuyacak :)

Süper bir menü sporda bi o kadar güzel olmuş

Çok çok az bir menü olmuş o yüzden kaçamak yağma gereği duymuşsun bence bu kadar az yemek hiç sağlık lı değil

Menün 3 günüde oldukça fazla kalorili şeyler

öglen yemegı yemedıgınden cok sorun olmaz canım bu arada hosgeldın

Hoşbulduk canım :) Amaaa hiç ketçap mayonez dökmedim ee buda bişidir :)))
Güzel ve kaçamaksız bir menü olmuş oo pazarlar uzakta iyi ki uzaktalar bize yürüyüş oluyorlar :)) Bizimkide oldukça uzakta yaz geldi artık bol bol yürümeye :)

Allah sıkı geldi sorular, kendim kaşındım di mi :))))

1- en çok sigarayı bıraktıktan sonra tekrar başladığım zaman pişman oldum, bir de babamla bir kez çok kötü bir kavga etmiştim o zaman
2- mutlu olmak bana göre çok kolay bişey:) ben çok çok küçük şeylerden bile mutlu olurum, bir gökkuşağından, güzel havadan, bir tatlı sözden hatta köprüden geçerken hep iki kıta arasında geçiş yapmak dünyada kaç kişiye nasip olur diye bile geçerken mutlu olurum
3- bu ara pek program takip edemiyorum düzenli olarak, film bir çok sevdiğim film var daha çok romantik filmleri severim
4-inatçılığım duruma göre vardır, bencil olduğumu düşünmüyorum, bu halim arasıra beni üzsede de bencil olmak bana göre değil
5-evet canım hem de tam bir balık burcuyum, yanlız yükselenim boğa , daha güçlü olduğum taraflarım oradan geliyor sanırım
6-aslında kilo benim ezelinden beri hep korktuğum bişey, hep dengede kalmaya çalıştım çünkü yemek yemeyi çok severim, en son geçen sene bu kadar kararlı başlamama ise şu olay sebep oldu; ben çocukluğumun geçtiği mahallede oturuyorum şu an, benim hep mahallenin en güzel kızı ünvanım vardı ayıptır söylemesi :))) bizim ufak veletlerden biri, tabi şimdi koca adam oldu. demiş ki biz küçücükken bile gökçe ablaya aşıktık ne kadar kilo almış ((( ben tabi bunu duyunca dumura uğradım ve hemen diyete başladım :))))))
7- yukarıda anlattığım ve benzeri yaşadığım şeyler beni çok üzdü, sonra kilo verdikçe aaaa ne kadar zayıflamışsınları da duyunca gaza geldim tabi takımım sağolsun, burada olmasam bırakabilirdim. Anlaşıldığı üzere hemen gaza gelebiliyorum :)))
8-kesinlikle ve kesinlikle eşim
9-off hem de nasıl biz kedi köpek gibi durmadan birbirimizi yeriz ama ayrı da yapamayız, kardeş işte evin küçük şımarık kızı
10- insanların kalplerini... o zaman benim ve tüm insanların yavrularına bırakacak daha güzel bir dünyaları olurdu.

insanların kalbının düzelmesı cok zor tabıkı ahh ahhh :)
evet ınsana bıraz uzagnddakı ınsanların kılolu demesı dha cok etkılıyo canımdr benı sevdgınden takılıyo dıye dusunmuyo ınsan fkrı hemen cddıye alıyo
:) kavgasız hayat gecmez tabıkı olsun azcık
hımm bn kolay mtlu olamam melankolıden ckamıorum bnde balıgmda o mtluluk denen olay bnde kolay olmuo anlık oluyo ama gercek mtlulugun kolay ulasılamadgna ınanırım ınsanlar yuzunden en buyuk mutlulukta bna gore sevgı bnım brcum balık yukselenın de koç sanırsam
takım ruhu önemlı snucta ınsan tek kalınca umutsuz oluyo

Canım kaşar iki dilim yemişsin ya , onun yerine daha fazla peynir ye tavsiyem
Bir de akşamki nuggetler ve patatesle ödülden dolayı mı yoksa onu kullanmış mıydın:26:

Yok canım ya , ne düz ne yarım , mekik aletim var onda çekiyorum , o yüzden bu kadar fazla

Hımmmm her zamanki yediklerinden değişik olmuş , Hangisi ödülden sütlü tatlı mı ?

Eeee onu da öğle yemeğin yerine yemişsin.

Kaptan sıkı dursun mu hafta

Bence iyi ki yemişsin ekmek canım.

Biliyorsun ben takımın ekmekçi başıyım

Canım pizza yemişsin tamam ama yine de az olmuş yediklerin , yani aralarda meyve , yoğurt , leblebi vs...tarzı birşeyler atıştırıp metabolizmayı sürekli çalışır tutmaya özen göster

Afiyet olsun canım , ekmek yemekten bu kadar korkmayın yahu

Hemen geliyoooooooooooor

1. Topraks ne demek ?
2. Hedeflediğin kiloya ilk düştüğünde yapacağın ilk şey ne ?
3.Aynaya baktığında nasıl bir kadın görüyorsun?
4.Seni 5 sıfatla anlatsalar bunlar ne olur ?
5.Bu eftelyanın kaçamaklarını ne yapacağız

kola konusunda daha önce de söylemişlerdi diyet olanlarda kalorili diye acaba cola zeroda mı öyle?

tabi o da farklı bir bakış açısı ama ben onlara fazla takılmamaya çalışıyorum, her şey kansorejen napıyım fanusa mı giricem :)))

Evet sıra geldi benim sorularıma :)

1) Son zamanlarda hiç vakit ayıramadığınız bir uğraş ?
2)
Hayatınızda iyi ki yapmışım dediğiniz üç şey ?
3) Giyim konusunda abarttığınız eşya ?
4)
Şu an için imkanınız olsa gerçekleştireceğiniz hayaliniz...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…