Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tabiside kabul ediyorum kaptancım görmemişimdir. böyle başarılı bi takıma gelmişim kabul etmemmi hiç :)

günaydın hanımlar

dünkü menümü yazayım

sabah çok erken saatte 1 danino çilekli yoğurt( çocuklarınkinden)

kahvaltı
2 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
light peynir bir parça
2 dilim kaşar
3 zeytin
çay

öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek

akşamüstü
kfc tavuk 4 parça
1 küçük ekmeklerinden
7-8 patates kızartması
diyet kola

su 1.75 lt
spor yok dışarıda dolaşma :)))
mesaj unuttuyorum bu ara bakarım birazdan

hoşgeldin, cuma günü seni başvurular arasında görmüştüm deftere yazmışitım pgasus çağırmış, çok sevindim
önümüzdki günlrde tanışırız bol bol

sağol canım benim yardımın için teşekkür ederim gerçekten çokkk istiyorum zayıflamayı inanılmaz derecede ama benim motivem çabuk düşebiliyor o yüzden ilk defa böle bir grupta farklı bir deneyimle daha rahat zayıflarım diye düşünüyorum yardım ve desteklerinizle tabiki

günaydın şekerim menün güzel haftasonları eşlerle kaçamak yapmadan diyete devam edebilmek büyük başarı bence

Günaydııınnnn…

Kızlar cumartesi gece misafirim vardı dün de pikniğe gittik. Hiç giremedim iki gündür. Yediklerimi yazayım geçmişe sonra bakıcam...

Cumartesi
Sabah
Nesfit ( 1 bardak süt+ 4 y.k. nesfit)

Ara
½ gevrek

Öğlen
3 adet kuru köfte
1 y.k. patates püresi

Ara ½ gevrek
1 bardak ayran

Akşam yemeği yok

1 dilim sütlü tatlı

Spor 30 sabah 30 gece mekik ( misafirlerim gece 01,30 da gitti spor yapamadım)
Su 3 lt den fazla

Pazar
Sabah
Domates peynirli gevrek arası tost
Şekersiz çay

Ara yok

Öğlen 14:30 civarı
2 tavuk butu ( mangalda )
Salata
1 dilim ekmek

Ara yok

Akşam
Domatesli biberli kıymalı yumurta 2-3 kaşık
1 bardak meyve suyu

Spor 40 mekik, 10 dk body workout, 45 dk leslie walk, 10 dk trombolin
Su 2 lt civarı

GÜNAYDIN KIZLAR HEMEN MÜNÜMÜ YAZAYIMGEÇMİŞE GİDECEĞİM

bUGÜN ÇOK İŞ VAAAAAAAR.

sabah; 1 dilim kepekli ekmek ve 1 dilim peynir
öğle; 2 yumurtalı çok az yağlı menemen 1 dilim kepekli ekmek (normalde ekmek yoktu)
akşam; 200 gr haşlanmıştavuk ve salata 1 dilim kepekli ekmek (normalde ekmek yoktu)
gece 4-5 cici bebe

normalde ekmekler ile cicibebe kuşan da yoktu ama dışarıdan geç geldik .asyanın karnını doyurdum derken saat 9 da akşam yemeğini yiyebildim. o saate kadar elim ayağım titredi resmen ekmeği yedim. valla yemesem aç kalacaktım :)))hatta doymadım cicibebe yedim şekerim çok düşmüştü. bide yürüyüş yaptık iyice acıktım.

spo; 2saat açıkhava yürüyüş düşük tempolu
su;1 litre

merhaba kızlar kaç gündür gelemedim hemen menülerimi yazıyım bugün pazartesi yoğun bir gün olcak

cumasabah

çeyrek simit
peynir
çay

öğle
aktivite günümüzdü o yüzden biraz abartmış olabilirim hemen sayıyorum
mercimek çorba
1 et şiş
2 köfte
1 kaşık haydari
1 kaşık kısır
biraz patates salatası
çoban salata
acılı ezme 1 kaşık
diet kola

akşama kadar bişey yemedim böyle yiyince

akşam
1 dilim tam buğday
menemen

spor yok
su 2 lt

cumartesi

sabah
yarım pohoça
yarım açma
peynir
3 zeytin
3 kaşar
çay

öğlen yemeği yemedim sevgilimle falcımıza gittik de akşama kadar orda olduğumuz için yemek yemek aklımıxza gelmedi

akşam saat 18.00 de
yarım hamburger
salata
yarım bardak kola

spor yok gece geç geldm bol bol yürüdük dışardayken
su 1 lt anca olmuştur:26:

pazar

kahvaltı
3 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim kaşar
3 zeytin
çay

öğlen
yarım kase mercimek çorba

akşamüstü
kfc tavuk 4 parça
7-8 patates kızartması
diyet kola

su 1.5 lt
spor yok bol bol yürüdük akşama kadar :)))

canısı menü güzel ,ödül de güzel olmuş ohhhh, afiyet olsun :))))

canım biran önce yapılır umarım bilgisayarın, benimki gibi hepten çöp olmasın da

güzel canım şu maydanozu içebiliyosan bravo sana, bu arada hazır yeri gelmişken benim bir arkadaşım kekik suyu içiyorsu felaket bişey ama kızın basenleri gözümün önünde eridi, ben hayatta içemem büyük konuşmıyım da böyle şeyler hiç bana göre değil

eh hafta sonu için fena değil, erkek arkadaşının gazına gelmemişsin

ben de hiç anlamam bu muhabbeti ben bişey içmeden çok zor yerim yanında bişey içmem lazım en kötü su içerim

ben de ekmeği seviyorum beyazı bu ara sadece kokluyorum, tam buğday yiyorum, beyaz ekmeği çok severim bazen sadece yemekta bir lokma ile kapanış yapıyorum:)))

kaptan bişey sorcam bu profil resmine kendi resmimizi koysak sıkıntı olurmu onu ilerde degiştirmek resmi silmek oluyormu :26:
ben koydum arasıra değiştiriyorum bi sorun olmadı

ben gelim mi fıstık :) yeşil cayıda cok severim bogaza karsıda muhteşem olur yaaa
gel canım gel, yaza ağaçlar kapatacak manzaramı iyice şimdi tadını çıkarmak gerek :)))) pegasus bunu okumasıııııııııınnnnnnnnnnnn :))))

oh ne güzel piknik de başka sefere artık:)))

çok iyi gidiyosun fıstıkım
kızlar bir kaç mesaja alıntı yaparak cevap yazıyorsunuzya yapamıyorum ben nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız :26: :26:
pegasus anlatmış ama bir ara ben yine resimli anlatırım kızlar

suanda menun guzel grunuo canım aksılık olmasa gelcegımı bılıo tabı :) ıns capuk yaparlar

Günaydınnnn
Hemen dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bi göz atayım

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 2 salatalık minik, çeri domates 4-5 tane, 4 zeytin, 1 yumurta, 1 açık çay

Akşam: 2 Dilim pizza, Ayran (dışarı çıkmıştık diyette olduğumu kimseye söylemyorum hemen vazgeçtirecekler diye Çift kişilik menü almıştık mecbur kaldım

Pizzayı yediğimizde saat 4 dü ondan sonra hiç bişi yemedim.

Spor olarak da 20 mekik, kol bel kalça hareketleri, yarım saat zumba

Pek iç acıcı değil ama pazar oldu böyle oldu :26:

bişeycikler olmaz canım yiyebilirsin

canım bende ara ögünleri yapmayınca olmuyo
gecen hafta kuşan diyeti yapalım dedik ama ben ayak uyduramadım
bide bi listeye baglı kalamıyorum onu anladım benim kaşıgım kırıldı o yüzden :)))
hahahhah valla çok kaşık kırıldı bu hafta. benim kaşık henüz sağlam

canım nugget dışında güzel oda zaten 2 tane bişeymiş bişey olmaz ya. geçmiş olsun sağlığına dikkat et

canım bence menün ve sporun süper olmuş

pusette yürümek hahiten çok yoruyor canım. menün biraz karışık olmuş

ablcım ya şu öğünleri atlamasan daha iyi kilo verrsinbence

menün güzel canım sporda iyi

hay hay kaptan :)

menunde bı sporun yok canım bnce dengelenmıs su oranıda guzel ama bı su meyve suyuna takıldım keske baska bse ıcseydın.....

öglen yemegı yemedıgınden cok sorun olmaz canım bu arada hosgeldın

merhabalar hanımlar

gelelim dünkü menüme

sabah: 1 büyük fincan yeşil çay
2 kuru erik
1 avuç içi leblebi
(eşim geç kalktığı için kahvaltıya onu bekledim oda öğlen kalktığı için aç kalmamak için bunlaı yedim )

öğle: 1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
1 kk peynir
dometes,salatalık , 1 dilim sucuk

ara bir avuç içi kadar çağla

akşam: yarım porsiyon saç kavurma (etin yağsız yerlerinden )
semizotu salatası
ayran
yarım dilim kepek ekmeği (çok acıydı yemek ekmeksiz gitmedi)
ara :1 portakal

dün spor yapmadım ama hep hareket halindeydim .semt pazarımız vardı mesafaemiz var baya yürüyerek gidip geldik pazardada baya dolaştık 45dk.-1 saat arası yürümüşüzdür.
onun dışında su çok içtim çok sıcaktı hava ama kaç litre saymadım .

mesaj sayımda 3-4 arası sanırım.

bu kadar kızlar eşim evde olduğu günler diyet yapmak çok zorduk ama kazasız belasız atlattık çok şükür

Son düzenleme:

menun guzel de bebegım şu kola olmasaymış iyiymişş ahh ahhh kola dıyınce bnımde canım cektı kola ama yok içmicemm ...

elın ayagın tıtredıyse ye canım saglıgından önemlı deıl yavas yavas azalt bebegım
bu arada su az olmus ama yuruyus mukemmel

neoldun kızım iyice kuş kadar yemeye başladın ,hayırdır bu kuşan nasıl kuşan

canım hafta sonunu iyi geçirmişsin, spor çok güzel olmuş ,cumaya kararlısın galiba :)))

günaydın şekerim menün güzel haftasonları eşlerle kaçamak yapmadan diyete devam edebilmek büyük başarı bence
aslında kfc tavuk biraz kaçamak gibi oldu, cumartesi eşim şirkete gidiyo zaten ben iş güç koşturmadan bişey anlamıyorum :)))

burada birbirimizi motive etmek için varız zaten, ben takıma girmeseydim şimdiye kadar bırakmış olabilirdim, iyi ki gelmişim özellikle bu hafta sonu bir çok kişi sen ne kadar zayıflamışsın ne yapıyosun dedi çok mutlu oldum

hayatım bol kacamaklı bı menu keske böle olmasaydı

menun guzel de bebegım şu kola olmasaymış iyiymişş ahh ahhh kola dıyınce bnımde canım cektı kola ama yok içmicemm ...
aslında çok sevmem ben kolayı ama şekersiz kola diyet diyolar kalorisiz oluyo hem de şişiriyo diye arada içiyorum

bence gayet başarılı atlatmışsın, bu arada sen neredeydin çağla gördüm, çok severim, Biz Çanakkalede otururken evimizin bahçesinde vardı hep yerdik:)) ah çocukluğumu hatırladım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…