merhaba kizlarrr
is arasi bi bakayim dedim,saatlerin ileri alnmasi benim günümü karmakarisik etti
temizlikle ugrasiyorum,sonrada pizza yapp firina sürcem,sonrasindada ütü var,yani bu gün benden umudu kesin
gecmisi okudum azicik,alinti yapamadim,zamanim yok su anda,uygun bir zamanda cevaplayacagim
zeynep ve berin toplu alintiyi sormussunuz hemen anlatayim
alinti ile cevapla yazan yerin yaninda arti isareti var her alinti yapmak istediginiz mesajda o arti isaretine tiklayin,daha sonra en son mesajda alinti ile cevaplaya tiklayin bütün mesajlar karsiniza cikar,sonra her mesajin altina cevabini yazin bbitti,umarim anlamissinizdir,kolay gelsin
yeni arkadaslardan berrin26 sartlari kabul edip etmedigini yazmamissin tatlim
Auscugum mesajini gördüm paylasimda tesekkür ederim
kizlar ya hava güzel diyip duruyorsunuz,benim icim gidiyor,kiskaniyorum bakin,olan var olmayan var demihava iyi olsa hemen piknige gidcem valla,off ya sabahtan beri pis pis kar atistiriyor yine,bi düzelmedi gitti havalar
bana musade sonra zamanim olursa gelirim,olmazsada yarin kaynasiriz artik
durun ya dün yediklerimide yazayim unutmadan
sabah
2 dl kepekli tost ekmegiyle peynirli tost üzeri 1 c.k cilek receli
ara
1 elma
öglen
1 kase corba,3 köfte,salata
ara
yarim cay bardagi beyaz leblebi
aksam
4 y.k.mantarli tavuk sote,3 y.k.pilav,salata
su
3.5 lt
spor
30 dk zumba,30 dk yürüyüs,300 mekik
hoşgeldin, cuma günü seni başvurular arasında görmüştüm deftere yazmışitım pgasus çağırmış, çok sevindim
önümüzdki günlrde tanışırız bol bol
günaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım
sabah çok erken saatte 1 danino çilekli yoğurt( çocuklarınkinden)
kahvaltı
2 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
light peynir bir parça
2 dilim kaşar
3 zeytin
çay
öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
akşamüstü
kfc tavuk 4 parça
1 küçük ekmeklerinden
7-8 patates kızartması
diyet kola
su 1.75 lt
spor yok dışarıda dolaşma :)))
mesaj unuttuyorum bu ara bakarım birazdan
Günaydınlar sevgili 4. takımın azimle kilo veren fıstıkları
Hemen dün yediklerimi yazayım ,
Sabah
Bir fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
1 domates
3 zeytin
Ara :
1 adet kivi
4 kaşık yağsız yoğurt
Öğle : Sonra yazacağım
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kereviz
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Light sütle şekersiz nescafe
Eveeeet , ödül hakkımı anlaşılacağı üzere öğlen kullandım.
Eşimin annesinin köyde miiiiis gibi taş fırında pişirdiği ,Mancarlı ( ıspanağa benzer bir çeşit ) börek yedim . Pide gibi yapılıyor . Çok yemedim ama acayip tatlı geldi , her gün her gün aynı şeylerden sonra , yanında ev yapımı ayran
Bol bol su , sıcaktı ve dışarıdaydım çook su içtim.
Akşam 200 mekik.
maşallah arkadaşım 200 mekik görüncü wooowwww dedim yarım mekik mi bu tam düz mekikmi merak ettim menünde güzel kaçamağında yine de sağlıklı sebze ağırlıklı bide böreğin hamuruda incedir heralde
Günaydınlar sevgili 4. takımın azimle kilo veren fıstıkları
Sabah
Bir fincan yeşil çay
1 domates
3 zeytin
Ara :
1 adet kivi
4 kaşık yağsız yoğurt
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kereviz
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Eşimin annesinin köyde miiiiis gibi taş fırında pişirdiği ,Mancarlı ( ıspanağa benzer bir çeşit ) börek yedim . Pide gibi yapılıyor . Çok yemedim ama acayip tatlı geldi , her gün her gün aynı şeylerden sonra , yanında ev yapımı ayran
Akşam 200 mekik.
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım.
İnan özel bir şey yapmadım .Zaten o zamanlar epey kiloluydum . 90 kilo ile hamile kaldım , ilk üç ay mide bulantılarından 87 e oldum .Doğumada 93 ile gittim.Yani başlangıç kilomdan bakarsan sadece 3 kilo aldım.Oğlumda 3.500 kilo gayet iyi doğdu canım.
Öyle aş ermem falan olmadı.Sabahları pek canım bir şey istemiyordu onu hatırlıyorum , hemen her sabah peynirli domatesli tost yemiştim Sonrada bir koca kaşık fıstık ezmesi(bebeğin kemik yapısı için çok faydalı)
Evet canım hepimiz merak ettik seni , ama kadim arkadaşın tahmin etti bilgisayarının arızalandığını.
Bekliyoruz seni bir an önce güzellik
kızlar uzun suredır yokum menulerımı hatırlamıorum bıle hıcbırınızede yorum yapamadım
ogun cıktım pc den sobanın yanında bırakmısım fan yuzunden kapanmıs bdahada acılmadı suanda kuzenımdeyım pc de tamırde napcamı bılmıorum ıns capuk yapılır uygun parcası gelcekmıs onu beklıorum(((((
menulerım klasık bnım tarzım gene ama brebır hatrlamıorum
güzel canım şu maydanozu içebiliyosan bravo sana, bu arada hazır yeri gelmişken benim bir arkadaşım kekik suyu içiyorsu felaket bişey ama kızın basenleri gözümün önünde eridi, ben hayatta içemem büyük konuşmıyım da böyle şeyler hiç bana göre değilhemen dün yediklerimi yazıp çıkıyorum kızlar
sabah 2 dilim kızarmış ekmek
2 zeytin 2 dilim sucuk 1 fincan çay
ara 1 dilim kızarmış ekmeğin üztüne 1 çay kaşığı kaymak sürdüm
öğlen 1 kepçe tavuk çorbası
ara 2 adet diyet bisküvi
akşam lahana salatası
4 yk makarna
yatmadan 1 bardak maydanoz suyu
3 lt su
spor
40 dk zumba 20 dk plates
GÜNAYDIN ARKADAŞLARR FISTIKLAR KIZLARRR
Hemen cumartesi ve Pazar menülerimi yazayım
Cumartesi
Sabah:biraz peynir 2-3 zeytin bi dilim ekmek sınavım vardı zorla yedim bunlarıda başım neym döner belki diye
Ara: yok sınavdaydım
Öğlen: tavuklu patates yarım tabak ekmek yok 3 kaşık pilav bol salata
Ara: 2-3 bardak çay siyah çay şekersiz
Akşam: öglenin aynısı sadece salata yerine yogurt
Spor : maalesef moral olmadıgı için yapamadım
Su : 2 litre ancadır
Mesaj bilmiyom ama cenem baya düştü
Pazar
Sabah: acelem vardı küçük bi sandiviç yaptım içinde( çok az peynir dometes marol maydonoz)
Ara: maalesef bi tane çikolata yedim adını unuttum şu ince uzun olan çikolatalardan
Öğlen : çarşıdaydım erkek arkadaşım kebab yiyelim diye tutturdu bi dilim ekmek ve bol salatayla yedim
Ara: çok sıcaktı bi bardak limonata içtik sonra yine duramadık buzlaş içtik bulaşta meyve suyunun buzlu olanı gibi bişi
Akşam: bi tabak kurufasulye ekmek yok 3 kaşık pilav bi tane turp
Ara: bi tane portakal bi cay bardagı nescafe
Spor : yok akşamada kadar otobüse binmeden ordan oraya gezdik
Su 2.5-3 litre arası
Ben 500 kalorilik ödülümü galiba belki biraz çikolatayla kullandımm
ben de hiç anlamam bu muhabbeti ben bişey içmeden çok zor yerim yanında bişey içmem lazım en kötü su içerimcanım yumurta tk tutuyor diye bende arada yemeye calışıyorum ama hiç sevmem kokusundan dolayı o yüzden ekmeksiz töbe yiyemem dediydim :))
ya bide kimisi yemek yerken su içme kılo alırsın diyor kimiside su iç şişersin daha az yersin diyor sastım kaldım ama ben susuz yemek hayatta yiyemem ya çok su içerim yemek yerken
ben de ekmeği seviyorum beyazı bu ara sadece kokluyorum, tam buğday yiyorum, beyaz ekmeği çok severim bazen sadece yemekta bir lokma ile kapanış yapıyorum:)))valla yiyorum bana kalsa ben ekmeği tamamiyle kesecektim ama herkes olmaz dedi ben de etimeklerden filan aldım...canım benim ekmekle olan ilişkim o kadar güçlü ki sana anlatamam bi başladım mı sonunu getiremiyorum kopamıyorum kendisindenayy dur şunun da suyuna banayım dur şunu da yiyim kalmasın günah derken yarım ekmek gidiyor en güzeli hiç tadına varmamak dedim ama kızdılar ben de kızarmış ekmek yiycem artık...
ben koydum arasıra değiştiriyorum bi sorun olmadıkaptan bişey sorcam bu profil resmine kendi resmimizi koysak sıkıntı olurmu onu ilerde degiştirmek resmi silmek oluyormu :26:
gel canım gel, yaza ağaçlar kapatacak manzaramı iyice şimdi tadını çıkarmak gerek :)))) pegasus bunu okumasıııııııııınnnnnnnnnnnn :))))ben gelim mi fıstık :) yeşil cayıda cok severim bogaza karsıda muhteşem olur yaaa
oh ne güzel piknik de başka sefere artık:)))Gezdikk gezdikkk geldik göya pikniğe gidecektik nerdeeee, bir plan değişikliği ile eskişehire gittik, sokaklarda yürüdük, yemek de yedik :18::18:
Sonrasında yürüdük bayağı güzel havayı bulduk nasıl iyi geldi kendime geldim ya dışarıda incecik kızları görünce dahada hırsım arttı yapabilceğime inancımda arttı
Şimdi spor zamanı uzun bir zumba yapmayı planlıyorum artık dahada bu saatten sonra bişi yemem artık.
merhaba kizlarrr
is arasi bi bakayim dedim,saatlerin ileri alnmasi benim günümü karmakarisik etti
temizlikle ugrasiyorum,sonrada pizza yapp firina sürcem,sonrasindada ütü var,yani bu gün benden umudu kesin
gecmisi okudum azicik,alinti yapamadim,zamanim yok su anda,uygun bir zamanda cevaplayacagim
alinti ile cevapla yazan yerin yaninda arti isareti var her alinti yapmak istediginiz mesajda o arti isaretine tiklayin,daha sonra en son mesajda alinti ile cevaplaya tiklayin bütün mesajlar karsiniza cikar,sonra her mesajin altina cevabini yazin bbitti,umarim anlamissinizdir,kolay gelsin
kizlar ya hava güzel diyip duruyorsunuz,benim icim gidiyor,kiskaniyorum bakin,olan var olmayan var demihava iyi olsa hemen piknige gidcem valla,off ya sabahtan beri pis pis kar atistiriyor yine,bi düzelmedi gitti havalar
sabah
ara
1 elma
öglen
ara
aksam
su
3.5 lt
spor
pegasus anlatmış ama bir ara ben yine resimli anlatırım kızlarkızlar bir kaç mesaja alıntı yaparak cevap yazıyorsunuzya yapamıyorum ben nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız :26: :26:
suanda menun guzel grunuo canım aksılık olmasa gelcegımı bılıo tabı :) ıns capuk yaparlarGünaydınlar sevgili 4. takımın azimle kilo veren fıstıkları
Sabah
Bir fincan yeşil çay
1 domates
3 zeytin
Ara :
1 adet kivi
4 kaşık yağsız yoğurt
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kereviz
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Akşam 200 mekik.
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım.
İnan özel bir şey yapmadım .Zaten o zamanlar epey kiloluydum . 90 kilo ile hamile kaldım , ilk üç ay mide bulantılarından 87 e oldum .Doğumada 93 ile gittim.Yani başlangıç kilomdan bakarsan sadece 3 kilo aldım.Oğlumda 3.500 kilo gayet iyi doğdu canım.
Öyle aş ermem falan olmadı.Sabahları pek canım bir şey istemiyordu onu hatırlıyorum , hemen her sabah peynirli domatesli tost yemiştim Sonrada bir koca kaşık fıstık ezmesi(bebeğin kemik yapısı için çok faydalı)
Evet canım hepimiz merak ettik seni , ama kadim arkadaşın tahmin etti bilgisayarının arızalandığını.
Bekliyoruz seni bir an önce güzellik
Merhaba Esin çok memnun oldum
Kahveyi hiç sevmem :)) Ama akşamları bazen tokluk versin diye bi çay bardağı ılık suda karıştırıp içiyorum. ARkadaşımın annesi 110 kilodan 85e bu kahve işe düştü bi gördüm kadını şok şok oldumÇok sık yapamasamda akşamları yapmaya çalışıcam.
Şimdi latteye baktımda 110 kalorimiş yaa. En azından 2-3 günde bir içcem iyi olacak :26:
Bugün diyette daha doğrusu dikkat etmem de tam tamına 3. günüm ilk 2 akşam karın guruldamalarından sonra bu akşam tık yok bakalım ALLAH ım inşallah böyle gider..
Bişi sorucam kızlar diyetlerimizde domatesi salatalığı bol miktarda yesek bişi olur mu yaa en azından onlarla doysak bari
hahahhah valla çok kaşık kırıldı bu hafta. benim kaşık henüz sağlamcanım bende ara ögünleri yapmayınca olmuyo
gecen hafta kuşan diyeti yapalım dedik ama ben ayak uyduramadım
bide bi listeye baglı kalamıyorum onu anladım benim kaşıgım kırıldı o yüzden :)))
günaydın hanımlar benim saatim 6:15 fakat saatler 1 saat ileri alınmıştı gece dolayısıyla saat 7:15 te,bir pazar sabahı kargalar uyanmadan ben menümü yazayım
bu arada çok üzgünüm bir hafta sonu bile akşamları oturup bir keyif yapamıyorum dün bütün gün kızımla sokakta oyunlar oynadık iyice yoruldu akşam da bir güzel banyo yaptırıp yatırdım. Rahat rahat uyur da ben de bir cumartesi akşamı keyfi yaparım diye ama nerdeeeeeeeeee hanım yine 2 saatte uyudu, o kadar zamanda ben de uyuyorum tabi
neyse menümü yazıcam bu ara spor bana yalan olduhem regl hem bronşit birkaç gün daha yapamam
sabah
2 dilim tam buğday
light b. peynir küçük bir parça
1 dilim kaşar
domates, salatalık
çay
4 zeytin
öğlen
1 kase çorba
biraz yoğurt
2 dilim tam buğday
akşam
2 nugıt ( nasıl yazılıyo unuttum tavuk işte kızlar yağsız tavada pişirdim)
az makarna
yoğurt
su 1,5 lt
canım bence menün ve sporun süper olmuşmerhaba kızlar....
dün öğleden sonram çok yoğun geçti yediklerşime elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım akşam babam aradı balık almış yemeğe çağırdı sonra arkadaşlarım geldi oturmaya birazda onlardan tırtıkladım ama çok az yedim valla
dün yediklerim
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 fincan kahve
ara 3 kaşık yoğurdun içine 1 tutamm maydanoz 1 adet salatalık yedim
öğlen 2 adet sucuk 1 kk peynir 3 adet zeytin bol bol domates salatalık 2 fincan çay
(eşim saat 1 gibi uyandığı için ona kahvaltı hazırladım o yüzden bir daha kahvaltı yaptım)
ara yarım kase yağsız çorba içtim
akşam yarım ızgara levrek bol bol salata
ekmek hiç yemedim
3 lt su içtim
spor sabah 30 dk koşu ikindi 25 dk zumba dansı yaptım(tavsiye ederim,çok terletip direk incelmeye yönelik bir danstır)
pusette yürümek hahiten çok yoruyor canım. menün biraz karışık olmuşgünaydın kızlar mutlu bir pazar geçiririz inşallah :)
dünkü menüm öğleden sonra annemdeydim biraz saçma oldu bugün ama yinde eskisine göre zemzemle yıkanmış :)))
sabah nesfit-süt yarım kase+3 çilek doğradım içine
öğle:1 haşlama yumurta 2 parça peynir (kızım anca kahvaltı yapıyoduda bende kahvaltılık bişeyler yedim artık)
ara :1 portakal
1 tane çizzi (paket değil ) buda çocukların elindeydi 1 tanecik yiyiverdim canım çekti
tırnağım kadar bitter çikolata türk kahvesiyle
akşamda 2 kuru köfte
cacık ,ıspanak köklerinden tertor yaparız bilirmisiniz bilmem sarımsaklı bol ekşili az yağlı 1 kasede ondan yedim
ara: 1 ankara armutu 1 avuç içi sıcak leblebi yedim.
bana sorarsanız bugün biraz saçmaladım gibi ama yinede ii dayandım o kadan ikramın içinde tırnak kadar bitterle 1 çizzinin günahı olmaz heralde diyip kendimimi avutuyorum acaba !!!!!!nedersiniz
2,5 litreden fazla su içtim
2 gündür spora gidemiyorum kızım hasta diye belirtmiştim dün 20 dk hızlı tempo yürüdüm kızımın pusetteydi daha yorucuydu yani, bide apartman 7 katlı asansör kullanmadan hızlı hızlı 2 defa çıktım indim durmadan (ama merdiven çıkmak baya yoruyomuş unutmuşum valla )
7 mesajım var yanlış saymadıysam şimdilik bu kadar sevgiler
günaydın hanımlar hemen dünki menumü yazıyım oglum dersaneye gidicek kahvaltı hazırlamam lazım sonra tekrar gelir geçmisi okurum
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su
kahvaltıda 2 dilim peynir 3 tane yeşilzeytin 4 tane diyet siyah zeytin 1.5 dilim kepeklı ekmek
ara yok ögle yok ara yok
akşam birtane haşlanmıs tavuk baget yerım kase corba 4 5 tane küçük kırmızı turp ve turpun yaprakları bir dilim kepeklı ekmek
1.5 lt su
spor 45 dakika hoca esliginde 45 dakika spor aletleriyle kendim yaptım
hepinizi öpüyorum ve iyi hafta sonları diliyorum dişarda hava mükemmel :)
merhaba kizlarrr
sabah
ara
1 elma
öglen
ara
aksam
su
3.5 lt
spor
pokemoncugum,mekik cezani spor olarak degistirebilirsin,fakat ödülü cezadan düsemeyiz,ceza cekmek mecburidir,ödülüde isteyen kullanir,sonucta kacamak karsiligi spor olarak koyulmus kuralimiz....
kendni yormadan yap,fakat spor olarak yap lütfen
Günaydııınnnn
Kızlar cumartesi gece misafirim vardı dün de pikniğe gittik. Hiç giremedim iki gündür. Yediklerimi yazayım geçmişe sonra bakıcam...
Cumartesi
Sabah
Nesfit ( 1 bardak süt+ 4 y.k. nesfit)
Ara
½ gevrek
Öğlen
3 adet kuru köfte
1 y.k. patates püresi
Ara ½ gevrek
1 bardak ayran
Akşam yemeği yok
1 dilim sütlü tatlı
Spor 30 sabah 30 gece mekik ( misafirlerim gece 01,30 da gitti spor yapamadım)
Su 3 lt den fazla
Pazar
Sabah
Domates peynirli gevrek arası tost
Şekersiz çay
Ara yok
Öğlen 14:30 civarı
2 tavuk butu ( mangalda )
Salata
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
Domatesli biberli kıymalı yumurta 2-3 kaşık
1 bardak meyve suyu
Spor 40 mekik, 10 dk body workout, 45 dk leslie walk, 10 dk trombolin
Su 2 lt civarı
Günaydınnnn
Hemen dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bi göz atayım
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 2 salatalık minik, çeri domates 4-5 tane, 4 zeytin, 1 yumurta, 1 açık çay
Akşam: 2 Dilim pizza, Ayran (dışarı çıkmıştık diyette olduğumu kimseye söylemyorum hemen vazgeçtirecekler diyeÇift kişilik menü almıştık mecbur kaldım
Pizzayı yediğimizde saat 4 dü ondan sonra hiç bişi yemedim.
Spor olarak da 20 mekik, kol bel kalça hareketleri, yarım saat zumba
Pek iç acıcı değil ama pazar oldu böyle oldu :26:
günaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım
sabah çok erken saatte 1 danino çilekli yoğurt( çocuklarınkinden)
kahvaltı
2 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
light peynir bir parça
2 dilim kaşar
3 zeytin
çay
öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
akşamüstü
kfc tavuk 4 parça
1 küçük ekmeklerinden
7-8 patates kızartması
diyet kola
su 1.75 lt
spor yok dışarıda dolaşma :)))
mesaj unuttuyorum bu ara bakarım birazdan
elın ayagın tıtredıyse ye canım saglıgından önemlı deıl yavas yavas azalt bebegımGÜNAYDIN KIZLAR HEMEN MÜNÜMÜ YAZAYIMGEÇMİŞE GİDECEĞİM
bUGÜN ÇOK İŞ VAAAAAAAR.
sabah; 1 dilim kepekli ekmek ve 1 dilim peynir
öğle; 2 yumurtalı çok az yağlı menemen 1 dilim kepekli ekmek (normalde ekmek yoktu)
akşam; 200 gr haşlanmıştavuk ve salata 1 dilim kepekli ekmek (normalde ekmek yoktu)
gece 4-5 cici bebe
normalde ekmekler ile cicibebe kuşan da yoktu ama dışarıdan geç geldik .asyanın karnını doyurdum derken saat 9 da akşam yemeğini yiyebildim. o saate kadar elim ayağım titredi resmen ekmeği yedim. valla yemesem aç kalacaktım :)))hatta doymadım cicibebe yedim şekerim çok düşmüştü. bide yürüyüş yaptık iyice acıktım.
spo; 2saat açıkhava yürüyüş düşük tempolu
su;1 litre
neoldun kızım iyice kuş kadar yemeye başladın ,hayırdırGÜNAYDIN KIZLAR HEMEN MÜNÜMÜ YAZAYIMGEÇMİŞE GİDECEĞİM
bUGÜN ÇOK İŞ VAAAAAAAR.
sabah; 1 dilim kepekli ekmek ve 1 dilim peynir
öğle; 2 yumurtalı çok az yağlı menemen 1 dilim kepekli ekmek (normalde ekmek yoktu)
akşam; 200 gr haşlanmıştavuk ve salata 1 dilim kepekli ekmek (normalde ekmek yoktu)
gece 4-5 cici bebe
normalde ekmekler ile cicibebe kuşan da yoktu ama dışarıdan geç geldik .asyanın karnını doyurdum derken saat 9 da akşam yemeğini yiyebildim. o saate kadar elim ayağım titredi resmen ekmeği yedim. valla yemesem aç kalacaktım :)))hatta doymadım cicibebe yedim şekerim çok düşmüştü. bide yürüyüş yaptık iyice acıktım.
spo; 2saat açıkhava yürüyüş düşük tempolu
su;1 litre
Günaydııınnnn
Kızlar cumartesi gece misafirim vardı dün de pikniğe gittik. Hiç giremedim iki gündür. Yediklerimi yazayım geçmişe sonra bakıcam...
Cumartesi
Sabah
Nesfit ( 1 bardak süt+ 4 y.k. nesfit)
Ara
½ gevrek
Öğlen
3 adet kuru köfte
1 y.k. patates püresi
Ara ½ gevrek
1 bardak ayran
Akşam yemeği yok
1 dilim sütlü tatlı
Spor 30 sabah 30 gece mekik ( misafirlerim gece 01,30 da gitti spor yapamadım)
Su 3 lt den fazla
Pazar
Sabah
Domates peynirli gevrek arası tost
Şekersiz çay
Ara yok
Öğlen 14:30 civarı
2 tavuk butu ( mangalda )
Salata
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
Domatesli biberli kıymalı yumurta 2-3 kaşık
1 bardak meyve suyu
Spor 40 mekik, 10 dk body workout, 45 dk leslie walk, 10 dk trombolin
Su 2 lt civarı
aslında kfc tavuk biraz kaçamak gibi oldu, cumartesi eşim şirkete gidiyo zaten ben iş güç koşturmadan bişey anlamıyorum :)))günaydın şekerim menün güzel haftasonları eşlerle kaçamak yapmadan diyete devam edebilmek büyük başarı bence
burada birbirimizi motive etmek için varız zaten, ben takıma girmeseydim şimdiye kadar bırakmış olabilirdim, iyi ki gelmişim özellikle bu hafta sonu bir çok kişi sen ne kadar zayıflamışsın ne yapıyosun dedi çok mutlu oldumsağol canım benim yardımın için teşekkür ederim gerçekten çokkk istiyorum zayıflamayı inanılmaz derecede ama benim motivem çabuk düşebiliyor o yüzden ilk defa böle bir grupta farklı bir deneyimle daha rahat zayıflarım diye düşünüyorum yardım ve desteklerinizle tabiki
merhaba kızlar kaç gündür gelemedim hemen menülerimi yazıyım bugün pazartesi yoğun bir gün olcak
cumasabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
aktivite günümüzdü o yüzden biraz abartmış olabilirim hemen sayıyorum
mercimek çorba
1 et şiş
2 köfte
1 kaşık haydari
1 kaşık kısır
biraz patates salatası
çoban salata
acılı ezme 1 kaşık
diet kola
akşama kadar bişey yemedim böyle yiyince
akşam
1 dilim tam buğday
menemen
spor yok
su 2 lt
cumartesi
sabah
yarım pohoça
yarım açma
peynir
3 zeytin
3 kaşar
çay
öğlen yemeği yemedim sevgilimle falcımıza gittik de akşama kadar orda olduğumuz için yemek yemek aklımıxza gelmedi
akşam saat 18.00 de
yarım hamburger
salata
yarım bardak kola
spor yok gece geç geldm bol bol yürüdük dışardayken
su 1 lt anca olmuştur:26:
pazar
kahvaltı
3 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim kaşar
3 zeytin
çay
öğlen
yarım kase mercimek çorba
akşamüstü
kfc tavuk 4 parça
7-8 patates kızartması
diyet kola
su 1.5 lt
spor yok bol bol yürüdük akşama kadar:)))
aslında çok sevmem ben kolayı ama şekersiz kola diyet diyolar kalorisiz oluyo hem de şişiriyo diye arada içiyorummenun guzel de bebegım şu kola olmasaymış iyiymişş ahh ahhh kola dıyınce bnımde canım cektı kola ama yok içmicemm ...
bence gayet başarılı atlatmışsın, bu arada sen neredeydin çağla gördüm, çok severim, Biz Çanakkalede otururken evimizin bahçesinde vardı hep yerdik:)) ah çocukluğumu hatırladım:))))merhabalar hanımlar
gelelim dünkü menüme
sabah: 1 büyük fincan yeşil çay
2 kuru erik
1 avuç içi leblebi
(eşim geç kalktığı için kahvaltıya onu bekledim oda öğlen kalktığı için aç kalmamak için bunlaı yedim )
öğle: 1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
1 kk peynir
dometes,salatalık , 1 dilim sucuk
ara bir avuç içi kadar çağla
akşam: yarım porsiyon saç kavurma (etin yağsız yerlerinden )
semizotu salatası
ayran
yarım dilim kepek ekmeği (çok acıydı yemek ekmeksiz gitmedi)
ara :1 portakal
dün spor yapmadım ama hep hareket halindeydim .semt pazarımız vardı mesafaemiz var baya yürüyerek gidip geldik pazardada baya dolaştık 45dk.-1 saat arası yürümüşüzdür.
onun dışında su çok içtim çok sıcaktı hava ama kaç litre saymadım .
mesaj sayımda 3-4 arası sanırım.
bu kadar kızlar eşim evde olduğu günler diyet yapmak çok zorduk ama kazasız belasız atlattık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?